Vyhledávání
Pěst na oko
V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 11. října 2009 ve 20:53® Prutos
-
Sander> Uznávám, třeba se mýlím. Do cíleného lovu velkých tloušťů opravdu nevidím.
- Neděle 11. října 2009 ve 20:50® Sander
-
Prutos > to se mýlíš, cíleně jdu na ty velké. Dost často chytnu jen jednu rybu, nebo také nic. On je lov velkých tloušťů o něco jinačí než jarní plavaná s rohlíkem.
- Neděle 11. října 2009 ve 20:49® osprey
-
Sander: Můj čas je bohužel drahý a já o ty obličeje nestojím. Osobně si myslím, že jednou poslat by úplně stačilo. Nehledě na to, že v té kanceláři taky může být někdo, kdo o těch závodech nemá ani šajn.
- Neděle 11. října 2009 ve 20:48® Prutos
-
Sander> Od tebe to tak neberu..ty se svým kvadrilionem tloušťů jsi stejnej jako my. Popícháš jich kvanta „jen“ aby ses dostal k větší rybě. A to nemyslím nijak zle.
- Neděle 11. října 2009 ve 20:44® Sander
-
osprey > proč zneužívat České pošty, ten bordel se mi vejde do kufru a nechtěl bych si nechat ujít ty obličeje, až jim to tam rozsypem po kanceláři.
- Neděle 11. října 2009 ve 20:43profil byl smazán
-
Prutos> Čtvrtek 17. září v 15:08 čtvrtek 17. září v 15:19 Čtvrtek 17. září v 18:46 Čtvrtek 17. září v 18:56
- Neděle 11. října 2009 ve 20:42® osprey
-
Ať je to jakkoli, na Blanici to loni za mě ulidila až jarní velká voda. Letos jsem opravdu ochotný ten balíček do Boršova poslat. Petře (Sander) – jestli to tam za 14 dnů bude, dej mi vědět.
Jinak mém vztahu k závodům se všeobecně ví. Nechci a nebudu nikoho urážet, mnozí závodníci jsou i kamarádi, takže na toto téma tu nebudu plýtvat slovy.
- Neděle 11. října 2009 ve 20:42® Prutos
-
pepa-č> Vím, četl jsem to. Tvůj názor na věc je pevný jak skála, vyvracet ti ho nehodlám. A už vůbec ne se hádat. Nic to nemění na tom, že mě tvoje oslovení uráží. Když závodím, ta ne abych si něco dokazoval. A mimo závody závodník nejsem. Taky se snažím chytat cíleně větší ryby…jen ne tak ortodoxě abych měl dva záběry za rok.
- Neděle 11. října 2009 ve 20:25profil byl smazán
-
Prutos> svůj názor na závodění a z něho vyplývající oslovení jsem nedávno psal v dravcích. nechci se opakovat, klidně si to najdi.
- Neděle 11. října 2009 ve 20:25® Sander
-
Prutos > položím-li si stejnou otázku (protože tvůj příspěvek je mířen i na mně), odpovím: „Protože mě to baví. Ano, když občas hodím do Z lovu fotku úlovku, je to egohoničství, stejně tak u mě, jako u tebe.“
Nenapadá mě ovšem důvod, proč bych měl přestat chytat a prodat pruty – nevím, v čem se tolik liší Pepův přístup k rybolovu a můj. Trošku se známe, trošku se doslechu, být u vody samí Pepíci, nic podobného tu dnes neřešíme.
Tento příspěvek byl editován 11.10.2009 20:26:21 uživatelem Sander. - Neděle 11. října 2009 ve 20:13® Prutos
-
pepa-č> Přibrzdi! Označení egohonič mě,ale i jiné uráží. Se svým přístupem k rybařině by jsi měl prodat pruty a nikdy více ryby nechytat, natož ještě chytat a pouštět. Proč to děláš? Není to taky náhodou egohoničství? Děláš z výjimky pravidlo což se mi nelíbí. Stejně tak se mi hnusí ten bordel co zůstal po MR u vody. Měli to zajistit organizátoři. Nezajistili. Je to škoda pač to poměrně zbytečně vrhá zlé světlo na závodní rybolov všeobecně.
- Neděle 11. října 2009 v 19:45® Sander
-
dam > ještě mi nikdo nepřesvědčil, že ty pytle mají být dva.
