Vyhledávání
Pěst na oko
V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 12. září 2011 ve 20:01® Robur
-
cha, když jsem dostával nového šéfa /nebyl to špatný chlap, ale taky jsem jich tam měli dost jiných/, tak jsem byl uveden ka kobereček na individuální pohovor, kde mně bylo řečeno, že dostanu nového šéfa (naivně jsem si myslel, že jsem v pořadí) cituji: Dostanete nového šéfa, je to vynikající odborník od konkurence a je to můj tchán.
- Úterý 6. září 2011 ve 12:40® HaDová
-
NOVINKA NA CHYTEJ.CZ – http://www.chytej.cz/fotosoutez/
- Středa 31. srpna 2011 ve 12:04® chosebaits
-
RM>Užasně napsané!! Toto si vytisknu a jednoho dne snad přednesu tento tvuj citát na příslušné MO.
- Úterý 30. srpna 2011 v 7:13® ssg.Jimmy Wild
-
1Mara> Jo to je fakt. Taky proto nejradši chodím na odlehlá třeba i zarostlá místa, kde jsem úplně sám. Nemusím pak koukat na podobné věci atd. Bohužel pokaždé to prostě nejde.
- Pondělí 29. srpna 2011 ve 22:26® 1Mara
-
ssg.Jimmy Wild> Bylo to myšleno tak , že PČR by a nebo RS řekl , že jí usmrtil ránou do hlavy a dál si to domysli …
Zkrátka by se to hodilo do autu a ty by jsi měl jen vztek a slabost pro žaludek .
- Pondělí 29. srpna 2011 v 19:18® ssg.Jimmy Wild
-
1Mara> No právě. PČR by určitě ani nepřijela. Ale nesouhlasil bych s tím, že je jeho věc, jak s rybou zachází. V rybářském řádu je přece napsané, jakým způsobem rybu zabít. Nechci se s takovým chováním k rybám u vody setkávat.
- Pondělí 29. srpna 2011 v 18:52® 1Mara
-
ssg.Jimmy Wild> Tohle je dosti smutný , osobně bych jim udělal slušnou nějakou přednášku , páááč když chytáš mimo své MO tak je jasný že nemůžeš znát všechny tel. čísla na hospodáře,porybný atd. Ono volat PČR by asi stejně nemělo smysl , páč dotyčný by si ho zapsal a řekl by že to je jeho věc jak stou rybou naloží , ale aspoň bych jim to řekl že se chovaj k rybě jako prasata !!!!
- Pondělí 29. srpna 2011 v 9:17® ssg.Jimmy Wild
-
Ze čtvrtka na pátek jsem byl přes noc na Orlíku. Záběry na rybku žádné až ráno jsem hodil jeden prut na těžko a vytáhl cejnka 38 cm. Rybář, co seděl vedle mě (nějaký evidentně domorodec s jezevčíkem – a očividně naštvaný, že mu někdo sedí na místě) mi řekl ať ho hodím jeho psovi, jestli si ho nebudu brát. Řekl jsem mu, že brát si ho nebudu a rozhodně se vrátí zpět do vody a také jsem ho po pár momentech pustil zpět. Byl rozhořčen, ale to mi nevadilo. Co mi vadilo bylo, když asi o půl hodiny později chytli cejna vedlejší rybáři a tomuto „rádoby rybáři“ ho dali. Co následovalo bylo dost otřesné. Hodil ho tomu psovi na zem a ten ho zrovna dvakrát nechtěl. Tak mu ho tam živého kopal po zemi a když se ten pes neměl sám k zabití ryby tak tomu cejnkovi rozšlápl hlavu. Bylo mi ho strašně líto. Ten blbej čokl ho stejně nechtěl jen ho tam tak žužlal a nic. Co je nejlepší v takovém případě dělat? Je nějaké číslo na RS, kam by se dalo v podobných momentech zavolat nebo tak? Jak se nejlépe zachovat? Nejsem tam zdejší takže nikoho z MO tam neznám a ten dotyčný tam měl evidentně partičku kamarádů, takže sám jsem si netroufl něco proti němu podniknout
Tento příspěvek byl editován 29.8.2011 09:18:54 uživatelem ssg.Jimmy Wild. - Pondělí 29. srpna 2011 v 8:49® ssg.Jimmy Wild
-
1Mara> Naprostý souhlas. Tohle jsi vystihl. Je to tady samý „průšvih“, bezpráví, korupce a neschopnost a není z toho cesty ven.
