Chytej.cz

Pěst na oko

V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 15. září 2009 v 11:42® regulus
regulus

A je to

foto/diskuze/pest_na_oko/2009/th-img26463.jpg
Úterý 15. září 2009 v 9:55® inspo

marian.x> Díky za info. Tak to je fakt hnus. Ale třeba si ho doma vychoval v jezírku :-) .

Úterý 15. září 2009 v 9:52® marian.x

trofejního kapra přes 80 , vyvolávaí cena od 1,– Kč a měl tam poznámku , že aukci může kdykoliv zrušit , jelikož prodává i jinde.

Úterý 15. září 2009 v 9:12® inspo

cormaxx> Aukce už je odstraněna. Co tam přesně nabízel?

Úterý 15. září 2009 v 8:46® marian.x

Jsem registrován na AUKRO a podnikl jsem kroky ke stažení této aukce z nabídky.Nic to sice neřeší, ten blb tam má napsáno že prodává i jinde . Těmhle „takyrybářům“ bych bral papíry doživotně .

Pondělí 14. září 2009 ve 23:29® HaD
HaD

no to je bohužel hnusná realita. Jedině se můžeme složit a koupit ho a pustit do nějaké svazovky. Víc těžko.

Pondělí 14. září 2009 ve 23:17® 1Mara
1Mara

cormaxx> Normálně todle mi nedá spát jak se může vůbec takový vůl ještě v dnešní době najít a to si říká pááán rybář :-(( Hnus !!!

Pondělí 14. září 2009 ve 22:53® kety.vydra
kety.vydra

Cormaxx: Tý krávo,tak to je hnus-urazit pazoury!

Pondělí 14. září 2009 ve 22:46® 1Mara
1Mara

cormaxx> chtěl jsem se zaregystrovat na aukru a panáčkovi něco napsat , ale nějak mi to nejde tak to napíši aspoň sem kdyby náhodou si to dotyční přečetl : rybar60aukro – přesně kvůli takovýmdle volům jsou z 70% veliké ryby ve všech soukromých rybníkách a ty jsi blbec co nemá se sportovní rybařinou nic společného ! A to ještě porušuješ RYBAŘSKY ŘAD ryby se nesmnějí prodávat a takovýhle lidi si říkají Carptým chce se mi blejt :-((

Pondělí 14. září 2009 ve 21:02® cormaxx
cormaxx

http://aukro.cz/…ni_kapr.html Někteří lidé neznají hranic…:-(

Neděle 30. srpna 2009 ve 13:17® Maťko

Ve Španělsku gvardia civil na ebru zjistí přestupek,zabavý veškerý vercajk a nahlásí soudci.Ten vás opálkuje a nemáte na pokutu tak váš vercajk propadl státu. U nás srbové zdemolují půlku Prahy a policajti je odvedou na hranice aby si neublížili.A proh­lásí jak byli hodný. Proto razit heslo kdo nekrade okrádá rodinu.

Úterý 25. srpna 2009 ve 12:52® plescarp

Piranha> :-)

Pondělí 24. srpna 2009 ve 14:57® Piranha
Piranha

Necháme to koňovi, tem má větší hlavu.

Pondělí 24. srpna 2009 ve 14:46® plescarp

hraji> co si budem povidat je to bordel v tomhle state a par slusnych lidi kteri tu stale sou na to akorat doplaci cim vetsi lump tim mensi sance na dopadeni

Pondělí 24. srpna 2009 ve 12:59® hraji
hraji

osprey> asi už jsem příliš dlouho u zdroje přesných a bezprostředních informací. Ale uklidním tě, pořád dál naháním pytláky i nepoctivé rybáře. Jen je čím dál tím těžší je dostat až před soud a k potrestání. U těch rybářů to ještě celkem jde, ale u těch skutečných pytláků je to bída. PČR ani neumí zajistit důkazy tak, aby se z toho syčák se šikovným právníkem vykroutil.

Pondělí 24. srpna 2009 ve 12:16® osprey
osprey

hraji: Máš naprostou pravdu, jenom z tvého příspěvku vyznívá až příliš velká smířenost s tímto stavem. Ale neber to jako výtku, já už taky skoro rezignoval…

Pondělí 24. srpna 2009 v 10:52® hraji
hraji

myslím že výkřiky typu vzít právo do svých rukou nebo konečně by měli funkcionáři … atd. vznikají naprostým odtržením autorů od reality života v této zemi. Uvědomte si, že problém se jmenuje vymahatelnost práva a ta je u nás bohužel mizivá. Možná ještě tak na nějakého chudáka, kterého chytíme, že jede rychle v obci, ještě PČR má, ale na velké lumpy ani náhodou. A představa, že funkcionář bude někoho honit po břehu je zcestná. Pytláctví je trestný čin, na řešení trestných činů tu máem státní represivní složky, které jsou ovšem bezzubé

