Vyhledávání
Pěst na oko
V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 25. května 2010 ve 13:21® chosebaits
-
Určitě sem do pěsti patří toto- dnes mi ukrajinec u obchoďáku naboural bok mého čtyřletéhé auta,po vyžádání jeho zelené karty (dle platnosti na kartě bylo vše v pořádku) jsem volal na jeho pojišťovnu abych ohlásil škodu.Tam se dozvím,že toto auto už není zde pojištěné,ale karta jim zustala!!! Dostávám radu,abych volal na asociaci pojišťoven a tam zjistil jestli není auto pojištěné jinde.Tak volám a auto není pojištěné nikde!! Tak mu říkám,buď naval prachy a nebo volám policii!!!Začínáme se domlouvat,ukrajinec se škube a v tu chvíli přijíždí muj švára s automechnikem a říkáme si o 7000 kč!! To se ukrajinci nelíbí a v zápětí přijeli další dva ukrajinci.Malé hádka,ale nakonec 7000 kč dostávám a vše proběhlo v klidu.Proč toto píšu??? Nevěřte platnosti zelené karty a vždy volejte na pojišťovnu,nebo to co je tam psáno neznamená že je vše OK.
Tento příspěvek byl editován 25.5.2010 13:21:42 uživatelem chosebaits. - Neděle 23. května 2010 ve 21:20® chosebaits
-
Koukám ,že kauza okolo kapru umlkla,fota nikde,tak že zase nějaká kachna.
- Pondělí 17. května 2010 v 11:55® 1Mara
-
guli> Tak to jsi mě překvapil
, No určitě to předejte výš , a uvidíte . No a jinak bych sepsal na p. hospodáře hezkej papírek , a určitě bych zvažoval trestní oznámení za urášku na cti , nebo něco tak podobného . Jinak ti napíšu osobku
- Neděle 16. května 2010 ve 22:01® Shrek23
-
Nechci někoho obhajovat ani obviňovat ale ,když si to logicky vemete tak na všech obrázkách ryb vypadá jinak než ve skutečnosti. Nehledě na to že i my máme v učebně dva plagáty ryb kde si stejné druhy ryb nejsou podobné. Tak se ani nedivim že si tu rybu někdo splete ve skutečnosti.
- Neděle 16. května 2010 v 18:07® chosebaits
-
Lov 24 hod. denně v roce 2010 Pro rok 2010 podal ČRS SÚS Ústí n. L. žádost o lov ryb 24 hod. denně pouze pro revír 441 043 ú. n. Nechranice. Žádost bude projednávat Ministerstvo zemědělství ČR a jeho rozhodnutí ve věci lze očekávat začátkem června. V případě povolení výjimky pro celodenní lov v roce 2010 na výše uvedeném revíru bude rozsah platnosti opět od 16. června do 31. srpna.
Pro revír Labe 9 již předmětná výjimka požadována není, protože přílišný rybářský tlak na tento revír způsobil řadu negativních dopadů jak pro rybářskou stráž, činnost ČRS MO Litoměřice, tak i pro společenstvo ryb v revíru. MO se proto vyjádřila k dalšímu pokračování výjimky nesouhlasně a VÚS toto stanovisko plně akceptoval.
O výjimku pro 24 hod. lov neprojevují zájem ani jiné MO z obav o neúměrný tlak rybářské veřejnosti, která se koncentruje na takový revír.
Ministerstvo zemědělství stanovilo striktní podmínku omezeného počtu revírů, kde lze výjimku aplikovat a proto nepřichází v úvahu zavedení plošné platnosti celodenního lovu ryb v letním období, jak je často rybáři navrhováno a diskutováno.
- Neděle 16. května 2010 v 17:55® chosebaits
-
guli> Já bych to neviděl tak horký,snad každý normální člověk tuto situaci bude chápat.
- Neděle 16. května 2010 ve 13:43® guli
-
acam> Jojo. klasická politika, čím menší průšvih, tím víc se musí někdo potrestat.Je nám jasný, že povolenku na další rok mu nikdo nedá. Ale vyhrožovat fyzickým násilím a sprostě nám ndávat si nenecháme. Taky je možný, že na PČR nakonec skončí on.
- Neděle 16. května 2010 v 11:49® acam
-
guli> Nedělej si iluze, že o patro výš to bude mít lepší úroveň. Mám zkušenosti, že čím vyšší patro tím víc slizu, zákeřnosti a přetvářek ale jinak jsou to stejně hloupí tupci jako ti dole pod nimi (funkcionáři, politici, atp). Počítej s tím horším, pak můžeš být jen příjemně překvapen.
