Chytej.cz

Pěst na oko

V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 14. března 2009 v 18:42® chosebaits
chosebaits

HaD> no jo,to mě nenapadlo.Jezdím tam jen v létě.

Sobota 14. března 2009 ve 14:06® HaD
HaD

chosebaits> brzo ráno v zimě u vody není nikdo…

Středa 11. března 2009 v 19:51® VODA
VODA

NA KAŽDOU SVINI SE VAŘI VODA TO ŘIKAM JA!!!!!!!!!!!!pivo

Středa 11. března 2009 v 18:47® Sander
Sander

Robur > samozřejmě, kameru na stativ a už to jede ze křoví… Pamatuj že kdo nečeká zradu, je málo opatrný.

Středa 11. března 2009 v 9:23® chosebaits
chosebaits

HaD> několik let jezdím na rybářskou dovču na lužnici, a vždy kdyš se ukázal někdo cizí ,tak měl kontrolu od RS.Tento člověk to má asi ošefovaný na spolku,nebo není toto možné.

Středa 11. března 2009 v 8:43® Robur
Robur

Sander, aji kdyby bylo to místo jen jedno. To se tam jako zamaskuješ tak, že ti budou koukat jen oči nebo ze druhého břehu dalekohledem?

Úterý 10. března 2009 v 17:32® HaD
HaD

Sander> je to bohužel složité. Těch míst je mnoho na cca 20 km řeky a odhadnout, kde bude je téměř nemožné. Jediná varianta je čekat před barákem a trvale ho sledovat.

Úterý 10. března 2009 v 15:18® Sander
Sander

Robur > tu řeku neznám, pokud je tam 20 míst nabouchaných sumci na kilometr řeky, pak máš pravdu. Pokud ne, rybář znající tamnější poměry to má stejně jednoduché, jako u toho Kauflandu.

Úterý 10. března 2009 v 9:58® 1Mara
1Mara

Tak já mu vzkazuji : Na každou prašivku přijde mráz a natebe obvzvlášť .A doufám že si to přečtou i ti co odněj ty sumíky kupujou ! Jste banda tupých negramotú !

Úterý 10. března 2009 v 9:15® Robur
Robur

Sander, jenže hlídat kolo před Kauflandem je jednodušší než hlídat břeh řeky:-D . To by se musel asi nasadit hlídač na dotyčného rovnou před dům, aby se vědělo, že odchází na ryby a pak vědět z jakého top fleku ty ryby tahá. Pokud ty místa střídá, tak už vzniká problém. Další věcí je, že si to tu klidně může přečíst.

Pondělí 9. března 2009 ve 21:27® Beer.Beda
Beer.Beda

Sander> Děkuji.Mě až tak taky ne, ale jak to říct slušně.Prostě mi to se-re.Ty chodíš okolo vody aby sis zachytal a pak přijde tavový ňouma a je to.

Pondělí 9. března 2009 ve 21:08® Sander
Sander

Beer.Beda > mně se to bohužel moc netýká, inkriminované místo mám 70km, ale třeba se toho pár místních ujme…
A gratuluji k dnešnímu úlovku :-)

Pondělí 9. března 2009 ve 21:07® Beer.Beda
Beer.Beda

Sander> Jo jo plně souhlasím.Řekni kdy a kde a třeba by se sešla větší parta ať to stojí za to.

Pondělí 9. března 2009 ve 21:03® Sander
Sander

U nás před Kauflandem se často kradla jízdní kola. Parta kluků, provozovatelé cykloprodejny, vybrali ve svém obchodě drahé kolo, bez zamčení ho postavili do stojanu před Kaufland a drželi hlídku. Zloděj byl přistižen při činu a odnesl si solidní trest.

Co tento návod využít i u vody?

Pondělí 9. března 2009 ve 20:58® HaD
HaD

gadasnik> když dáš hájení, tak bude mít u vody ještě větší klid než teď. I když někdy brzo ráno či večer za tmy teď u vody stejně nikdo není.