Pondělí 24. srpna 2009 v 8:18® plescarp

a nebo vezmem spravedlnost do svych rukou a bude defenstrace :-)

Neděle 23. srpna 2009 v 9:32® BlueShark
BlueShark

Na Lipně jsem nikdy nechytal, ale to co tu čtu, to je šílenost, je čas aby funkcionáři vzali problematiku pevně do svých rukou a začali jednat. Určitě to není jen tam, ale přijdu si pak jako chudák, co loví ryby co tu zbyly po těhle střelcích a na nás tu zbývá jen dodržovat regule a naslouchat…

Ještě, že rybaření v dnešní době informací beru už dávno uplně jinak a chodím na ně ze zábavy a silného návyku a ne pro maso. Co ale zašínající rybář, kterému tyhle nevole otevřou oči úplně jiným směrem???

Neděle 23. srpna 2009 v 8:29® Piranha
Piranha

František Helm> bys videl ja moji oba rodice, duchodci jsou zamestnani.Tata cely dny maka na zahrade a mama posiluje palec o ovladac, ono tech serialu nez se za ten den prelouska, pak je obed a duchodcovskej slofik do 15h potom je dalsi serial a dalsi prace na zahrade :-)) )

Sobota 22. srpna 2009 ve 20:46® František Helm

Piranha> To co tady píšeš je záslužný a něco na tom je – opravdu se mi to zamlouvá, na straně druhé kdo jinej by měl mít čas než důchodci :-D …chtělo by to, aby se taky rybáři a svaz mezi sebou dokázali domluvit a řeklo se, jakým směrem chtějí jít. Jestli dosavadním způsobem tipu nachytej 7 kg v tom 2 kapry a hurá domu, nebo si začnou ryby trošku víc vážit a třeba jí pustí zpět, zavedou (mnou vítanou) K70 a tenhle populární trend se zavede i u jiných ryb. Odměnou pak může být lov 24 hodin nebo podobný benefity pro opravdové milovníky přírody a rybaření

Sobota 22. srpna 2009 ve 20:36® Piranha
Piranha

Alov> … a zdemokratizovat, to hlavne.

Sobota 22. srpna 2009 v 15:53® Alov
Alov

Piranha> Omladit vedení ČRS? Se mrkni na strukturu vedení. Až na toho dědka, co si říká předseda a který v této funkci chce očividně umřít mi nepřipadá, že tam sedí nějací extra staroši. To už by tam pak museli sedět středoškoláci :-D

Sobota 22. srpna 2009 v 8:24® Piranha
Piranha

František Helm> u črs je plno takovychto strazniku rybarskeho zakona a u nas v UL se uz chysta cistka a je pripraveno plno propustek.Vetsinou jsou to duchodci, kteri uz nemaj na to kazdej tejden, nebo i nekolikrat tydne prochazet vody a spise jsou u RS diky povolence, kterou maji zdarma a plno jich take vyuziva odznak jako male privydelavani si. Od zari bude vyskoleno 5 novych RS a ja mohu byt hrdy ze jsem mezi nimi.Myslim si, ze by tuto praci meli vykonavat spise mladsi lidi, nebo rekneme neduchodoveho veku, neustupni a secteli rybarskeho prava a zakona.Potom s asistenci policiie je takovyto straznik silnej a schopnej udelat cistku na nemalem useku reky, ci jezera, nebo rybniku.Je to ale vse o omlazeni funkcionaru črs.

Sobota 22. srpna 2009 v 8:03® Tommy
Tommy

František Helm> Z toho je mi na blití :-((

Pátek 21. srpna 2009 ve 22:48® František Helm

Ve všem tady máte pravdu, jsme v Čechám…, dáváme svazu málo peněz…atd!!! to jsou argumenty více než pravdivé. Proč má ale člověk koukat na to, jak dokáže jedna zahraniční (ale i tuzemská „vyvedená“ výprava) během jednoho týdne chytání „zmasakrovat“ vodu takovým způsobem, že se to nepovede za celou sezónu ani stovce běžných rybářů??? To opravdu přestává rozum stát…

Pondělí 17. srpna 2009 v 7:52® Tommy
Tommy

kety.vydra> Tak to je taky možný a hlavně pravděpodobný nebo typický ? :-D )

Pondělí 17. srpna 2009 v 0:18® kety.vydra
kety.vydra

Tommy> Jo,porybného pošleš do pr…na Lipno a on ti to příště osolí tak,že na Lipně skončíš ty :-D (nic ve zlým)

Neděle 16. srpna 2009 ve 20:52® Tommy
Tommy

kety.vydra> Kdyby nedej bóže mě za něco jebal porybnej tak ho asi pošlu do PR… a nebo na Lipno :-D

Neděle 16. srpna 2009 ve 20:26® plescarp

Tommy> jo presne tak a obychejny rybar neudela nic