Chytej.cz

Pěst na oko

V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 8. listopadu 2011 v 19:13® džigit

http://www.novinky.cz/…-bursik.html

Pondělí 7. listopadu 2011 ve 14:28® sus1

cormoran> Jj,kratky zobak.:-> :-D

Pondělí 7. listopadu 2011 v 9:05® cormoran
cormoran

džigit> I muži je prý mají:-D

Pondělí 7. listopadu 2011 v 9:03® džigit

cormoran> neřeš,asi má „své dny“ :-D

Pondělí 7. listopadu 2011 v 8:53® cormoran
cormoran

sus1> Asi si sedím na vedení takhle při pondělku. To byla reakce na mnou zmiňovaného rybáře, nebo na džigita?:-)

Sobota 5. listopadu 2011 ve 13:02® sus1

cormoran> Vzhledem k tvému věku to klidně mohl být ,,tento " náš kolega.:-))

Sobota 5. listopadu 2011 v 11:33® cormoran
cormoran

sus1> :-D To bych si nedovolil, já mám ke starším úctu:-)

Jo a abych tu neplkal jen tak a nedostal sprďáka, tak se musím taky trochu držet tématu, takže..Jednou jako malý chlapec jsem viděl, jak si od vody odnesl rybář tři kapři, fuj že mu teda hanba nebyla..

Tento příspěvek byl editován 5.11.2011 10:35:52 uživatelem cormoran.
Sobota 5. listopadu 2011 v 11:26® sus1

cormoran> Prostě, už je moc starej.Příště to zkrať.:-D

Sobota 5. listopadu 2011 v 11:22® cormoran
cormoran

džigit> Ale prdlajs, na to už zase musíš koukat z tý druhý strany, ty jsi už generační, nebo vlastně trofejní kousek. A nebo obojí:-D

hering>:-)

Pátek 4. listopadu 2011 ve 23:06® hering
hering

cormoran> Moudrá slova :-)

Pátek 4. listopadu 2011 v 16:32® Fryw
Fryw

„Bárta se brání, že gesto bylo neúmyslné.“ Tomu bych i věřil :-D

Pátek 4. listopadu 2011 v 16:22® sus1

Noooo???!.:-)) :-))

http://www.novinky.cz/…ednicek.html

Pátek 4. listopadu 2011 ve 13:34® džigit

Mary> je to marný,budeš muset změnit prášky od bolesti :-D Co nechápeš na tom,že je u nás na stojáku zákaz,mimo vyjmenované způsoby lovu? Tohle je v BP pro Severní Moravu a Slezsko a ty jsem tu už překopčil.Mož­ná,kdyby Ti to Pepíček přeložil… Jinak na „východ“ možná blíž,ale ruské nápisy ještě nemáme 

Tento příspěvek byl editován 4.11.2011 12:38:04 uživatelem džigit.
Pátek 4. listopadu 2011 ve 13:29® Mary
Mary

džigit> pochybuji, vy to tam máte blíže,my to máme spravně.

Pátek 4. listopadu 2011 ve 13:27® Mary
Mary

Alov> Na škebli můžeš mít co chceš, když nemáš ve škebli. A teď mě naveď, kde v rybářským řádu najdu, že nesmím chytat na rostlinou. Projela jsem řád tam i zpátky.

Už nemusíš, to jsou ty Vaše Ruské a pak se máme shodnout:-P :-)

Tento příspěvek byl editován 4.11.2011 12:31:57 uživatelem Mary.
Pátek 4. listopadu 2011 ve 13:07® ladamaj
ladamaj

Mary>omyl o tomto rozhoduje MO hospodář a rastupitelstvomin. polovina a RS to hlídá vím co dělám.Jinak vše zaleží co se na schůzi odsouhlasí a vše musí projít krajem aby se to dostalo do řádů tak celím ČRS také jem jezdil na schůze do Prahy vím o čem je řeč.

