Vyhledávání
Pěst na oko
V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 17. června 2010 v 11:09® hraji
-
ladamaj> tak jsem čekal, že uvedeš alespoň nějaký skutečný argument, proč je MRS sebranka. Neuvedl jsi nic, jen mlžíš a píšeš obecné plky. Chápu, že jsi invalida, a nemáš to snadné, ale to ti nedává žádné právo urážet lidi, o kterých nic nevíš. Já o tobě také nepíši na Chytej, že jsi … (sem si dosaď cokoliv chceš).
- Úterý 15. června 2010 ve 23:03® HaD
-
S VELKOU RADOSTÍ OZNAMUJI, ŽE FOTOGRAFIE JIŽ LZE VKLÁDAT V LIBOVOLNÉ VELIKOSTI A JE VELMI RYCHLÉ. DOUFÁM, ŽE TEĎ VAŠICH FOTOGRAFIÍ PŘIBUDE!
FOTOGRAFIE SE PŘIDÁVAJÍ TLAČÍTKEM, KTERÝ VIDÍTE NA OBRÁZKU.
Tento příspěvek byl editován 16.6.2010 07:23:01 administrátorem revoke. - Neděle 6. června 2010 v 1:00® ladamaj
-
chosebaits>ahoj foto sem nedám,proč po jednání s kolegama RS to sem nepustím o některejch problémech ví spousta rybářů kteří u toho byly a když nemaj oni zájem tak já se nebudu prát za severočeský kraj když jim to vyhovuje není co řešit.Promne jako pro vozíčkáře nikdo nic neudělá také se musím prosit o zpřístupnění vod takže si nebudu dělat zle to bych byl blázen i když je mě to proti srsti.Rozprášil jsem tu pytláckou bandu pod čerpačkou i za cenu opuštění pozemku neboď v tom jel i ČEZ.Vše budu projednávat přímo s generálním ČEZU.Foto klidně poskytnu ale na flešku už si ho stáhlo spousta lidí kterým to také jedno není,doposud jsem nevěděl jak daleko vše zajde proto zatím nemohu nic roznášet.Jestli budeš mít zájem tak ti to klidně dám na flešku včetně mejlu s Kavou nic nezustane u ledu jede v tom spousta lidí včetně RS víc už říct nemohu.Klidně se mužem sejít na rybách a pokecat ale menovat nesmím.
- Sobota 5. června 2010 ve 12:25® chosebaits
-
ladamaj> Ahoj.Kdy budou fota ohledně těch kapru a matildy???? Já jen,že stále něco píšeš,neustále si stěžuješ a z tvé strany se nic neděje.
- Sobota 5. června 2010 v 11:56® ladamaj
-
regulus>ty to zkušenosti mám už z delších dob nové poznatky bohužel kvůli zdravotnímu stavu nemám.Jinak u ČRS jsou stále,nechci se opakovat že dostávám jako vozíčkář spoustu výhod to je pěkné ale když potom zjistíš jak to na kterém kraji chodí tak se zhrozíš.Již jsem ohledně toho jednal ale vše končí v šuplíku a tam se nic neřeší.Když dělal hlavního hospodáře Mráček se kterým jsem se znal spoustu let tak to bylo o něčem jiném.Proto jsem reagoval na příspěvek Alova nic víc.
- Sobota 5. června 2010 ve 3:57® regulus
-
ladamaj> malá technická, z jakého důvodu si myslíš, že MRS je sebranka??? Máš nějaké konkrétní negativní zkušenosti??? Docela by mě to zajímalo.
- Pátek 4. června 2010 ve 21:21® ladamaj
-
Alov>Máš naprostou pravdu že ČRS a MRS je sebranka no hodně slabé slovo,měl sem tu čest s ČRS jednat ale vše skončilo jen na dohadech.Takže abych si pálil prsty když dostávam jako invalida různé výhody no tak bych byl asi hlupák.
- Pátek 4. června 2010 v 16:39® Alov
-
Tak já si myslím, že jsme si tu každý řekli své k danému tématu a myslím, že už by se dalo dát k ledu. Padly tu i návrhy případného linče, což jistě „řádně ocení“ osoba kompetentní vyřknout ortel nad tímto doslova hrdelním činem. Osobně jsem nikdy o ničem horším, co se děje u vody neslyšel. Nějaké porušování RŘ, plundrování vod, bordel kolem vody atd. jsou jen velmi slaboučkým odvarem proti zmasení jedné Hlavatky, která má na svědomí denně pár chutných potočáků a lipánků (lipánka já rád, ale toho smetanového
).
