Vyhledávání
Pěst na oko
V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 7. listopadu 2010 ve 22:10® chosebaits
-
osprey>-)) No jo,neuděláme nic.Mám sto chutí stím praštit,ale nedokážu nechat tyto věci ležet jen tak.Mám nějaké malé změny v zarybňování rozjeté,ale jak to dopadne ukážou budoucí prověrky a hlavně příští rok zmiňovaná násada. Na násadu prdím,duležité je ony ryby dostat do ZP (mník,parma a jiné puvodní ryby)a pak už to pujde.Pokud je US nedoveze,tak je koupím z jiných zdroju a US mi je následně zaplatí.To je muj základní boj přes který vlak nejede a pak jsou to jen hlouposti jako například rozhazování peněz nás rybářu za p…v rámci MO.
- Neděle 7. listopadu 2010 ve 22:02® cormoran
-
chosebaits> Jestli na ně máte páky, dejte jim, co si zaslouží. Časem ti ale dojdou síly a dáš od toho ruce pryč, nebo to budeš přehlížet..
- Neděle 7. listopadu 2010 ve 21:58® osprey
-
chosebaits> Neboj, mám představu, o čem mluvíš. Jak jsem psal, u nás to bylo asi lepší, ale stejně nehodlám podporovat systém, jehož hlavní (nechci říct jedinou) prioritou je, že se nasypou kapři do vody.
- Neděle 7. listopadu 2010 ve 21:56® chosebaits
-
cormoran> zasměji se rád,ale abych byl v mnoha očích zlodějem,tak to tedy ne!! To šlápl někdo hodně blbě.
- Neděle 7. listopadu 2010 ve 21:54® chosebaits
-
osprey> Toto je jen střípek všeho co mám v ustech a hlavě.Napsat veřejně uplně vše co se děje v ČRS potažmo v MO(vše je v pořádku dle stanov,osnov a hlavně vše je schváleno výborem,tudíš je vše v pořádku a nenapadnutelné) ,tak se z toho rybářská veřejnost buď posadí na zadek a nebo vezme bambusáky a pujde to tam vymlátit.Píši to hodně slušně,nebo bych nerat dostal STOP!!! Kradení ryb je jen zámíňka,nebo na mě namá nikdo nic a hold někomu narušuji zdroj.Tem dotyčný je pozván na MO a to bude rachot.
- Neděle 7. listopadu 2010 ve 21:45® osprey
-
chosebaits> Dělal jsem ve vedení organizace 10 let. Aspoň víš, proč už to dávno nedělám.
A to to u nás nebylo snad až tak zlé a z kradení ryb mě nikdo neobvinil…
- Neděle 7. listopadu 2010 ve 21:41® cormoran
-
sus1> Citoval jsem výroky ostatních pánů kolegů
- Neděle 7. listopadu 2010 ve 21:40® sus1
-
cormoran> Takže ses tímto příspěvkem veřejně přiznal.
- Neděle 7. listopadu 2010 ve 21:37® cormoran
-
chosebaits> Kdo se v tom pohybuje, tak se v tvém příspěvku najde. Nějaké funkce a podobný věci v MO jsou ta nejnevděčnější činnost, kterou jsem kdy viděl.
Taky mám jeden příklad z nedávný doby, v podstatě podobný, jako ty. Jelikož soudruzi taky rybáři nenachytali hnedka po nasazení během chvíle dva mírový kapry, byli jsme nařčeni z toho, že ti větší se přebrali u nás na sádkách a zbytek se rozvezl po revíru. Aby se neřeklo, tak jsme jim tam přihodili pár mírovek, aby to nebylo moc okatý. Při veškerý manipulaci s rybami jsem byl přítomen a vím, jak to vše proběhlo. Tomu se snad dá jen zasmát, přidělávat si vrásky z někoho, komu vyleze z huby kdejakej blábol, je zbytečný..
- Neděle 7. listopadu 2010 ve 20:08® chosebaits
-
Přátelé,na fungování ČRS mám svuj názor a né v dobrém světle.Jelikož mi fungování ČRS potážmo MO nepřišlo normální,tak jsem vzal funkci dozorčí komise,abych do toho trochu nakoukl a snížil pruměrný věk funkcionářu z 55 na 53 let.Spoustu věcí jsem pochopil,byť je spoustu věcí nepochopitelných.To že zasloužilí dlouholetí funkcionáři nechtějí nové tváře s jiným názorem na věc je scela jasné ,ale není mi jasné,proč se svádí boj o tyto funkce-koryta tak zákeřným a sv… spusobem. Není to tak dlouho (ve středu) jsem dělal dozor při nasazování ryb(také jsem je nasazoval,neumím u toho jen stát a koukat) a dnes se mi doneslo,že jsme ryby pytlovaly do domácí vody( udírna či mrazák).Z tohoto jsem totálně na … Né že bych nepřežil nějaké nařknutí,ale toto je moc!!! Někomu vadí,že si nemuže vzít právě on nějakou tu rybu domu(zřejmě na to byl zvyklí) a proto se snaží toho poctivého nějak pošpinit a snad i vyštípat..Prča je,když přijdu k vodě a jeden rybář se baví semnou o mé osobě.Povídá nějaké žvázty o pánovy F a přitom ten pan F stojí vedle něj . Je bomba slyšet keci na sebe přímo z ust a bez zábran.Když jsem řekl pánovy,že ten pán F o kterém se bavíme stojí právě vedle vás,tak výraz onoho pána je bravurní-))) Dnes je mi uplně jasné proč se nikdo do svazu z mladých a poctivích nehlásí .Pokud se to někomu povede,tak raději rychle uteče,nebo normální člověk toto nemuže ustát,toto ustojí jen hovado co má ostré lokty a ty keci za ty prachy a ryby klidně překousne!!! Dokud se bude dít toto_a že bude,tak se žádné změny nikdy nedočkáme.Jediná změna bude a to taková,že v našich rybnících a řekách bude voda a na té vodě kachny s labutěma,i ten blbej kormorán odlítne,nebo nebude mít co žrát!!!
