Chytej.cz

Pěst na oko

V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 9. května 2010 v 15:07® acam

ladamaj> O tom „nedopatření“ na Vrbenským jsem taky slyšel. Klasická čórka …, a tenhle ten pan předseda je chce rozdávat pokuty jó …?

Neděle 9. května 2010 ve 13:52@ Guli

No podle toho co říkal ten hospodář, tak na tom má zájem někdo z kraje. On ten hospodář totiž dostal dopis od někoho z hora. Setkat se s námi nechce a otec se má řídit podle toho dopisu co asi v pondělí přijde. A dík za dočasné vymazání fota. Koukl jsem do zákonů a trest by mohl být podle § 35 odstavce 1 písmena f,8000,– a papíry na jeden rok.

Neděle 9. května 2010 v 11:36® ladamaj
ladamaj

1Mara>nic proti dej blbu moc a kor na SÚS.Už jsem jednal s Kavou hlavní hospodář (totálně vypatlanej mozek ale dobře placenej),Když na matyldu kde sekonaj každoročně závody vezou 2 auta ryb a omylem jedno skončí na soukromáku vrbenský tak není co dodat.K tomu Kavovy při dopisování skončilo vše pod stolem že sem jedinej kdo si takto stěžuje (blbost)vše kryjou ať jde o svaz nebo např.povodí ohře jedna velká banda.Co stím rozpustit a dosadit lidi kteří budou mít o takovou fukci upravdu zájem a mít hlavně něco společného s rybyřinou jinak je vše o ničem.

Neděle 9. května 2010 v 10:48® osprey
osprey

Tady se ukazuje, že v naší zemi je všechno ode zdi ke zdi. Padesát tisíc za tu hlavatku je hloupost. Ach jo…

Jdu se podívat, co s tím dokážu dělat.

Stalo se, úlovek zatím nebude zobrazován.

Tento příspěvek byl editován 9.5.2010 10:51:15 uživatelem osprey.
Neděle 9. května 2010 v 10:28® iceman
iceman

Guli> 50 000 je nesmysl, tohle může chtít jen blázen.

Neděle 9. května 2010 v 10:10® 1Mara
1Mara

Guli> Nemyslím si že to pan hospodář bude vidět takhle černě ? Kdyby si otec spletl tlouště s proudníkem, nebo jesena s bolenem , tak si myslím že by se tolik nevyvádělo .A ztou pokutou bych to vyděl max. do dvou tisíc. U nás se povolenky sebýrají za mnohem větší hyenyzmus a taky se z toho nedělá taková fraška .Vem auto a tátu a za hospodářem si zajeďte domů a tam mu tu povolenku odevzdej te a uvidíš že není vše tak horký jak se uvaří :-) Za půl roku táta bude chodit opět k vodě , a nebo jeďte na váš kraj a promluvte si rovnou tam snima . :-)

Tento příspěvek byl editován 9.5.2010 10:12:08 uživatelem 1Mara.
Neděle 9. května 2010 ve 2:47® Salmo1

Guli> Bohužel je to další paradox doby,zrcadlící se v pseudohospodaření na našich tekoucích vodách.O místní a místně původní ryby se nedokážeme postarat,nedokážeme udržet alespoň stabilní obsádky našich původních ryb.Raději se pustíme do exotiky,ať všichni hlupáci vidí jací jsme kabrňáci. Chyba to byla,…otázka je koho všech se týká a kdo by měl být potrestán.

Sobota 8. května 2010 ve 21:28@ Guli

Zdravím všechny.Tak jsem byl za otcem a potěšil mě,že on sám se už pokoušel spojit s Postoloprtským hospodářem. Bohužel neúspěšně, číslo na něj nemá ani policie ani informační centrum a ani na netu se nedalo sehnat. Já dnes obešel pár hospod a číslo jsem sehnal. Bohužel je už pozdě,hospodář se do nás pustil (ty nadávky se zde nedaj ani prezentovat), prý tátovi v pátek odeslal dopis s požadavkem odevzdání rybářského lístku a možnou pokutou 50 000,–Kč.Táta je trouba,ale neudělal to s úmyslem.Trest si zaslouží, sám se chtěl udat a odpracovat to. V tuhle chvíli mu škodí fotka zde prezentovaná a tak bych chtěl požádat o její smazání alespoň na čas, a pak to použijte třeba jako toho oběšence pro výstrahu.Pokuta je to samozřejmě veliká, ale v tuhle chvíli máme strach o jeho zdraví, dost ho to vzalo.

Sobota 8. května 2010 ve 13:09® Tomik
Tomik

Hany> Totální fraška. Na to meetingu jsem byl (dávali zadarmo párek..:-)) ) A viděl jsem ten „útok“. Byla to normální rána, po které se normální člověk jenom oklepe a jde se dál. Jenže tady to bylo potřeba trošku nafouknout, jak se říká špatná reklama, taky reklama.....

Sobota 8. května 2010 ve 12:48® Kubah

http://www.novinky.cz/…sobotku.html

To myslejí vážně? 6 let?

A za ozbrojené přepadení a střelbu podmnínka??

Sobota 8. května 2010 v 9:33® 1Mara
1Mara

osprey> Za mě by to P. Pechar pochopil, ihned by mě vzal na poznávačku, zasmál by se mi jaký jsem pytlák a bylo by to vyřešený , no a možná by k tomu dodal že v sobotu potřebuje vytrhat na rybochovným trocha rákosu :-)) )

Pátek 7. května 2010 ve 20:18® osprey
osprey

Guli> Určitě. Dojděte na organizaci a dořešte to – doufám, že ve výboru jsou rozumní lidé a nějak normálně se to dořeší.

