Chytej.cz

Pěst na oko

V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 9. listopadu 2009 ve 14:46® Robur
Robur

a proč je to tady? Jako, že tam měli mít logo Chytej:-D

Pondělí 9. listopadu 2009 ve 12:54® sus1

http://zpravy.idnes.cz/…-/domaci.asp?…

Pondělí 2. listopadu 2009 v 18:37® sus1

1Mara> Depak,dávam si pozor??!!:-)) )Jo, prší od rána.:-((

Pondělí 2. listopadu 2009 v 18:35® 1Mara
1Mara

sus1> ty a zbláznit ? to snad ani nejde :-)) ) jinak taky u vás chčije jako u nás ?

Pondělí 2. listopadu 2009 v 18:05® sus1

Tommy> Přesně tak.

Pondělí 2. listopadu 2009 v 17:56® Beer.Beda
Beer.Beda

Sander>věř tomu, že jsem usnul úplně v klidu tohle mě nerozhodí.Jen jsem chtěl ukázat co se děje.Nevím jestli byl max 10m od prutů, ale sekat trávu na zahradě a mít nahozeno je ......!

zlomiljsemprut>Rada nad zlato.:-))

Pondělí 2. listopadu 2009 v 17:50® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

Beer.Beda> Já se Tě ale neptal, jestli jsi nebo nejsi RS. Dám Ti radu. Neřeš tyhle věci, nezměníš je, protože nejsi RS. A pro uklidnění, u vody se dějí horší věci.

Pondělí 2. listopadu 2009 v 17:50® Tommy
Tommy

sus1> To by si se z toho asi zbláznil:-)

Pondělí 2. listopadu 2009 v 17:48® Sander
Sander

Beer.Beda > asi bych se takovou věcí příliš nevzrušoval. Otázkou je, zda je za vzdálení od prutu více jak 10m postihem odebrání povolenky, dost možná by si zasloužil jen napomenutí. U nás na pískárně obejdou důchodci půl břehu a nikdo z RS ani necekne.

Dějou se u vody horší věci.

Pondělí 2. listopadu 2009 v 17:42® sus1

Beer.Beda> Čemu se divíš??to je jasný,že mu je nesebere,kamo­šovi.Za tu dobu co chytam se takovejhle věcí vůbec nevšímam a neberu si je vůbec do hlavy.Je to pořád stejný.

Pondělí 2. listopadu 2009 v 17:41® vavra26
vavra26

Beer.Beda> To je všude a hlavně v kuněticích.Tam je takovej vul poribnej z lodí a machruje a trhá šňuri a je furt vožralej .

Pondělí 2. listopadu 2009 v 17:41® Beer.Beda
Beer.Beda

zlomiljsemprut> RS nejsem, že mu to neni blbý bylo nás tam hodně a všichni si toho všimli.

Pondělí 2. listopadu 2009 v 17:40® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

Beer.Beda> Řekni, kdyby si byl RS a tu trávu sekal Tvůj kamrád, sebral by si mu papíry?

Pondělí 2. listopadu 2009 v 17:35® Beer.Beda
Beer.Beda

Tak jsem byl v neděli na rybách a zažil jsem tam docela zvláštní situaci.Byl tam rybář, jestli se mu tak dá říkat, který si při lovu stihl posekat zahradu.To mi přišlo docela blbé.Najednou koukám a za mnou zastavilo auto a vylezl z něho člen RS.Proběhla kontrola u všech rybářů kteří nejsou místní a když se RS dostala k pánovi co seče zahradu nedělo se vůbec nic.Dali se do řeči pak šli na chvíli k prutům dali si kávu.Oba se rozešli patrně v dobrém.RS pokračovala v kontrole a chapík sekal vesele dál.Je to hnus.RS jsou stejní jako policajti, přeci známému nemůžu sebrat papíry že??

Tento příspěvek byl editován 2.11.2009 16:35:42 uživatelem Beer.Beda.
foto/diskuze/pest_na_oko/2009/th-img27613.jpg
Pondělí 2. listopadu 2009 v 17:12® vavra26
vavra26

Dobrý den schánim plaváčkovou bednu na závody jestli někdo prodáváte nebo o něké víte ta mám imejl vavra26@seznam.cz díky předem.

Neděle 1. listopadu 2009 ve 22:11® Sander
Sander

Zíbi > to jsi byl určitě v okolí soutoku s B. potokem.

Na druhé straně to bylo uklizené, tedy jen tam, kam se dá dovézt zadek autem. Jak by museli šlapat kilometr pěšky, to se na to radši vykašlali. Nehledě na to, že by museli pro polovinu z těch zbylých brodit.

Tento příspěvek byl editován 1.11.2009 21:12:14 uživatelem Sander.
Neděle 1. listopadu 2009 v 17:39® Libor
Libor

Sander> až potkám porybnýho, řeknu mu to , nebo tam brnknu.

