Vyhledávání
Pěst na oko
V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 23. září 2009 ve 21:17® osprey
-
sgt.mooody> Zdar, kolego. Fakt si myslíš, že je to tu tak zlý? Dost lidí si tu z masařiny dělá spíš srandu a těch fotek tu není zas tolik.
Realita je úplně někde jinde. U nás jsem za blba, protože skoro všechno pouštím. Nepřej si vidět domácí alba řadových rybářů – těch, co na web nechodí. Vedl jsem nějakou dobu (10 let) kroužek, děti občas donesly nějakou tu fotku a to jsem viděl věci…
- Středa 23. září 2009 ve 21:13® sgt.mooody
-
Robur> Ani jsem nechtěl aby to takle dopadlo věř mi že mě to docela mrzí,ale stalo se.Stačí se podivat na fórum fotografování ryb,tak jsem to myslel o vzhledu fotografií.
- Středa 23. září 2009 ve 21:11® Robur
-
sgt.mooody> ale my to chápem a souhlasíme, akorát se v tom nepatlem
- Středa 23. září 2009 ve 21:00® sgt.mooody
-
Dobrou chut!
- Středa 23. září 2009 ve 21:00® sgt.mooody
-
regulus> Nechápu ten výraz extrémismus,a o kuchařkách už jsem se tu vůbec nezminoval,konstatuju tu o masařích kteří sem přídou a první co udělaj je že ti pod nos začnou cpát ryby v kuchyni v ledničce a bůh ví co ještě,a oto ani nejde ty fotky mi prostě nevoněj,a pokud vám se to ještě líbí potom už si nemáme co říct!A náká banda rejpalů nemůžou pochopit jak jsem to vlastně myslel je pod mojí úroven
Tímto jsem skončil.
- Středa 23. září 2009 ve 20:50® Robur
-
Sander, OK, blésknu to až to půjde ven, to to snad kyselý nebude, možná jen zbytek mrkvičky
- Středa 23. září 2009 ve 20:16® regulus
-
sgt.mooody> ale s tebou se vážně nikdo nepře, já jen konstatuju fakt, že ryba vyfocená v kuchyni, na talíři ba dokonce i v té ledničce ještě nemusí být špatná fotka, podívej se do nějaký obrazový kuchařky, jak je to tam pěkně načančaný. Taková fotka má svůj význam, je to obrazová dokumentace ke knížce na vaření a nikde není napsaný, že si někdo nemůže libovat ve focení žrádla, tedy i ryb.
Dokonce ani ostatní ti vlastně neodporují i když tvoje tvrzení, že server Chytej.cz je o křeči a rybízu je poněkud odvážný a hlavně úplně mimo mísu. No a pokud tady začneš propagovat jakýkoliv extrémismus, tak se do tebe pochopitelně budou lidi strefovat, s tím musíš počítat, řekl bych že převážná většina alespoň těch co znám je naprosto normálních, tzn. semtam si nějakou rybu vezmou, v rozumné míře, někdo víc a někdo míń. Ortodoxní C&R je špatně stejně jako masařina a naprosto to nesouvisí s tím, že někdo udělá blbou fotku ryby v kuchyni nebo v koupelně. Vůbec nemůžeš vědět, jestli ten člověk nevzal jedinou rybu za sezónu a protože prostě neměl u vody foťák, tak ji vyfotil až doma a otázka toho co vyvěsit nebo ne na net je spíš otázka vkusu a soudnosti. S tím jestli to tebe štve nebo ne se budeš muset hold vypořádat sám.Mimochodem, většinou ti co jsou za klávesnicí největší Mirkové Dušíni, jsou v reálu škodná.
- Středa 23. září 2009 ve 20:12® výča
-
Robur>fotˇ atˇ máš na co spomínat.
- Středa 23. září 2009 ve 20:11® Sander
-
Robur > kyselý nebrat. Já jdu na pomazánku ze sardinek.
- Středa 23. září 2009 ve 20:07® Robur
-
večeřím zavináče, mám fotit?
- Středa 23. září 2009 v 19:25® sgt.mooody
-
Libor> Přesně tak to myslím,ale všichni se semnou hned musí o něco přít a jestli jim to nevadí jejich věc ale od sportovního rybáře mi to příde jako docela divná odpověd,třeba tvoje fotografie jsou většinou moc pěkné.
