Vyhledávání
Pěst na oko
V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 18. prosince 2011 ve 13:08® kety.vydra
-
Fryw> Prizpůsobit se,ale „odtud potud“.Mě stačí,že musím všude kolem snášet toho „důchodce v červeném“,který je mi bůhví kým podsouván ze všech stran.No a korunu tomu včera nasadila babka na oslavě,když malé dala tuhle stupidní postavičku (předčasně) jako dárek pod stromeček.Po zapnutí to tančilo a zpívalo cosi o rolničkách a Vánocích pořád dokola a ještě v angličtině,až jsem měl strach,že z toho malá chytne psotník.Naštěstí ji to vyděsilo tak,že sama požádala o vypnutí a začla natahovat…No,jak se s tím babča vytasila,tak mě málem s mojou omejvali…Jinak zpátky k tématu,kapr patří na vánoční stůl,ať se to krajním hnidopichům,že kapr je přistěhovalec,líbí nebo ne.Je tady cca 500 let a já jsem ochotný připustit,že je to tradiční ryba.Záměrně jsem vynechal slovíčko ‚česká‘,aby z toho náhodou někoho netrefilo
- Neděle 18. prosince 2011 ve 12:58® fanax
-
Fryw> Pěkně si to napsal,ale bohužel je to tak.Ať se daří.
- Neděle 18. prosince 2011 ve 12:53® Fryw
-
kety.vydra> hnus. Ale česká kultura je už bohužel několik let zavražděna konzumem západního stylu, tak se není čemu divit. Na druhou stranu, mam dojem, že před kaprem tu byl králík a taky proběhlo období že Vánoční ryba bala půlka sardinky. Tak proč nakonec né krůtu, tady v té dnešní době
- Neděle 18. prosince 2011 ve 12:16® kety.vydra
-
To se mi zase zvedl tlak… http://www.novinky.cz/…tradici.html
Tento příspěvek byl editován 18.12.2011 11:16:58 uživatelem kety.vydra. - Pátek 16. prosince 2011 v 18:56® Fryw
-
nnnap> jak to? Sobí maso je přeci príma…
- Pátek 16. prosince 2011 v 15:16® nnnap
-
sunet> myslíš třeba tady toho myslivce? http://zpravy.idnes.cz/…-/krimi.aspx?…
- Pátek 16. prosince 2011 ve 14:32® nnnap
-
Fryw> takže jí můžeme připsat k dobru ještě pokus o vraždu těch bezdomovců.
- Pátek 16. prosince 2011 ve 14:26® Fryw
-
„Slíbila, že polapí všechny Santovy soby, a poté uvaří jejich maso a rozdá ho bezdomovcům na Štědrý den.“
To je ale hodná holčička
- Pátek 16. prosince 2011 ve 13:06® džigit
-
nnnap> jo! A bez soli
- Pátek 16. prosince 2011 ve 12:56® nnnap
-
džigit> to s tím uvařeným masem ze sobů přehnala. To je fakt hnusný!
- Pátek 16. prosince 2011 ve 12:47® džigit
- Pátek 16. prosince 2011 v 10:40® nnnap
-
sunet> jako amatér to mohu těžko rozlišit. A v podstatě mi je jedno, která bukvice sype 50m za domy bukvice, která nestřílí nebo naopak střílí nejlepší kusy. Holt člověk. Pustil bych do lesů psy a měl bych lesy zdravé a cesty bezpečné.
- Pátek 16. prosince 2011 v 10:35® sunet
-
nnnap> Byl jste či stále jste členem mysliveckého sdružení, či spolku?
Autor si s největší pravděpodobností plete pojem myslivecké sdružení s osobama, majícími v nájmu honitbu.
- Pátek 16. prosince 2011 v 10:33® džigit
-
nnnap> ja tež,až pár výjimek
- Pátek 16. prosince 2011 v 10:30® nnnap
-
s tím klubem organizovaných pytláků nemám problém! SOUHLAS!
