Vyhledávání
Pěst na oko
V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 19. října 2010 ve 21:42® kety.vydra
-
osprey> No právě…Já už jsem tím vším znechucený.
- Úterý 19. října 2010 ve 21:41® sus1
-
osprey> Jenomže právě ta domluva bohužel nefunguje,aby se choval slušně.
O židech je jiná kapitola.K tvému pos.odstavci – přesně tak.A dokud se lidi nebudou zase bát,tak to tady nepude,bohužel.Zní to asi blbě,ale jinak to opravdu nejde a nepude.Morálka je totálně v prdeli.
Tento příspěvek byl editován 19.10.2010 21:43:10 uživatelem sus1. - Úterý 19. října 2010 ve 21:40® osprey
-
kety.vydra> To by bylo příliš snadné. Skutečné zájmy těch, co rozhodují, jsou úplně jiné než vyřešit problém.
- Úterý 19. října 2010 ve 21:40® džigit
-
kety.vydra> to byla jen provokace
Sem chtěl změnit tema
- Úterý 19. října 2010 ve 21:38® kety.vydra
-
džigit> A jéje…
- Úterý 19. října 2010 ve 21:34® osprey
-
sus1> Já necítím potřebu někoho vyhlazovat, ale budou se doprčic chovat jako slušný lidi. Jinak jsem zastánce jedné věty z knížek Terryho Pratchetta, kde se praví, že bílí a černý žili spolu v nejlepší shodě a paktovali se proti zelenejm.
Jeden z mých nejlepších přátel by byl podle Hitlerovy filozofie zralý na likvidaci. Jenom proto, že je částečný Žid.
Každý by se měl trestat až podle toho, co provede. A když něco provede, měl by okamžitě dostat přes čumák – adekvátně tomu, co provedl. To tady u nás dneska sakra chybí.
Tento příspěvek byl editován 19.10.2010 21:36:25 uživatelem osprey. - Úterý 19. října 2010 ve 21:32® hant
-
kety.vydra> to je pravda. proto na závěr tohoto tématu jeden starej ale dobrej fór..Nehorázně dlouhá fronta stojících aut na dálnici, slunce pere až to sere a na obloze ani mráček. Všichni jsou zvědaví,co se tam vpředu děje. Najednou zepředu přijde člověk a postupně vysvětluje vzteklým řidičům: „Cestu zablokovala rodina cikánů a prý, když nedostanou 5000 korun, tak se polejou benzinem a upálí se. Proto dělám sbírku, aby už ta jejich pitomá blokáda skončila.“ Jeden z řidičů se zeptá: „A kolik jste už vybral??“ „No, zatím mám 16 litrů benzinu, 23 litrů nafty a 62 zapalovačů. Ale sirky už neberu, nemám je kam dávat.“ A KONEC NEBO NÁS POZAVÍRAJ VŠECHNY
- Úterý 19. října 2010 ve 21:26® sus1
-
osprey> Měl jsem na mysli jen to s tim vyhlazením určitejch ras.
Tento příspěvek byl editován 19.10.2010 21:28:57 uživatelem sus1.
Ale je třeba jiné téma,tohle je jinam. - Úterý 19. října 2010 ve 21:23® džigit
-
kety.vydra> v Praze se boxuje za „Poskladane uhli“
- Úterý 19. října 2010 ve 21:19® kety.vydra
-
džigit> Vítkovice boxujou proti Spartě?
- Úterý 19. října 2010 ve 21:18® kety.vydra
-
osprey> Víš,co je zajímavé? Že si nikdo neveme příklad z dobrého modelu řešení problému…A to mě „sejří“.
- Úterý 19. října 2010 ve 21:17® kety.vydra
-
hant> černou…Víš co je zajímavé,ti tam „nahoře“ mají plnou hubu keců,jak by to s nima řešili,ale do baráku nebo do sousedství si je nastěhovat nikdo nechce…
- Úterý 19. října 2010 ve 20:42® džigit
-
Pojďme raději k boxu
Vítkovice-Sparta 5:2
- Úterý 19. října 2010 ve 20:38® osprey
-
sus1> Pokud vím, měl to vymyšlený tak, že touhle dobou bys ty hákoval někde na Sibiři pro větší blaho Říše.
Nezlob se, já bych sice rád režim, kde by byl pořádek, jasná pravidla a s grázlama se nikdo nemazal, ale program NSDAP mě teda neoslovil ani trochu.
- Úterý 19. října 2010 ve 20:34® hant
-
kety.vydra> není máš pravdu ale zanechal tam po sobě šmouhu
- Úterý 19. října 2010 ve 20:24® sus1
-
osprey> Ale jo ,je mě to jasný,ale.....
Ten pán je myšlen samo jen v uvozovkách.ěl to dobře vymyšlený akorát se mu to nepovedlo.
- Úterý 19. října 2010 ve 20:21® osprey
-
sus1> Když někdo vypočítá něco do koruny a skutečná čísla se řádově liší, měl by radši mlčet.
Fakt je, že lidi jsou vůči tomu bezmocní a vybíjejí si vztek jak můžou.
