Chytej.cz

Pěst na oko

V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 17. března 2008 ve 14:40® sus1

monaster: Tak to u nás je to 1150,.Kč ale taky chodim si to odmakat.V Plzni prej platěj jen 200,. tak to už by šlo.:-)

Pondělí 17. března 2008 ve 13:55® monaster
monaster

:-1 sus1: jj 500,– ochuzuji MO a už podruhé jsme si jí odpracoval. ne kvůli 500 ale kvůli tomu že je za náma vidět trochu práce a je tam fajn kolektiv. dvě pěkný dopoledne u vody. a na podzim jdu n avýlov. tak bude brigáda asi na 10 let dopředu :-) bydlel jsme 5 let na sádkách tak jsme holt načichnul a nic jinýho mi nezbejvá :-)

Pondělí 17. března 2008 ve 13:08® sus1

monaster: U vás se platí 500,– za brigády?

Pondělí 17. března 2008 v 11:41® monaster
monaster

Lojzarybka: Lojzo při tvý vejšce jsi v něm měl stříšním oknem p=rostrčenou hlavu ne? ;-) :-P

Pondělí 17. března 2008 v 10:04® monaster
monaster

Pipa: jink já těch 10,– kč dal a nenapadlo mně proč bych neměl. ono všechno něco stojí. vím kolik stojí tisk a přípravné práce. to že by to šlo už z poplatku za povolenku nebo ze členské známky mně nenapadlo. :-93;

Pondělí 17. března 2008 v 10:02® monaster
monaster

Pipa: já ti poradím Tomáši chceš? 29.03.08 je schůze. můžeš přijít a zeptat se. B. gun Ti dal doecela slušný podklady k argumentaci. jinak si mohl ušetřit 500,– a na školákách s náma udělat brigádu :-)

Neděle 16. března 2008 v 15:28® Salmo
Salmo

kua hoši vy si pořád stěžujete a co mám říkat já ještě jsem nedostal povolenku :-( ((((((

Neděle 16. března 2008 v 6:52® pipa
pipa

LojzaRybka: takže tydle lumpy mame vyřešeny!!! no ale stejnak by to chtelo na ne dupnout… jinak sorrač za Trabiho.. a už jen zlepšit to Ustecky vlakno … a ty Rybaky kolem …

Sobota 15. března 2008 ve 22:34® LojzaRybka
LojzaRybka

pipa>je to lumpárna,dříve toto vybírání poplatku 10ti kč bylo i tady v žatci,ale už není na původního hospodáře byla vydána trestní oznámení za finanční machynace a tim vše skončilo.Jo a nenavážej se do trabantů,nedávno jsem jednoho měl,supr kára:-)

Sobota 15. března 2008 ve 20:37® pipa
pipa

b.gun: no proste trabant !! to bylo i min.rok !! předtim nevim,mel sem pauzu …

Sobota 15. března 2008 v 19:41® b.gun

pipa: Jak píše tomchamik, toto je lumpárna. A nejde jen o princip, pokud chtějí vybírat peníze navíc, tak ať si to alespoň dostatečně podloží a zdůvodní – co já vím, třeba formou nějakých mimořádných příspěvků za účelem vytvoření finanční rezervy určené pro budoucí nákup revírů. A ne tím, že ti prodají za příplatek něco, co je součástí povolenky a co sis tudíž již platbou za povolenku zaplatil.

Sobota 15. března 2008 v 18:23® garisinise

přesně tak je to lumpárna. u nás se taky nic nevibírá

Sobota 15. března 2008 v 16:32® pipa
pipa

de jen o posranej princip.!!!! dalši hnus je dole u vody… kolegove se krtej o strouhanku,žiž­.atd..... a vefinale naše Usti forum..??!! nepokecas v klidu o rybindach … a  vefinale Trubka !!! ale jinak sem jen odmalička vyrustal u Glasru..... ale nic nevim..!!!!

Sobota 15. března 2008 v 15:57® tomchamik
tomchamik

pipa> a toto je lumpárna:-)) )

Sobota 15. března 2008 v 15:52® pipa
pipa

a to to je co ..???