No dosti blbého humoru. Pán udělal blbost (nevědomě). Ryby by znát měl a myslím, že pro příště už u sebe po tom všem bude mít foto atlas ryb.
Jeho smůla je, že síť je plná různých chytrých kokůtků, pro které jsou podobné případy doslova ukázkovým terčem na jejich mnohde scestné názory a řešení, které povětšinou vyvolají úsměv, v horším případě pocit lítosti nad „soudcem“.
Takže doufám, že pan rybář vyvázne s jen malou odřeninkou a pokud ne, tak se opět utvrdím, že celé ČRS resp. MRS je sebranka nul, která se ráda povozí po maličkém chudákovi, ale na velké partičky si netroufne. Ostatně jako celý náš státní aparát. Takže se nebudem mít vlastně čemu divit. Bohužel… - Pátek 4. června 2010 ve 14:41® sus1
-
regulus> Ty woe,tys tady vyjmenoval tolik ryb??!!který jsem v životě u nás (kde chytam) neviděl.
- Pátek 4. června 2010 ve 14:33® regulus
-
b.gun> kapinku jsi to překroutil, nikdo neargumentoval tím, že rybu neviděl, ale že by se tam vlastně neměla vůbec vyskytovat.
Pokud budu chytat v povodí Labe, tak mohu předpokládat, že vzhledem k onomu projektu o kterým jsi psal, mohu chytit lososa. Nejsem si už ovšem jistý, jestli je to známo všem rybářům ČRS, protože až tak moc medializovaný to není, možná se o tom v mezičase píplo ve zprávách a myslím, že se o tom někde vysílal dokument. Je také možné, že ČRS o tomto projektu nějakým jiným vhodným způsobem informoval. Ne každej totiž čučí na televizi a sleduje internetový portály, spousta rybářů, hlavně těch starších, ani pořádně neví co to internet je.
Já chytám v povodí Dunaje, takže hodně teoreticky mohu předpokládádat hlavatku i když fakticky to je utopie, ne sice zcela běžně, ale sem tam chytím cejna sinýho nebo candáta východního, což jsou ryby, který kolegy ve tvém okolí vůbec nemusí zajímat, protože u vás nejsou. Takže rybáři u vás v okolí vůbec nemusí vědět, jak tyhle dvě ryby poznají, pokud nepojedou na JM. Nikoho tím neomlouvám, pouze konstatuji fakta.Pokud se onoho „sypání hlavatky za bolševika všude možně“ týká, tak to se taky šířilo jen jako šuškanda. Nepamatuju se, že by se o tom někde nějak moc mluvilo. V rámci poznávačky jak píšeš si myslím, že tam za dřívějšího režimu nebyla, zmiňovala se jen okrajově, jak jsi psal, s tím, že ji lze ulovit na Slovensku a hodně teoreticky na JM. No a slušná fotka hlavatky taky moc k mání nebyla a ty kreslený obrázky, to byla sranda, spousta ryb tam byla vymalovaná zcela jinak než reálně vypadala.
Tvůj argument, že rybu kterou nepoznám neberu je sice správnej, ale to v tomto případě neplatí, dotyčnej byl přesvědčenej, že chytil duháka, takže nešlo o přivlastnění si neznámé ryby, ale ryby zaměněné za jiný druh. Opět připomínám, že nikoho nehájím, jen konstatuji fakta.
