Chytej.cz

Pěst na oko

V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 10. května 2010 v 18:55@ Guli

ladamaj> A ta Hlavatke se v Ohři považuje jako škodná?

Pondělí 10. května 2010 v 18:53@ Guli

ladamaj> Ok dík, a jsem rád,že jsi mi to potvrdil.

Pondělí 10. května 2010 v 18:48® ladamaj
ladamaj

Guli>jako rs ti mohu potvrdit ospreje vírok není možmé odebrat či jinak trestat a kor když se jedná o škodnou.Pokutu ať neplatí neboď ho při činu nkdo nechyt a sestli jo tak o tom rozhoduje kraj a né mo ta muže podle zápisu věc ohlásit nic víc.:-))

Pondělí 10. května 2010 v 17:50® 1Mara
1Mara

Guli> Děkuji, držím palce , ať to tátovi neosolí, na to jsou tu jiní s většíma prohřeškama :-)

Pondělí 10. května 2010 v 17:48@ Guli

1Mara> Určitě vás budu průběžně informovat.

Pondělí 10. května 2010 v 17:39® 1Mara
1Mara

Guli> Hlavně nezapomeň sem napsat , co tátovi nandali za polívku :-)

Pondělí 10. května 2010 v 17:23@ Guli

osprey> Ahoj, zjistil jsem, že ten hospodář nemůže takhle zpětně odebrat papíry, to už je na krajském řízení.Ale asi je naštvanej, protože tam Hlavatka neměla co dělat a to je prý větší průšvih, a teď to někomu vrtá v hlavě.

Pondělí 10. května 2010 v 16:16® chosebaits
chosebaits

ladamaj> Mám s tím také problém a tak někoho z adminu požádej,určitě ti někdo pomuže.

Pondělí 10. května 2010 v 16:05® ladamaj
ladamaj

cosebaits>možné to je jen co se naučím pracovat s velikostí.

Pondělí 10. května 2010 v 16:02® chosebaits
chosebaits

ladamaj> Bude nějaké foto???

Pondělí 10. května 2010 v 9:47® acam

ladamaj> Není jim to jedno. Ty jsi na to upozornil a co se změnilo? Nic se nezměnilo a to je ještě ten lepší případ (předpokládám, že s tebou zatím nezametli). To není lhostejnost, to je obava z toho, že se nic nezmění a s nimi by někdo někde zametl. Nechci se už opakovat ale takhle to v tomhle státě chodí.

Mimochodem, není ta funkce pana předsedy také volená? Protože to by mohlo být jedno z řešení …, už ho nezvolit ani na vrátnici.

Pondělí 10. května 2010 v 9:47® chosebaits
chosebaits

ladamaj> Tak sem nějaké fota dej,ať veřejnost vidí zač je toho loket.

Pondělí 10. května 2010 v 8:14® ladamaj
ladamaj

1Mara>chodím spát opravdu dlouho musím deně cvičit aspoň 40min abych byl v dondici.:->

Pondělí 10. května 2010 v 1:26® 1Mara
1Mara

ladamaj> Tak tak :-) a už jdi spát , pááááč já jdu taky :-D

Tento příspěvek byl editován 10.5.2010 01:27:05 uživatelem 1Mara.
Pondělí 10. května 2010 v 1:22® ladamaj
ladamaj

1Mara>určitě bych to posuzoval uplně jinak je opravdu spousta rybářů kteří každou rybu neznaj kor když se tam nikdy nic takového ne chytlo.Jinak jsou i RS kteří to také neznaj vím z vlastní skušeností takže přestupek udělal ale né umyslně.

Pondělí 10. května 2010 v 1:14® 1Mara
1Mara

ladamaj> Jakl bys posoudil ty Guliho případ ? jen se tak ptám :-)

Pondělí 10. května 2010 v 1:10® ladamaj
ladamaj

chosebaits>no konečně se mužem bavit jako opravdoví rybáři kterým není vše lhostejné.K těm problémům mám i foto,jednal jsem s Kavou mám v pc i mejlíky je to fukcionář na špatném místě a jak jsem psal dobře placenej.Jsem Stále rs ale pro případ tvrdě zasáhnout a to končí přetržením povolenky jedině tak se zbavíš špatných rybářů kteří neví co je řád a tím je dostaneš do databáze a nikdo komu jsem to to udělal tak zatím nikde není registrován.Na SÚS nemám oprávnění zasahovat a když zasáhnu tak po mě šlapou jako po rohožce nikdy sem neporušil rř ale zde na severu by potřebovali naší RS 8rafanů a na SÚS by bylo opravdu dusno není žalobce není soudce zatím sem se pral sám přesto že to ví taková spousta rybářů tak jim to asi vyhovuje co jiného se domnívat ty jsi třeba jeden zmála kterému to jedno není ale na Kavu a další platí pouze více rybářů (svědků atd):-|

Tento příspěvek byl editován 10.5.2010 01:14:37 uživatelem ladamaj.
Pondělí 10. května 2010 v 1:07® 1Mara
1Mara

osprey> Držím ti palce , přeci jen tohle není sakování ryb a nebo je házení do trávy a podobně :-)

Neděle 9. května 2010 ve 22:37® acam

chosebaits> Tak to jsi ty, já jsem jiný. Já bych do toho asi nešel, protože mám zkušenost, že hrdinové tohoto typu většinou neskončí moc dobře. Ale to je dle mého názoru obecně špatným nestavením sytému (stav společnosti), který se modeluje ze shora. Zkus se domluvit s ladamajem …

