Vyhledávání
Pěst na oko
V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 6. května 2010 ve 20:02® Mega-Fish
-
Taky jsem byl pár dní z5 u vody uklízet a humus různý sava starý telefony a až bude lod tak musím vyndat nějaký plot a kola.
- Čtvrtek 6. května 2010 v 15:40® chosebaits
-
Tak něco z Nechranic.V sobotu se bude uklízet pod Polákama,vše je připraveno( pytle,rukavice,jídlo a pití,drobný dárek od ČRS-je moc hezký) akorád to počasí se nějak nechce umoudřit. Dnes jsem se ptal na ty zavezené cesty a samosebou za to mužou rybáři!!! To že je podel vody nějaká bordel je všem známo(jak naplavený,tak od navštěvníku přehrady).Lotos na jaře nějaký hodný člověk do této zátoky zavezl bordel (načel se tu výfuk z auta a další věci) a ještě hodnější pán-RYBÁŘ toto nafotil a poslal někam??? Tam si stěžoval na nepořádek a že prý povodí Ohře stím nic nedělá a tak povodí Ohře s tím začalo něco dělat!!! První to uklidily a pak zavezly cesty,aby se to už nedělo a hlavně aby neměl nikdo možnost si stěžovat!!!!!!! Příští týden prý budou všude umístěny značky zákaz vjezdu.Povodí vubec nevadí,že tam jezdí lidi k vodě a nechtějí dělat takovou šikanu na rybáře,ale jelikož je mezi náma spousta blbu a někdo si stěžuje,nemužou jinak postupovat,než li takto.
- Čtvrtek 6. května 2010 ve 12:37® ladamaj
-
Cudla>kurňa dedku koukej sehnat duši na traktor a dáš mě tam i stou kripl károu no aby ti mladej kuk radil
- Čtvrtek 6. května 2010 v 11:34® Cudla
-
Mates(původní)> pokavat jsem dělal zkoušejícího já tak z 20 náhodně vybraných ryb museli děcka poznat všech 20.povoleno jen neznalost druhového jména méně známých a vyskytujících,např.hrouzek keslerův atd…to se stejně dávalo jen vyjímečně.
ladamaj> víš kam na Ogarku jezdím tak to bylo na více místech při šlapání vodou
- Čtvrtek 6. května 2010 v 9:54® džigit
-
Mates(původní)> se obávám,že se sám nepřizná :-/
- Čtvrtek 6. května 2010 v 9:43® Mates(původní)
-
Cudla> Tak to teda nevím jak se dělají u vás zkoušky, ale mě zkoušeli z celého řádu ze všech ryb a jejich lovných velikostí včetně dob hájení. Ten jouda s tou hlavatkou podle mě pozná jen kapra, žížalu a kolínko. Sbral bych mu papíry nechal bych mu je udělat znova. A dal bych mu tu rybu zaplatit dle platného nového ceníku, aby si to zapamatoval.
- Čtvrtek 6. května 2010 v 8:33® ladamaj
-
Cudla>ahoj dědku že mě takové místo neprozradíš to si budu pamatovat
- Středa 5. května 2010 ve 20:59® Cudla
-
Proto ti dík aspon můžu těm co tvrdili že kecam zavřít ústa,a ukážu jim to.
- Středa 5. května 2010 ve 20:56® osprey
-
Cudla> Zase mu to mohlo docvaknout časem nebo mu to mohl někdo říct.
Praxe je většinou taková, že když u nás omladina vytáhla pod jezem hlavatku 102 cm, tak ji napřed umlátili a pak šli zjišťovat, co je to za rybu.
Sežrala se a dnes už nikdo neví, že tam byla. To je jeden z důvodů, proč nechci tu fotku mazat – dokládá přítomnost hlavatky na Ohři.
- Středa 5. května 2010 ve 20:46® Cudla
-
Nechci toho lovce bránit ani napadat,rybu by měl poznat.Je ale holej fakt ,že 40%zná jen základní druhy,30%pozná něco navíc a zbytek skoro všechny.Není to ani neznalostí ale tím jak kdo a na co chytá.Budu li chytat na 1–2 revírech poznam to co se tam vyskytuje.Pak jsou ty partyzánský akce něco se nasadí ví to pár lidí,a koho by napadlo hlavatka na Ohři.
- Středa 5. května 2010 v 15:27® džigit
-
osprey> no vidíš,ten automat mně mohl napadnout
Taky říkám,že o věcech se má vědět i když jsou hnusné
- Středa 5. května 2010 ve 14:58® osprey
-
džigit> To, že je ten úlovek největší v sezóně, to generuje systém automaticky.
A když se koukneš na příspěvky k té rybě, dostal tam dotyčný svůj díl.
Ale jak říkám, každž to může vidět jinak. Já nerad věci schovávám a tvářím se, že nejsou. Proto jsem taky nedávno vložil video o bowfishingu. Lidi tam psali, že je špatné. Špatné není to video, to je takový průměr. V našich podmínkách je ale nepřijatelné toto pojetí lovu.
