Vyhledávání
Pěst na oko
V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 20. října 2009 ve 14:12® rehulac
-
Tommy> i to je možnost :-d
- Úterý 20. října 2009 v 11:58® Tommy
-
rehulac> Dávej bacha ať jich tam není víc nebo dostaneš Ty
- Úterý 20. října 2009 v 11:54® rehulac
-
Tommy> tak ae potešilo to víš jak se mně ulevilo
noo dát mu po tlamě
lepší řešiní
ae tak příště třeba
- Úterý 20. října 2009 v 10:48® Tommy
-
rehulac> Prosím Tě kde to žiješ
Uřezat a nařezat volům
- Úterý 20. října 2009 v 10:03® rehulac
-
Tommy> nechápu jak myslíš ten rozhovor…Noo jednou mně zachytl ae montáže jsme mněl rychleji na břehu já takže jsme mu to uřezal a hodil do vody
Tento příspěvek byl editován 20.10.2009 10:04:20 uživatelem rehulac.no strašne se hádal chut mu dat po držce jsme mněl ae kvuli kokotovy pak mnět problémy…a schodou nahod se to pak na stejé vodě stalo kamošovi byl jsme u toho byl to teda jinej chlápek ae prostě debilita…!!!Beztak místí bobkaři…:-d
- Úterý 20. října 2009 v 9:45® Tommy
-
rehulac> Asi veliká závist,no zřejmně přišel k vodě pro rybu a Ty jsi byl prostě lepší
Co jsi udělal? To je na rozhovor vo co jako de? No a v krajním případě vo přes držku !!! A nebo se zbalit a popřát hezký lov debile…
- Úterý 20. října 2009 v 9:38® rehulac
-
Má dotázek co si o tom myslíte..Byl jsme na rybách na jednom nejmenovaném revíru.Našel jsme si vhodné místo k lovu vedle mně cca 10m seděl rybář vše bylo v klidu až do doby kdy jsem vytahl pár kapříku a on nic možná pár cejnu
asi nevydržel situlaci a co neudělal přehodil mně oba dva pruty…což uznejte že dost nasere s prominutím…co si o tom myslite??A jak se v takové situlaci zachovat když se to přehazovaní opakuje…jako beru to že jednou se stane ae oba dva pruty a kdyby to udělal jednou a jeste jsem od sebe sedeli min 10 metru což je mooc :-d
- Úterý 13. října 2009 v 17:57® sus1
-
1Mara> Že se tě chce v tomhle počasu.
- Úterý 13. října 2009 v 17:50® 1Mara
-
sus1> jdu na ně tak drž palce at vytáhnu aspoň 10 pruhatejch
)
- Úterý 13. října 2009 v 17:47® sus1
-
1Mara> Nooooo
- Úterý 13. října 2009 v 17:47® 1Mara
-
sus1> no právě a oootom to je
- Úterý 13. října 2009 v 17:46® sus1
-
1Mara> U nás je hospodář bejvalej policajt
tak tam dožívá do důchodu, spokojeně a určitě tomu perfektně rozumí.
- Úterý 13. října 2009 v 17:43® 1Mara
-
osprey> No já tam zapomněl dodat že teda aspoň náš hospodář by okamžitě vzal auto a zajelby to tam srovnat , a nebyl by sám , samozřejmně to záleží na organizaci jak se k tomu postavý , je to holt o lidech
. U nás ted taky vysazovali nakoupený kapři , ale že je museli při cestě 5 přeskládávat tak ryby jsou z toho tak v čudu že nežerou a dědkové řvou jako krávi že nic nebere
) a dobře jim tak , na druhou stranu to pro ty ryby není vůbec dobře páááč jsou stresovaný, omlácený, bez ochranýho slizu , a do finále ted náchylný na nemoce
- Úterý 13. října 2009 v 17:36® osprey
-
1Mara: U nás není komu zavolat (očekávám, že by se mi z telefonu ozvalo, cože jako s tím má dotyčný dělat) a RS jsem na naší řece nepotkal už roky. A hospodář to nejspíš položí sám a jestli přijde po něm ten, co si myslím, požádám o převodku…
Dona Quijota jsem tu dělal asi 15 let. Stačilo mi. Ať si ty kapry sežere, kdo chce. Vydry v zimě dorazí zbytek.
- Úterý 13. října 2009 v 17:21® 1Mara
-
No je to hnus velebnosti
a pro to není na škodu mít u sebe telefón s číslem na hospodáře a ihned ho informovat a nechat to na něm jak se ktomu postavý
jestliže by se nepostaral o RS a důkladnou kontrolu , tak bych na členské schůzi žádal o jeho odvolání .