Ještě si neodpustím jednu poznámku, napsal jsi „… si myslím, že by měl mít rybář zájem o to, jaké ryby se v našich vodách prohánějí …“, sice s tebou souhlasím, ale tvrdá realita je úplně někde jinde Naprostou většinu rybářské veřejnosti to vůbec nezajímá, jejich znalosti končí na kapr, lín, štika, candát, sumec, úhoř a cejn, možná někteří z nich poznají ještě karasa a okouna, pokud náhodou chytají na řece, tak možná ještě parma, ostroretka, podoustev a jelec (obecně, jestli to je tloušť, proudník nebo jesen už neřeší). Je to možná trochu přitažený za vlasy, ale ve spoustě případů tomu tak je, naprostá většina pozná jen ryby, co se výrazně liší nebo jsou jejich poznávací znaky jasný jak facka. Kdosi tady dal před časem v Muškařině fotku jakýhosi „vyblitýho“ potočáka, byl úplně stříbrnej a jen takový nevýrazný tečky, su přesvědčenej, že spousta rybářů by ho taky pasovala na duháka. Je to blbý, ale je to tak, nejmíň polovinu členské základny obou svazů (ČRS i MRS) bys při poznávačce nachytal „na hruškách“ a v mnoha případech by ses divil, jak mohou tvrdit, že tahle ryba je zcela něco jinýho. Bohužel platí poslední věta z toho odkazu, co sem dal Bosanac … . (bez smajlíku)
Tento příspěvek byl editován 4.6.2010 14:39:07 uživatelem regulus. - Pátek 4. června 2010 ve 14:30® spike
-
1Mara> jak to s ní teď vypadá? První článek, co jsem četl na chytej byl právě tvůj o Běle a pak v zimě…
- Pátek 4. června 2010 ve 14:13® jiris
-
osprey> sám jsem uvažoval zda vítězí nebo zvítězí. V této situaci mi přišla vhodnější nějaká změna, takže + zed. Jak je to prosím češtinářský správně (asi zvítězit neexistuje, co
i gooogle mlčí.
- Pátek 4. června 2010 ve 12:52® Tommy
-
Cudla> Tak já teda taky,no
- Pátek 4. června 2010 ve 12:41® Cudla
-
1Mara> Neboj přídou ti ze zhora nedavno se třeli u mě tak něco pošu dolů.
- Pátek 4. června 2010 ve 12:38® 1Mara
-
Tommy> Byly , než mi otraávili Bělu
- Pátek 4. června 2010 ve 12:31® Tommy
-
1Mara> Ty vole u Vás sou jelci?
- Pátek 4. června 2010 v 11:55® 1Mara
-
No každopádně máme k této věci každej svůj názor , a tím to končí . Mě osobně jen zajímá jak to s panem rybářem dopadne a jaký postih ho čeká a nemine. To je hlavně pro to kdybych si náhodou spletl tlouště s proudníkem
- Pátek 4. června 2010 v 11:50® Kubah
-
chosebaits> karase rozeznám. Protože když už něco chci dělat, tak pořádně.
- Pátek 4. června 2010 v 11:01® chosebaits
-
Ach jo,za klávesnicí každý generál.Spoustu zvás nerozezná karase stříbrňáka od obecného a tady kážete co a jak.
- Pátek 4. června 2010 v 10:40® b.gun
-
Osobně se domnívám, že přílišná shovívavost není na místě.
Argument, že nemůže znát rybu, kterou nikdy neviděl neberu. Lososa taky nikdy neviděl, takže v případě, že projekt na jeho návrat začne přinášet výsledky, bude moci na tu žížalu prakticky beztrestně klátit velké „pstruhy“? Vždyť toho lososa přece nemůže znát … Naopak si myslím, že by měl mít rybář zájem o to, jaké ryby se v našich vodách prohánějí a s jakými druhy by se tedy při svých vycházkách k vodě mohl byť jen teoreticky setkat. A pokud nějakou nezná, nebo si není jejím určením jist, tak ji rozhodně nemá tahat domů na sežrání. Tím spíše na Ohři, u které bydlí, tam by měl umět rozeznat salmonidy poslepu. Prostě si svým nezájmem nakálel do vlastních bot a teď se musí v těchto exkrementech projít.
A to, že jde o starého člověka je pro něj spíše ještě přitěžující okolnost. Protože se za bolševika v rámci experimentů sypala všude možně, bylo jejích obrázků všude spousta a její poznávačka byla skoro v každém testu, navíc díky společnému státu se Slovenskem byla i více veřejně publikována. Ale to jsme zpět u toho zájmu a nezájmu … - Pátek 4. června 2010 v 10:23® sus1
-
Švejk by se asi náramě bavil.
- Pátek 4. června 2010 v 10:05® Kubah
-
Některé příspěvky fakt nechápu…
Omluva že je starší? Takže starší člověk může všechno? Pokuta, brigády nebo vězení?