Pátek 4. listopadu 2011 ve 12:57® džigit

Mary> no jo,ale u Tebe tvoři zákon Rus :-))

Pátek 4. listopadu 2011 ve 12:56® džigit

cormoran> a navíc,ja starej a tlustej,já už pod míru nemožu byt :-D

Pátek 4. listopadu 2011 ve 12:48® cormoran
cormoran

džigit> Už jsem v obraze:->

Pátek 4. listopadu 2011 ve 12:47® Mary
Mary

ladamaj> zákaz 14 dní po nasazení, jest proti zákonu, aspoň tak mi bylo hovořeno, když jsme to chtěli udělat u nás. No a když si přečtu příspěvek cormorana, tak má velikou pravdu, že si s tím moc nepomůžeš.

Pátek 4. listopadu 2011 ve 12:31® džigit

cormoran> já nemyslel klasického rybáře,já myslel rybáře kamaráda,přítele CaR či jak mu tam :-))

Pátek 4. listopadu 2011 ve 12:26® cormoran
cormoran

džigit> Počkej, to bys musel být podmírák, jinak by hned po smyku následoval, v lepším případě, úder tupým předmětem přes mozkovnu:-)

Pátek 4. listopadu 2011 v 11:41® džigit

cormoran> vlastně ani nevím.Možná bych chtěl okusit být párkrát vláčen jedním z „kámošů“ rybářů pár minut na háčku ve vodě a pak nějaký ten smyk po břehu až nakonec nějaký ten let vzduchem a následný pád na hladinu :-D

Tento příspěvek byl editován 4.11.2011 10:43:32 uživatelem džigit.
Pátek 4. listopadu 2011 v 11:00® cormoran
cormoran

džigit> Lehce, první ho mile oslovím, na to dostaneš každýho. No a pak už mu jen vysvětlím ten proces, jak by musel v tom překaprovaným rybníku paběrkovat poslední zbytky přirozený potravy a možná i hladovět. No a nakonec že stejně skončí pod kudlou, když nebude mít štěstí. No řekni sám, ty bys tam chtěl zůstat?:-D

Pátek 4. listopadu 2011 v 10:59® kety.vydra
kety.vydra

džigit> Tsss,to je jejich problém…9-)

Pátek 4. listopadu 2011 v 10:55® džigit

kety.vydra> si myslíš,že by to „masajky“ rozchodili? :-))

Pátek 4. listopadu 2011 v 9:50® kety.vydra
kety.vydra

Džigit: Asi by fakt nebylo marné,zvednout míru kapra na 45…

Pátek 4. listopadu 2011 v 9:09® džigit

cormoran> a jak vysvětlíš tomu kaprovi,že mu ten měsíc navíc bereš? :-))

Tento příspěvek byl editován 4.11.2011 08:11:48 uživatelem džigit.
Pátek 4. listopadu 2011 v 8:29® cormoran
cormoran

ladamaj> Ahoj, chtěl jsem jen pár slov k tomu zarybnění a následnému hájení. Naše MO je jedna z těch tebou opovrhovaných, ale léta praxe ukázaly, že hájení na týden, čtrnáct dní, nebo měsíc prakticky ztrácí význam, jen prodlouží pobyt násaďáků právě o tu hájenou dobu. Za asi šest, možná sedm let, co do rybníkaření a hospodaření naší MO vidím malinko víc, jsem měl možnost sledovat snad všechny možný způsoby nasazování, doby hájení a následně vychytávání ryb. Většinou když nasazujeme ryby na jaře pro dětské závody, tak ta ryba tam má týden na rozplavání a stejně se pak násaďáci chytají jak na běžícím páse. Nicméně ať to zkrátím, hájili jsme vody dny, týdny a měsíce, nasazovali jsme hodně slušný ryby i v noci, aby se to rozkřiklo o to pomaleji, nebo třeba dost pozdě na podzim, ale nakonec to dopadne všechno stejně, velká část nasazených ryb se do pár dní vychytá..Já říkám, že ta nasazená ryba je blbá, prostě kapr odkrmenej na obilovinách a pečivu je k tomu svým způsobem určenej.

Tento příspěvek byl editován 4.11.2011 07:31:52 uživatelem cormoran.
Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 22:54® ladamaj
ladamaj

džigit>jelikož se v tomto pohybuji tak vím očem je řeč no a některé rádoby rybáře nepřesvědčíš a pak to končí tak jak píšeš 2×1* a pochvalu.:->