- Neděle 11. října 2009 v 19:39® dam
-
Sander> Nemám jiný názor, mě to taky štve…spíš mě pak vadí, že jsme vhozeni do jednoho pytle
- Neděle 11. října 2009 v 19:33® Sander
-
dam > samozřejmě, Ty, jakožto závodník, musíš mít jiný názor už z principu. Já to chápu.
EDIT: a děkuji, že jsi se o to postaral za mně. Uvidíme, co pro ně znamená termín „nejkratší doba“.
Tento příspěvek byl editován 11.10.2009 19:35:15 uživatelem Sander. - Neděle 11. října 2009 v 19:30profil byl smazán
-
dam> to není náhoda a není to poprvé. Nevím, kdo organizuje přívlačové závody v JČ, ale loni po „nich“ zůstal stejný bordel (viz Sander) na Bl.Vod.2. Letos na O1 i později O2.
Hodnotím-li dle situací, se kterými jsem se setkal, tak je to 100procent.
Egohoniči si rozdají body a poháry, nechají za sebou fábory, bordel (a mrtvé podměrečné dravce ve vodě) a svůj cirkus odsunou dál. Jenom slepice nekradou. Jinak „kočovnici“ se vším všudy.
Tento příspěvek byl editován 11.10.2009 19:33:31 uživatelem . - Neděle 11. října 2009 v 18:32® dam
-
Sander> mluvil jsem s pořadateli a ubezpečili mě, že to v co nejkratší době zmizí…všem se omlouvají. Bohužel se to nedalo asi stihnout hned po závodech. To je ale neomlouvá…já to taky nesnáším. Závody pořádám několik let a vždycky se o úklid ihned postarám, tak jak zmínil Prutos. Nechci se přít, ale s tím egohoničem jsi kapánek mimo…
- Neděle 11. října 2009 v 17:21® Prutos
-
No docela koukám. Na první lize máme značky stejný, ale vždycky, opravdu VŽDYCKY, je po sobě seberem když na daném sektoru končíme. Udělá to buď sám závodník nebo jeho rozhodčí. Tohle měl zajistit pořadatel.
- Neděle 11. října 2009 v 17:14® Sander
-
osprey > Prutos byl tak hodný a našel vše potřebné: http://www.rybsvaz.cz/…r_677_p1.doc
- Neděle 11. října 2009 v 17:06® Sander
-
Libor > to je důkaz toho, že je to lidem naprosto jedno. Dneska tam u toho seděl bambilion igelitkářů, ale ti si vyžehlí svůj podíl prasekčkinů a maj po zbytek dne hubu od ucha k uchu spokojeností.
Jdu blejt.
- Neděle 11. října 2009 v 17:03® Libor
-
Sander> u nás ty igelity nechali taky, ale nenapadlo mě že je to po nich. Před necelým měsícem tam závodili.dík
- Neděle 11. října 2009 v 16:57® osprey
-
Sander: Já už na některé nepříjemný byl. Loni na kanále zbylo totéž.
Zjisti přesně, co to bylo za závod, aby bylo jasné, kdo to pořádal.
Pokud to bylo přímo z kraje, pomůžu ti to otrhat a pošlem to v pytli do Boršova. O poštovné se s tebou s radostí podělím.
Tento příspěvek byl editován 11.10.2009 17:01:18 uživatelem osprey. - Neděle 11. října 2009 v 16:34® Sander
-
Minulou sobotu, 3. října tohoto roku se na Otavě 4 (421 056) konaly, jak už zde bylo řečeno, závody egohoničů v přívlači. Jestli to byl vesmírný nebo okresní závod je mi naprosto jedno, ale to co tam po nich zbylo mi docela štve. Asi po dvaceti metrech v dvoukilometrovém úseku jsou po obou stranách řeky rozesety natrhané igelity, asi jako značky egohoničských úseků. Nikdo z pořadatelů dosud nebyl schopen tento bordel uklidit. Žádám tak touto cestou kompetentní osoby o sjednání nápravy. Jsem přesvědčen, že si o tom přečtou na těchto stránkách díky svazobonzákům, kteří sem pravidelně lítaj a nebude třeba podávat nějaké stížnosti nadřízeným orgánům. Pokud měli značkování na starosti členové zdejší organizace, vzniklá situace mě nepřekvapuje a k uklizení bordelu by došlo asi jen po změně interního režimu. Proto doufám, že s tím nemají nic společného, nebo se na tu skládku budu muset dívat dokud se nerozloží, což bývá u igelitu v řádu desítek let.
