Vyhledávání
Pěst na oko
V diskuzi je 4.951 příspěvků, z toho 4951 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 16. září 2011 v 15:07® sus1
-
Ty woe?!!kdy už tam konečně uhodí blesk,do těch haj.....!!!!
- Úterý 13. září 2011 v 9:28® ssg.Jimmy Wild
-
Robur> Tak to zamrzí…
Zvlášť, když člověk v tu chvíli
těsně před tím než to řeknou tak nějak doufá ve svůj úspěch. - Pondělí 12. září 2011 ve 20:56® ladamaj
-
Robur>no tak budeš mít nějakou tu pochvalu navíc né?

- Pondělí 12. září 2011 ve 20:01® Robur
-
cha, když jsem dostával nového šéfa /nebyl to špatný chlap, ale taky jsem jich tam měli dost jiných/, tak jsem byl uveden ka kobereček na individuální pohovor, kde mně bylo řečeno, že dostanu nového šéfa (naivně jsem si myslel, že jsem v pořadí) cituji: Dostanete nového šéfa, je to vynikající odborník od konkurence a je to můj tchán.
- Úterý 6. září 2011 ve 12:40® HaDová
-
NOVINKA NA CHYTEJ.CZ – http://www.chytej.cz/fotosoutez/
- Středa 31. srpna 2011 ve 12:04® chosebaits
-
RM>Užasně napsané!! Toto si vytisknu a jednoho dne snad přednesu tento tvuj citát na příslušné MO.
- Úterý 30. srpna 2011 v 7:13® ssg.Jimmy Wild
-
1Mara> Jo to je fakt. Taky proto nejradši chodím na odlehlá třeba i zarostlá místa, kde jsem úplně sám. Nemusím pak koukat na podobné věci atd. Bohužel pokaždé to prostě nejde.
- Pondělí 29. srpna 2011 ve 22:26® 1Mara
-
ssg.Jimmy Wild> Bylo to myšleno tak , že PČR by a nebo RS řekl , že jí usmrtil ránou do hlavy a dál si to domysli …
Zkrátka by se to hodilo do autu a ty by jsi měl jen vztek a slabost pro
žaludek . - Pondělí 29. srpna 2011 v 19:18® ssg.Jimmy Wild
-
1Mara> No právě. PČR by určitě ani nepřijela. Ale nesouhlasil bych s tím, že je jeho věc, jak s rybou zachází. V rybářském řádu je přece napsané, jakým způsobem rybu zabít. Nechci se s takovým chováním k rybám u vody setkávat.
- Pondělí 29. srpna 2011 v 18:52® 1Mara
-
ssg.Jimmy Wild> Tohle je dosti smutný , osobně bych jim udělal slušnou nějakou přednášku , páááč když chytáš mimo své MO tak je jasný že nemůžeš znát všechny tel. čísla na hospodáře,porybný atd. Ono volat PČR by asi stejně nemělo smysl , páč dotyčný by si ho zapsal a řekl by že to je jeho věc jak stou rybou naloží , ale aspoň bych jim to řekl že se chovaj k rybě jako prasata !!!!
- Pondělí 29. srpna 2011 v 9:17® ssg.Jimmy Wild
-
Ze čtvrtka na pátek jsem byl přes noc na Orlíku. Záběry na rybku žádné až ráno jsem hodil jeden prut na těžko a vytáhl cejnka 38 cm. Rybář, co seděl vedle mě (nějaký evidentně domorodec s jezevčíkem – a očividně naštvaný, že mu někdo sedí na místě) mi řekl ať ho hodím jeho psovi, jestli si ho nebudu brát. Řekl jsem mu, že brát si ho nebudu a rozhodně se vrátí zpět do vody a také jsem ho po pár momentech pustil zpět. Byl rozhořčen, ale to mi nevadilo. Co mi vadilo bylo, když asi o půl hodiny později chytli cejna vedlejší rybáři a tomuto „rádoby rybáři“ ho dali. Co následovalo bylo dost otřesné. Hodil ho tomu psovi na zem a ten ho zrovna dvakrát nechtěl. Tak mu ho tam živého kopal po zemi a když se ten pes neměl sám k zabití ryby tak tomu cejnkovi rozšlápl hlavu. Bylo mi ho strašně líto. Ten blbej čokl ho stejně nechtěl jen ho tam tak žužlal a nic. Co je nejlepší v takovém případě dělat? Je nějaké číslo na RS, kam by se dalo v podobných momentech zavolat nebo tak? Jak se nejlépe zachovat? Nejsem tam zdejší takže nikoho z MO tam neznám a ten dotyčný tam měl evidentně partičku kamarádů, takže sám jsem si netroufl něco proti němu podniknout
Tento příspěvek byl editován 29.8.2011 09:18:54 uživatelem ssg.Jimmy Wild.
- Pondělí 29. srpna 2011 v 8:49® ssg.Jimmy Wild
-
1Mara> Naprostý souhlas. Tohle jsi vystihl. Je to tady samý „průšvih“, bezpráví, korupce a neschopnost a není z toho cesty ven.