- Úterý 13. října 2009 v 17:15® osprey
-
inspo: To jistě. Já už pár konfliktů měl. Už proto, že telefon k vodě nenosím.
- Úterý 13. října 2009 v 15:15® Libor
-
Macekb> no vidíš, paráda.
- Úterý 13. října 2009 ve 14:35® inspo
-
osprey> Neřeší se snadno, ale pokud se o nich bude jen tlachat na webu, tak se nic nezmění.
- Úterý 13. října 2009 ve 13:51® Macekb
-
Ono se to snadno píše ale hůř dělá… teď jsem šel ze psem to tam omrknout a co se nestalo byl tam porybnej s měšťákama a brali je tam docela u huby:)Jinak doufám že jich tam pár zbylo a bude co chytat.
- Úterý 13. října 2009 ve 13:12® Libor
-
Robur> možná jo, ale info o vzduchovce je zase uklidní, není to palná zbraň. Chybu vidím na příslušné MO která měla zajistit hájení aby se ryby „rozjely“ a zajistit kontroly stráže apod. Macekb je měl upozornit a zdekovat se a URĆITĚ toto nahlásit na MO a také na příslušný referát životního prostředí (nejlépe písemně – mailem apod. – telefon se dá zapřít), hádání a fyzické napadání je jen na škodu.
- Úterý 13. října 2009 ve 13:01® výča
-
Libor> jo taky bych řek.
- Úterý 13. října 2009 ve 12:59® Robur
-
Libore, o tom účinnosti či efektu střelby nepolemizuji, ale na veřejnosti střílet? První věc, byl nářek, že nikdo se tam neukáže, žádná kontrola, že jich tm bylo moc atd. Když policie nepřijede kvůli rybám, tak na střílení je přivoláš určitě.
- Úterý 13. října 2009 ve 12:54® Libor
-
Robur> střelit vzduchovkou rybu aby jsi ji zabil asi bude stejné jako jí zabít nožem, asi to zakázané není.
- Úterý 13. října 2009 ve 12:50® výča
-
Robur> u nás na lomu byly krásný štiky kolem metru a tet tam nejsou protože totam střílej potapěči harpunama velká škoda.
- Úterý 13. října 2009 ve 12:46® Robur
-
opět položím svoji oblíbenou otázku, co udělal Macekb pro nápravu věci? To jako chcete říci, že kdyby se policii řeklo, že někdo na veřejnosti střílí ryby, že je to nechá klidné. Takhle je to jen násírání ostatních. K diagnose komunismus bohužel patří i naříkání a volání udělejte s tím něco někdo. Atp. Nesmíme se bát dát najevo, že se nám něco nelíbí. Vím, jde to pomalu, je to někdy nebezpečné, ale jinak to prostě nepůjde.
- Úterý 13. října 2009 v 11:43® osprey
-
inspo: Macekb je dospělý chlap. Jestli ti „kluci“ byli staří jako on, mohlo jim být kolem pětadvaceti. Pak je otázka, zda jít do ostrého konfliktu s dvěma takovými blby kvůli jednomu kaprovi.
Tohle se fakt neřeší snadno.
- Úterý 13. října 2009 v 11:12® Macekb
-
Jo ale právě jak mají mladí být jiní když dostávají takovejdle příklad
- Úterý 13. října 2009 v 10:56® inspo
-
osprey> Já reagoval na ty kluky s tou vzduchovkou. Ale určitě máš pravdu. Ono i staří páprdové se umí hezky ohánět, když potřebují.
- Úterý 13. října 2009 v 10:49® Macekb
-
S tím jeden člověk nic neudělá a nejhorší na tom je že je to takhle všude většinou se jedná o lidi s diagnosou komunismus. Nejvíc mě ale mrzý že se takovédleho zvěrstva dopouštějí i mladší. A pokud se v rybářských výborech budiu hřát nenažraný dědulové tak se nic nezmění.
- Úterý 13. října 2009 v 10:40® osprey
-
inspo: Je otázka, jestli by odjel po vlastních gumách… Nehledě na to, když zfackuješ dědulu a on si u doktora vymyslí nějakou ptákovinu coby trvalý následek tvé inzultace, může tě to přijít docela draho.
Asi pořád nejsme zvyklí volat ke každé blbosti policii (o rybářské stráži nemluvím, u nás bych se jí nedohledal).
Ale je vidět, že nemá cenu volat po změnách současného rybářského řádu, když nejde ani uhlídat dodržování toho stávajícího.