Chytej.cz

Pěst na oko

V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 18. října 2010 ve 13:38® Tommy
Tommy

džigit> :-D :-D :-P

Pondělí 18. října 2010 ve 13:17® džigit

Tommy> asi si Tě všimnu :-)) Jinak „Lojzka“ už má stovku za sebou… :-)

Pondělí 18. října 2010 ve 13:07® Tommy
Tommy

džigit> No,ale o malinko :-D :-Dpivo

Pondělí 18. října 2010 v 10:31® džigit

Tommy> no, v minulém století :-D Ale těžní věž na Jeremenku je starší :-D

Pondělí 18. října 2010 v 10:15® Tommy
Tommy

džigit> No jo,ale to už je hóóódně dávno kamaráde,viď?:-D

Neděle 17. října 2010 ve 22:58® džigit

osprey> až budu myslet,že mi něco vyčítáš,dozvíš se to jako první :-)) A dávno tomu jsem i závodně lyžoval :-)

Tento příspěvek byl editován 17.10.2010 22:58:42 uživatelem džigit.
Neděle 17. října 2010 ve 22:52® osprey
osprey

džigit> Já ti to rozhodně nevyčítám. Box v téhle kategorii stojí za podívanou.

Neděle 17. října 2010 ve 22:49® džigit

osprey> já už ohledně sportu jen,co je bez kontaktu a nepoužívaj se nohy.Levé koleno čeká na náhradu,ale tenhle box jsem si nenechal ujít.Takový už se u nás nevysílá…
Trochu změna,oproti tomu co je v TV běžně.Kouknul bych i na ryby,ale bez SATu nemám šanci :-((

Neděle 17. října 2010 ve 22:35® osprey
osprey

spike> Nejde o to, že by se ti u hokeje nic nestalo, ale není to primárně účel. Nenastupuješ na led s tím, že bys už předem věděl, že tě budou mlátit do hlavy:-))

Neděle 17. října 2010 ve 22:27® spike
spike

osprey> Jó hokej ten není špatný, loni jsem se dostal jen jednou, narazil jsem si koleno a zlomil hokejku. Byl špatný led, nevšiml jsem si praskliny a už jsem ležel na ledě.

Neděle 17. října 2010 ve 22:24® osprey
osprey

džigit> Proto boxu moc nehovím. Hezky se na to kouká, ale já mám radši sporty, které mám sám sklony provozovat – ideálně hokej, fotbal, k tomu atletika, nějaká divoká voda, lyžování a horolezectví.

Neděle 17. října 2010 ve 22:20® spike
spike

džigit> Sice nejsem fanouškem boxu ale na netu jsem se na to díval a zápas dobrý. Kámoš taky boxuje v amatérském boxu:-) , letos začal, má za sebou 2 zápasy a 2 výhry jednou na body a podruhé K.O v prvním kole, možná má na internetu i video.

Neděle 17. října 2010 ve 22:17® džigit

osprey> to jo,koukal jsem na netu a po tom,co jsem se dnes dozvěděl ve zprávách,ten amík asi necítí bolest.Oba nadočnicové oblouky zlomené…

Neděle 17. října 2010 ve 20:42® osprey
osprey

džigit> Koukám, že tohle byla opravdová pěst na oko:-)

Neděle 17. října 2010 ve 20:41® Kubah

džigit> koukal jsem na RTL, byl to nářez – divím se, že to ustál. Už jsem párkrát čekal že bude konec…

Neděle 17. října 2010 v 1:06® džigit

Tak vydržel až do 12. kola. Na astmatikaje dobrej!!!

Neděle 17. října 2010 v 0:52® džigit

džigit> Briggs je bitý jako žito!Ale zatím stojí-8.kolo

Neděle 17. října 2010 v 0:48® džigit

Kliko s Briggs – to je ta správná pěst na oko !!! Kličko jede,opět! :-)

Pátek 10. září 2010 v 8:57® ladamaj
ladamaj

rudla>69 naprosto souhlasím,jsou testy které neudělá ani kolikrát RS.jde přitom jen o slovíškaření­.Takové to testy se dávaj když začne chytračit a opravdu málo kdo je udělá i já jsem si to jednou pro srandu skoušel 1udělal,2ne.Takže bych jim to klidně šoupnul není každý dokonalí.pivo

Tento příspěvek byl editován 10.9.2010 08:58:52 uživatelem ladamaj.
Pátek 10. září 2010 v 1:49® rudla 69
rudla 69

Funkcionářům bych,co se týče trestu zatuploval!!!