Osobně bych to žádnou pokutou nebo brigádou neřešil, jestli něco tak odebrání povolenky a znova zkoušky jak někdo už psal.
Když dělala matka zkoušky, tak se s ní hádali že na obrázku vidí tlouště a ona správně říkala že je to amur
- Pátek 4. června 2010 v 9:44® b.gun
-
guli> Zatímco 20.04.2010 byla v Praze teplota cca 19 °C, 23.11.2009 nepřelezla teplota v Bratislavě 5 °C. Při pohledu na fotky se zkus zamyslet nad tím, zda-li ti to za to …
Tento příspěvek byl editován 4.6.2010 09:47:47 uživatelem b.gun. - Pátek 4. června 2010 v 9:33® osprey
-
jiris> A není to: Pravda vítězi?
- Pátek 4. června 2010 v 9:30® džigit
-
Alov> naprostý souhlas
- Pátek 4. června 2010 v 9:25® Alov
-
Hehe
To tu je řádná komedie. Sleduju to tu od začátku a musím říct, že se skutečně bavím
Naprosto souhlasím s názorama Mara1 a regula. Dělá se tu z toho zcela zbytečná fraška. Mladí zobáci, co vědí o životě zatím prd tu kážou jako papež a do toho pan Bosanac s exemplárním trestem za jednu omylem zmasenou Hlavatku, která mimochodem v našich vodách nemá co dělat a dostala se sem vinou nezodpovědnosti pár nekompetentních lidí a zvesela likviduje násady lososovitých ryb a Lipanů. Jen takový malý příklad. U nás svého času nasadily na Moravici nad Slezskou Hartu Hlavatky a co se nestalo. V dalším roce na tomto revíru neskutečně stoupl počet ulovených duháků v mírách kolem 50 cm. Další rok už jich bylo míň a pak už se ony počty vrátili do normálu. Takže podle pana Bosanaca by se desítky rybářů měli „postavit ke zdi a odstřelit“
Do toho všeho tady po měsících dohadů vletí syn onoho „kriminálního živlu“ a z ničeho nic se to tady snaží přežehlit historkou o ulovení na Slovensku v době, kdy je Hlavatka už nehájená, ale strejdovi na zahrádce vesele kvete skalka. No parádaPokus dobrý (zřejmě z díly nějakého rádoby právníka). Nepochybuji o tom, že SZ zaslane Marovi a Ospreovi se nesly v duchu „původní verze je pravdivá, ale musím to nějak uklidnit“. Možná se pletu, možná taky ne. Každopádně to není čin hodný dospělého svéprávného člověka s průměrným IQ.
Na závěr bych chtěl jen vyjádřit svůj názor. Pokud je původní verze pravdivá (o čemž nepochybuji), tak se měla celá věc řešit na půdě místní MO odebráním povolenky na již regulem zminovaných 6 měsíců a navrácení za podmínky přezkoušení z RŘ a poznávání druhů ryb. Podle mého adekvátní alternativa. Nějaké finance bych do toho netahal a brigáda pro pána v jeho věku je si myslím trošku mimo mísu.
Každopádně mu přeju, at pro něj vše dobře dopadne a na sklonku života už nemusí řešit obdobné hovadiny a at může v klidu u vody trávit krásné chvíle. Tot ode mě vše. Petruv zdar - Pátek 4. června 2010 v 1:33® jiris
-
guli> znáš tohle. Pravda zvítězí
- Pátek 4. června 2010 v 1:00® Bosanac
-
guli> Ale houby foceno na Slovensku v listopadu , tady mas fotky znovu http://www.czechfly.cz/index.php?… Na listopad je hodne zelena trava a kveti kvetou vice nez je zdravo . To ze je foceno na Slovensku si muzete nekam strcit . Kdyby tatinek nebyl takovi chlubil nic by se nestalo . Takto zaplati kolem 80.000 kc , jestli nezaplati bude sedet . Smitec .
- Čtvrtek 3. června 2010 ve 21:36® guli
-
osprey> Koukni do osobky
- Čtvrtek 3. června 2010 ve 21:24® osprey
-
guli> Takže můžu tu fotku znovu zviditelnit, aby se všichni na ten listopad podívali?