Vyhledávání
Pěst na oko
V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 1. března 2010 ve 22:50® BlueShark
-
cormoran: Lepší, než když si o to nějakej neblbec rozřízne nohu, že?
Tento příspěvek byl editován 1.3.2010 21:51:43 uživatelem BlueShark. - Pondělí 1. března 2010 ve 22:47® cormoran
-
spike> Jsou to dvě strany mince. Pro slušný lidi to má asi fakt praktický využití
- Pondělí 1. března 2010 ve 22:46® timbab
-
od bordelu si asi jen tak nepomůžem,když od naší MO dáme k vodě koše a pytle na stojanech tak to do týdne někdo zapálí,rozmlátí či jinak zdemoluje
a navíc tam stejně většina rybářů nic nedonese ale nechá to na místě a to jsou koše vždy dost blízko ale je to houby platný
- Pondělí 1. března 2010 ve 22:42® spike
-
cormoran> aha nwm mě ta lahev vydržela na celou cestu do druhého přístavu a tam jsem ju hodil do koše:).
- Pondělí 1. března 2010 ve 22:39® cormoran
-
spike> To je právě ono..Nechci nikomu křivdit, ale myslíš, že tuctovej vodák tu PETku hodí tam, kam patří? U nás kolem vod právě takových lahví neskutečně přibylo a myslím si, že nejen od rybářů
BlueShark> Jasný, on to nějakej blbec odnese…
Tento příspěvek byl editován 1.3.2010 21:42:42 uživatelem cormoran. - Pondělí 1. března 2010 ve 22:36® BlueShark
-
Cormoran: Stáčírnu v Brně už využívá nejeden
var, i Březňák už ji má
Popravdě ta věc se nepotopí, dá se odnést, nevidím v tom problém, 100× lepší než rezavá konzerva nebo sklo…
- Pondělí 1. března 2010 ve 22:30® spike
-
cormoran> náhodou je dobrá:)u vody nepiju ale když jsme sjížděli Moravu na raftech tak se ta plastová lahev co se tahla za raftem nepotápěla:)
- Pondělí 1. března 2010 ve 22:29® cormoran
-
Co říkáte na slavnou „maxilahev“ jedenáctky Zlatopramen, taky jste z ní tak odvaření, jako já?
- Pondělí 1. března 2010 ve 22:13® BlueShark
-
Sander: Chudák PUDL
- Pondělí 1. března 2010 ve 21:40® Sander
-
BlueShark > to je to o čem píšu. Nic jim nehrozí, tak proč by se namáhali cokoliv uklízet. Ještě jsem neslyšel o tom, že by byla někomu zabavena povolenka kvůli nepořádku. A v tom je jádro pudla…
- Pondělí 1. března 2010 ve 21:17® BlueShark
-
Sander: Dávám příklad z Ústí nad Labem, konkrétně s Oldou jsme tam chodili hodně často. „Soutok“, každý tu ví, oč se jedná, abych to přiblížil lidem co to tu neznají, je to soutok Bíliny s Labem. Okysličená voda, hodně ryb a tím pádem i velký tlak. Bohužel teď se tam staví a pravděpodobně to tak změní, že už je tam konec chytání (rozšiřují most). Ale co jsem chtěl říci, co týdem to snad 20 nových prázdných plechovek od kukuřice. Krabičky od cigár, tu kus křesla, tu bordel po afričanech co tam chodí fetovat. Skládka. Co to šlo, odvezl jsem a posbíral co jsem unesl. Člověk se ani neotočil a bylo to tam znova za pár dní, prostě tohle dělaj když už rybáři, tak totální zoufalci a prasata, kteří pokud se neuměj chovat k přírodě a k místu kde si hází bordel pod nohy, logicky se nemohou lépe chovat ani k rybám.
Ano ryby si tam nachytal a ty kapří trofeje mám tam odsud, to už mohu v klidu říci. Ale co se týče prostředí děs, ta změna když jsem šel chytat v Ústí třeba ke zdymadlům, balzám, nebe a dudy. A co teprve Ohře, Vltava atd… nádhera…
Někdo dal na soutok pytle a stejně buď se naplnily a házeli to ještě kolem nebo to stejně leželo u vody. Je pravda že z Bíliny krom cikána připlave každou chvilku ledaccos, ale tohle je lidský faktor. Je mi to líto a chytal jsem tam s klukem, u kterého jsem zjistil, že po dopití placatky podle nálady buď pohodí nebo ne. Předemnou dělá, že to není jeho, od té doby už jeho přítomnost nevyhledávám. Chytej.cz stmelil partu z Ústí, za kterou bych dal ruku do ohně, kluci co se umí chovat jak k vodě a přírodě kolem, tak k rybám. Lumpy a prasata obcházím velikým obloukem, jak se říká, nejhorší je srážka s BLBCEM…
Tento příspěvek byl editován 1.3.2010 20:21:37 uživatelem BlueShark. - Pondělí 1. března 2010 ve 21:11® ladamaj
-
Pánové ktomu bordelu u vody je spousta nedostatků žádná novota,MO Most má třeba okolo vod sudy na odpad a fuguje to záleží jen na kontrolách.
