Chytej.cz

Pěst na oko

V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 3. června 2010 ve 21:07® Jak.novi
Jak.novi

guli> Velice divný smysl pro humor.

Čtvrtek 3. června 2010 ve 21:05® spike
spike

acam> taky mě to zarazilo, divný smysl pro humor.

Tento příspěvek byl editován 3.6.2010 21:08:30 uživatelem spike.
Čtvrtek 3. června 2010 ve 21:04® acam

guli> pokud nekecáš, tak máš na můj vkus dost divnej smysl pro humor … :-/

Čtvrtek 3. června 2010 ve 20:32® guli

1Mara> Osobka.

Čtvrtek 3. června 2010 ve 20:29® Jak.novi
Jak.novi

1Mara> Samořejmě, to co kolem dělá hospodář za hombuk je děs.

Čtvrtek 3. června 2010 ve 20:26® guli

Takže pánové, vidím že se tu opět rozvířila diskuze o hlavatce. Pokud si umíte zjistit vlastnosti fotografie, tak zjistíte, že je to focený 23.listopadu. Hlavatka byla chycena na Popradě a tam u kamaráda i nafocena. Tudíž na slovensku i zůstala. Jako vtip to vyšlo, protože víc z vás napsalo gratulaci k úlovku než že to není Pstruh. Otec tu nepříjemnost, kterou tím způsobil chtěl i odpracovat jako brigádu, ale Postoloprtský hospodář se nejdřív zapíral a potom to udal na Pčr.

Čtvrtek 3. června 2010 ve 20:07® acam

regulus> kdyby to mělo do 50cm, tak bych taky přemýšlel co je to křížence – duhák s potočákem, siven s potočákem, siven s duhákem nebo kříženec ob generaci? Duháka poznám bezpečně a u 85cm by mě to asi trklo co je to za rybu ale i kdyby ne, tak rybu u které si nejsem jistý, že je to duhák, bych určitě nezmasil, to vím jistě.

Na druhou stranu vláčet někoho kvůli tomu po policajtech mi taky přijde trochu přitažený za vlasy ale nějaký přiměřený trest by to podle mě zasloužilo.

Já už jdu od toho, už tady okolo toho bylo naplkáno tolik, že mě tahle kauza přestala zajímat.

Čtvrtek 3. června 2010 v 19:46® regulus
regulus

Jak.novi> tak speciálně tebe bych chtěl vidět, kdybys lapl 50 cm hlavatku, jak ji poznáš, hlavně kdybys ju tam nečekal ani omylem.

Jen tak mimochodem, kdybych vytáhl ze Švarcavy, Moravy nebo Dyje lososa, tak su přesvědčenej, že by mne ani ve snu nenapadlo, že to je losos a přiznám se, že bych ho možná prohlásil za nějakýho zmršenýho duháka ze sádek. Proč??? Protože v povodí kde chytám, lososi nikdy nebyli, nikdy jsem neslyšel, že by se tu nějakej vyskytl. Naproti tomu hlavatka se sem sice hodně teoreticky mohla dostat, nehledě na to, že vím, že se jich tu pár vysadilo. No a to je to samý jako hlavatka na Ohři, nemá tam normálně co dělat, skoro nikdo by ji tam nečekal.

Čtvrtek 3. června 2010 v 19:33® 1Mara
1Mara

regulus> přesně tak :-)

Čtvrtek 3. června 2010 v 19:32® 1Mara
1Mara

Jak.novi> A nepruď voe , tobě je 15let a jemu táhne na sedumdesát , spíš by to chtělo každej rok pro tyhle starší rybáře založit povinný přezkoušení jednou ročně , aby si připomněli co a jak , a né je trestat jako by zbořili dům :-) . Každej znich vidí rybářskej barák dvakrát do roka , když odezdávají lístek a pak když jsi jdou pro nové noty , a to je všechno , tak co by jsi po nich chtěl ?

