Vyhledávání
Pěst na oko
V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 4. března 2010 v 11:32® vasekmaj
-
Shrek23> ahoj ajo ati si daj ruku na srdce organizace a neposílají lide domu že pro ně nemejí praci znám spoustu lidí co chodí za tátou.Já sem mladiství ale tu brigádu bych na naší organizaci klidně udělal já se práce nebojim to víš kdyby organizace zdražila poplatek brigád tak si to každy rozmislí mimo podnikatelé.
- Čtvrtek 4. března 2010 v 9:59® Shrek23
-
vasekmaj> Čauky Vášo vim co je psáno v RŘ . Ale skus si představit kolik je lidí v organyzaci , kteří nedělaj brygády a rači si je zaplatí . Místo toho aby je udělaly. Dám příklad v organyzaci je dejmetomu 1500 členů ztoho si tu brygádu udělá 500 členů . Zbyde 1000 členů do toho patří i důchodci a invalidní důchodci kteří brygády nedělaj těch je asi 200 členů. Zapomínám na mládež do patnácti let a ty brygády nedělaj těch bude asi 300 tak se dostanem 500 členů a zbytek členů si tu brygádu rači zaplatí aby nic nemuseli dělat. Nehledě na to že se brygády dělaj asi od listopadu do konce března a né celí rok. Šáhni si na srce a řekni mi zda by si šel na brygádu uklízet bordel okolo vody po jinejch lidí v době kdy ryby berou?
- Čtvrtek 4. března 2010 v 9:53® BlueShark
-
:)
- Středa 3. března 2010 ve 23:55® ladamaj
-
Beer.Beda> Plně stím souhlasím.
- Středa 3. března 2010 ve 21:00® Beer.Beda
-
ladamaj> myslel jsem si, že patří k tobě.Vím, že jsem to psal na jeho osobu, ale myslel jsem to obecně.Z takovejch příspěvků se člověk moc nedozví.Akorát se tady začnou dohadovat chytat jeden druhého za slovo a toho už tady bylo dost.Nemyslím to nijak ve zlém.Za chvíli by se to mohlo dostat až k urážkám a to není zajímavé.
- Středa 3. března 2010 ve 20:51® ladamaj
-
Beer.Beda>čauky nevím vče by se měl uklidnit je to muj syn jestli se si někdo kdo ho zná osobně,nebo zde bude opravdu dusno pak už se krotit nebudu.Takže klídek a nikdo nebude nikoho urážet a jestli napsal chrubku tak se každý podívejte na své písmo.KLÍDEK
- Středa 3. března 2010 ve 20:42® Beer.Beda
-
vasekmaj> klid.
- Středa 3. března 2010 ve 20:39® vasekmaj
-
b.gun>nemachruj a nedělej zde dusno klidně si stebou rozdám test z rybářského řádu.Jinak mne laskavě oslovuj tak jak mám psáno.
- Středa 3. března 2010 v 18:36® džigit
-
olda> nééé
- Středa 3. března 2010 v 18:36® Tommy
-
olda>
- Středa 3. března 2010 v 18:34® olda
-
vasekmaj> http://cs.wikipedia.org/…%C3%A1_slova ale jak jsi napsal, je lidské
Tento příspěvek byl editován 3.3.2010 17:35:01 uživatelem olda. - Středa 3. března 2010 v 18:19® vasekmaj
-
b.gun> Sorry tak jsem to trochu poplet mílitse je lidské nééé
- Středa 3. března 2010 v 15:51® b.gun
-
vasekmaj> Motáš se v tom jak Maďar v kukuřici. Nejdřív píšeš o jakési povinnosti v rámci brigád, teď zas o uklízení dle rybářského řádu. To jsou ale dvě rozdílné věci, takže si to nejdříve ujednoť a pak zkus zformulovat myšlenku …
- Středa 3. března 2010 v 15:33® vasekmaj
-
b.gun> Tobě to nic neřiká máš to v ryb.řádu že každý rybář si má po sobě uklidit a kdyby něco já nejsem pro tebe žádne hurvínek a většinou nechávají bordel rybáři čuňata neházím všechny do jednoho pytle taky jsem už viděl takové rybáře kteří hází igelitové sáčky do křoví za sebe a tak dále .....
- Středa 3. března 2010 v 15:16® b.gun
-
vasekmaj> A ty mi zase vysvětli, proč bych měl jako člen nějaké organizace v rámci brigád sbírat bordel někde kolem vody? Ty Hurvínku …
- Středa 3. března 2010 ve 14:29® Tommy
-
vasekmaj> Dyk to říkám,že sme prasata !!! Teda někteří
- Středa 3. března 2010 ve 14:03® vasekmaj
-
Shrek23> ahoj Ajo tak to si představuješ jako hurvínek válku o pořádek u vody by se měla starat organizace pod kterou dana voda patři a jejich členové by měli dělat brigády jako to mají jinde a ne lidi z ůřadu práce za něčím stoji rybáři i chataři
- Středa 3. března 2010 ve 12:59® Shrek23
-
Tommy> to máš sice pravdu ale taky by to měli dodržovat lufťáci a to bude těšký.
