Chytej.cz

Pěst na oko

V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 22. září 2009 ve 21:07® sgt.mooody

Čím dál tim víc a víc mě tu štvou fotky lidí s trofejními úlovky v koupelně!:-((

Neděle 20. září 2009 ve 23:01® 1Mara
1Mara

plescarp> Tak tak :-(( chtěl jsem se ho zeptat , ale ono mi to nejde :-(( no nebudu to řešit snad jen že je takovýhle lidí málo :-((

Neděle 20. září 2009 ve 20:09® plescarp

marian.x> kamo s tim uz nikdo nic neudela nekdo se proste cypem narodi

Neděle 20. září 2009 v 18:02® kety.vydra
kety.vydra

sgt.mooody> Reagovat na tebe nebudu,protože by to nemělo u tebe smysl.Ale ujišťuju tě,že fanatický chyť a pusť nejsem.S tím,co ti napsal 1Mara naprosto souhlasím.Myslím,že ne nadarmo si některé MO odsouhlasily K70.Zamysli se.

Neděle 20. září 2009 v 16:27® inspo

1Mara> Tady to je: http://aukro.cz/…ni_kapr.html.

Neděle 20. září 2009 ve 13:25® 1Mara
1Mara

inspo> Nenašel jsem tam nic o kaprovi , ale o prodeji ryb. potřeb . Stejně jestli prodává kapry po internetu tak je to chcípák :-((

Neděle 20. září 2009 ve 13:03® inspo

1Mara> Mrkni se znova na aukro. Prodávající tam doplnil info.

Sobota 19. září 2009 ve 22:09® 1Mara
1Mara

inspo> A jak ???? No a jestli je to jinak, no tak je to výstraha pro jiný :-)

Tento příspěvek byl editován 19.9.2009 22:11:24 uživatelem 1Mara.
Sobota 19. září 2009 v 18:36® inspo

Tak to vypadá, že to je s tím kapram trošku jinak.

Sobota 19. září 2009 v 10:55® sgt.mooody

1Mara> No jo tak to sou potom lidi prasata!ale zas bych ho za to nemrzačil:D:D No nemám čas ted zas škola,ted jsem teda nemocnej tak mám čas se ozvat:D sumci mi letos dali pěkně na prdel a štiky zatim nic moc..Co ty?:-)

Sobota 19. září 2009 v 9:41® 1Mara
1Mara

sgt.mooody> Víš takových blbcu se v republice našlo už hodně a vydělávaj na tom dost , v mém okolí je jeden taky takovej ( nebudu radči jmenovat ) a ten je schopnej vydrancovat všechny vody u nás a to jse mu to z 75% povedlo , je fakt že si řádně zakrmí, vysedí, ale nevrátí jen prodá v hospodě nebo na soukromáky . Nedávno se mně ptal jestli nevím o větších rybách u nás amur, kapr, sumec atd, a je fakt že nepustí vůbec nic a to má ve velkovezíru i tři ryby okolo 10kg , ale jak někoho uvidí tak sedne do auta a je pryč a nic mu nedokážeš . Jinak tě zdravím hade :-)) ) jakto že se ozíváš tak málo ? napiš někdy na Ústí :-)

Tento příspěvek byl editován 19.9.2009 09:42:49 uživatelem 1Mara.
Sobota 19. září 2009 v 9:34® sgt.mooody

1Mara> Čauwes,jojojo ve všem cos mi ted napsal máš pravdu!a souhlasim s tim samozřejmě!:-) Ale jen mi přišlo trochu divný že dáte přednost rybě než člověku,neřikám že se mi to nelíbí,to víš že je to hnus ale nelíbí se mi ten přístup;-) ..

Sobota 19. září 2009 v 9:25® 1Mara
1Mara

sgt.mooody> čus Mooody :-) zkus se zamyslet a trošku hádat kde jsou ty velcí kapři ( trofejní) ??? Jenom na soukromákách . A proč tam jsou ? protože tam byly vysazeni ? A proč, pro to aby někdo vydělával balík peněz na rybě kterou nevyšlechtil a ani se jí za celí její život nevěnoval, nekrmil atd. Proč se ve svazovkách už neválejí velcí kapři a nemohou mladým rybářům udělat radost ? páááč jsou využiti pro komerci :-(( a proč si soukromníci na své vodě nepočkají až jim takový velcí kapři dorostou ? protože to trvá spousty let cca 20let-a víš. a tudíš by nemohli hned hrabat prachy.A to je stále do kola a už se to tu mockrát řešilo a proto jsem já reagoval a stojím si za svým a to né ! ze závisti ,ale za to že pitomec chytí rybu tu prodá a jinému na svazovce už radost neudělá . A otázka také zní kde toho kapra vzal ? a podle toho jak tam napsal že je prodává tak to není jedinej .Určitě mu doma v jezírku takhle nevyrostl že, a ze soukromáku by si ho mohl vzít těžko že , jedině ze svazovky,a nebo chodi někam pytlačit a proto je prodává .