Čtvrtek 3. června 2010 v 19:30® regulus
regulus

Nehrotíte to náhodou trochu??? Myslím, že má Mara dost hodně pravdu, protože panáčci za klávesnicí jste každej generál, ale docela by mě zajímalo, jak by to bylo u vody, kdybyste tu „malou“ hlavatku vytáhli. Klidně se vsadím, že nejmíň 50% rybářů by ji považovalo za přerostlýho duháka a kdyby měla kolem 50 cm, tak by to duhák jako vyšitej pro naprostou většinu. No a v neposlední řadě, kolik z vás by z tý fotky poznalo, že to je hlavatka, taky si myslím, že míň jak půlka, chytří jste až vám někdo napověděl.

Je sice fakt, že bez trestu by to zůstat nemělo (když už se to tak rozmázlo), ale viděl bych to z mýho pohledu, tak na půl roku papíry, možná tak maximálně nějaká malá pokuta k tomu, ale to si myslím, že už je i zbytečný, ten mediální křik si myslím stačil.

No a co z toho plyne za poučení??? Nechlubit se, protože kdyby sem dotyčnej nedal tu fotku, tak si doma pochutnali na kousku pěkný ryby, lovec by byl spokojenej s pěkným úlovkem a nikdo jinej by o ničem nevěděl, hlavatku by nikdo nepostrádal, protože možná ani nikdo nevěděl, že tam je. :-93;

Čtvrtek 3. června 2010 v 19:30® Jak.novi
Jak.novi

1Mara> Internet není vše. Já se taky začínal zdokonalovat v knihách a investice kolem dvou stovek nebude příliš strhující. Bobkaři internet nemají? Bacha, bonkař neznamená důchodce, pro kterýho je internet něco nemožnýcho. Já ososbně znám důchodce, kteří jsou bezvadní vláčkaři a tak i dvacetileté kluky – bobkaře a ti jistě internet mají.

Tento příspěvek byl editován 3.6.2010 19:30:31 uživatelem Jak.novi.
Čtvrtek 3. června 2010 v 19:26® Jak.novi
Jak.novi

spike> On je ted problém, zda se ,,čistý" peleď, nebo ,,čistá" maréna vůbec na našem území vyskytují. A pokud člověk nerozezná od sebe hlavatku a duháka, tak se na mě nezlob, ale takovej člověk by neměl vůbec dostat papíry.

Čtvrtek 3. června 2010 v 19:25® 1Mara
1Mara

Jak.novi> ty se zdokonaluješ tady na internetu , oni ti bobkaři internet nemají a baví se jen o kaprech kolik jich zmasili a podobně , v tom je ten zakopanej pes, a až ti bude 60 let a nebudeš mít se kde zdokonalovat , tak taky budeš vědět howno , se podívej , si myslíš že by masař , a nebo rybář který má rád ryby a chytil rybu u které by prokazatelně poznal že je to Hlavatka a je hájená , tak by jí dával na net ? nebo na svaz ? aby dostal čoud takovejhle jaký dostává ? Já si myslím že ne , sbalil by rybu a potichu hup domů a nikdo by nic nevěděl a byl by klid a všichní by byxli spokojený :-)

Čtvrtek 3. června 2010 v 19:19® spike
spike

Jak.novi>:-) Ty poznáš všechny?:-) Např. Marénu nebo Peleďa bych u vody asi těžko poznal, když jsem je ještě neviděl.

Tento příspěvek byl editován 3.6.2010 19:23:16 uživatelem spike.
Čtvrtek 3. června 2010 v 19:16® Jak.novi
Jak.novi

1Mara> Každý člověk, co vlastní papíry (rybářské, ne na hlavu) by měl od sebe rozeznat všechny druhy ryb co se u nás vyskytují. Souhlasím s kerobem – neznalost neomlouvá. Každý by měl za své činy nést následky.