Pátek 7. května 2010 v 15:01® Robur
Robur

já nevím s tou hlavatkou, klidně se nabonzuju, ryby beru minimálně, kdy je co hájené vím snad jen u štiky a candáta, potočáka matně tuším. To stejné je doba lovu, která se nějak přepočítává v rámci letného a zimního času, míry ryb jsou kabaret, protože je to stejně na většině vod individuální a řád je od toho, abych to tam do pár vteřin našel. Např. pře 8 lety jsem vůbec nevěděl jak vypadá siven. Vím že existuje, a to je vše. Znalost ryb, které mám naději chytnout tak 1:100 000 je asi tak důležitá znalost, jako vědět, co žere opička na Borneu.

Pátek 7. května 2010 ve 12:43® 1Mara
1Mara

Guli> sme jenom lidi a spléct se může každej :-)

Pátek 7. května 2010 v 11:11@ Guli

1Mara> Určitě dám vědět. Zítra k němu jedu, tak mu promluvím do duše. Zatím dík.

Pátek 7. května 2010 v 11:09® 1Mara
1Mara

Guli> To určitě , uvidíš sám že z toho nebude mít takový průšvih , pak dej vědět jak dopadl :-)

Pátek 7. května 2010 v 11:04@ Guli

1Mara> Hm, ostuda na netu to by zvládl.Žije na malé vesnici a nemá počítač, neuměl by ho ani pustit. Ale doporučím mu cos poradil.

Pátek 7. května 2010 v 11:00® 1Mara
1Mara

sus1> To mi je jasný :-P :-D

Pátek 7. května 2010 v 10:46® sus1

1Mara> A ty na talíři obzvlášt.:-))

Pátek 7. května 2010 v 10:45® 1Mara
1Mara

Guli> Ať otec zajde sám do své rybářské organizace a řeknejim co se stalo a tam se to určitě vyřeší. Sic je to průšvih , ale i jiní rybáři neznají druhy ryb a též se mohou splýct. Je jen zrovna škoda že se to tátovi stalo u Hlavatky :-(( .Můj názor že určitě to zase budou brát jako polechčující okolnost a třeba mu povolenku neseberou , nebo jen třeba na měsíc , stím že se půjde otec se nechat přezkoušet z poznávačky našich sladkovodních ryb , a to udělá a bude mít pokoj. Co se týká ostudy , tak tam ti neporadím , kdyby se to stalo mě , tak to mám na talíři do konce života a tady na netu tuplem :-)

Tento příspěvek byl editován 7.5.2010 10:46:12 uživatelem 1Mara.
Pátek 7. května 2010 v 10:38@ Guli

Mates(původní)> Dík. Ale myslím, že to někdo řešit bude. Několik naštvaných rybářů se mi ozvalo přes email a zdá se, že to chtěj řešit. Táta je trouba většinu ryb vrací vodě a tady se pěkně spletl vidinou trofejního úlovku.

Pátek 7. května 2010 v 8:47® Mates(původní)
Mates(původní)

Guli> http://eagri.cz/…nych_ryb.doc

Obávám se, že na hlavatku se bude vztahovat poslední ustanovení v tabulce: Další druhy ryb, které nejsou uvedeny v sazebníku je nutné řešit vzhledem k jejich specifické hodnotě individuálně.

Otázka je jestli po tom někdo půjde.

Pátek 7. května 2010 v 8:27@ Guli

A řeknete mi aspoň jaká je ta sazba a jaký postih ho čeká. Už teď má z ostudy kabát a dost těžce to nese. Brzy mu bude 70let tak se bojím že ho to položí.

Pátek 7. května 2010 v 0:11® Bosanac

Guli> Proc mazat . Promin ale za hloupost se plati . Na strankach CRS vymazali ten " trofej " . A asi se brzi spoji i s tvym tatou . Sazba za takovou rybu je docela vysoka a presahuje hranici prestupku . Ponauceni pro priste , jestli nejake priste vubec bude je to ze kdyz neco nepoznam tak to vratim bez prodleni do vody .

Čtvrtek 6. května 2010 ve 23:21@ Guli

Jojo, pročítám to. Byl bych radši kdyby jste to vymazali.Snad někdy. I na mejlu se do mě pustili. Protože jsem to registroval já.

Čtvrtek 6. května 2010 ve 23:14® osprey
osprey

Guli> Ale jo, částečně určitě. Na druhou stranu to byl hodně divný duhák. Hele, ty tátu znáš a víš, jaký je to člověk. My můžem jen napsat, že udělal chybu. Ale jak říkám, lidsky si vážím toho, jak jsi to vzal.

Nechci už tu diskuzi vířit, však jsi ji jistě četl.

Čtvrtek 6. května 2010 ve 23:09@ Guli

Snad ho alespoň trochu omlouvá,že na Ohři by Hlavatku málo kdo čekal, což jsem zjistil z vaší diskuse.

Čtvrtek 6. května 2010 ve 23:01® osprey
osprey

Guli> No, asi už si toho tady mohl přečíst dost…

Každopádně mě těší tvůj férový přístup. Spousta lidí by se tvářila jako že nic.

Čtvrtek 6. května 2010 ve 22:55@ Guli

Zdravím, nejsem rybář, ale omlouvám se za svého otce který si spletl Hlavatku s Pstruhem.Myslel si, že má životní úlovek a on to životní omyl.

Čtvrtek 6. května 2010 ve 22:50® Pavča

Vážení dělat uklid kolem vody je papačka.pokud by to bylo na mně a někoho chytl jak vyhazuje odpadky tak ho zrovna utopím