- Středa 3. března 2010 ve 12:49® Tommy
-
Shrek23> Tady se nabízí hlavně to,aby jsme si bordel nedělali sami
- Středa 3. března 2010 ve 12:45® Shrek23
-
Tommy> Dík
- Středa 3. března 2010 v 11:21® Tommy
-
Shrek23> To je dobrej nápad
- Středa 3. března 2010 v 0:59® Shrek23
-
ladamaj> Ahoj vydro nevim jaké kontroli myslíš ale musim ti odporovat. Pač organyzaci vedou lidi kteří chodí do práce a nemaj čas chodit jen k vodě. To by mělo zařizovat ŽIVOTNÍ . Maj vzít nemaka z pracáku ať uklízí okolo vody jinak nedostanou podporu.
- Středa 3. března 2010 v 0:51® Shrek23
-
BlueShark> To máš svatou pravdu. Ten bordel neni jen na laby ale i okolo přehrady a okolních vod okolo Chomutova a Jirkova.
- Úterý 2. března 2010 ve 23:13® LuboO
-
chosebaits> u nas su tiez okolo nadrze stojany na vrecia s odpadom a odvoz sa financuje priplatenim 1 € k povolenke. Nikto nerepta, vsetci v pohode zaplatia. Je nas 1700 clenov, 1700 € je na sezonu postacujuce, odvoz sa riesi hlavne v letnych mesiacoch. Inak je pri nasich VN na celu sezonu postaveny velkokontajner, ktory sa plni smetim a mozem povedat, ze z 90% sa ti rybari pri nom zastavia a vyhodia tam svoj bordel. Ale aj u nas su prasata. Horsie je, ze ten kontajner zacali vyuzivat aj obyvatelia blizkej dediny, vozia tam komunalny odpad.
- Úterý 2. března 2010 v 16:54® Char
-
Bordel u vody je a někdy nehoráznej, holt jsme národ prasat, když chytám na jednom fleku tak si okolo sebe uklidím, ala co dělat když člověk vláčí a projde trěba 4 km okolo řeky, táhnout za sebou vozejk a jen sbírat, to si nestihnu ani nahodit!!!!! Nemluvě o rybaření v zátokách některých přehrad kde je naplaveno tolik sajrajtu že bys musel pozvat bagr a nákladní auto. Mnohdy úklid není v silách rybáře a než se nechat buzerovat porybným za bordel na lovném místě nezbývá než poodejít na vhodnější místo a nadávat na všechny bordeláře světa.
- Úterý 2. března 2010 v 9:52® chosebaits
-
Nikdo nic nepíše,tak že je to asi normální. No tak to je konec.
- Pondělí 1. března 2010 ve 23:10® BlueShark
-
Cormoran, no je pravda, že plechovka se rozloží cca 4× rychleji než plast, ale je to hnus, otrava krve od plechovky a ještě rozříznutej neopren či jiný matroš, no nevím nevím, asi bych radéji ty plasty na vodě, nepotopí se a vždy se najdou
Tento příspěvek byl editován 1.3.2010 22:13:49 uživatelem BlueShark. - Pondělí 1. března 2010 ve 23:08® chosebaits
-
No nic,trochu odlehčím ať se tu také zasmějem
a trochu si tu postěžuji.Je normální,že když ženu bolí hlava,tak je vše v pořádku a nic se neděje a když chlapa bolí hlava,tak má smulu a musí makat?????
- Pondělí 1. března 2010 ve 23:02® chosebaits
-
Souhlas s timbab.Češi jsou prostě prasata každým coulem a ani koše tomu nepomužou.Ladamaj-je hezké,že MO Most má koše u vody(asi nemá u všech rybníku?),ale určitě nééé všechny odpadky se tam dostanou-to je má doměnka,nic netvrdí.Co vím já,nápad dát koše k našemu revíru jsme měli také,ale kdo bude platit ten odvoz odpadu????? MO???? Ano,MO to zaplatí a peníze někde budou scházet! No nic,u jedné vody koš je,ale odpadky jsou všude ,né jen v tom koši.Není to sice jen od rybářu,ale koš tam je k ničemu.Nevím proč řešit nějaké koše u vody,když rybář je schopen dotáhnout k vodě žrádlo pro ryby,sebe a psa ! To je problém od vody odnést po sobě prázdnou flašku od pití a pár sáčku????
- Pondělí 1. března 2010 ve 23:00® cormoran
-
BlueShark> Noha se při hrstce štěstí rychle zahojí, horší by bylo, kdyby to odnesly třeba prsajdy
Teď vážně..S těma plechovkama se u nás moc nesetkávám, ale u vás na soutoku to byla na jaře vždycky vražedná zbraň, tak se tam hold hromadily. Když jsem tam občas mluvil s rybářema, tak si to údajně po sobě uklízeli. Bylo prej pohodlnější vynést najednou celej pytel, než se denně „tahat“ se dvěma, nebo třemi plechovkami..Když vezmu v potaz, za jak dlouho se rozloží plech oproti plastu, tak je mi to asi i milejší. Tím je ale v žádným případě neomlouvám..