Vyhledávání
Pěst na oko
V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 8. ledna 2011 ve 13:16® chosebaits
-
Jen takové malé zamyšlení.Spousta lidí bude nadávat,že musí k vodě tahat podběrák,že je to další zatížení rybářského baťohu,ale v zápětí tito rybáři dokážou dotáhnout k vodě ledaco (metráky krmení,lehátka-sedačky-stolky-vařiče a pul kuchyně,není problém tam dotáhnout dřevěné kanape,udělat u vody jaký si srub a dotáhnout do něj ledaco a spoustu jiných příkladu by se dalo najít). Jo Češi,to je kapacita
- Pátek 7. ledna 2011 ve 22:39® Cudla
-
podběrák není taková zátěž abych ho nenosil.Těch pár deka navíc mě nezabije,a co tě nezabije to tě posílí.Vono i při nástražkách může přijít překvápko
- Pátek 7. ledna 2011 ve 21:07® pruhac
-
hering>
- Pátek 7. ledna 2011 ve 21:04® hering
-
chosebaits> A nezapomeň si ho vzít i k čeřínkování
- Pátek 7. ledna 2011 v 19:32® Piranha
-
Jinak sam za sebe bych byl a jsem pro to, aby to byla povynna pomucka pri rybolovu vsude na revirech ČR.
- Pátek 7. ledna 2011 v 19:29® Piranha
-
S tou definici podberaku jako tvar a prumer je to osidny, ale proste i ja patril jeden cas mezi rybare pobuřovače a hnidopichy a sam jsem nosil take mikro atrapu podberaku ci gaf ze 100mm křebíku.Casem jsem ale uznal, ze je to proste jen věčná ceska hloupost se porad nejak vykrucovat a zacal jsem podberak nosit řádně.Pekne na zadech, takovy jak ma byt a ani o nem nevim dokud jej nepouziji.
- Pátek 7. ledna 2011 v 18:24® osprey
-
Piranha> Nosím podběrák dost často, ale ne vždy. Mám velký, kaprařský a nosí se blbě, ale přesto ho tahám všude, kde si myslím, že bych ho mohl potřebovat.
Spoustu vycházek ale není důvod ho brát – např. jsem zabrozený a rybě jen vyklepu háček z tlamy.
Když to zas bude povinné, tak něco nosit budu. Vzhledem k tomu, že tady občas lidi poučuju co by měli a co neměli, tak nechci mít sám máslo na hlavě
- Pátek 7. ledna 2011 v 18:13® pruhac
-
Piranha>já nosim podběrák i na nástražky,kdyby náhodou vzala větší ryba.už kolikrát se mi stalo ,že místo plotiček mi to vzal kapřík nebo mi zdolávanou ploťku vzala štika.A pro mě to neni zas tak velká zátěž abych ho nevzal s sebou.
- Pátek 7. ledna 2011 v 17:17® chosebaits
-
Piranha> Je to jen dobře,že to vrátily spět. S rybou se má zacházet šetrně a podběrák je k tomu určen.Neříkám,že musíš každou rybu brát do podběráku.Bude blbá situace,až pujdu na nástražky a nějaký člen RS mě bude cepat za to,že nemám podběrák u sebe,ale 300 m v autě.
- Pátek 7. ledna 2011 v 16:54® kerob
-
Piranha> na vlacku a na mouchu nenosim, ryby poustim ve vode nebo je vezmu rovnou do ruky. Na feeder a plavanou nosim podberak na 3m tyci. Pokud me bude nekdo nekdy tlacit k tomu, ze budu muset nosit podberak z povinnosti, tak mam doma upravenej starej raketak, jehoz velikost je po uprave cca jako pingpongova palka. Podberak to je a definice podberaku vcetne minimalni velikosti chybi…
- Pátek 7. ledna 2011 v 15:36® kety.vydra
-
Pokud počítám s větší rybou,tak nosím,ale pokud jdu na rybky s bičem,tak ne.Ale je fakt,že jsem se párkrát vydrbal a měl na biči větší rybu,takže i když jdu s bičem,tak mívám podběrák.Přiznávám,že nenosím podběrák,pokud jdu na přívlač,to dravce vylovuji rukou nebo pouštím rovnou ve vodě.