- Neděle 28. srpna 2011 v 15:03® 1Mara
-
chosebaits> Tak si začni rychle zvykat , páááč bude hůř . Je to jako ze sociálně slabšíma lidmi, dáš jim práci a to je bolí , no tak jim dáš dosti štědré sociální dávky a zavřeš jim hubu , a až se budou cítit opět zase méňěcenné tak parta frajerů zmlátí mladého kluka a zkus jim zato něco říct ? ! dostaneš ještě pendrekem že zákon ti nařizuje být slušnej a makat na sociálně slabší lidi ! Takže jsi f prdeli tak jako tak a stím nic nenaděláš

- Neděle 28. srpna 2011 v 8:47® osprey
-
RM> To, co jsi napsal, považuji za velmi trefný příspěvek. Opravdu to existuje a není z toho cesty ven. Rozhodně ne v krátké době.
- Sobota 27. srpna 2011 ve 23:26® RM
-
chosebaits> No ono to chodí tak, že když budeš chtít, aby debil odstoupil z vedoucí funkce tak ti bude vysvětleno, že není potřeba, aby dané problematice rozuměl, protože má manažerské schopnosti. Nikdo ti nebude schopen racionálně vysvětlit co že je to za schopnosti ale v podstatě je to tak, že on má pravomoci rozhodovat a ostatní na jeho debilitu a bezohlednost budou doplácet ať se děje co se děje.
Je to celosvětový problém a nikdo neví jak tyhle průsery řešit. Tohle je rybářský WEB, takže chápu, že tu tyhle věci probíráš ale je to jen mikroskopická špička ledovce a navíc v globálním měřítku naprosto bezvýznamná. 1Mara má pravdu, podívej se na zprávy …, jedna krize střídá druhou a mluví se o tom jako o přírodních katastrofách ale za každým takovým průserem stojí nějaký konkrétní člověk jako je ten tvůj hospodář. Jak by řekl klasik – svět se zazmrdoval a nikdo neví jak z toho ven …
- Sobota 27. srpna 2011 ve 22:15® chosebaits
-
1Mara>Nezvykl!!! Nezlob se na mě,ale člověk co zastává nějakou funkci by měl o danné problematice něco vědět.Ano,pokud je možné toto na urovni MO,tak není divu že je toto možné i v jiných partajích.
Tento příspěvek byl editován 27.8.2011 22:15:56 uživatelem chosebaits.
Už mám lepší náladu nebo jsem byl právě v kině na mužích
v pokušení.Všem vřele doporučuji,nebo je to další bezvadná česká
komedie.Smíchu si tam každej užije dosti. - Sobota 27. srpna 2011 ve 21:16® 1Mara
-
chosebaits> Ty sis ještě nezvykl že v naší republice je vše obráceně ? Se podívej na zprávy a musí ti to dojít , kam ta naše země spěje

- Sobota 27. srpna 2011 v 18:42® chosebaits
-
osprey> V rámci celé ČR bude těchto případu bezesporu více .