Uvedu jeden takový příklad – jeden můj známí (bývalý zaměstnanec ve státní správě) poukázal na to, že manažírci zadávají nesmyslné zakázky s podezřením na to, že cíleně vytvářejí korupční prostředí. Už tam nepracuje a šéfíkové si jedou ve svých šmelinách s externími dodavateli vesele dál, co naděláš …

Tento příspěvek byl editován 9.5.2010 22:39:41 uživatelem acam.
Neděle 9. května 2010 ve 22:19® chosebaits
chosebaits

acam> Ano souhlasim,děje se toho spoustu a je to špatně!!§ Pokud u toho někdo byl,tak proč nefotil a nebo někoho nezavolal??? Nikoho se nezastávám,nejsem žádný funkcionář ani zaměstnanec a hlavně ani také nemám na nikoho žádné vazby.Ono se mohlo také stát,že tam někdo viděl auto,ale to přeci neznamená,že si majitel od svazu ty ryby nekoupil??? Pokud někdo ví v který den a čas to bylo,tak se přeci nachá vyhledat dodací list a na tom je napsáno kam ta ryba měla přijít a pokud se odvezla jinam a je dukaz,tak se stím dá přeci něco dělat.Ať mi někdo dá dukazný materiál a jdu to řešit.

Tento příspěvek byl editován 9.5.2010 22:20:24 uživatelem chosebaits.
Neděle 9. května 2010 ve 22:10® acam

chosebaits> Já nevím jak ty ale já žiju ve světě jménem realita a už mnohokrát jsem byl svědkem hnusný špíny …, někdy je člověk úplně bezbranný i když je v právu. Ty nemáš televizi?

Neděle 9. května 2010 ve 22:01® chosebaits
chosebaits

acam> tedy za předpokladů, že to pravda!!!?????? Určitě nechci nikoho umlčet,pokud se to zakládá na pravdě,tak by se to mělo řešit!!! Ty ryby byli také za mé peníze a na soukromák mě asi zadarmo nepustí????No,hlav­ně bych tam ani nešel.

Tento příspěvek byl editován 9.5.2010 22:02:31 uživatelem chosebaits.
Neděle 9. května 2010 ve 21:58® acam

chosebaits> No z mé strany to tak je, že jedna paní povídala, jakého druhu jsou informace „ladamaje“ …, to nevím ale když jsem to četl, tak jsem napsal že jsem to taky slyšel (od kolegů rybářů na Nechraňkách).

Ale v tvém případě si nejsem jist jestli chceš někoho umlčet nebo jestli to chceš skutečně prošetřit. I kdyby to tady „ladamaj“ jen napsal a dál už nic, tak je to lepší než držet hubu, tedy za předpokladů, že to pravda. To je můj názor.

Neděle 9. května 2010 ve 21:46® chosebaits
chosebaits

acam> Pokud tedy mám strach něco řešit,tak držim hubu a nešpinim lidi!!!Spousta věcí se dá nafotit,vždyť snad každý má mobil a v něm foťák!!! Nebo se tady řeší,jedna pani povídala???

Neděle 9. května 2010 ve 21:33® acam

chosebaits> Nevím, jestli bych do toho šel. Záleží, jak by ty důkazy byly neprůstřelný a i kdyby …, víš, jestli svědci necouvnou, když je někdo uplatí nebo zastraší? A víš, co s tebou bude pak …? Je to podobný jako za komančů, když se lidi báli otevřít hubu akorát v jiných souvislostech …

Volby to můžou změnit ale já mám pocit, že lidi změnu nechtějí …

Tento příspěvek byl editován 9.5.2010 21:37:52 uživatelem acam.
Neděle 9. května 2010 ve 21:23® chosebaits
chosebaits

acam> Nezlob se na mě,ale pokud něco takového píši,tak mám také něco v ruce a s tím se dá přeci něco dělat!!!!!! Pokud budu jen o nějakýh problémeh jen kecat,tak se v životě nic nezmění!!!

Neděle 9. května 2010 ve 21:19® acam

ladamaj> To je v podstatě zrcadlo toho co se děje po celé republice ve všech různých odvětvích. Ale lidi to tak chtěj, viz volební průzkumy, tak co naděláš …

Neděle 9. května 2010 v 17:37® chosebaits
chosebaits

ladamaj>Ahoj,ty si byl včera na Nechranicíh a nebo si viděl jen fotky??? Nikoho se nezestávám z kraje,ale pokud máš takové postřehy a dukazy k bordelu ve vedení,tak na ně podej trestní oznámení a nepiš otom,aby to někdo udělal.Já mít dukazy jako ty,tak do toho jdu a nekecám,tak jako já jen nekecám ohledně nečistot na Nechranicíh ,ale snažím se stím něco dělat!!!Zatím velice uspěšně!!

Neděle 9. května 2010 v 16:09® ladamaj
ladamaj

acam>to nedopatření nebylo ale takoví podvody se dějou po celém SÚS akorát nechápu že rybáři ze severu o tom kecaj všude možně ale nic pro nápravu.Já na severu bydlím ale v organizaci jsem v Kostelci nad Labem.Jinak jsem včera shlédnul uklid nechranic a když jsem tam viděl člověka z povodí ohře který jezdil pod čerpačku k té pytlácké bandě kterou jsem rozprášil i za cenu že jsem přišel o pozemek.Tak stakovím se setkat na brygádě tak ho vezou v penálu.Ten přeceda stojí za hovn.a ostatní drží hubu tak není co řešit.

Tento příspěvek byl editován 9.5.2010 16:11:03 uživatelem ladamaj.
Neděle 9. května 2010 v 15:20® Mates(původní)
Mates(původní)

No musím uznat, 50 táců za hlavatku je jak za Willyho. Niméně za blbost se platí, to je stará pravda, kdyby pán znal ryby nestalo se mu to.