Vyhledávání
Pěst na oko
V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 13. října 2009 v 10:17® inspo
-
Macekb> Tak to je hnus. Jsi je měl vyfackovat, ať se vzpamatují.
- Úterý 13. října 2009 v 10:05® Macekb
-
Vraždění na Úslavě
Ahoj, normálně se opět stydím za to, že jsem Čech. V sobotu tady na řece nasadili docela slušný kapry, vše lysáci přes padesát. Dnes jsem se tam šel podívat a děs. Dědkové to tam berou po deseti, vraždí to tam .. a dokonce dva kluci cca stejně starý jako já chytli kapra a stříleli ho na břehu malou vzduchovou pistolí do hlavy:((((
- Neděle 11. října 2009 ve 21:55® 1Mara
-
Sander> Tam né tam už se odnaučili jezdit , ví co je tam za hovada
- Neděle 11. října 2009 ve 21:51® Sander
-
1Mara > myslíš na Střekovské pláži?
To doufám že nezačnou, promiň
- Neděle 11. října 2009 ve 21:50® 1Mara
-
Sander> snad už u nás začnou taky kousat
- Neděle 11. října 2009 ve 21:50® Sander
-
osprey > no jo, já měl v paměti ještě to loňské parmobraní a navíc když jsem si tě představil v tom mrazu na kole, tak jsem automaticky usoudil že jedem autem
- Neděle 11. října 2009 ve 21:45® osprey
-
Sander: Tam jsem tě nezval, to mám kousek. Když už ses ale pozval sám, nemám nic proti
Beru to jako poslední možnost. Letos se lovily níž a někteří jich pochytali celkem dost. Asi se vykašlu na cestování a pořádně ty dva kiláky řeky projdu. Pepa mi bude za zády venčit Zeldu a tasmánský čerty
- Neděle 11. října 2009 ve 21:39® Sander
-
osprey > myslíš každej jednu? To na mě budeš muset asi dlouho čekat
- Neděle 11. října 2009 ve 21:38® osprey
-
Sander: Oni prej po ránu jdou okyšáci na popa a to bych nerad zaspal. Mě ho letos jenom jeden minul, ještě bych to chtěl napravit. Tohle se asi ještě dá, zato parmu už asi letos nestihnu – leda dát jednorázovku na tom zimovišti – jedna fiška a pryč.
- Neděle 11. října 2009 ve 21:36® Libor
-
Prutos>
- Neděle 11. října 2009 ve 21:34® Sander
-
Prutos > vydrž, máme tady teď s Mírou důležitou chvilku.
Tento příspěvek byl editován 11.10.2009 21:36:51 uživatelem Sander. - Neděle 11. října 2009 ve 21:33® Prutos
-
Sander> osprey> Pánové, tady se to má hádat! Držte se tématu! .-)
- Neděle 11. října 2009 ve 21:32® Sander
-
osprey > jó, tak tam by ještě nějaký být mohl.
Dej pak vědět, nejlépe na nějakou sobotu, abych druhý den zredukoval ten spánkový deficit…
- Neděle 11. října 2009 ve 21:29® osprey
-
Sander: Na přehradu určitě pojedu. Pokud chceš dělat řidiče, smiř se s časným ránem. V osm už je to nejlepší pryč.
A vodu s lipanama jsem myslel tu malou, co to tam má nejblíž hecht.
- Neděle 11. října 2009 ve 21:28® Libor
-
osprey> když já krajiny vůbec neumím, špatnej nápad to ale neni, najít čas(už mě cupuješ) a vyrazit, zas tak daleko to nemam, hmmmm..
- Neděle 11. října 2009 ve 21:23® Sander
-
osprey > my se měli na přehradě válet včera. Nevyšlo to. Kdyby jsi ale nějaký víkend našel čas, máš řidiče.
Jinak na té MP vodě dnes mušil nějaký pražák a před dvěma týdny dva místní borci. Ani u jednoho jsem neviděl šupinu, natož lipana.
- Neděle 11. října 2009 ve 21:19® osprey
-
Libor: Nevadí, rozcupujeme tě za něco jinýho
A kdybys chtěl přijet nafotit třeba podzimní Orlík, tak dej vědět. Bývá to tam dost kýčovaté. Naví by tu byla i jedna MP voda s lipanama, když ho ještě nemáš.
- Neděle 11. října 2009 ve 21:16® Libor
-
osprey> nezávodil, neumím to a navíc jsi viděl můj přístup u vody, hodinu se koukám okolo, než vůbec nahodím a bojím se že to bude horší
- Neděle 11. října 2009 ve 21:07® Prutos
-
Sander> jojo, těžká schíza. UL a XH…to je moje
- Neděle 11. října 2009 ve 21:05® osprey
-
Libor: Zbabělče
Zrovna tebe bysme tu s chutí rozcupovali na kusy!
Nezávodil jsi někdy?
- Neděle 11. října 2009 ve 21:05® Sander
-
osprey > tak on je takhle sprostě rozdvojená osobnost jo? Kanec!
Ale když už to musí být, jeví se mi to jako nejlepší kombinace.
- Neděle 11. října 2009 ve 21:04® Prutos
-
Sander> neslovíčkař .-)
- Neděle 11. října 2009 ve 21:03® osprey
-
Sander: Myslím, že Prutos je náš člověk. Ona už jen ta noční sumcová přívlač, to je krušná škola života. A o malých rybách to není ani omylem.
- Neděle 11. října 2009 ve 21:03® Sander
-
Už toho také nechám.
Cíl této diskuse je díky Davidovi doufám vyřešen. Ostatní pozbývá na důležitosti.
- Neděle 11. října 2009 ve 21:02® Libor
-
tady ale lítá pěstí, jdu si honit ego do fotosekce
- Neděle 11. října 2009 ve 21:02® Sander
-
Prutos > „ty se svým kvadrilionem tloušťů jsi stejnej jako my. Popícháš jich kvanta „jen“ aby ses dostal k větší rybě.“
O tomhle jsem ti psal, že se mýlíš, což jsi uznal. Používáš tam zájmeno „my“, tudíž se do toho „my“ řadíš. Mě jsme z toho „my“ společně odstranili. Z toho mi tedy vyplývá, že jsme naprosto odlišní. Pochopils?
- Neděle 11. října 2009 ve 21:01® Prutos
-
osprey> Souhlas. Jsme…každý jinak. Končím.
- Neděle 11. října 2009 ve 20:59® Prutos
-
Sander> Proč opak? V čem jsem jinej? Konkretizuj. Snad si nemyslíš, že mám u vody povinné prutohodiny?
Někdy tam vydžím celý den, jindy se seberu za půl hoďky.
- Neděle 11. října 2009 ve 20:58® osprey
-
Pánové, vzato kolem a kolem, jsme egohoničové všichni – já se svými články, Sander se svými tloušti, Prutos je závodník a Pepa se vybíjí v diskuzích s rozvášněným davem.
Čert to celé vzal, nevykašlem se na to?
- Neděle 11. října 2009 ve 20:54® Sander
-
Prutos > a když se nad tím tak zamyslím, to co jsi napsal je vlastně přesný opak vás. Snažím se dostat přes malé ryby k velkým, k těm, po kterých touží asi každý rybář. Nemyslím konkrétně tlouště, stejné je to s kaprem, sumcem, candátem… A rozhodně se za nimi nehoním. Chci jít domů, jdu, baví mě to, chytám dál.