- Sobota 6. listopadu 2010 v 17:38® džigit
- Toto je Ko.ot na entou!!!Kde toho cypa vyhrabali…
- Čtvrtek 21. října 2010 ve 21:15® džigit
- Čtvrtek 21. října 2010 v 16:14® Bosanac
-
Pest na oko je predhozi dvodenni diskuze . Jen tak dal panove .
- Čtvrtek 21. října 2010 v 6:38® sus1
-
osprey>
- Středa 20. října 2010 ve 21:55® osprey
-
sus1> Protože Mácha v něm viděl jezero. Byl to holt romantik.
- Středa 20. října 2010 ve 21:53® sus1
-
A vůbec?! proč se řiká Máchovo jezero??,když je to rybník??!
- Středa 20. října 2010 ve 21:11® džigit
- Úterý 19. října 2010 ve 22:45® sus1
-
osprey> No jo?!, souhlas je.
Ale zase už se nechali slyšet ochranáři a to je pořád dokola,dyt to znáš s tim ochranářstvím. - Úterý 19. října 2010 ve 22:45® kety.vydra
-
osprey> Ale jinak,každou informační „vlaštovku“ v tomhle směru vítám…Myslím,že kormoránů přibývá a asi bude s tím třeba něco dělat…Tlačit.Ale kam? (no já bych věděl…) Mimochodem,nevíte nědko,jak to dopadlo s peticí na odstřel kormoránů? (Tuším,iniciovaná a podepisovaná na BVV v roce 2008?)
- Úterý 19. října 2010 ve 22:40® osprey
-
sus1> Tak to aby si pořídili aspoň rotační brokovnici
- Úterý 19. října 2010 ve 22:39® kety.vydra
-
sus1> Nekecej…A lovecký lístek splaším kde…?
- Úterý 19. října 2010 ve 22:38® sus1
-
osprey> Ne,ne, na Plzensku se už můžou ,,trefovat''.
- Úterý 19. října 2010 ve 22:37® kety.vydra
-
osprey> Héééj…jako…dóóóóóst…
- Úterý 19. října 2010 ve 22:35® osprey
-
kety.vydra> Jasně. Hned mám téma – černí kormoráni decimují bílou rybu a úřady tomu jen nečinně přihlížejí
- Úterý 19. října 2010 ve 22:32® kety.vydra
-
osprey> Myslím,že na tomhle rybářském serveru jsme se dostali někam dál,kde už v podstatě nemáme co dělat.Troufnu si to shrnout-Dokud se s „hnědočechy“ něco nezmění,nebo pokud se nezmění přístup naší slavné vlády k „tomuto problému“,tak se tady nic nezmění a bohužel,my nemáme moc,s tím něco dělat a tudíž nemůžem dělat nic jiného,než „plakat nad rozlitým mlékem“…Dámy a pánové,i když je to „Pěst na oko“ jak vyšitá,přesuňme se do „rybí“ sféry.A o ryby nám jde především,není-liž pravda…
- Úterý 19. října 2010 ve 22:00® ladamaj
-
džigit>a zaco se boxuje na Mělníku nevíš.
- Úterý 19. října 2010 ve 21:53® sus1
-
osprey> Jenže v tom případě by jsme byli okamžitě bez vlády a jiných.
Tento příspěvek byl editován 19.10.2010 21:53:34 uživatelem sus1.
Končim též. - Úterý 19. října 2010 ve 21:47® džigit
-
osprey> si mi tím připomněl jeden vtip:
Jedou děcka z děcáku na výlet.Půl bílých půl „jiných“.
V půlce cesty se strhne mela a tak řidič zastaví a ptá se co se děje.„Jiní“ si stěžují,že chcou taky sedět u oken.Řidič je nechá všechny vystoupit a praví:nikdo není takový,či takový,všichni jsou zelení!A teď všichni nastoupit.
A kam si máme sednout,ptá se zástupce „jiných“.
No to je jednoduché,světlezelení k oknům a tmavězelení doprostřed - Úterý 19. října 2010 ve 21:45® osprey
-
sus1> Takže se nakonec shodnem na tom, že kdyby se v téhle zemi nazývaly věci pravými jmény a lumpárna se nenechávala bez trestu, tak by někdo, kdo systematicky nepracuje, krade a dělá bordel, z lochu nevylezl. A další co je třeba – kriminál není od toho, aby se tam někomu líbilo.
Já končím, myslím, že jsme to rozebrali dost.
- Úterý 19. října 2010 ve 21:42® kety.vydra
-
džigit> Jo,však jo,v klidu.