Chytej.cz

Pěst na oko

V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 13. prosince 2010 ve 22:09® osprey
osprey

RM> Co by bylo, až ho potkám, utopím ho:-D

Nasadili mě sem jako redaktora serveru, abych tu suse1 tajně sledoval:-)

Pondělí 13. prosince 2010 ve 21:59® RM

sus1> už to že jsi něco takového publikoval bez úrazu je z hlediska svobody projevu úspěch. I když kdo ví, co s tebou bude za pár hodin … :-D

Pátek 10. prosince 2010 ve 22:44® sus1

osprey> To nejmín.:-)
Jen jsem si to přečetl a vložil do pěsti,už tam dlouho byla pauza.:-)

Pátek 10. prosince 2010 ve 22:17® osprey
osprey

sus1> Tvé je na tom to, že jsi to sem dal. Jistě jsi tím něco sledoval.

A možná tě při tom někdo sledoval:-)

Pátek 10. prosince 2010 v 10:29® sus1

Pánové, neni to můj ,, příspěvek" ale je to kopie z novin( viz.úvod),mého tam neni vůbec nic.:-)

Tento příspěvek byl editován 10.12.2010 09:34:01 uživatelem sus1.
Pátek 10. prosince 2010 v 1:32® pruhac
pruhac

sus1> Taky jsi zapoměl na manželku.:-P

Čtvrtek 9. prosince 2010 ve 22:27® osprey
osprey

sus1> Jde o to, v čem kdo spatřuje svou svobodu.

Čtvrtek 9. prosince 2010 ve 21:07® hering
hering

sus1> Jo a ještě jsi zapoměl,že špionážní satelit Ti spočítá i puntíky na nosánku…

Čtvrtek 9. prosince 2010 ve 14:13® sus1

úryvek z diskuse novinky.cz :

Já se dočetl v mé zprávě od FBI že jsem proti USA, že rád nic nedělám, rád odpočívám a flákám se nejraději na pláži. Dále jsem se dočetl, že jsem zadal v několika soutěžích na internetu mé osobní údaje telefon adresu, následně mě telefonicky kontaktovali a nahráli si můj hlas. Následně ho dali do databáze, kde se monitorují všechny volání na území čr. Tudíž pokud bych změnil identitu, telefon, simku, číslo či se ostříhal do hola, tak mi to je prd platné, protože můj hlas je v databázi a počítačem ho identifikují. Ne není to sci-fi, ale tento prográmek na identifikaci hlasu už je zaimplementován a zdárně funguje. V neposlední řadě, můj poskytovatel internetu musí uchovávat 2 roky zpětně všechny internetové stránky na kterých jsme surfoval.. V bance ví každý krok kde jsem, díky kreditní kartě. Mobilní operátor mě sleduje a přesně určí na několik pár metrů, kde zrovna jsem. Dříve před 89 rokem mě sledovala jen Kadrnožková z našeho vchodu , krycí jméno (Trafika) to mě tak nevadilo. Ale že o mě teďka ví všichni všechno to mě teda točí. Při návštěvě v Dubaii jsme museli projít očním scanerem jestli nepatříme do skupiny teroristů. (Byla to novinka pro tento rok) tak už víme že naše oční bulva je nascenovaná a už je dávno odeslaná do USA, protože to jsou spojenci UAE. Chichi biometrický pas který budeme mít povině, je uplně super věc. Stačí projít Gate(branou na letišti, v obchodě, na úřadě, aniž by jste to veděli, v sekundě se jim objeví kdo jste, a vše o vás. (Je dobré tento pas zabalit 3 krát do alobalové folie) tudíž zamezíte vašemu pasu aby o vás říkal vše co nechcete). V poslední době někdo přišel se skvělým nápadem, do dětí montovat malé vysílačky pod kůži, takové malé Children GPSsko. To bude paráda, jak Vás za 30 let vystopují přesně na 1 metr. A všechny tyto super nápady pocházejí z USA. Země zaslíbená kde se střílí lidé na potkání, kde je svoboda slova. Kde je taková svoboda že tam panuje největší kriminalita na světě. Tak proto nemám rád USA. A nesledujte mě!

Zajímavý postřeh z diskuse na serveru novinky.cz.Myslím si, že by se s tím mělo konečně začít něco dělat, komunisti měli sice STB a všichni na ně dnes nadávají, ale není tohle náhodou ještě horší a nebezpečnější? Začínáme se pomalu a jistě stávat nevolníky, kterým všude v médiích dávají falešný pocit svobody, ale jsme skutečně svobodní? Kamery na každém kroku, korupce........
:-)

Sobota 27. listopadu 2010 v 11:19® Tino
Tino

to je klasický problém lidí co chytaj na labi nebo někde na přehradě a potom se přesunou na malou vodu. Byl jsem se známým na rybách na malé říčce. Nebralo nic kromě ježdíků a hrouzků, ale na feeder jsme si užili. Jen jeho první tři záseky vypadaly tak, že omlátil špičku prutu o svah za kterým seděl. První rybu dokonce vyhodil z vody. :-)