- Středa 23. září 2009 v 19:10® kety.vydra
-
Libor> Fajn.Ale mě se zase nelíbí,že někdo kdo pouští ryby,haní nebo odsuzuje toho,kdo si rybu veme…
- Středa 23. září 2009 v 19:10® regulus
-
Libor> to jistě, ale v okamžiku kdy napsal svůj příspěvek 23 . 9 . v 11 : 10 , tak to nabralo trochu jinej směr. No a neříkej mi, že vkusně upravená ryba na talíři není vhodnej objekt k fotografování a je jedno, jestli před nebo po tepelné úpravě.
)
Takže kdože to tady začal hnát do extrémů ??????????
- Středa 23. září 2009 v 18:57® Libor
-
kety.vydra> nic bych do extrému nehnal, počáteční pojetí sgt.mooodyho bylo jen že se mu nelíbí fotky ve dřezu, ve vaně apod. Mě se taky nelíbí, nelíbí se totiž nikomu.
- Středa 23. září 2009 v 18:50® kety.vydra
-
sgt.mooody> A jéje,pán je extrémista…do takových ryju rád.Nechápu,co je na tom,když si někdo veme rybu domů.A to,že dá někdo na plac kuchyňskou fotku,tomu stejně nezabráníš…
- Středa 23. září 2009 v 17:13® sgt.mooody
-
1Mara> Ale vůbec ne,jen mě to docela překvapilo že je tu takovejch lidí hodně zajímalo by mě kdybych se vyfotil v kuchyni s parmou a nožem v ruce,jestli by to taky nikomu nevadilo
asi to brzo skusim..
- Středa 23. září 2009 v 16:53® sus1
-
Robur> …jenom fotit??
)
- Středa 23. září 2009 v 16:26® regulus
-
sgt.mooody> hodil bych ti sem nějakou pěknou kuchyňskou fotku, ale nechce se mi to ji hledat, věř tomu, že bys po zhlédnutí na tu fišku dostal chuť.
)
- Středa 23. září 2009 v 16:25® 1Mara
-
sgt.mooody> že se necháš takhle vyprovokovat
)
- Středa 23. září 2009 v 16:25® 1Mara
-
Robur>
- Středa 23. září 2009 v 15:51® sgt.mooody
-
Dobrá pánové tak u vás už jsem si obrázek udělal,a myslim si sví,je vidět že vám to uplně lahodí!regule už mi rači nepiš když si myslíš že je pěkná fotka s rybou v kuchyni to už mi stačí..
- Středa 23. září 2009 v 15:14® regulus
-
sgt.mooody> já ti nevím, pěkná fotka v kuchyni sluší každé kloudné rybě, to jestli před nebo po tepelné úpravě bych nechal na fotografovi.
Jinak moc ten křeč a rybíz nežer, blbne se z toho, pravda je někde uprostřed. - Středa 23. září 2009 ve 14:33® Robur
-
jsem líný fotit cokoliv
- Středa 23. září 2009 ve 14:09® sgt.mooody
-
Robur> Neřikám že si někdy rybu taky nedám,ale dával si ho sem předtim než si ho upek na smrtelné loži?Nebo chceš říct že ti takoví fotografie vůbec nevadí?
Tento příspěvek byl editován 23.9.2009 14:09:51 uživatelem sgt.mooody. - Středa 23. září 2009 ve 12:31® Robur
-
právě peču pstruha, přeci nebudu předstírat, že se mně v troubě objevil sám do sebe
- Středa 23. září 2009 ve 12:18® inspo
-
sgt.mooody> Mohu prosím vědět, kde je napsáno, že Chytej.cz je stránka o chyť a pusť? Nicméně máš pravdu, že řada fotek není oku lahodící.
- Středa 23. září 2009 v 11:10® sgt.mooody
-
výča> To taky ale hlavně je to stránka o chyt a pust,zde mají být ryby foceny u vody a po vyfocení vráceni zpět vodě,ale když vyfotí štiku v koupelně nebo v kuchyni ba i dokoce už jsem viděl i v ledničce,neni na těch fotkách vůbec nic k vidění,at si to jdou masáci propagovat na MRK a né tady..
- Středa 23. září 2009 v 10:18® výča
-
sgt.mooody> jo taky se my to nelíbí bestak velký ryby na jídlo nejsou dobry a jejich škoda.
- Středa 23. září 2009 v 7:26® sgt.mooody
-
osprey> Tak asi nejvíce tu na chytej..
- Úterý 22. září 2009 ve 22:59® osprey
-
sgt.mooody> Tu anebo jinde taky?