Na přiložených fotkách jsou názorné příklady neschopnosti pořadatelů závodu, dokonce jim nevadilo ani to, že jsou tyto igelity ve dvou případech přivázány asi 15m od cedule s nápisem „Přírodní rezervace“. Asi neví co to znamená.
Kompetentní osoby by si měly uvědomit, že když řadový člen ČRS nechá po sobě na lovném místě bordel, může mu za to být odebrána povolenka. Nevidím důvod, proč by to měli mít egohoniči jinak. Pokud tam koncem měsíce uvidím tuto situaci v nezměněném stavu, nezbyde mi nic jiného než dokumentaci poslat spolu se stížností na JčÚS. Nerad bych, aby nám tady kvůli těm kašparům zůstala skládka igelitového odpadu.
Tento příspěvek byl editován 11.10.2009 16:35:39 uživatelem Sander. - Středa 30. září 2009 ve 12:19® výča
-
chlapi ta krcka to je kecka co?
- Středa 23. září 2009 ve 23:54® regulus
-
sgt.mooody> ale ty seš fakt asi natrvrdlej, jakou slušnou formou, kdo ti tady kurnik šlápl na kuří oko, nikdo ti neřekl ani půl křivýho slova proti tvýmu názoru, snad vyjma toho, že Chytej je o křeči a rybízu, s čímž, nezlob se na mě nemůžu souhlasit ani omylem, většina lidí jen diskutovala na téma, který jsi tu nastínil, případně si rejpla, ale to jen proto, že jsi jim nahrál na smeč, no a pokud nejsi ochoten přijmout fakt, že se ne každej 100% ztotžňuje se tvým názorem, tak nevím co bych ti poradil. Znovu ti opakuji, to co jsem už psal, jak jsi schopen podle fotky poznat, jestli onen rybář-fotograf je či není masař. Nezlob se na mě, ale to je dost zásadní věc. Neumíš se na věci dívat z širších souvislostí a plácáš tady jen to svoje. Nikdo po tobě nechce, aby ses omlouval za svoje názory, ale svoje názory si musíš konstruktivně obhájit. A věškerej čas co jsem věnoval tomu abych sem něco napsal nebylo proto, abych ti oponoval nebo tě zhazoval, ale abych tě donutil k tomu, aby ses zamyslel nad tím co píšeš a na některý věci jsi se podíval i z tý druhý strany.
- Středa 23. září 2009 ve 21:46® Robur
-
myslím, že to byl amur, ale akt s okounem je taky good
- Středa 23. září 2009 ve 21:44® sgt.mooody
-
Robur> Myslíš to s tim okounem?taky jsem na to koukal
- Středa 23. září 2009 ve 21:43® sgt.mooody
-
osprey> No kdyby to šlo takovouhle formou slušnosti,hned by se o tom konzuntovalo líp
- Středa 23. září 2009 ve 21:42® Robur
-
je pravda, že dnes jsem někde ve fotoalbu viděl foto, kde jsem tápal, zda rybář rybu chytil ve vaně, záchodě či umyvadle
- Středa 23. září 2009 ve 21:32® osprey
-
sgt.mooody> Proboha. Nikdy se neomlouvej za svůj názor, který navíc prezentuješ slušnou formou. To, že jsi diskutoval a hájil svůj pohled na věc, to je jenom dobře.
Je fakt, že udělat ceres nad každou kuchyňskou fotkou nestojí za tu práci. Ale na druhou stranu lidi vědí, co si o tom myslíš.
- Středa 23. září 2009 ve 21:28® sgt.mooody
-
osprey> Ahoj nemyslim si že je to tu tak zlí,ale někdy se tu takoví pohromy občas vyskytnou,určitě na to má každej svůj názor a vliv.Jen jsem chtěl vědět jaký na to maj ostatní „sportovní“ kolegové názor a né že z toho bude taková katastrofa za to se moc omlouvám. Obdivuji když někdo udělá krásnou fotku ryby v přírodě,ale nákou krásnou trofejní rybu v domácnosti na to sem prostě háklivej zřejmě bych si toho nadále neměl všímat.
Tento příspěvek byl editován 23.9.2009 21:28:47 uživatelem sgt.mooody.