Vyhledávání
Pěst na oko
V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 11. července 2010 v 17:38® tomashr
-
Zoles> Je to hodně o lokalitě – typicky si vezmi zmíněné parmy – v JČ je jich málo až se dokonce ÚS rozhodl pro celoroční hájení, v StČ jich taky moc -plně hájené sice nejsou, ale třeba na revíru, kde chytám já, jsem podle debat s místními letos snad jedinou parmu chytil já (v době normálního hájení, ale pustil bych tak jako tak), takže zase nějaké masení nehrozí. Ovšem vím, že někde u Ostravy se místy zejména v zimě stahují natolik, že upoutaly pozornost masařů ve velkém..
To samé bolen – někde vzácnost, ale třeba na Lipně natolik přemnožený, že mu museli výjikou zrušit hájení i míru… - Neděle 11. července 2010 ve 13:58® osprey
-
Zoles> Je to věc názoru. Zatím to nejsme my, kdo musí tenhle problém řešit.
Oni se lidi s těmi kontroverzními fotkami naučili moc neukazovat, ale jinak by to rozhodně nebyl 1 z 50.
- Neděle 11. července 2010 ve 13:48® Zoles
-
Taky jsem letos uz zmasil 2 stiky. Jenze stika a parma to je moooc velkej rozdil.Kolik let ma pulmetrova stika? 3? Nevim to presne ale asy tak. A parma?10–15? Kdys si nekdo veme stiku nebo kapra,vtom problem nevidim. Proc ale masyt parmy,podoustve,boleny a treba ostroretky? Jo a vyhodit 1 cloveka treba z 50 to zas takovej provar neni.
- Neděle 11. července 2010 ve 13:37® BlueShark
-
osprey: A jsme u toho, ale mohou!
- Neděle 11. července 2010 ve 13:25® BlueShark
-
Zoles: Sdílím stejný názor a taky jsem se hned ptal, proč MM to trpí, bylo mi odpovězeno hned. Ale to sem nepatří už. Každopádně jsem zastánce když už, nechat fotku červeně orámovanou jako prasárnu, dá se to naprogramovat a popsat i slušnějším názvem
- Neděle 11. července 2010 ve 12:47® spike
-
Včera jsem byl u vody přesvědčen, že feeder v rukou masaře je nebezpečná zbraň.
- Neděle 11. července 2010 ve 12:37® osprey
-
Zoles> On je to docela problém – asi jako kdyby obchodník nechtěl prodat prut masařovi.
Snažíme se lidi vychovávat a měnit jejich přístup k rybařině, ale na druhou stranu jsme živi z toho, že naše stránky navštěvují.
Je to všechno o kompromisech. Takže v reálu žádný admin takový příspěvek nesmaže, maximálně osobkou vysvětlí autorovi, že to není ideální volba. Tohle udělám já, až se u nás podobný případ vyskytne.
Mimochodem – třeba ponechaných dravců tu máme dost, naštěstí ti se nesmějí brát po osmi nebo po kolika.
- Neděle 11. července 2010 ve 12:28® Zoles
-
osprey> Kdybych byl admin jakehokoli rybarskeho serveru tak to vse mazu.Do Z LOVU by se meli vkladat jen ryby vracene vode. Kdo je zvedavej na naky mrtvolky parem? Nebo v zime ty granulaci od krve na ledu? Kdopak je nato zvedavej? Ja rozhodne ne. Mel by se stidet a nechat si to pro sebe a ne to propagovat. Nicmene tam tech parem maji asy dost,vim jak to vypada treba na Hronu.
- Sobota 10. července 2010 ve 13:50® osprey
-
Zoles> Sice bych neřekl, že to nějak závisí na konkrétním serveru (nevěřím, že třeba všichni návštěvnící chytej.cz jsou svatí), ale jinak s tebou do písmene souhlasím.
Původní říční druhy jsou nedoceněné a dají se z řeky vymlátit velice snadno. Dokonce i způsobem chyť a pusť (stačí například systematicky a dlouhodobě ochytávat ryby na zimovištích – ztráty jsou pak veliké).
- Čtvrtek 8. července 2010 ve 12:36® Zoles
-
cormoran> Nevim ale jsou to takovi hubenouri takze to mozna neprepisk. Kazdopadne je smutne ze si muze clovek odnest od vody denne 7kg treba parem. Jak by ty reky vypadali kdyby to udelal jenom kazdej treti? Nic stim asy neudelame ale na ten servar uz nepachnu,je mi stoho na bliti.
- Čtvrtek 8. července 2010 ve 12:24® cormoran
-
Zoles> Co jsem tak pochopil, tak jde asi o nějakou provokaci, nicméně parmy to asi ods*aly. Navíc, jestli je zmasil všechny, tak bych řekl, že porušil RŘ, konkrétně sedmikilovej limit..
- Čtvrtek 8. července 2010 ve 12:18® Zoles
-
Tak ja nevim,moc tam nechodim ale nahodou jsem zabrousil na konkurencni server a to co tam predvadeji je fakt vrchol.Ono nestaci ze ten imbecil zmasi 8 parem ,jeste ma ksicht to davat na net. Uf.
- Úterý 29. června 2010 v 10:00® ladamaj
-
hraji> víš co dej mě pokoj a nevšímej si mě jo!!!!
- Úterý 29. června 2010 v 9:57® hraji
-
ladamaj> zase jenom plky bez jakéhokoliv konkrétního důkazu, jasných indicií. Neléčíš si tak trochu nějakou ublíženost, která zde nikoho nezajímá?