- Neděle 28. srpna 2011 v 15:03® 1Mara
-
chosebaits> Tak si začni rychle zvykat , páááč bude hůř . Je to jako ze sociálně slabšíma lidmi, dáš jim práci a to je bolí , no tak jim dáš dosti štědré sociální dávky a zavřeš jim hubu , a až se budou cítit opět zase méňěcenné tak parta frajerů zmlátí mladého kluka a zkus jim zato něco říct ? ! dostaneš ještě pendrekem že zákon ti nařizuje být slušnej a makat na sociálně slabší lidi ! Takže jsi f prdeli tak jako tak a stím nic nenaděláš
- Neděle 28. srpna 2011 v 8:47® osprey
-
RM> To, co jsi napsal, považuji za velmi trefný příspěvek. Opravdu to existuje a není z toho cesty ven. Rozhodně ne v krátké době.
- Sobota 27. srpna 2011 ve 23:26® RM
-
chosebaits> No ono to chodí tak, že když budeš chtít, aby debil odstoupil z vedoucí funkce tak ti bude vysvětleno, že není potřeba, aby dané problematice rozuměl, protože má manažerské schopnosti. Nikdo ti nebude schopen racionálně vysvětlit co že je to za schopnosti ale v podstatě je to tak, že on má pravomoci rozhodovat a ostatní na jeho debilitu a bezohlednost budou doplácet ať se děje co se děje.
Je to celosvětový problém a nikdo neví jak tyhle průsery řešit. Tohle je rybářský WEB, takže chápu, že tu tyhle věci probíráš ale je to jen mikroskopická špička ledovce a navíc v globálním měřítku naprosto bezvýznamná. 1Mara má pravdu, podívej se na zprávy …, jedna krize střídá druhou a mluví se o tom jako o přírodních katastrofách ale za každým takovým průserem stojí nějaký konkrétní člověk jako je ten tvůj hospodář. Jak by řekl klasik – svět se zazmrdoval a nikdo neví jak z toho ven …
- Sobota 27. srpna 2011 ve 22:15® chosebaits
-
1Mara>Nezvykl!!! Nezlob se na mě,ale člověk co zastává nějakou funkci by měl o danné problematice něco vědět.Ano,pokud je možné toto na urovni MO,tak není divu že je toto možné i v jiných partajích.
Tento příspěvek byl editován 27.8.2011 22:15:56 uživatelem chosebaits.Už mám lepší náladu nebo jsem byl právě v kině na mužích v pokušení.Všem vřele doporučuji,nebo je to další bezvadná česká komedie.Smíchu si tam každej užije dosti.
- Sobota 27. srpna 2011 ve 21:16® 1Mara
-
chosebaits> Ty sis ještě nezvykl že v naší republice je vše obráceně ? Se podívej na zprávy a musí ti to dojít , kam ta naše země spěje
- Sobota 27. srpna 2011 v 18:42® chosebaits
-
osprey> V rámci celé ČR bude těchto případu bezesporu více .
- Sobota 27. srpna 2011 v 17:03® osprey
-
chosebaits> Pak by možná měl jeho práci vykonávat někdo jiný.
- Sobota 27. srpna 2011 v 16:35® chosebaits
-
osprey> Já jsem si naprosto jist že zná jen kapra šupíka a lysce.O třeboňskym kapru slyšel tak max. o vánocích. Pak ještě zná kapra v trojobalu,na grilu,na česneku atd.
- Sobota 27. srpna 2011 v 16:28® osprey
-
chosebaits> A hospodář chová původního dyjského sazana? Pokud ano, pak máš smůlu, protože to je původní ryba, která v mnoha svazových vodách určitě bude prospívat.
Třeba ale hospodář jen ujíždí na třeboňských kaprech anebo nemá rád lysce.