Pátek 26. listopadu 2010 ve 23:35® džigit

kety.vydra> o trhání rybích pysků!Udím a dal jsem kousek valašské,tak jsem to napsal „tak nějak“
Jedná se mi o klasický problém.Malá voda,ryby ještě berou a snad i docela poctivě, na břehu rybář s tvrdými pruty,silným silonem a po záběru letí prut těžce za hlavu!Jaký výsledek-rozervaná huba,což dotyčný nevidí,ale do okolí volá "zae jsem pro…l záběr!!! HNUS
Jinak to asi dnes nepopíšu,sorry

Tento příspěvek byl editován 26.11.2010 22:38:04 uživatelem džigit.
Pátek 26. listopadu 2010 ve 23:29® kety.vydra
kety.vydra

džigit> O čem PŘESNĚ je řeč…?

Pátek 26. listopadu 2010 ve 23:22® džigit

místo-sev.Morava,způsob-na těžko/TRHANÁ/
Mrkul jsem k vodě po odhájení-chce se mi opětzvracet!!! Spousta záběrů=spousta ryb v prd… Vlasec nevím,ale pruty tak okolo 3 liber a záseky do 30 metrů.
Vylovil jsem kapříka a děs-to,co bych hodně přehnaně nazval i pyskem,byl total šrot!!!
Ale většina takto chytajících/nahoře popsaný způsob/ má stejný problém-prodrbaný záběr!?!???? :-(

Tento příspěvek byl editován 26.11.2010 22:23:17 uživatelem džigit.
Čtvrtek 11. listopadu 2010 v 17:34® Noodling
Noodling

Azbest> Hodně dobře vystiženo. „V téhle zemi je u voleb úplně stejná šance na změnu politiky, jako v Barmě“ Já si myslím, že možná ještě menší. Je to z bláta do louže a zase zpátky. Má cenu se nad tím rozčilovat – nebo se tomu radši zasmát (do smíchu ovšem určitě nebude lidem, kterým konkrétně tenhle krok v podstatě zničí život)? Co dodat: Minulost špatná, budoucnost žádná…

Tento příspěvek byl editován 11.11.2010 16:37:36 uživatelem Noodling.
Čtvrtek 11. listopadu 2010 v 11:24® Azbest

Sorry-sice se to týká jen životního prostředí a lidí, ale prostě musím. Nemůžu střílet (protože ani odstřel komunistů dosud není pohříchu povolen), tak píšu. http://www.azbestus.cz/…e-republiky/

Pondělí 8. listopadu 2010 ve 23:09® chosebaits
chosebaits

osprey> Díky.Toto co se dnes stalo mi přidalo spoustu energie jít dál .Fakt spokojenost a přeji každému kdo se dotoho pustí plno pevných nervu,ale za tu koncovku to opravdu stojí.

Pondělí 8. listopadu 2010 ve 22:56® osprey
osprey

chosebaits> Gratuluju. Já už se to tohohle kolotoče nevrátím, dokud se budu živit tím, co teď, ale fandím všem, kdo ty změny postupně zavádějí.

Hodně zdaru.

Pondělí 8. listopadu 2010 ve 22:43® chosebaits
chosebaits

Robur> to né.Změna chovu v rybochovu,změna zarybňovacích plánu ve prospěch jiných ryb než je kapr a také nějaké efektivní rozkutálení peněz je opravdu přínosem né jen samotné MO,ale hlavně naší vodě a rybářum.Toto sice nebude zřejmé hned při první vycházce k vodě,ale časem se to podá.Mám fakt radost a né jen já.Více méně jsem byl ještě předtím vysazovat nějakou tu rybu co nám poslaly z US a ta také potěší,kord když to nebyl zase kapr.

Pondělí 8. listopadu 2010 ve 22:19® Robur
Robur

chosebaits> to teď musíte zrušit trest smrti pro ryby

Pondělí 8. listopadu 2010 ve 22:14® chosebaits
chosebaits

Vážení přátele,právě jsem se vrátil z hradu-)),teda z rybářského domu.Schuze byla povedená ,karty byly vyloženy a nakonec došlo na malej 17 listopat bez cinkání klíču. Jsem spokojen! Né jen já.

Pondělí 8. listopadu 2010 v 19:46® ladamaj
ladamaj

chosebaits>zdravím no myslím že to na 100% uděláš skušeností máš dost a tu změnu to potřebuje.Jinak než došlo ke změnám v Chomutovské MO tak sem probíral podobnou problematiku s Cudlou také vtom lítaly šílené prachy o které se vedení pěkně postaralo.To na mé MO to to není aby se platilo fukcionářům pouze za výlohy které musí dokladovat.Pokud budeš mít zájem pomoct s pořádkem tak mě kontaktuj mejlem nebo skajpíkem rád ti ukážu jak někteří fukcionáři podvádějí ber to jen jako pomoc jinak držím palce.:->

Pondělí 8. listopadu 2010 ve 12:03® chosebaits
chosebaits

Cudla>Neboj se nic,pokud to složim,tak při výroční schuzy se ozvu a věřím tomu,že se dostanu zase do MO,ale v uplně jiném složení a jinou metou!Mám za sebou spoustu lidí,kteří semnou souhlasí.Jinak jsem slyšel,pár lidí si rozdělí něco přes pul mega!!!Pak kde jsou peníze na ryby,podporu mládeže atd.