- Sobota 27. srpna 2011 v 17:03® osprey
-
chosebaits> Pak by možná měl jeho práci vykonávat někdo jiný.
- Sobota 27. srpna 2011 v 16:35® chosebaits
-
osprey> Já jsem si naprosto jist že zná jen kapra šupíka a lysce.O třeboňskym kapru slyšel tak max. o vánocích. Pak ještě zná kapra v trojobalu,na grilu,na česneku atd.
- Sobota 27. srpna 2011 v 16:28® osprey
-
chosebaits> A hospodář chová původního dyjského sazana? Pokud ano, pak máš smůlu, protože to je původní ryba, která v mnoha svazových vodách určitě bude prospívat.
Třeba ale hospodář jen ujíždí na třeboňských kaprech anebo nemá rád lysce.

- Sobota 27. srpna 2011 v 16:16® chosebaits
-
Tak tomu říkám brutální osazení ČRS.Dostal jsem 30 kusu kapra (linie maďarský lysec) o velikosti 25–30 cm na zkoušku uplně zdarma.Tento kapr má dobré přírustky a naše sportovní vody jsou pro něj jako dělané.Oznamuji tuto skutečnost Hospodáři a pevně věřím tomu,že ho vezmem do chovného rybníka na zkušenou.Hospodář mě vyvedl z mé doměnky nebo řekl, že je toto nepuvodní kapr a proto ho nechcem. ACH JO.Jablka odrudy SPARŤAN asi také pěstují jen v Praze na Letné.
Pak to má v ČRS vést k lepším zítřkum. - Středa 17. srpna 2011 v 15:40® ssg.Jimmy Wild
-
All Armor> Máš pravdu… Schopnosti některých živočichů přežít jsou obdivuhodné a to velmi často i u živočichů, které lidé považují za „obyčejné“ a ne moc zajímavé.
- Středa 17. srpna 2011 ve 13:38@ All Armor
-
ssg.Jimmy Wild> Ono to není o vůli, ale o schopnosti přežít i v těžkých podmínkách a zlé události. Kdyby živočichové tuto schopnost neměli, tak už vyhynuli. Platí to i pro nahou opici. http://en.wikipedia.org/…e_Naked_Ape_(book)
- Středa 17. srpna 2011 v 9:57® ssg.Jimmy Wild
-
kety.vydra> Když ti skočila na návnadu, tak evidentně žrát dál chtěla, takže je možné, že by i přežila. To nikdo nemůže takhle říct. Ale vím, že ryby mnohdy vydrží fakt hodně. Prostě vůle k životu je někdy obrovská

- Úterý 16. srpna 2011 v 6:57@ All Armor
-
kety.vydra> Pochybuji, že by nepřežila. Už jsem v štičím pajšlu našel všechno možné, ale háčky to nebyly. Ty štíčí trávící kyseliny musí být dost silné. V žaludku zůstane vždy jen to, co je odolné.Tak jsem před několika roky našel ve štice blinkr velikosti obouváku u Baťu. Kroužky, háčky pryč, je ten poniklovaný plech zůstal. Pěkná byla, ten plech ji evidentně nevadil.
- Neděle 14. srpna 2011 ve 21:13® kety.vydra
-
Dnes jsem si při kuchání 60ky štiky málem sešil prsty,trojháčkem měla sešitý žaludek.Byla chudá jak pes.Tak si říkám,co by se s ní stalo,kdyby ji nějaký „křečrybízák“ s láskou pustil zpět.Pro logickou odpověď se nejde daleko-dlouho by chcípala hlady…
Tento příspěvek byl editován 14.8.2011 21:14:06 uživatelem kety.vydra.
- Pátek 12. srpna 2011 ve 14:07® džigit
-
Sice mimo rybařinu,ale…
Odešel mi částečně externí HD a opravit půjde vložením do nového boxu/snad/ Žena jej objednala v „Alza“ a jelikož v OVA na pobočce nic není,musela zaplatit „POŠTOVNÉ“ na tuto pobočku!!!!!
Podotýkám,že si zboží vyzvedne osobně! HNUS HNUS HNUS - Středa 10. srpna 2011 v 18:55® 1Mara
-
Tommy> Kde máš smajla hade ?

- Středa 10. srpna 2011 ve 14:25® Tommy
-
1Mara> zase vyhrožuješ?