- Pondělí 1. března 2010 ve 20:51® Sander
-
chosebaits > on když se čecháček bojí, stane se z něj tvárnější materiál. Kdyby se našincům vryla do podvědomí pokuta 10 000,– natvrdo za odhozenou petku, hned by se nám žilo lépe. Stejně jako sankce za jízdu bez papírů – to si troufne málo kdo. A proč?…
- Pondělí 1. března 2010 ve 20:29® olda
-
chosebaits> jo máš pravdu.
- Pondělí 1. března 2010 ve 20:19® chosebaits
-
Sander> jo to myšlení je dobré,ale tady to bude ještě hodně dlouho trvat,tady jsme v ČR.
- Pondělí 1. března 2010 ve 20:10® Sander
-
olda > vím. Není ale na škodu o tomto problému mluvit a neustále ho připomínat. Možná jsem naivní, ale věřím, že by se časem něco mohlo změnit. Byť použitím tvrdšího legislativního „biče“, nebo ještě lépe zmoudřením nás, řadových členů samotných.
- Pondělí 1. března 2010 ve 20:08® sus1
-
Sander> Dyt sem psal, v pořádku.
Možná by nevadilo,kdyby byl každej aspon trochu staromodní u té vody.
Tento příspěvek byl editován 1.3.2010 19:09:36 uživatelem sus1. - Pondělí 1. března 2010 ve 20:07® Sander
-
sus1 > jsem si toho vědom, ale nevidím důvod se za to stydět. Jsem v některých věcech asi trochu staromódní.
- Pondělí 1. března 2010 ve 20:06® olda
-
Sander> S magorama nic neuděláš,já jsem na jednom fleku na Labku uklidil a druhý den tam byl znova bordel ,tak jsem uklidil zase a za týden to tam bylo znova,co chceš dělat jedině rozporkou do tlamy na některém z nás nic jiného neplatí.
- Pondělí 1. března 2010 ve 20:04® spike
-
Sander> hrozný pohled bývá i ve městech když sleze sníh. Někteří lidi si asi myslí, že sníh je odpadkový koš, který všechno schová.
Tento příspěvek byl editován 1.3.2010 19:05:31 uživatelem spike. - Pondělí 1. března 2010 ve 20:03® Sander
-
spike > to je každoroční koloběh. Teď zjara je to znát nejvíc, nejen kvůli splachování vodou, ale spíše proto, že je to moc na očích. Tráva brzy vše schová a připraví „neoranou půdu“ pro další prasata…
- Pondělí 1. března 2010 ve 20:00® sus1
-
Sander> V pořádku.
Tento příspěvek byl editován 1.3.2010 19:02:55 uživatelem sus1.Já jen,že v tomhle věku a v téhle době, to opravdu nebejvá zvykem mladejch.
- Pondělí 1. března 2010 v 19:58® spike
-
Sander> počkej kolik budeš mít na místě smetí až klesne voda
- Pondělí 1. března 2010 v 19:57® Sander
-
sus1 > já si tohle předsevzetí nedávám. Nepotřebuji ho. Zní to dost arogantně a sebejistě, ale je to tak.
- Pondělí 1. března 2010 v 19:53® sus1
-
Sander> Takhle mladí lidé si nedávají taková předsevzetí.
Nebo se ,,někde,něco" pohnulo???
- Pondělí 1. března 2010 v 19:50® spike
-
Sander>
smetí kolem vody není nic příjemného.
Dělám to obdobným způsobem jako ty, akorát si svoje smetí dávám do prázdné nádoby na krmnou směs a doma hážu do popelnice.
- Pondělí 1. března 2010 v 19:47® Sander
-
Co takhle malé předsevzetí do nadcházející sezóny?
Nechovejme se jak prasata nebo vodáci a buďme k přírodě ohleduplní.
Platí?
Dnes jsem šel se psem okolo fleku, který mám fakt rád. Tašku jsem naplnil ze tří metrů čtverečních, ostatně jako vždycky z rybářsky frekventovanějších míst. Chápu že je občas problém tahat od vody bezcenou petku či prázdný kelímek od žížal, ale myslete na naši pověst, určitě od nerybářů neuslyšíte rádi, že jsme bordeláři!
- Pondělí 1. března 2010 v 8:43® cormoran
-
tom_f> Nějaká ta rousnička by se hodila
Nějak jsem podcenil tu letošní zimu..
- Neděle 28. února 2010 v 11:11® tom_f
-
cormoran> Spíše chtěla aby ji našel rybář, který ji napíchne na háček
- Neděle 21. února 2010 v 16:43® cormoran
-
Rebel> To byla otužilá žížala, která se nechala zmást zdánlivě jarním počasím