Pondělí 9. března 2009 ve 20:38® Losfedos
Losfedos

HaD> to je poradny pytlak,chtelo by mu slapnout na krk.za kazdyho sumce kteryho upytlacil by si zaslouzil poradnou nakladacku…

Pondělí 9. března 2009 v 19:50® albin
albin

HaD:Loni v září jsem byl týden pod Táborem na Lužnici.Každý den jeli dva týpci na kroskách kolem Harachovky přes lávku dozadu s báglama na pruty.Za cca půl hodiny jeli zpátky,dali si na Harachovcepivo a zmizeli.Opravdu každý den odpoledne.Vypadalo to jakoby tam někde měli šňůry nebo co.Když jsem jel potom domů potkal jsem je ještě na obchvatu Tábora,tak možná jeli z jinýho fleku,protože to bylo ráno. :-| :-(

Pondělí 9. března 2009 v 18:08® Beer.Beda
Beer.Beda

To si asi pan Z.B. přišel na pěknej balík.To musí být asi pořádná odvaha, respektive blbost a netolerance k ostatnímu životu.By mě zajímalo, kdyby spal a někdo mu vrazil nůž pod žebra asi nic moc.Je přinejmenším smutné, že se tohle tady děje.Asi by se měl někdo postarat o to, aby už si nezapytlačil.Jenže kde nic neni ani smrt nebere.

Pondělí 9. března 2009 v 16:46® gadasnik

HaD> :-O :-O ........není možné na svazu zahájit určitý úsek vody po dobu zazimování slizounků????Ono je určo prasárna čubat je v „posteli“,ale takových míst na řekách je hafo a říct,kde jsou,je to samé jako říct,kde jdou ryby stopro.A jak jsi psal,je vidět,že se „řemeslo dědí z otce na syna“.No je to hnus,velebnos­ti.Jinak pěknej kalendář 2010,počítej jedním pro mně,jinak ti kulky urvu.:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Pondělí 9. března 2009 v 16:30® Sonny Red
Sonny Red

Za to je trest smrti,nebo veřejné linčování

Pondělí 9. března 2009 v 15:25® HaD
HaD

albin> připomeňl, nevzpomínám si o co šlo

Pondělí 9. března 2009 v 9:29® filip111
filip111

HaD: to je smutný:-((

Neděle 8. března 2009 ve 22:12® 1Mara
1Mara

Regulus máš os.pivo

Neděle 8. března 2009 ve 22:03® albin
albin

HaD:A co ty dva kluci na kroskách,co jsem ti o nich psal.Nevíš o nich něco?

Neděle 8. března 2009 ve 21:04® LojzaRybka
LojzaRybka

HaD> je to smutný:-((

Neděle 8. března 2009 ve 20:36® 1Mara
1Mara

No asi stím nikdo nic neudělá pokavaď ho někdo nechytí za ruku nebo za hubu:-|

Neděle 8. března 2009 ve 20:24® HaD
HaD

LojzaRybka> při tření jich nikdy není tolik pohromadě, jako když přežívají zimu. Jestli to někdo nafoukl netuším, ale že tenhle zmrd z řeky za zimy odnosil tisíce sumců je fakt. Má to po otci, ten jich sejmul taky tisíce :-((

Neděle 8. března 2009 v 17:35® LojzaRybka
LojzaRybka

HaD>to je masil při tření??,nedovedu si představit nachytat tolik sumců za den,nenafouknul to někdo??=-| v každém případě je tento pán odstřelovej kus bez hájení

Neděle 8. března 2009 v 17:18® 1Mara
1Mara

No unás se taky povídá že na Barboře což je pěkná voda hluboká čistá a veliká a jsou tam potápěči tak hodně lidí tvrdí že tam to harpunujou ale nikdo je nechytil ještě za ruku takže to taky neprochazí tak jak by mělo. :-((

Neděle 8. března 2009 v 17:17® sus1

HaD> … a nebo ho nechtěl chytit,at mi neřikají,že ho tam znají chvilku.To je ono,kdyby se chtělo,tak…:-|