- Sobota 27. srpna 2011 v 16:16® chosebaits
-
Tak tomu říkám brutální osazení ČRS.Dostal jsem 30 kusu kapra (linie maďarský lysec) o velikosti 25–30 cm na zkoušku uplně zdarma.Tento kapr má dobré přírustky a naše sportovní vody jsou pro něj jako dělané.Oznamuji tuto skutečnost Hospodáři a pevně věřím tomu,že ho vezmem do chovného rybníka na zkušenou.Hospodář mě vyvedl z mé doměnky nebo řekl, že je toto nepuvodní kapr a proto ho nechcem. ACH JO.Jablka odrudy SPARŤAN asi také pěstují jen v Praze na Letné.
Pak to má v ČRS vést k lepším zítřkum.
- Středa 17. srpna 2011 v 15:40® ssg.Jimmy Wild
-
All Armor> Máš pravdu… Schopnosti některých živočichů přežít jsou obdivuhodné a to velmi často i u živočichů, které lidé považují za „obyčejné“ a ne moc zajímavé.
- Středa 17. srpna 2011 ve 13:38@ All Armor
-
ssg.Jimmy Wild> Ono to není o vůli, ale o schopnosti přežít i v těžkých podmínkách a zlé události. Kdyby živočichové tuto schopnost neměli, tak už vyhynuli. Platí to i pro nahou opici. http://en.wikipedia.org/…e_Naked_Ape_(book)
- Středa 17. srpna 2011 v 9:57® ssg.Jimmy Wild
-
kety.vydra> Když ti skočila na návnadu, tak evidentně žrát dál chtěla, takže je možné, že by i přežila. To nikdo nemůže takhle říct. Ale vím, že ryby mnohdy vydrží fakt hodně. Prostě vůle k životu je někdy obrovská
- Úterý 16. srpna 2011 v 6:57@ All Armor
-
kety.vydra> Pochybuji, že by nepřežila. Už jsem v štičím pajšlu našel všechno možné, ale háčky to nebyly. Ty štíčí trávící kyseliny musí být dost silné. V žaludku zůstane vždy jen to, co je odolné.Tak jsem před několika roky našel ve štice blinkr velikosti obouváku u Baťu. Kroužky, háčky pryč, je ten poniklovaný plech zůstal. Pěkná byla, ten plech ji evidentně nevadil.
- Neděle 14. srpna 2011 ve 21:13® kety.vydra
-
Dnes jsem si při kuchání 60ky štiky málem sešil prsty,trojháčkem měla sešitý žaludek.Byla chudá jak pes.Tak si říkám,co by se s ní stalo,kdyby ji nějaký „křečrybízák“ s láskou pustil zpět.Pro logickou odpověď se nejde daleko-dlouho by chcípala hlady…
Tento příspěvek byl editován 14.8.2011 21:14:06 uživatelem kety.vydra. - Pátek 12. srpna 2011 ve 14:07® džigit
-
Sice mimo rybařinu,ale…
Odešel mi částečně externí HD a opravit půjde vložením do nového boxu/snad/ Žena jej objednala v „Alza“ a jelikož v OVA na pobočce nic není,musela zaplatit „POŠTOVNÉ“ na tuto pobočku!!!!!
Podotýkám,že si zboží vyzvedne osobně! HNUS HNUS HNUS - Středa 10. srpna 2011 v 18:55® 1Mara
-
Tommy> Kde máš smajla hade ?
- Středa 10. srpna 2011 ve 14:25® Tommy
-
1Mara> zase vyhrožuješ?
- Úterý 9. srpna 2011 v 17:10® 1Mara
-
LojzaRybka> Aby jsme nedopadly jako v Londýně
- Úterý 9. srpna 2011 v 16:57® LojzaRybka
-
1Mara>čusec,naši zákonodárci pytláctví jako trestný čin už stáhli,proto je ted kolem vody zase bordel,je to opravdu jen přestupek,teda pokud nemá nalovené ryby,ale stejně se jim nic nestane,policajti se většinou případů ani nezabívaj a bude hůř
- Úterý 9. srpna 2011 v 0:22® mekvak
-
1Mara> Kdepak trestní stíhání. Podlě mě to tak jeden Palacký správí. Bohužel.