Pondělí 8. listopadu 2010 v 9:00® Cudla
Cudla

chosebaits> Jak jsme se bavili na táboře,tak u nás v MO byl převrat jako hrom ,teť teprv leze ven jak se hospodařilo.To hlava nebere.„Prosim tě vydrž tam aspoň do léta chceme tam zase ject na tábor abys nám tam držel fleka“

Neděle 7. listopadu 2010 ve 23:08® chosebaits
chosebaits

osprey> Tož to já se snažím otočit kormidlem podobrém a pokud to nepujde,tak vyrvu ten špunt z té díry a to bude prda!!!Já plavat umím i bez záchraného kruhu.Já blbec myslel jako každý řadový rybář,že proplacení neodprcovaných brigád a jiné zdroje peněz jsou pro blaho našich vod (tedy na násadu)a ono ejhle.Prošel jsem né výroční správy hospodaření,ale samotné složky s učty za pár let a to teprv bylo maso.Odměny,cesťáky a jiné hlouposti,tam se schová peněz!!! Nej problém je,že je vše v naprostém pořádku!!! MO není prodělečná a vše co se platilo výbor řádně odsouhlasil .Co výbor i samotná základna na členské schuzy a to je pr.....Na schuzy nám řeknou nějaká čísla,hlavně že je MO 50000kč v plusu a mi jim to hrdě odhlasujem.Tady je díra jako prase a pak se nemužem dohadovat,jestli je na kapra a nebo ne!!! Kdyby se chtělo,tak bude i na rybářskej plec s volným požíváním jídla a pití,tzv.all-inclusive.Na to já prdim,já chci chytat ryby(nepočítam kapra a duhoně)

Tento příspěvek byl editován 7.11.2010 22:10:42 uživatelem chosebaits.
Neděle 7. listopadu 2010 ve 22:43® chosebaits
chosebaits

cormoran> Já beru to,ať každý nahlásí jakékoli pochybení,ale né lži.Snad každý má v mob. foťák a snad každý muže přijít k onomu autu s rybama a vyžádat si dodák a podívat se k čemu je ta ryba určená (násada do sportovních vod či do rybochovných zařízení a neposlední řadě do privátu)

Neděle 7. listopadu 2010 ve 22:41® osprey
osprey

chosebaits> Jenže navzdory ušlechtilým myšlenkám pak stojíš proti davu. Chce to vystoupit na schůzi, přednést jasný program, ukázat jim, že tak jako tak jde většina peněz do kapra – to u nás je a ještě dlouho bude.

A jasně říct, že to děláš proto, že máš nějakou vizi a ne, že si chceš ulejt bokem nějakého toho prasečkina. A pak se ti musí podařit utřít oponenty.

Já byl členem ve městě, kde jsem pracoval, ale nebydlel a neměl jsem chuť nějak přehnaně se angažovat. Byl jsem vy výboru, vedl kroužek, chodil na výlovy, ale snahu otočit kormidlem jsem nikdy neprojevil.

Neděle 7. listopadu 2010 ve 22:25® chosebaits
chosebaits

osprey> Je fajn kecat s někým,který ví o co tady jde.Taky jsem za blázna.Spousta lidí nedokáže přežít,že dávám kapra na okraj řešení a melu jen o rybách které máme jen z učebnic a vzpomínek.Pro spoustu funkcionářu je nemyslitelné chytat jinak než na krmelec zoufalé kapry.

Neděle 7. listopadu 2010 ve 22:21® cormoran
cormoran

chosebaits> Tomu říkám rázný zakročení:-> To si pak dost z nich rozmyslí, co pustí do éteru za kec. Snad půjde antipříkladem ostatním..

Neděle 7. listopadu 2010 ve 22:17® osprey
osprey

chosebaits> Pokud máš jediného člověka, který stojí vedle tebe, tak se drž a bojuj.

Mě tak nějak přišlo, že jsem za blázna.

Neděle 7. listopadu 2010 ve 22:16® chosebaits
chosebaits

cormoran> Páky jsou,to se neboj.Při vysazování jsem byl já jako člen dozorčí komise,šéf RS +2 a 2hoši z rozvozu ryb z Chabařovic.Všechny ryby krom Vejprt které se převáží na vozejku byli vysazeny přímo z auta do revíru.Ten dotyčný by měl přijít na MO a tam bude rozprava o oné udalosti.Ten ať se bojí,nebo jsem připraven dát ten nejtvrší trest a to vyloučení ze svazu.Nešpiní mě,ale celou RS a celé vedení MO!!!