Pátek 18. září 2009 ve 22:56® sgt.mooody

Pokud to někdo z vás nemyslí obrazně nebo jen komicky navrhoval bych mu vyšetření u psychiatra..

Pátek 18. září 2009 ve 22:52® sgt.mooody

kety.vydra> Promin ale pochybuju že tolik velkejch kaprů do roka chytí tolik:D Je to hnus ale pokud si rybu napíše potom už je to jeho majetek a jak s ní naloží už je jeho věc,a pokud jak píše že chce aby ta ryba plavala u někoho v rybníčku a né v polívce,neni co řešit.

Ale jestli jsi myslíš že je lepší ho zato poslat na vozejček,přál bych vám toasamí!Tohle už mi připadne fakt moc fanatický chyt a pust:-/

Mě se to taky nelíbí ale tohle už je docela vrchol:-((

Pátek 18. září 2009 ve 22:38® kety.vydra
kety.vydra

1Mara> Já nohy,ty ruce,beru.Ale podle hraji jsme ještě větší prasáci.

hraji: Ty by sis nechal takovým idiotem zplundrovat vodu od trofejních ryb?

Tomik: Maník chytí sto kaprů a ty sto kaprů koupíš? No tak to klobouk dolů za zarybňování z vlastní iniciativy a peněženky a „pan rybář“ si díky tobě namastí kapsu…

Robur: Taky řešení :-)

Pátek 18. září 2009 ve 21:55® Robur
Robur

jak říkám, rybu sežrat, borca zmlátit, aby se to nemohlo opakovat:-D

Pátek 18. září 2009 ve 21:34® 1Mara
1Mara

sus1> Já žádnou, nic,nebudu podporovat takový svinctva , to by se taky pak mohlo stát že každej takovej pitomec co chytí kapra , nebo větší trofejní rybu tak jí bude hned cpát na Chytej aby vydělal zaručený penízky ! Zlámat mu ruce volovi ! Je to fakt hnus velebnosti :-( (

Pátek 18. září 2009 v 17:19® sus1

A kolik byste tak dali za toho kapra??Jak je kdo ochotnej věnovat velkou částku peněz??

Pátek 18. září 2009 v 16:22® 1Mara
1Mara

hraji> No jak je dlouho co to bylo napsáno v rybářském řádu že prodej ryb je zakazáno ( obchodovat ) ???

Pátek 18. září 2009 ve 12:46® hraji
hraji

Pozor, ona právní situace je trošku složitější, než zde byla nastíněna. Ryba v revíru je ničí (právnicky res nullius), ulovením a ponecháním se ovšem stává majetkem rybáře. Co udělá rybář se svým majetkem, je jeho věc, pokud tím neporuší nějaký zákon. Není žádný zákon, který by zakazoval obchodování s kapry (kapr není na seznamu CITES). Tedy uloveného a ponechaného kapra smí prodat i když se to většině rybářů nelíbí.

Tím nechci říct, že to schvaluji, to v žádném případě. Ale na druhou stranu se mi nelíbí ani výzvy k násilí jen na základě něčího nelibého pocitu. To, že ryby prodává je prasárna, to že jej za to chce někdo fyzicky napadnout je úplně stejná prasárna, možná dokonce ještě větší.

Pátek 18. září 2009 ve 12:27® olda
olda

Nejde to na tý fotce z aukra nějakým programem vyčistit abychom viděli toho fešáka co to prodává?

Pátek 18. září 2009 v 11:50® Tomik
Tomik

kety.vydra> Tím si nepomůžeš. Ale koupil bych ho a někam přesadil…

Pátek 18. září 2009 v 11:49® Robur
Robur

totéž by mělo zvládnout trestní oznámení, myslím, že obchod se zvířaty má svá pravidla, ale Kety vydra má jednodušší řešení:-D

Pátek 18. září 2009 v 11:05® kety.vydra
kety.vydra

Domluvit s ním schůzku,že ho koupíme,sejít se s ním a basebolovkou mu pozpřerážet hnáty,aby se už nedostal k vodě.Myslím,že takové hovado by si to příště rozmyslelo,pro­dávat kapry.

Pátek 18. září 2009 v 10:22® Tomik
Tomik

Koupíme ho?

Pátek 18. září 2009 v 10:03® regulus
regulus

Tomik> to je v pr.eli, von to tam dal znovu.

Pátek 18. září 2009 v 9:58® Tomik
Tomik

http://aukro.cz/…ni_kapr.html

Humus

Úterý 15. září 2009 ve 21:03® cormaxx
cormaxx

Robur> Bylo tam napsáno,že ho neprodá na žrádlo… I když,by mu to mohlo být jedno,co s nim kupující udělá.

Úterý 15. září 2009 v 17:59® Robur
Robur

a nemáte někdo telefon, 10 kg masa za 2Kč, No, nekup to