Vyhledávání
Pěst na oko
V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 20. února 2010 v 19:27® Rebel
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Sobota 20. února 2010 v 19:22® Rebel
-
Zdravím chlapi,dneska jsem se byl mrknout kolem Labe jak to taje,no nic moc ale našel sem první sněženky,zamotanou kachnu do vlasců poházenejch na břehu u jednoho keře a na zpáteční cestě lezla na sněhu žížala, což sem nějak nepochpil odkud se tam vzala , když je zem zamrzlá a ptactvo ještě nehnízdí že by to některýmu vypadlo ze zobáku ?Co vy na to !
- Pátek 19. února 2010 v 1:08® jarcina
-
osprey> A já jedu v sobotu na Šumavu tak budu fotit Šumavu.Konečně taje sníh…
- Čtvrtek 18. února 2010 v 17:14® džigit
-
Robur> ty brďo,na Slovensku je jmenovec?!? :-/
- Čtvrtek 18. února 2010 v 17:06® džigit
-
Robur> to by mně pak nejvíc zajímalo,jak by to ten chasník napsal
Tento příspěvek byl editován 18.2.2010 16:07:38 uživatelem džigit.No pokud by šel po jménu,musel by hooodně na východ
- Čtvrtek 18. února 2010 v 16:47® Robur
-
džigit, dle tvého nicku ususzuji, že jsi nasranej, že na tebe zapomněli
- Čtvrtek 18. února 2010 ve 13:41® džigit
-
Dnes mi přišlo poštou
- Čtvrtek 18. února 2010 ve 12:34® osprey
-
jarcina> Díky. Uvidím, jak mi vyjde čas. Přece jen to mám kus cesty a teď se otepluje – možná to povolí i u nás.
- Čtvrtek 18. února 2010 v 0:17® jarcina
-
osprey> Myslím že tempo stránek mi nevadí,nemám moc času na PC takže to je OK. Nežárka je zamrzlá ale Lužnice né,je teplejší.Taky ráda fotim a fotim co se mi líbí.
- Úterý 16. února 2010 ve 22:03® osprey
-
jarcina> Tak to doufám, že bude ještě líp. Akorát to holt má svoje tempo.
Předpokládám, že řeka je u vás zamrzlá. Přemýšlím o nějaké zimní výpravě do fotogenických míst, ale bez ryby by to nebylo ono. U nás jsou rozmrzlá místa moc civilizovaná.
- Úterý 16. února 2010 v 0:42® jarcina
-
osprey> Ještě nemám všechno probádané.Někdy si čtu na diskuzi názory rybářů na věci, co mě zajímaj,co se rybařiny týče.Třeba zrovna ohledně těch prutú.Docela se tu člověk ledacos doví.A to si pochvalu zaslouží.
- Úterý 16. února 2010 v 0:33® osprey
-
jarcina> Jo, děláme, co můžeme. Toho atlasu je teprve část. V úvodu jsou odkazy třeba na anatomii ryb a nic za nima. Dodělávám…
- Úterý 16. února 2010 v 0:31® jarcina
-
osprey> Myslím že nepokukoval,možná ti starší rybáři.Ono v té TV stejně není na co koukat.Tohle bylo český o rybářích tak to ušlo.Tohle jsou fajn stránky – atlas ryb,seznam obchodú.Našla jsem je náhodou že si vybírám nějakou boloňku.
- Pondělí 15. února 2010 ve 21:08® osprey
-
jarcina> Třeba bych taky potutelně pokukoval.
Ale za ženu jsem si vzal krátkovlasou brunetu a mám ji pořád i po těch dvaceti letech rád, takže ve vší počestnosti
A s narážkama na filmy je to u mě blbý. Poslední tři roky vidím televizi tak o Vánocích. Brožovou znám, taková ženská se jen tak nepřehlídne, ale v televizi jem ji neviděl, ani nepamatuju.
