Vyhledávání
Pěst na oko
V diskuzi je 4.951 příspěvků, z toho 4951 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 22:29® osprey
-
SURF> Chodím i s foťákem bez prutu a taky bez prutu i foťáku. Někdy taky s obojím, aniž bych něco použil. Nedávno jsem brouzdal krajinou ve vánici, ryby nešly, tak jsem ani moc nechytal a prostě jenom tak broudal.
Na druhou stranu – lov tě donutí vnímat věci mnohem ostřeji a intenzivněji. Takže lovím ryby rád.
- Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 22:05® hraji
-
SURF> to je svobodná volba, buď zůstaneš v řadě a v klidu, ale ráno se ti nebude líbit pohled do zrcadla a nebo si zvolíš tu těžší cestu a ráno se do zrcadla budeš moct usmát.
- Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 22:04® SURF
-
mvincik> Ani „nevíš“, kolik pravdy jsi napsal.
- Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 21:51® mvincik
-
SURF> Tak člověk se rozhodne, o tom nic. Ale spíše jde o to, že je pak za moulu a toho špatného. Ale přeci nebude člověk dělat, že nic nevidí…
- Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 21:46® SURF
-
mvincik> Může se to stát. Pamatuj, že pokud „vystrčíš hlavu z řady“, tak zůstaneš sám a ještě přes ni dostaneš. To se mi v životě stalo hodněkrát. Musíš se sám rozhodnout, co uděláš. V tom Ti nikdo neporadí.
- Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 21:36® SURF
-
osprey> Pochopil jsem Tvůj názor na kormorány, „rybáře“ a souhlasím s Tebou. Je to i můj názor. Na rozdíl od kormoránů, bych tyto „rybáře“, rád zlikvidoval. Tvoje příspěvky se mi velmi líbí. Ať je téma jakékoliv. Když je Ti pade, tak si nějaký názor uděláš. Chtěl jsem se pouze vyjádřit. Vyjádřit svůj souhlas. Smekám před Tvými vědomostmi a názory. V tomto směru má zase David štěstí.
Měl jsi někdy chuť odložit pruty (prodat) a vyrážet do přírody (potichu) s foťákem?! Jen se rozhlížet a fotit. Já ano. Abych ji ještě méně rušil. Vyhrál „lovec“.
- Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 20:47® mvincik
-
osprey> V dnešní době by byly nakonec beztak použity proti tobě, jak to u nás chodívá…
- Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 20:38profil byl smazán
-
osprey> Dnešní přednáška mě zaujala,akorát jsem nějak neslyšel na co se v úplnym znění ptali pánové.
Ale mám tak trochu pocit, že by se muselo změnit všechno, aby se někdo vydal tím druhým směrem.
- Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 20:34® osprey
-
SURF> Kormorány zlikvidovat nechceme, redukovat jejich počet na některých lokalitách je momentálně nutné – to je můj názor.
To slovo borci jsem měl dát do uvozovek, ale z kotextu snad chápeš, že k těm lidem žádnou úctu nechovám. Možná to nejsou ani členové ČRS, ale rozhodně se s tím chlubí do takové míry, že se to doneslo až ke mě.
Bohužel, nemůžu hlídat Lužnici.
Potkat toho chlápka na Otavě, tak zalehnu a pak už je to jen o tom, zda budou pořízené fotky použitelné jako důkazní materiál.
- Čtvrtek 26. ledna 2012 v 0:51® SURF
-
osprey> teď už mohu pokračovat. já mít tu moc, tak už nikdy, nedostane povolenku. k rybám a celkově k přírodě, i k sobě samým, bychom se měli chovat s úctou. David Havlíček> vždyť rybařina je štěstí, že Davide?! na každém Tvém pohybu s rybou, je to vidět. tu úctu. i přesto, že jsem Tě viděl pouze v televizi. přírodu mám rád a podle toho se k ní snažím chovat. patří tam i kormorán, ale podle mě, ne takovéto množství.
Tento příspěvek byl editován 26.1.2012 00:54:09 uživatelem SURF. - Čtvrtek 26. ledna 2012 v 0:17® SURF
-
osprey> nepsal bych o nich, jako o „borcích“. když něco takového čtu (zatím jsem to ještě neviděl), tak je mi na bl.....pak si říkám, kdo je horší. kormoráni nebo tihle „rybáři“. jinak je škoda, že kormoráni „chcípli“.
- Středa 25. ledna 2012 ve 23:10® HaD
-
1Mara> Vyhrávají Ti, co jsou vylosováni či dle nějakých kritérií vybráni (s tou kartou nám to uniklo). To je snad i důkaz toho, že skutečně losujeme a vybíráme podle našeho přesvědčení, i přesto, že bych nejraději jako výherce viděl známé tváře.