Čtvrtek 9. září 2010 ve 22:44® hant
hant

ladamaj> souhlas:-D

Čtvrtek 9. září 2010 v 16:26® ladamaj
ladamaj

hant>nečetl jsem celou problematiku ale osobně bych nedělal žádný kompromis pokud poruší hrubě RŘ.tak je odebrání povolenky na místě.pokud by chtěl dále chytat tak po znovu opakovaném testu,pokud ne tak do databáze a už ho nesmí žádná organizace zaregistrovat mám na každého stejnej metr a RŘ.platí pro každého sám jsem poslal několik členů do databáze a jsou tam dodnes byť se jedná o člena řadového nebo tím hůře člena výboru,policis­tu,právníka atd.v dnešní době se nedá jinak jednat.9-)

Čtvrtek 9. září 2010 v 16:04® hant
hant

Sander> na Berounce dělaj taky přepadovky a problémy jsou---chytání na 3 a více prutů a rybolov přes povolenou dobu. Zabavujou papíry a přichází o ně i funkcionáři ze svazů. Teda údajněpivo já bych to udělal tak že dotyčný by dostal STOPKU na takových 10 let a pak by se snad naučil zacházet s metrem a číst údaje na něm.

Středa 8. září 2010 ve 23:10® canis 1

čau…je to smutné,ale bohužel je to tak…ale řekněte mi co s podměrečnou rybou????stejně je to samá kost.ale je to ostuda morálky rybolovu.

Sobota 28. srpna 2010 ve 14:00® Sander
Sander

http://www.novinky.cz/…volenky.html

A to by mi zajímalo kolik jich to zabalilo ještě před příchodem stráže.

Neděle 18. července 2010 v 17:06® noba
noba

Beer.Beda> zkončil jsem bídně, chytalo se 2 dny na 4 kola a ve druhém kole jsem byl 2. takže jsem na tom byl dost dobře, jenže dneska jsem ve dvou kolech chytil 2 ryby takže jsem se propadnul:-(( Ale včera jsem lapil 2 jesetery.

Kdyby na to alespon upozornoval že auto nebude, ´dozvěděl jsem se to až od ostatních rybářů až po zaplacení.

Tento příspěvek byl editován 18.7.2010 17:08:17 uživatelem noba.
Neděle 18. července 2010 v 16:54® Beer.Beda
Beer.Beda

noba> DObře ti tak.:-)) Co by si dělal s dvěma auty?Je to blbé, když vybírá celou částku a vlastně výhra není.Kolikátý jsi zkončil?

Neděle 18. července 2010 v 16:14® osprey
osprey

noba> Jsme v Čechách…

Jediný závody, na který jezdím je soukromý závod naší party kdesi hluboko na jihu. Zajímavý je tím, že bývá srandy kopec a k obědu husa. Už kvůli tomu stojí za to tam jet a tak dělám výjimku ze své antizávodnické doktríny.

Neděle 18. července 2010 v 16:09® noba
noba

tak pěst na oko by si zasloužil pořadatel závodů „auto na udici z Lázní bohdaneč“ protože přestože bezostyšně vybíral startovné 1000,– a při platbě se ani neopovažoval upozornit že auto není. Protože prý byl malý počet účastníků. Já jsem naštěstí nevyhrál, ale první cena v podobě 10tis tedy vlastně 9000,– byla dost neadekvátní. Osobně si myslím že aní auto nikdy být nemělo, prostě podvod.

No ale jinak tam bylo fajn:-)

Úterý 13. července 2010 ve 23:22® regulus
regulus

Zoles> každej extrém je špatně a věř mi, že tvoje názory jsou svým způsobem extrémní. Nevidím nejmenší důvod, proč by měly být v rubrice Z lovu jen ryby co dotyčný honosně nazval jako vrácené vodě. Vem si v potaz variantu, kdy vyfotím živou rybu, hodím ji sem s komentářem „vrácena vodě“ a 20 vteřin po vyfocení dostane ryba „za uši!“. Není to blbost?
Jsem pevně přesvědčem, že část těch Mirků Dušínů, co nezapomenou připojit zmińovaný komentář kecají jako mladý vrány. Netuším jaký to je procento, ale věř mi, že málo to nebude. Z druhé strany, proč se stydět za to, že si člověk chycenou rybu ponechal a sežral, pokud je to v rámci pravidel, tak nevidím jediný důvod proč se za to stydět. Každý se musí se svým svědomím a svojí etikou vypořádat sám. Ortodoxní masař a ortodoxní C&R je úplně stejný zlo.

Pokud se adminů týká, tak jsou jakýsi pravidla, co smáznout a co ne. Věř mi, že je tu tolik různým způsobem blbejch příspěvků, který mi tak leží v žaludku a přesto je nesmáznu, důvod je jednoduchej, pokud tohle člověk dělá, tak musí být kapánek nad věcí, protože kromě toho, že by ničemu nepomohl, tak by se umazal k smrti.

BTW – v naprostým klidu přiznám, že jsem rybu killnul, nemám s tím problém, nepotřebuju se přetvařovat a když naznám, že je ryba vhodná do diskuse Z lovu, tak ji tam klidně prdnu a to bez problémů i po tepelný úpravě.