- Úterý 19. října 2010 ve 20:18® osprey
-
sus1> Zareaguju ještě jednou. Cestu nám jasně ukázali ti Švýcaři. Ostatně ukazují to už spoustu let celé Evropě. Nevím jak, ale dokázali bez ztráty kytičky přečkat i toho pána s knírkem, kterého bych já nechal tam, kde je.
- Úterý 19. října 2010 ve 20:17® sus1
-
osprey> Každej leták je účelovej,to tě nemusim asi vysvětlovat,ale v podstatě to tak je.
To?!!,že jich je víc?!!, je naprosto jasný,a že se s tim nic nedělá a dělat nebude!! je ještě víc jasný.
- Úterý 19. října 2010 ve 20:14® sus1
-
Tommy> Hele??!!Tohle jsem kdysi řikal a byl jsem za to peskován.Dneska to slyšim od jiných a dost často.
Tento příspěvek byl editován 19.10.2010 20:17:46 uživatelem sus1.
Já jsem teda řikal a řikam,že bych na nějakej čas probudil toho pána s tim knírkem pod nosem. - Úterý 19. října 2010 ve 20:14® osprey
-
sus1> Ten počtář se dopustil jen jediné chyby. Spousta Romů udává českou národnost. Řekl bych, že naprostá většina, aspoň soudě z papírů, s nimiž jsem přišel do styku ve své pedagogické praxi.
Bylo by krásné, kdyby jich bylo jen dvanáct tisíc. Je jich mnohem, ale opravdu mnohem víc. Hádal bych dvacetkrát až padesátkrát.
Ale dostávají zase další peníze z dávek, na které má nárok každý.
Jinými slovy – je to účelový zmanipulovaný leták, který naprosto nesmyslným způsobem zachází s čísly.
Tím ovšem nechci říct, že bych byl nadšený z přítomnosti statisícové národnostní menšiny, která vytváří minimální hodnoty a dělá problémy všude, kde se objeví, zatímco stát ji v tom ještě podporuje.
- Úterý 19. října 2010 ve 20:06® kety.vydra
-
Tommy> Nemluv dvakrát nebo se toho někdo chytne…A dost,diskuse na tohle téma patří jinam…
- Úterý 19. října 2010 ve 20:04® kety.vydra
-
hant> Jestli se nepletu,Kocáb už není ve funkci…Jestli se pletu tak mě oprav,„pohyb“ tohohle blba a „romomila“ fakt nesleduju.
- Úterý 19. října 2010 v 17:21® hant
-
sus1> je to k posrání ale s panem Kocáben a EU v zádech to jiné nebude. Leda by rybáři vzali staré pruty např. začky Lipno a vymetli tu špínu někam za hranice.
- Úterý 19. října 2010 v 16:23® Tommy
-
džigit>
kety.vydra>
sus1> Pánové,váhal jsem,jestli to mám napsat,ale už pro tu prdel. Znovu bych otevřel Terezín
- Úterý 19. října 2010 v 15:55® sus1
-
kety.vydra> Rozčilovat se nemá smysl,stejně se nic nezmění.Za ty léta stěžování,nadávání s tim nikdo z vlády stejně nic neudělal a neudělá,tkže rozčilovat se by bylo opravdu zbytečný,bohužel.
- Úterý 19. října 2010 ve 12:54® kety.vydra
-
džigit,sus 1 : Už tak mi ho svinsky hýbe žlučí na jiných serverech…Mám se rozčilovat ještě tady? Jděte do háje…(nic ve zlým).
- Úterý 19. října 2010 ve 12:14® džigit
-
Tohle mi přišlo na email.Pokud je to pravda,není to pěst NA,ale DO oka!!!
Cikáni ve Švýcarsku # # # # # # # # Vrátil jsem se ze 6 denní studijní cesty ve Švýcarsku. # # # # Je tam také hodně cikánů, ale vidíte na rozdíl u nás jak tvrdě pracují, # # # # jak mi Renáta, majitelka 2 hotelů, členka městské # # # # rady, u které jsem byl, sdělila. Mají tuto motivaci: # # # # Podporu v nezaměstnanosti jen po odpracování # # # # souvisle 5 let bez delšího přerušení. Odmítnutí práce – žádná # # # # podpora. Ztráta zaměstnání vlastní vinou – absence, požití # # # # alkoholu na pracovišti žádná podpora. Zničení obecního bytu a # # # # státního majetku musí # # # # zaplatit a nebo do vězení a tvrdě tam pracovat na uhrazení škody. # # # # Je s podivem, že pseudohumanisté Havel (on tam # # # # jezdil jako disident v totalitě za spisovatelem Kohoutem, takto tam # # # # musel vidět) a Kocáb nekřičí a veřejně nekritizují Švýcarskou # # # # konfederaci, že nechce zadarmo bez odevzdané práce živit # # # # parazity. A nikdo v rámci Evropy nemluví o rasismu ve # # # # Švýcarsku. Proto chci, aby ty neoprávněné různé podpory a # # # # sociální dávky platily parlamentní strany, když dopustily # # # # takovýto stav rasismu naruby !!!!
- Úterý 19. října 2010 v 11:58® Tommy
-
sus1> Chce se mi z toho blít,kamaráde
- Úterý 19. října 2010 v 11:55® sus1
-
Něco do téhle diskuze.