- Středa 25. ledna 2012 v 16:41® sidla
-
osprey> to se děje i nás? já že jen v rusku
- Úterý 24. ledna 2012 ve 12:41® ssg.Jimmy Wild
-
osprey> To je hnus!
- Pondělí 23. ledna 2012 ve 23:58® osprey
-
sidla_napajedla> Na Lužnici běžné, slyšel jsem o borcích, co se dostali ke 200 kusům za zimu (míra se neřeší).
- Pondělí 23. ledna 2012 ve 22:54® Mikyška
-
sidla_napajedla> Právě že choděj na zimoviště. Jak píšeš olovo, trojhák a už to mydlej a pak prodávaj.
- Pondělí 23. ledna 2012 v 19:58® nnnap
-
bohušu, kurva se neříká!
- Pondělí 23. ledna 2012 v 19:24® sidla
-
ladamaj> u nás spíš toliáci.zcela běžné, ještě se s tím chlubí, a nezkovají ani 100g olovo s trojhákem jak kráva, ale že by sumci? slyšel jsem o podsekávání sumců při vláčce kolem jejich zimovišť, ale že by někdo cíleně? co je to za kurvy ?!
- Neděle 22. ledna 2012 ve 22:36® ladamaj
-
Mikyška>to se děje i tady unás to snad nikdo nezastaví.
- Neděle 22. ledna 2012 ve 22:15® Mikyška
-
Tak brácha dneska byl s tátou něco opravovat na MVE na Lužnici a po návratu hlásil že tam zas byli podsekávat sumce. Prej dva chlapi, docela zahalený. Když k nim došel na cca 15m tak urychleně odešli. Jediný co o nich vím že jezděj červenym favoritem.
- Středa 18. ledna 2012 v 11:59® 1Mara
-
Tutan> jj pravdu máš
- Středa 18. ledna 2012 v 8:59® Tutan
-
1Mara> Platnost soutěže nebo soutěží je v rukách pořadatelů. Každopádně pokud uvedu na prvním místě pravidel vyplnění karty a pak si soutěží kde kdo, je to špatně. HaD se k tomu vyjádřil a je na jednotlivcích, jak se k tomu postaví. Mi to vadí a připomíná celkový český bordel. Vyhrát měl Scanix… teda pokud pojedeme dle pravidel!
- Středa 18. ledna 2012 v 8:02® timbab
-
1Mara> V tom máš pravdu
- Středa 18. ledna 2012 v 7:56® 1Mara
-
timbab> A nebo o ten naviják
Tento příspěvek byl editován 18.1.2012 07:58:04 uživatelem 1Mara.nevím nerozumím tomu , ale přijde mi že vyhrávaj lidi co pro Chytej nejsou vůbec žádným přínosem , nikdy pro tenhle servr nic neudělali , fota, články,diskuze s lidmi tady , atd. To je dle mého názoru smutný a neférový vůči lidem co jsou tu deně
- Středa 18. ledna 2012 v 7:48® timbab
-
1Mara> Stane se
Tenhle nával nově registrovanejch lidí tu byl když se soutěžilo příspěvkem do Z lovu.To byl taky čardáš
- Středa 18. ledna 2012 v 7:44® 1Mara
-
timbab> Abych se přiznal , špatně jsem si i já přečetl ty pravidla , kdybych věděl že se bude koukat na foto jak vypadá a jaký má odstíny a kvalitu fotky , tak bych tam Línku nikdy do toho nehodil ! Dobře mě tak ! ono fotky z mobilu přeci jen nejsou do soutěže žéé
- Středa 18. ledna 2012 v 7:40® timbab
-
1Mara> Dobrý je,že v pravidlech je za podmínkou že musí být kompletně vyplněná karta vykřičník
- Středa 18. ledna 2012 v 7:35® 1Mara
-
Tutan> Když tak člověk nad tím zamyslí , tak by tohle nemělo vůbec platit né ? Jasné porušení pravidel , lidi co se zaregistrujou jen kvůli soutěži a pro Chytej nepodnikly ani jednu přílož do ohýnku bych vyloučil ze soutěže .
Tento příspěvek byl editován 18.1.2012 07:35:35 uživatelem 1Mara. - Středa 18. ledna 2012 v 7:08® 1Mara
-
Tutan>
- Středa 18. ledna 2012 v 7:03® cormoran
-
Tutan> Dobrej postřeh..