- Pátek 7. ledna 2011 v 15:18® timbab
-
Piranha> Já podběrák nosím ať je v povinné výbavě nebo ne.
- Pátek 7. ledna 2011 ve 14:58® Piranha
-
Teď na diskuzi Ústí a okolí je zajímavá debata o tom, ze se opět obnovilo povinné nošeni podběráku k vodě, tedy jako povinná výbava rybáře. Docela by mě zajímalo jaky na to mate názor.Nosit, nebo radeji ne.Vadí podběrák, je otrava to tahat, nebo se bez něj neobejdete a díky němu jste šetrnější k rybám.
- Pátek 17. prosince 2010 v 0:51profil byl smazán
-
1Mara>
áááááá
- Pátek 17. prosince 2010 v 0:02® 1Mara
-
osprey> Náhodou , v těch trenclích vypadáš zajímavě
- Čtvrtek 16. prosince 2010 ve 21:07® Robur
-
Proč moje? Fotil tě Sus, ale nejhorší je, jak se ti směje Vydrýsek
- Čtvrtek 16. prosince 2010 ve 21:06profil byl smazán
-
osprey>
- Čtvrtek 16. prosince 2010 ve 21:03® osprey
-
Robur> Tvé dny se krátí…
- Čtvrtek 16. prosince 2010 ve 20:59® Robur
-
za co žít? Za toto?
- Čtvrtek 16. prosince 2010 v 19:36® RM
-
osprey> souhlasím …, nech ho žít
Tento příspěvek byl editován 16.12.2010 18:39:33 uživatelem RM.…
- Středa 15. prosince 2010 ve 22:40® osprey
-
RM> Proto jsem ho zatím neutopil. Až mi začne nahlížet oknem do ložnice…
Ale fakt je, že sus1 je životabudič. Nutí lidi být neustále ve střehu – tady na webu i v terénu.
- Středa 15. prosince 2010 ve 20:18® RM
-
osprey> Někde jsem slyšel, že obliba souvisí se ztotožněním a věřím, že na tom něco bude. Ta fotka není nijak kompromitující a plno lidí se v ní určitě poznává …
- Středa 15. prosince 2010 ve 12:12® 1Mara
-
osprey> Docela ti to sekne
- Úterý 14. prosince 2010 ve 23:44® sus1
-
osprey> No,chtěl bych se někdy skrz takovej dalekohled podívat,asi by to bylo zajímavé.
- Úterý 14. prosince 2010 ve 23:43® osprey
-
RM> Tady vidíš, jak to vypadá, když dáš susovi svobodu projevu. Pak si nemůžeš ani v klidu umastit hubu
- Úterý 14. prosince 2010 v 7:50® Barr
-
Na druhou stranu,proč se schovávat nebo je co skrývat? Jedna planeta,jedna velká rodina.Všichni o sobě budou vše vědět.Ale myšlení je svobodné.
- Pondělí 13. prosince 2010 ve 22:37® sus1
-
RM> Kdybych se bál,tak bych nemohl dělat,to co dělam,takže to tady musí semnou vydržet.
- Pondělí 13. prosince 2010 ve 22:24® RM
-
sus1> ale jo …
, neboj, máme svobodu slova …
- Pondělí 13. prosince 2010 ve 22:21® RM
-
osprey> myslel jsem, že utopí kluci z USA
, ale je to na tobě, jsi už velkej kluk, tak dělej, jak myslíš
- Pondělí 13. prosince 2010 ve 22:11® sus1
-
RM> Já to jen okopíroval.
Tento příspěvek byl editován 13.12.2010 21:15:34 uživatelem sus1.
Redaktora taky sleduju,ale tady mě zrovna zahlíd a bylo z toho lamentování.)
http://sus1.rajce.idnes.cz/…-_5.9._2010/#…