Podobně vidím tu hlavatku. Jedná se o zajímavý úlovek, navíc na Ohři se o nich moc nevědělo.
- Středa 5. května 2010 ve 14:56® Mates(původní)
-
osprey> To je v pohodě.
- Středa 5. května 2010 ve 14:06® džigit
-
osprey> asi to rekordní označení bych volil nějak,myslím aspoň poznámku o nelegálním úlovku-za server.Jako zajímavý úlovek to beru,ale to ponechání si…
Tento příspěvek byl editován 5.5.2010 14:07:32 uživatelem džigit. - Středa 5. května 2010 ve 13:54® osprey
-
džigit> Jo, je to diskutabilní. Jde o to, jak kdo tu rubriku vnímá. Takže další názory, prosím.
- Středa 5. května 2010 ve 13:49® džigit
-
osprey> nevím,ale mně to v té rubrice taky přijde nějak divné…
- Středa 5. května 2010 ve 13:47® sus1
-
osprey> Ne,ne, nechat,nic nemazat.
- Středa 5. května 2010 ve 13:46® osprey
-
sus1> Jo, tak nějak. Mě přijde, že když to smažu, tak to prostě zametu a nic se nestalo.
- Středa 5. května 2010 ve 13:44® sus1
-
osprey> Oběšenec se taky nechával nějakej čas vyset, jako výstraha a nikdo se nepohoršoval.Naopak?! byl pořádek.
- Středa 5. května 2010 ve 13:39® osprey
-
Mates(původní)> Máš naprostou pravdu. O tom se s tebou vůbec nepřu. Jde o upytlačenou rybu a lovce tady nikdo po zádech neplácal.
V trofejích ta ryba prozatím zůstala s několikanásobným komentářem o jejím nelegálním ulovení.
Mám pocit, že je lepší ji tam nechat. Jako informaci, poučení, varování. Možná je to tak špatně.
- Středa 5. května 2010 ve 12:23® Mates(původní)
-
osprey> Hlavatka je nepůvodní druh? – ano(to kapr, amur, tolstolobik, taky). Je v té vodě? – ano. Je hájená? – ano. Je Šloser hloupej pytlák? – ano. Fertig.
- Středa 5. května 2010 v 10:33® osprey
-
Mates(původní)> Je to soutěž – z nejlepších trofejí se vylosuje jedna, která je oceněna a docela pěkně.
Mám pocit, že s diskuzí, která je pod tím snímkem, to tam můžu i nechat. Dost lidí se z toho poučí – nějakým způsobem. Někdo příště bude vědět, že velký duhák může být hlavatka, jiný si rozmyslí dát nějakou podobnou pitomost na web.
Právě ty reakce lidí jsou na tom podle mého to nejcennější.
Mimochodem, hodně muškařů je pro likvidaci hlavatky, hájení nehájení. Samozřejmě bez následné publicity.
- Středa 5. května 2010 v 10:10® Mates(původní)
-
osprey> ......o pohár přece vůbec nejde, navíc ani nevím, že něco takovýho existuje.
- Středa 5. května 2010 v 9:40® osprey
-
Mates(původní)> Je otázka, zda mu ji smazat nebo ne. Pod tou fotkou ještě trochu vylepším tu diskuzi a myslím, že bude jako odstrašující příklad užitečnější tam, kde je.
A chytej pohár nevyhraje, za to ti ručím.
- Středa 5. května 2010 v 8:29® Mates(původní)
-
osprey> No já myslím, že většina lidí tu rybu poznala, horší se mi zdá že se tu prezentuje upytlačená ryba, bo když někdo zkydlí hájenou rybu je pytlák. Ten chlap by zasloužil sebrat papíry do konce života. No Mercy. Bohužel to není první a asi ani poslední démon.
- Úterý 4. května 2010 v 18:25® osprey
-
Bosanac> Upravil jsem v tvém příspěvku odkaz, protože jsem tu rybu přesunul z duháků do hlavatek.
- Úterý 4. května 2010 v 17:12® Mates(původní)
-
Bosanac> Tak on to ten vándrák dal i sem? To musí být nátura.
- Úterý 4. května 2010 v 16:41® Bosanac
-
Myslim si ze je treba toto vymazat nebo jeste lepe nechat jako opravdovou pest na oko : http://chytej.cz/…a/2010/1258/
Tento příspěvek byl editován 4.5.2010 18:24:39 administrátorem osprey. - Sobota 1. května 2010 v 8:04® džigit
-
raději nekomentuji…
Tento příspěvek byl editován 1.5.2010 08:05:28 uživatelem džigit. - Úterý 27. dubna 2010 ve 20:07® Rex2
-
Teď se na Facebooku objevila další skupina ohledně Romů
: A co teprve až cikáni zjistěj že Mikešuv příbuznej se jmenuje Nácíček