- Pátek 16. prosince 2011 v 8:50® kety.vydra
-
Jsem si dovolil okopírovat jeden názor z diskuze na Novinkách.Tohohle blba bych chtěl poznat osobně…
„Však je taky čím dál více myslivců a rybářů co systematicky likvidují zvěř, např.třeba sklapkovým způsobem , třeba takové vydry. Chycena do sklopce je ubita, pohozena na břeh a prohlášeno, že našli otrávenou vydru..tak se to dělá v u nás v Barbarii.Vydry jsou cíleně vybíjeny. To nelze zamlčovat.Vydry mají v Čechách genocidu. To proto, že rybáři jsou nenažraní a konzumácky myslící individua bez rozhledu a třeba i vzdělání. Vidí jen stříbrnou šupinku jako Cortes zlato .A je hodně myslivců a různých zelenáčů, kteří mají hlavu bez šedivého orgánu. Udělali z Mysliveckých sdružení často jen Klub Organizovaných pytláků.“
Tento příspěvek byl editován 16.12.2011 07:51:28 uživatelem kety.vydra. - Čtvrtek 15. prosince 2011 ve 14:23® džigit
- Pátek 9. prosince 2011 ve 23:16® Fryw
-
dodorider> toho jsem si vědom. Už se podobná debata vedla i v tématu značky mitchell. Prostě to tak chodí a už hodně dlouho naprosto ignoruju zem původu, jelikož je to za a) úplně jedno za b) téměř nemožné dohledat. Existují normy které musí výrobek split, aby mohl být umístněn na daný trh a jiné nástroje ochrany spotřebitele. Nejen z této situace, ale i z mé finanční a ze zkušeností a znalostí jsem došel k závěru, že nejsem tak bohatý, abych si kupoval drahé věci
Nedávno jsem byl pracovně v jednom dříve fungujícím továrním komplexu, nyní polomrtvém, roztrhaném na živořící drobnou výrobu. U jedné haly stály dva vraky. Byly to jaguáry. Vybrakované vraky aut. Někdo za ně dal kdysi několik milionů a teď…
- Pátek 9. prosince 2011 ve 22:39® dodorider
-
Fryw> dam trosku jinci proklad, dily husaberg a ktm sou to motorky, ted je to jedna firma drive konkurenti. Oboje mely vyrobu dilu v jende nejmenovane fabrice nekde daleko ve smeru cina. A nej sranda, jednou na dile byl vyrobce rakousko a jednou nemecko presto ze to byla jina zeme proste nekde v taiwanu je linka a na ni masina nastavi se dil a jede se pro skoda najednou zmena a jede se suzuky najdenou zmena a audi. atd. proste to tak je.
Tento příspěvek byl editován 9.12.2011 21:42:11 uživatelem dodorider. - Pátek 9. prosince 2011 ve 21:54® Fryw
-
nnnap> na mezky?
Tento příspěvek byl editován 9.12.2011 20:54:57 uživatelem Fryw. - Pátek 9. prosince 2011 ve 21:54® Fryw
-
Taky jsem takového názoru. Myslím si, složení materiálů a technologie se nebudou u linkové výroby nějak výrazně lišit. Rozhodně ne takovou měrou že by rozdíl v konečné ceně auta (vztahováno právě na materiály a tech. výroby) v řádech statisíců byl adekvátní.
například že by cena čelního skla felicie byla 1000 a hyundai lantra 6000. (ceny střelené od boku, jen jako model. příklad)
Tento příspěvek byl editován 9.12.2011 20:57:00 uživatelem Fryw. - Pátek 9. prosince 2011 ve 21:43® dodorider
-
osprey> jasne ze dily nejsou zamenne ale materialy sou od jednoho dodavatele taks em to myslel
- Pátek 9. prosince 2011 ve 21:36® ladamaj
-
jajco> ani se nedivím audi jsem chtěl kupovat také 2,5l TDI
- Pátek 9. prosince 2011 ve 20:49® nnnap
-
až tu bude tato a krize, tak ogaři přesedláte na tato.
- Pátek 9. prosince 2011 ve 20:48® osprey
-
dodorider> Jenže to se pohybuješ v rámci koncernu. Kolik společných dílů má Škodovka se Suzuki nebo s Renaultem?
(a to věřím, že se třeba i něco najde)
- Pátek 9. prosince 2011 ve 20:32® jajco
-
ladamaj> Pěkná jízda s tímhle motorem,měl sem oktávku a bohužel mě potkal na cestách strom.Přesedlal sem na audi a mám stejný názor jako ty.
- Pátek 9. prosince 2011 v 19:06® dodorider
-
osprey> nedavno sem vylezl ze skoly mam obor automechanik a mel sem tu cest se jit podivat jak do skodovky tak sme byli na exkurzi v nemecke audi, materialy a stroje na obrabeni vse je stejny vyrobce a stejny dodavatel. Jen jeden vyrobce setri na materialu a druhy ne. Ver mi je to tak.
- Pátek 9. prosince 2011 v 18:56® ladamaj
-
Fryw>toho logana v kombíku sem chtěl kupovat než sem koupil Passata 18 20v (3B5)v plynu a už bych do škodovky nevlez naprosto spokojen.
- Pátek 9. prosince 2011 v 17:21® osprey
-
dodorider> Nepřeháněj. Díly se unifikují, často jeden subdodavatel dělá pro víc značek, ale ty rozdíly tu jsou.
- Pátek 9. prosince 2011 v 17:07® dodorider
-
Fryw> dnes si u at nevyberes vsechny dily vlastne pochazej z jedne fabryky a vsechny automobilky maj uplne stejne vyrobni linky jen jinak anstavene dnes musis koukat na cenu a na vybavu zamozrejme platis i za znacku