Vyhledávání
Pěst na oko
V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 15. září 2009 v 11:42® regulus
-
A je to
- Úterý 15. září 2009 v 9:55® inspo
-
marian.x> Díky za info. Tak to je fakt hnus. Ale třeba si ho doma vychoval v jezírku
.
- Úterý 15. září 2009 v 9:52® marian.x
-
trofejního kapra přes 80 , vyvolávaí cena od 1,– Kč a měl tam poznámku , že aukci může kdykoliv zrušit , jelikož prodává i jinde.
- Úterý 15. září 2009 v 9:12® inspo
-
cormaxx> Aukce už je odstraněna. Co tam přesně nabízel?
- Úterý 15. září 2009 v 8:46® marian.x
-
Jsem registrován na AUKRO a podnikl jsem kroky ke stažení této aukce z nabídky.Nic to sice neřeší, ten blb tam má napsáno že prodává i jinde . Těmhle „takyrybářům“ bych bral papíry doživotně .
- Pondělí 14. září 2009 ve 23:29® HaD
-
no to je bohužel hnusná realita. Jedině se můžeme složit a koupit ho a pustit do nějaké svazovky. Víc těžko.
- Pondělí 14. září 2009 ve 23:17® 1Mara
-
cormaxx> Normálně todle mi nedá spát jak se může vůbec takový vůl ještě v dnešní době najít a to si říká pááán rybář
Hnus !!!
- Pondělí 14. září 2009 ve 22:53® kety.vydra
-
Cormaxx: Tý krávo,tak to je hnus-urazit pazoury!
- Pondělí 14. září 2009 ve 22:46® 1Mara
-
cormaxx> chtěl jsem se zaregystrovat na aukru a panáčkovi něco napsat , ale nějak mi to nejde tak to napíši aspoň sem kdyby náhodou si to dotyční přečetl : rybar60aukro – přesně kvůli takovýmdle volům jsou z 70% veliké ryby ve všech soukromých rybníkách a ty jsi blbec co nemá se sportovní rybařinou nic společného ! A to ještě porušuješ RYBAŘSKY ŘAD ryby se nesmnějí prodávat a takovýhle lidi si říkají Carptým chce se mi blejt
- Pondělí 14. září 2009 ve 21:02® cormaxx
-
http://aukro.cz/…ni_kapr.html Někteří lidé neznají hranic…
- Neděle 30. srpna 2009 ve 13:17® Maťko
-
Ve Španělsku gvardia civil na ebru zjistí přestupek,zabavý veškerý vercajk a nahlásí soudci.Ten vás opálkuje a nemáte na pokutu tak váš vercajk propadl státu. U nás srbové zdemolují půlku Prahy a policajti je odvedou na hranice aby si neublížili.A prohlásí jak byli hodný. Proto razit heslo kdo nekrade okrádá rodinu.
- Úterý 25. srpna 2009 ve 12:52® plescarp
-
Piranha>
- Pondělí 24. srpna 2009 ve 14:57® Piranha
-
Necháme to koňovi, tem má větší hlavu.
- Pondělí 24. srpna 2009 ve 14:46® plescarp
-
hraji> co si budem povidat je to bordel v tomhle state a par slusnych lidi kteri tu stale sou na to akorat doplaci cim vetsi lump tim mensi sance na dopadeni
- Pondělí 24. srpna 2009 ve 12:59® hraji
-
osprey> asi už jsem příliš dlouho u zdroje přesných a bezprostředních informací. Ale uklidním tě, pořád dál naháním pytláky i nepoctivé rybáře. Jen je čím dál tím těžší je dostat až před soud a k potrestání. U těch rybářů to ještě celkem jde, ale u těch skutečných pytláků je to bída. PČR ani neumí zajistit důkazy tak, aby se z toho syčák se šikovným právníkem vykroutil.
- Pondělí 24. srpna 2009 ve 12:16® osprey
-
hraji: Máš naprostou pravdu, jenom z tvého příspěvku vyznívá až příliš velká smířenost s tímto stavem. Ale neber to jako výtku, já už taky skoro rezignoval…
- Pondělí 24. srpna 2009 v 10:52® hraji
-
myslím že výkřiky typu vzít právo do svých rukou nebo konečně by měli funkcionáři … atd. vznikají naprostým odtržením autorů od reality života v této zemi. Uvědomte si, že problém se jmenuje vymahatelnost práva a ta je u nás bohužel mizivá. Možná ještě tak na nějakého chudáka, kterého chytíme, že jede rychle v obci, ještě PČR má, ale na velké lumpy ani náhodou. A představa, že funkcionář bude někoho honit po břehu je zcestná. Pytláctví je trestný čin, na řešení trestných činů tu máem státní represivní složky, které jsou ovšem bezzubé
- Pondělí 24. srpna 2009 v 8:18® plescarp
-
a nebo vezmem spravedlnost do svych rukou a bude defenstrace
- Neděle 23. srpna 2009 v 9:32® BlueShark
-
Na Lipně jsem nikdy nechytal, ale to co tu čtu, to je šílenost, je čas aby funkcionáři vzali problematiku pevně do svých rukou a začali jednat. Určitě to není jen tam, ale přijdu si pak jako chudák, co loví ryby co tu zbyly po těhle střelcích a na nás tu zbývá jen dodržovat regule a naslouchat…
Ještě, že rybaření v dnešní době informací beru už dávno uplně jinak a chodím na ně ze zábavy a silného návyku a ne pro maso. Co ale zašínající rybář, kterému tyhle nevole otevřou oči úplně jiným směrem???