Neděle 1. listopadu 2009 v 17:38® chosebaits
chosebaits

Tak jiný bordel jsem dnes vyděl u vody od myslivcu.Postřílej kačeny na rybníku,kačeny vazmou domu a patrony nechaj válet uplně všude.A to prej mají rádi přírodu.

Neděle 1. listopadu 2009 v 17:12® Sander
Sander

Asi takhle drží závodníci slovo. Holt telefonní sluchátko snese vše. Nemám náladu pořád někoho uhánět a poslouchat sliby, rezignoval jsem a sezbíral to sám. Doufám že brzy vyjde v platnost Davidův doplněk, že za tento prohřešek bude pořadatelům hrozit postih. Už to mělo fungovat dávno.

Tím bych to viděl za uzavřené. Chraň egohoniče ruka Páně, jestli se to tady bude opakovat.

Tento příspěvek byl editován 1.11.2009 16:14:42 uživatelem Sander.
foto/diskuze/pest_na_oko/2009/th-img27574.jpg
Neděle 1. listopadu 2009 v 17:04® Sander
Sander

Libor > a hodláš se na to jen dívat, nebo něco podnikneš?

Neděle 1. listopadu 2009 ve 14:26® plescarp

vidim ze nase MO opet kompletne selhaly mohly by si dat taky hejslo pomahat a chranit jako nase policieti taky pomahaji a chrani sami sebe pres sebou

Neděle 1. listopadu 2009 v 1:01® Libor
Libor

osprey>

Sander> to aby jste si nemysleli že bordel je jen u Vás, závody tu byly někdy v srpnu či začátkem září. Caa po 50m jsou tu krásný ozdoby na příbřežní vegetaci.

foto/diskuze/pest_na_oko/2009/th-img27553.jpg
Neděle 1. listopadu 2009 v 0:57® Zíbi
Zíbi

Sander> Dnes jsem se byl opět projít kolem řeky(OT4) natrhané igelity jsou tam stále na některých místech jsem to už nevydržel a nějaké sundal.Je to hnus.

Středa 28. října 2009 v 0:46® hecht
hecht

Sander> Máš pravdu předsedo, jsem Ti svědkem. Na babetě ale taky nejezdím :-)

Tento příspěvek byl editován 27.10.2009 23:46:56 uživatelem hecht.
Pondělí 26. října 2009 v 18:30® 1Mara
1Mara

osprey> Co krabici aspoň tři pytle a do vlastních rukou :-) , a ještě bych jim tam něco přidal pro příště :-) .

Pondělí 26. října 2009 v 18:27® osprey
osprey

Sander> Chystej krabici…

Pondělí 26. října 2009 v 18:03® Sander
Sander

dam > jednou jsi se do toho angažoval, za což Ti patří dík, a proto si vyslechni co mám na srdci.

Situace s bordelem po závodech na Otavě se doposud nijak nezměnila. Vlastně, abych byl upřímný, trochu ano. Jak opadává listí, je ten bordel víc vidět. Nevím jestli jste tu moji stížnost brali vážně, ale budu na ní opravdu trvat. Jak už je to dlouho, co se konaly ony závody? Měsíc? Mám kontaktovat pořadatele osobně? Mám podat nějakou oficiální stížnost? A pomůže to vůbec? Bude si někdo něco dělat z nějakého Křížka ze Strakonic, co nejezdí na ryby na babetě? A jak se má vlastně člověk v takových situacích „bránit“?

Nedělejte si proboha stejnou ostudu jako zdejší strakonická organizace, která nechala bordel po závodech z minulého víkendu na Volyňce 1, korunovaný razítkem MO a škrabopisem zdejšího hospodáře, přibitého v igelitu na stromech. Tohle ale řešit nehodlám, jednak ty lidi nemůžu ani vidět, ale především to byl memoriál Milana Janusů, který bych nerad nějakým způsobem pošpinil.

Středa 21. října 2009 ve 14:02® rehulac

kety.vydra> Nejhorší jsou to ožralí s tím bych se nehádal tam tě rozšlape pruty nvm co ho napadne..to je nejlepši se sbalit a jít na druhou stranu rybníka :-d

Středa 21. října 2009 v 9:27® kety.vydra
kety.vydra

Rehulac: Stejná zkušenost,ožralý kretén sedí 40 metrů nalevo a hází to podél břehu,samozřejmě přes moje silony.Jednu montáž jsem zachránil,ale druhou ne.Ale alespoň to měl natažené přes padlý strom va vodě,takže si to taky užil…Co chchceš s takovým kreténem dělat? Dáš mu po pysku a ještě to odsereš…Vytočený jsem byl na doraz.Vědět jaké má auto,asi by se divil…:-)

Úterý 20. října 2009 ve 14:22® Tommy
Tommy

rehulac> :-D