- Sobota 19. června 2010 ve 21:38® osprey
-
ladamaj> Třeba se to povede. Ale moc se netěš, žádná velká psina se mnou není.
- Sobota 19. června 2010 ve 20:01® ladamaj
-
osprey>naprosto souhlasím.Přesto bych se stebou rád někdy sešel na rybačce.
- Sobota 19. června 2010 v 19:29® osprey
-
ladamaj> Asi to tak bude lepší. Zvlášť když tu asi ničemu nepomůžeme.
- Sobota 19. června 2010 v 18:34® ladamaj
-
osprey>nešlo o to něco nakousnout ale o věcech o kterých ví spousta rybářů na Severu a to bolí když to pak vydíš a snažíš se něco pro to udělat a druhým je vše jedno tak to nemá cenu.Kor když sem registrován na jiném kraji tam by takoví bordel netrpěli o tom bych stebou komentoval mejlem né tady nikdo pořádně neví sčím sem se setkal,kčemu došlo a jednání s ústředím (Kavou)raději nemluvě raději se budem bavit o rybách a ostatní ať si každá organizace vyřídí sama.
- Sobota 19. června 2010 v 17:31® osprey
-
ladamaj> Asi to tak bude lepší – nakousneš něco a vzbudíš zájem lidí, pokud nedokončíš, jenom je naštveš. Jak tu někdo psal – všechno nebo nic.
Přeju hodně zdaru a štěstí, pokud to ta situace vyžaduje.
- Sobota 19. června 2010 v 17:29® ladamaj
-
osprey>mě je jasné že zde se to to nedá řešit proto to řeší uplně jinde už jsem o tom psal že další informace nebudu a nemohu zveřejňovat tak ať to nechaj bejt a mě stím obtěžovat sem pro tvůj názor nebudu se k tomu už vracet ok.
- Sobota 19. června 2010 v 15:03® osprey
-
ladamaj> Při vší úctě a nic ve zlým – já sleduju chytej celý rok, tuhle rubriku taky a podstatu tvých potíží jsem nepochopil. Asi by to opravdu chtělo řešit jinde.
- Sobota 19. června 2010 ve 14:54® ladamaj
-
chosebaits>to má být vyhrůžka či co.Tak to zde nerozmazávej a klidně přijeď a mužeme komentovat jako normální lidi.
- Sobota 19. června 2010 ve 14:24® chosebaits
-
ladamaj> O té Kadani už také nepiš ve špatném,nebo jsem členem MO a asi měsíc jsem funkcionářem v MO Kadań.
- Sobota 19. června 2010 ve 13:34® ladamaj
-
chosebaits>už jsem jasně k tématu psal takže nevím proč do mě šijete co vím nepovím ser..na celej severočeskej kraj hlavně Kadaň a další nebudu reagovat tobě sem jasně psal oč se jedná a natom stojím ok.
- Sobota 19. června 2010 ve 12:19® chosebaits
-
ladamaj> víš,Hany má tak trochu pravdu.Ty vždy něco písneš s tvrzením a pak když dojde na lámání chleba,tak kličkuješ jako zajíc.Nechtěl jsem už na tvoje postřehy reagovat ,ale Hany má pravdu..Neustále si stěžujež na něco,ale pak to nepodložíš ničim.Buď tak hodný a už tady nešpiň,nepomlouvej atd. lidi který se nemužou bránit,nebo sem třeba ani nechodí a pokud tedy něco máš,tak to pusť ven i s dukazy.K té Matyldě a Vrbeňáku máš fotky,tak je pošly,už sem mužeš poslat fotky jáké chceš.V sumcařině píšeš něco o bojkování a RS!!!! Odledně bojí tě nechápu zrovna tak jako HaD.Bydlím od tebe 25 km a nevím o nějakých velkých zákazech bojkování a zavážení!!!! Také píšeš,že si členem RS??Vážně toto nechápu!!! Buď se snažíš na sebe zaujmout a nebo tady děláš z lidí blbce!!!
- Čtvrtek 17. června 2010 ve 20:31® ladamaj
-
Hany>nepíšu narážky hlavně co se týče severu-UL.Jinak jsem už psal několikrát že k dané věci nemohu nic komentovat tak nevím oč ti jde,přečti si předešlou diskusi a myslím že ti bude jasno.Jinak kté moravě tam to není tak husté.Jinak už se nehodlám dále k tomuto tématu vracet to řeší jiní takže ok.
- Čtvrtek 17. června 2010 v 19:56® Kubah
-
ladamaj> tak proč sem píšeš narážky? Napiš všechno, nebo nic.
Tento příspěvek byl editován 17.6.2010 19:56:59 uživatelem Kubah. - Čtvrtek 17. června 2010 v 19:36® ladamaj
-
Hany>asi tak nějak mám za sebou dobrou minulost ale nemluvím nemohu.
- Čtvrtek 17. června 2010 v 18:53® Kubah
- Čtvrtek 17. června 2010 v 16:16® ladamaj
-
haji>jasně jsem psal že žádné foto ani mena nedám vše je v jednání a toho koho se to týká tak jestli je zde na servru nebo není nebude zveřejněn.Jestli to nechápeš tak jde o mou osobu a bezpečnost.Tak že buď tak laskav a nevztahuj to na sebe vše řeší daleko víc postavení fukcionáři a víc se o tom nehodlám a nemužu bavit takže klídek.