Inteligentní, přirozená autorita ve vysoké funkci je v podstatě rarita. Oni mezi sebe pustí jen někoho, kdo jim je charakterově nějak blízký, tj. někoho kdo je stejný, jako jsou oni. Někoho kdo je také slizký, zákeřný, bezohledný tupec. TAK …
Tento příspěvek byl editován 16.5.2010 11:51:29 uživatelem acam.…
- Sobota 15. května 2010 v 16:46® guli
-
1Mara> Tak jsme tam včera šli a vulgárnějšího člověka než je hospodář neznám. Šlo mu jen oto vzít otci povolenku bez jakéhokoliv rozhovoru. Při činu nikdo nikoho nechyt tak jsme mu jí nedaly, s tím ať to dá na kraj.Dal to na PČR. Chápu, že i on s tím má starosti a je naštvaný, ale nadávat si nenechám a radši budem jednat s někým kompetentnějším.
- Sobota 15. května 2010 ve 14:43® chosebaits
-
Co je,po čtyřeh dneh v práci příjdu k netu a tu se nic neděje.
- Sobota 15. května 2010 v 11:56® 1Mara
-
guli> Tak povídej , jak otec dopadl ?
- Úterý 11. května 2010 ve 22:16® acam
-
chosebaits> OK
- Úterý 11. května 2010 ve 22:14® chosebaits
-
acam> v poho,každý máme kousek toho těsta
- Úterý 11. května 2010 ve 22:14® acam
-
Mates(původní)> jsem z toho úplně celej nešťasnej
- Úterý 11. května 2010 ve 22:11® acam
-
chosebaits> pokud mezi námi došlo k nějakému nedorozumění mu vinou tak sorry
- Úterý 11. května 2010 ve 22:11® Mates(původní)
-
acam> Tak a máš to, skončili s tebou a ještě tě budou ignorovat( u toho bych nechtěl být)
- Úterý 11. května 2010 ve 22:08® chosebaits
-
acam> já to vím
- Úterý 11. května 2010 ve 22:07® acam
-
ladamaj> a ty víš kdo jsem já?
- Úterý 11. května 2010 ve 22:06® acam
-
chosebaits> přinejmenším ho ve srandě budou lidi brát jako Standu co si spletl hlavatku se skoro metrovím duhákem a ne jako pytláka. To je a byl můj záměr ale teď už to má trochu trhliny
- Úterý 11. května 2010 ve 22:04® ladamaj
-
acam>ty chytráku vždyť ani nevíš kdo a co jsem zač to ví pár členů chytej ale že bys ten test neudělal ti dám písemně byli jiní frajeři i z řad RS a bouchli tak nemachruj v tvém věku bys měl mít rozum ale to ti nic neříká tím stebou končím totál ignorace.
- Úterý 11. května 2010 ve 22:02® chosebaits
-
acam>nejsou,ale někdy mi to tak připadá.Respektuji to,že posledních pár příspěvku bylo myšleno ve srandě,ale tomu dotyčnýmu asi moc do srandy není.Přijít o noty na měsíc je pro někoho jako nic a pro nějakého zapaléného rybáře to muže být hodně krutý trest.Chápeš? Každým příspěvkem na toto téma upozorňujete na tuto skutečnost a to za jistýh okolností nemusí dělat dobře.VELKÁ TEČKA.
- Úterý 11. května 2010 ve 22:01® acam
-
ladamaj> co to meleš? Můžeš si přeci udělat kopii toho souboru a pracovat s ním!
- Úterý 11. května 2010 ve 21:57® ladamaj
-
chosebaits>když budeš chtít tak to dám dohromady a pošlu ti to klidně na mejlík zatím neovládám moc to foto a nerad bych o něj přišel to snad pochopíš proč.
- Úterý 11. května 2010 ve 21:55® acam
-
ladamaj> aby ty testy nedal někdo tobě, ty všeználku, to by možná taky bylo zajímavé až by se ukázalo, že znáš prdlajs.
Tento příspěvek byl editován 11.5.2010 21:56:06 uživatelem acam. - Úterý 11. května 2010 ve 21:53® acam
-
chosebaits> Já jenom zírám ja jseš si jistý, že okolo tebe jsou jen samí hlupáci a ty jsi ten jediný osvícený nadčlověk.
- Úterý 11. května 2010 ve 21:53® Mates(původní)
-
chosebaits> Ježišmarjá, ty seš jak Ježíš Kristus, už toho fakt nech a nědělej z lidí dementy.
- Úterý 11. května 2010 ve 21:52® ladamaj
-
acam>kdy jsi ty osobně něco dělal pro chod organizace když seš tak chytrej a skušenej přivezu na zimu testy a že nezapomenu a pak je sem dám sem na tebe zvědavej.
- Úterý 11. května 2010 ve 21:50® timbab
-
chosebaits> Příště si někdo starší splete 150cm sumce se sumečkem americkým ne?No nic končím,měj se.
- Úterý 11. května 2010 ve 21:48® chosebaits
-
ladamaj> čekám na foto,hlavně na ten dukaz.
- Úterý 11. května 2010 ve 21:46® ladamaj
-
chosebaits> o tom to se bavit nemá cenu,já sem inv.a mám spoustu času jezdit okolo vod stou RS to zde nebudu rozebírat tak mezi 4 očima a že sem známej hodně tak to klidně přiznám.Foto už jsem začal probírat s osprejem tak se to snad i v mém věku naučím.