- Neděle 23. srpna 2009 v 8:29® Piranha
-
František Helm> bys videl ja moji oba rodice, duchodci jsou zamestnani.Tata cely dny maka na zahrade a mama posiluje palec o ovladac, ono tech serialu nez se za ten den prelouska, pak je obed a duchodcovskej slofik do 15h potom je dalsi serial a dalsi prace na zahrade
)
- Sobota 22. srpna 2009 ve 20:46® František Helm
-
Piranha> To co tady píšeš je záslužný a něco na tom je – opravdu se mi to zamlouvá, na straně druhé kdo jinej by měl mít čas než důchodci
…chtělo by to, aby se taky rybáři a svaz mezi sebou dokázali domluvit a řeklo se, jakým směrem chtějí jít. Jestli dosavadním způsobem tipu nachytej 7 kg v tom 2 kapry a hurá domu, nebo si začnou ryby trošku víc vážit a třeba jí pustí zpět, zavedou (mnou vítanou) K70 a tenhle populární trend se zavede i u jiných ryb. Odměnou pak může být lov 24 hodin nebo podobný benefity pro opravdové milovníky přírody a rybaření
- Sobota 22. srpna 2009 ve 20:36® Piranha
-
Alov> … a zdemokratizovat, to hlavne.
- Sobota 22. srpna 2009 v 15:53® Alov
-
Piranha> Omladit vedení ČRS? Se mrkni na strukturu vedení. Až na toho dědka, co si říká předseda a který v této funkci chce očividně umřít mi nepřipadá, že tam sedí nějací extra staroši. To už by tam pak museli sedět středoškoláci
- Sobota 22. srpna 2009 v 8:24® Piranha
-
František Helm> u črs je plno takovychto strazniku rybarskeho zakona a u nas v UL se uz chysta cistka a je pripraveno plno propustek.Vetsinou jsou to duchodci, kteri uz nemaj na to kazdej tejden, nebo i nekolikrat tydne prochazet vody a spise jsou u RS diky povolence, kterou maji zdarma a plno jich take vyuziva odznak jako male privydelavani si. Od zari bude vyskoleno 5 novych RS a ja mohu byt hrdy ze jsem mezi nimi.Myslim si, ze by tuto praci meli vykonavat spise mladsi lidi, nebo rekneme neduchodoveho veku, neustupni a secteli rybarskeho prava a zakona.Potom s asistenci policiie je takovyto straznik silnej a schopnej udelat cistku na nemalem useku reky, ci jezera, nebo rybniku.Je to ale vse o omlazeni funkcionaru črs.
- Sobota 22. srpna 2009 v 8:03® Tommy
-
František Helm> Z toho je mi na blití
- Pátek 21. srpna 2009 ve 22:48® František Helm
-
Ve všem tady máte pravdu, jsme v Čechám…, dáváme svazu málo peněz…atd!!! to jsou argumenty více než pravdivé. Proč má ale člověk koukat na to, jak dokáže jedna zahraniční (ale i tuzemská „vyvedená“ výprava) během jednoho týdne chytání „zmasakrovat“ vodu takovým způsobem, že se to nepovede za celou sezónu ani stovce běžných rybářů??? To opravdu přestává rozum stát…
- Pondělí 17. srpna 2009 v 7:52® Tommy
-
kety.vydra> Tak to je taky možný a hlavně pravděpodobný nebo typický ?
)
- Pondělí 17. srpna 2009 v 0:18® kety.vydra
-
Tommy> Jo,porybného pošleš do pr…na Lipno a on ti to příště osolí tak,že na Lipně skončíš ty
(nic ve zlým)
- Neděle 16. srpna 2009 ve 20:52® Tommy
-
kety.vydra> Kdyby nedej bóže mě za něco jebal porybnej tak ho asi pošlu do PR… a nebo na Lipno
- Neděle 16. srpna 2009 ve 20:26® plescarp
-
Tommy> jo presne tak a obychejny rybar neudela nic