- Pondělí 15. února 2010 v 0:12® jarcina
-
osprey> S tím sedáním na něčí místo jsem myslela malinko v žertu,vzhledem k tomu filmu.Brožová chodila na místo kde pravidelně sedali tři rybáři a jeden z nich nesnášel blondýny… Naštěstí se mi ještě nic takového nestalo,naopak.Někdy jen potutenlě pokukujou…
- Neděle 14. února 2010 ve 23:27® osprey
-
jarcina> Já zas neznám místo, kam bych si bez rozpaků nesedl. Asi je to tím, že u nás je dobrých fleků málo a takový nějaký „zabydlený“ tu nikdo nemá. Ještě bych bral ohled na někoho starého nebo nemocného.
Na druhou stranu se toulám spíš po zapadlých částech řeky a většinou tím pádem nikomu na fleky nelezu.
A rybáře posuzuju podle toho, jak chytá a jak se celkově chová. Jestli je to ženská, chlap, děcko nebo důchodce, to je mi jedno.
- Neděle 14. února 2010 ve 23:13® jarcina
-
osprey> Přítel už nechytá takže chodím sama.Někdy mám pocit že na mě rybář kouká z vrchu.Ale už se nám stalo s kamarádkou rybářkou že nám tři rybáři vzdali hold.Snažím se nesedat nikomu na místo.
- Neděle 14. února 2010 ve 23:03® osprey
-
jarcina> V klidu. Já TV nestíhám, takže jsem neviděl, ale neposuzuju lidi podle toho, co mají na hlavě. Proč taky?
- Neděle 14. února 2010 ve 22:58® jarcina
-
džigit> Taky jsem se koukala,taky mě to pobavilo,taky jsem blond,no jestli na mě rybáři taky takhle koukaj-no nazdar…
- Neděle 14. února 2010 ve 21:57® džigit
-
3+1 s Donutilem a inteligentní blondýny…Na to jak kdysi Brožová vyprávěla o svém rybářském umění,docela pobavila :-
- Sobota 6. února 2010 ve 14:43® ollo
-
Aj to je obraz Dunaja –
- Neděle 31. ledna 2010 ve 13:11® monaster
-
Luda: jedu k mámě takže se stavím u Benešáku. přemejšlím jestli u Benešáku pplavačku nebo pod Tonasem feeder…
- Čtvrtek 21. ledna 2010 v 18:30® Beer.Beda
-
džigit> Je to blázen.
- Čtvrtek 21. ledna 2010 ve 14:16® džigit
-
Tica Sportera 6007 nabízená zde 2× v aukční síni.To je akorát dle názvu této diskuze.Doufám,že to někdo z nás ne… http://www.rsp-fishing.cz/…tera-sr-6007
- Čtvrtek 21. ledna 2010 ve 14:06® HaD
-
VÁŽENÍ NÁVŠTĚVNÍCI, OMLOUVÁME SE DLOUHÝ VÝPADEK ZPŮSOBENÝ S NEJVĚTŠÍ PRAVDĚPODOBNOSTÍ EXTERNÍM ÚTOKEM. PO DLOUHÝCH HODINÁCH SE NÁM PODAŘILO SYSTÉM OBNOVIT A DOŠLO POUZE K DROBNÝM ZTRÁTÁM – PŘÍSPĚVKY Z VČEREJŠÍHO DNE. PROVEDLI JSME BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ A VĚŘÍME, ŽE SE SITUACE NEBUDE OPAKOVAT.
DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ
- Čtvrtek 21. ledna 2010 ve 13:56® džigit
-
pěstí na oko tomu,co způsobil výpadek.A taky třikrát!!!
- Středa 13. ledna 2010 v 15:14® Sander
-
Vydra11111 > jak na smilování Boží. A zdaleka ne jen kvůli rybám.
- Středa 13. ledna 2010 ve 12:14® Vydra11111
-
kdo z vás se uš teší až opadne sníh a ledy roztajou ??? ja rozhodně jo
- Pondělí 28. prosince 2009 ve 22:28® Jak.novi
-
vasa> Přestaň to tím tady zasírat.
- Neděle 27. prosince 2009 v 10:35® Losfedos
-
HaD> povedlo se vam to ten ATLAS RYB.