Čtvrtek 3. června 2010 v 18:55® 1Mara
1Mara

kerob> Sic stebou souhlasím , ale dle mého názoru je to , že Hlavatka na Ohři nemá co dělat, je to nepuvodní druh , a za druhé Ruku na srdce , kolik lidí rozezná a pozná u nás všechny druhy ryb ? co jsou zač a do jaké čeledi patří . A zrovna hlavatka pro rybáře co jí nikdy neviděl a u zkoušek byl před 50lety , není zrovna moc tak nerozeznatelná od duháka , nebo se mýlím ?

Čtvrtek 3. června 2010 v 15:16® kerob
kerob

1Mara> kdyby nepoznal karase od kapra, tak se asi nic nestalo, ale ta hlavatka je svou vzacnosti ve vodach CRS trochu jina liga. Ja osobne nejsem pro to, aby se nad tim mavlo rukou… byl by to pri reseni podobnych situaci v budoucnu nevhodnej precedens. Navic neznalost neomlouva…

Čtvrtek 3. června 2010 ve 14:48® kerob
kerob

1Mara> dukazu o sobe zverejnil sam lovec vic nez dost a to nejen na strankach jako MRK a Chytej ale i na strankach CRS…
viz clanek treba zde:
http://www.czechfly.cz/index.php?…

Čtvrtek 3. června 2010 ve 14:17® 1Mara
1Mara

guli> Na policii ? :-O To dal někdo na tátu trestní oznámení ? Tak to je síla , nemají důkaz přeci , tak co chtěj dělat ? :-)) ) to je ubohý , se takhle vozit po jednom rybářovi , za to že nerozeznal rybu :-((

Čtvrtek 3. června 2010 ve 14:11® guli

1Mara> Tak už si ho pozvali na policii a čekáme co z toho udělaj. Ale já osobně si myslím,nebo alespoń doufám, že to odloží. Všechno je to velká fraška na který někdo ulít.

Čtvrtek 3. června 2010 v 10:47® 1Mara
1Mara

guli> Tak có ? už táta odevzdal papíry , nebo se děje něco jiného ? :-)

Úterý 1. června 2010 v 7:12® džigit

Tož jsem se ráno pobavil jednou krátkou zprávou: „Britská královna požádala o zvýšení platu!!!“ :-D :-D :-D

Úterý 25. května 2010 v 15:42® chosebaits
chosebaits

1Mara> Tak tak,ale když nemá pojistku,tak dle pojišťovny policii musíš volat.Hlavně je to problém toho co škodu udělal!!

Tento příspěvek byl editován 25.5.2010 15:43:13 uživatelem chosebaits.
Úterý 25. května 2010 ve 14:33® Robur
Robur

1mara, to je problém škůdce, ne poškozeného

Úterý 25. května 2010 ve 14:17® 1Mara
1Mara

chosebaits> A ta tě zase vynadá že voláš kvůli pár tisícům :-((

Úterý 25. května 2010 ve 13:40® chosebaits
chosebaits

Robur> Právě proto jsem volal na jeho pojišťovnu,aby jsme to mohli ohlásit na místě a on se potom neškubal že ..... a nebo se nestalo to ,že to nenahlásí vubec!! No a ono z toho vylezlo toto!!! Fakt,dnes už nemužeš věřit nikomu,buď prachy na místě a nebo volat policii.

Úterý 25. května 2010 ve 13:36® Robur
Robur

nevěř ani pojišťovně, protože když viník /majitel vozu/ škodu nenahlásí , případně řekne, že to tak nebylo, tak jsi opět v háji a muel bys mít jo super důkazy, že jsi poškozený tím a tím, takže jedině PČR.

Úterý 25. května 2010 ve 13:34® chosebaits
chosebaits

džigit>neboj se nic,nějaký strach tam byl,když už byli tři.Jinak jsem rád ,že mám prachy na ruku,nebo by to bylo asi na dlouho,když nemaj pojištěné auto!!

Úterý 25. května 2010 ve 13:25® džigit

chosebaits> ještě žes dostal sedum tisíc a ne sedum kulí!