Sobota 15. března 2008 ve 14:47® b.gun

pipa: ČRS žádnou desetikorunu za „řád“ nevybírá. To si pouze některé místní organizace vymyslely způsob, jak vytáhnout z rybářů nějaké další prachy navíc pro svou potřebu. Dneska ráno jsme zrovna s kolegou o této záležitosti na rybách mluvili. Já jsem z MO Teplice, samozřejmě žádný poplatek navíc neplatíme. On je z MO Ústí n./L. a při výdeji povolenky byl vyzván k zaplacení poplatku 10 Kč za tzv. „Rybářský řád“ (lépe Bližší podmínky výkonu rybářského práva). Jelikož u sebe peníze navíc neměl, poplatek od něj nevybrali. A to už něco naznačuje – pokud by k tomu byli v MO skutečně oprávněni, trvali by přece na zaplacení poplatku. Jenže s tím oprávněním to nebude zas až tak horké. Stačí si nalistovat Oddíl III Povolenky k lovu ryb, kde se praví, že Bližší podmínky výkonu rybářského práva, které jsou uvedeny v Rybářském řádu a soupisu revírů, jsou nedílnou součástí povolenky k lovu ryb. To znamená, že MO je povinna ti při výdeji povolenky vydat i „Rybářský řád“, neboť je její součástí a ty sis zakoupením povolenky a zaplacením příslušné částky (např. 900 Kč za územní MP povolenku) již zaplatil i tento „Rybářský řád“.

Sobota 15. března 2008 v 10:39® pipa
pipa

no a my v usti jak blbečci do kasičky.!!!!!!!!! ani se ti nepta a automaticky připočita 10 kč… nechapu ??!! už mam zas nerva,vubec ted nejde o desetkaček ale nevim…???

Sobota 15. března 2008 v 10:28® ladamaj
ladamaj

Pokud vím tak se rybářský řád dává automaticky k povolence a bez poplatků myslím ČRS.:-/

Sobota 15. března 2008 v 10:07® cormoran
cormoran

pipa> My taky nic neplatíme…

Sobota 15. března 2008 v 8:47® OndruchM
OndruchM

pipa> o desetikoruně za řád nic nevím, a to jsem těch řádů letos vydal. Vím, že MRS má desetikorunu za řád.

Sobota 15. března 2008 v 6:58® pipa
pipa

a co kdyby si ČRS odpustil tu trapnou desetikorunu za řád .....

Pátek 7. března 2008 ve 21:29® sainerM

přečetl jsem si tu všechny příspěvky a škoda , že tu nenapíšou i ty rybáři ( a není jich zrovna málo ), kteří chodí odevzdávat úlovkové lístky nesprávně vyplněné a kolikrát ani neví jak na to. neomlouvám chování některých lidí ze strany MO za nevhodné chování, ale to co se občas vidí a slyší ze strany rybářů odevzdávající ůlovkové lístky není zrovna také příjemné. dále co se týče ulovených kusů či váhy jsem toho názoru, že pokud rybář je denně u vody a ryby nachytá aniž by nějakým způsobem něco porušoval tak na ně má právo.někdo ryby chytá a pouští někdo je zase bere.myslím si že se u vody dějí jiná zvěrstva.

Pátek 7. března 2008 ve 20:49® garisinise

to jo mam toho plný zuby

Pondělí 3. března 2008 v 15:37® cormoran
cormoran

LojzaRybka>Co se to děje, je toho poslední dobou nějak hodně:-(

Pondělí 3. března 2008 v 15:23® LojzaRybka
LojzaRybka

www.novinky.cz

Pátek 29. února 2008 v 9:01® Robur
Robur

a slepice si taky přijdou na své, třídit odpad se vyplatí

Čtvrtek 28. února 2008 v 19:00® cercer
cercer

no…vono to není zase až tak hrozné,jak to vypadá..počítejte semnou..458kg ryb..potom je vykuchám,vořežu ploutve,upálím hlavu no a rázem máme polovinu..možná míň,protože to jsou průměrně pěkné 2kg ryby,ale masa málo..takže máš nějakejch 220kilo,no a potom rozdáš něco rodině,něco kamošům v hospě,sousedovi…a všude tam,kde budeš něco potřebovat a máš rázem jen 90kilo..no a pokud si ten zbytek nafiletuješ,je z toho hromada odpadu,takže když ti zustane30kilo filetků,a to jsi rád!No a potom už není těžký sníst s rodinkou cca 2kila ryb za měsíc-vždyť ryby jsou přeci zdravé!!9-) na zdravííí!!

Čtvrtek 28. února 2008 v 16:58® míra57

qwerty> to jsem rád protože u nás byli problém důchodci co to prodávali vietkongům,ale zrušili jsme jim celoroční hostovačky a nějak přestali jezdit:-D

Čtvrtek 28. února 2008 v 16:55® míra57

qwerty>jinak pro porovnání 400kg kapra je osazení host rybníka na jeden měsíc v sezoně a to si nedovedu vysvětlit že je možné aby to vychytal jeden člověk byť za rok,protože ryba má vroce období kdy potravu nepřijímá a nebo jen málo-když rozpočítáš dny atd.je to divné.

Čtvrtek 28. února 2008 v 16:53® qwerty

míra57> neboj k vašim vodám to maj přes půlku republiky