Vyhledávání
Pěst na oko
V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 14. března 2009 v 18:42® chosebaits
-
HaD> no jo,to mě nenapadlo.Jezdím tam jen v létě.
- Sobota 14. března 2009 ve 14:06® HaD
-
chosebaits> brzo ráno v zimě u vody není nikdo…
- Středa 11. března 2009 v 19:51® VODA
-
NA KAŽDOU SVINI SE VAŘI VODA TO ŘIKAM JA!!!!!!!!!!!!
- Středa 11. března 2009 v 18:47® Sander
-
Robur > samozřejmě, kameru na stativ a už to jede ze křoví… Pamatuj že kdo nečeká zradu, je málo opatrný.
- Středa 11. března 2009 v 9:23® chosebaits
-
HaD> několik let jezdím na rybářskou dovču na lužnici, a vždy kdyš se ukázal někdo cizí ,tak měl kontrolu od RS.Tento člověk to má asi ošefovaný na spolku,nebo není toto možné.
- Středa 11. března 2009 v 8:43® Robur
-
Sander, aji kdyby bylo to místo jen jedno. To se tam jako zamaskuješ tak, že ti budou koukat jen oči nebo ze druhého břehu dalekohledem?
- Úterý 10. března 2009 v 17:32® HaD
-
Sander> je to bohužel složité. Těch míst je mnoho na cca 20 km řeky a odhadnout, kde bude je téměř nemožné. Jediná varianta je čekat před barákem a trvale ho sledovat.
- Úterý 10. března 2009 v 15:18® Sander
-
Robur > tu řeku neznám, pokud je tam 20 míst nabouchaných sumci na kilometr řeky, pak máš pravdu. Pokud ne, rybář znající tamnější poměry to má stejně jednoduché, jako u toho Kauflandu.
- Úterý 10. března 2009 v 9:58® 1Mara
-
Tak já mu vzkazuji : Na každou prašivku přijde mráz a natebe obvzvlášť .A doufám že si to přečtou i ti co odněj ty sumíky kupujou ! Jste banda tupých negramotú !
- Úterý 10. března 2009 v 9:15® Robur
-
Sander, jenže hlídat kolo před Kauflandem je jednodušší než hlídat břeh řeky
. To by se musel asi nasadit hlídač na dotyčného rovnou před dům, aby se vědělo, že odchází na ryby a pak vědět z jakého top fleku ty ryby tahá. Pokud ty místa střídá, tak už vzniká problém. Další věcí je, že si to tu klidně může přečíst.
- Pondělí 9. března 2009 ve 21:27® Beer.Beda
-
Sander> Děkuji.Mě až tak taky ne, ale jak to říct slušně.Prostě mi to se-re.Ty chodíš okolo vody aby sis zachytal a pak přijde tavový ňouma a je to.
- Pondělí 9. března 2009 ve 21:08® Sander
-
Beer.Beda > mně se to bohužel moc netýká, inkriminované místo mám 70km, ale třeba se toho pár místních ujme…
A gratuluji k dnešnímu úlovku - Pondělí 9. března 2009 ve 21:07® Beer.Beda
-
Sander> Jo jo plně souhlasím.Řekni kdy a kde a třeba by se sešla větší parta ať to stojí za to.
- Pondělí 9. března 2009 ve 21:03® Sander
-
U nás před Kauflandem se často kradla jízdní kola. Parta kluků, provozovatelé cykloprodejny, vybrali ve svém obchodě drahé kolo, bez zamčení ho postavili do stojanu před Kaufland a drželi hlídku. Zloděj byl přistižen při činu a odnesl si solidní trest.
Co tento návod využít i u vody?
- Pondělí 9. března 2009 ve 20:58® HaD
-
gadasnik> když dáš hájení, tak bude mít u vody ještě větší klid než teď. I když někdy brzo ráno či večer za tmy teď u vody stejně nikdo není.
- Pondělí 9. března 2009 ve 20:38® Losfedos
-
HaD> to je poradny pytlak,chtelo by mu slapnout na krk.za kazdyho sumce kteryho upytlacil by si zaslouzil poradnou nakladacku…
- Pondělí 9. března 2009 v 19:50® albin
-
HaD:Loni v září jsem byl týden pod Táborem na Lužnici.Každý den jeli dva týpci na kroskách kolem Harachovky přes lávku dozadu s báglama na pruty.Za cca půl hodiny jeli zpátky,dali si na Harachovce
a zmizeli.Opravdu každý den odpoledne.Vypadalo to jakoby tam někde měli šňůry nebo co.Když jsem jel potom domů potkal jsem je ještě na obchvatu Tábora,tak možná jeli z jinýho fleku,protože to bylo ráno.
- Pondělí 9. března 2009 v 18:08® Beer.Beda
-
To si asi pan Z.B. přišel na pěknej balík.To musí být asi pořádná odvaha, respektive blbost a netolerance k ostatnímu životu.By mě zajímalo, kdyby spal a někdo mu vrazil nůž pod žebra asi nic moc.Je přinejmenším smutné, že se tohle tady děje.Asi by se měl někdo postarat o to, aby už si nezapytlačil.Jenže kde nic neni ani smrt nebere.
- Pondělí 9. března 2009 v 16:46® gadasnik
-
HaD>
........není možné na svazu zahájit určitý úsek vody po dobu zazimování slizounků????Ono je určo prasárna čubat je v „posteli“,ale takových míst na řekách je hafo a říct,kde jsou,je to samé jako říct,kde jdou ryby stopro.A jak jsi psal,je vidět,že se „řemeslo dědí z otce na syna“.No je to hnus,velebnosti.Jinak pěknej kalendář 2010,počítej jedním pro mně,jinak ti kulky urvu.
- Pondělí 9. března 2009 v 16:30® Sonny Red
-
Za to je trest smrti,nebo veřejné linčování
- Pondělí 9. března 2009 v 15:25® HaD
-
albin> připomeňl, nevzpomínám si o co šlo
- Pondělí 9. března 2009 v 9:29® filip111
-
HaD: to je smutný
- Neděle 8. března 2009 ve 22:12® 1Mara
-
Regulus máš os.
- Neděle 8. března 2009 ve 22:03® albin
-
HaD:A co ty dva kluci na kroskách,co jsem ti o nich psal.Nevíš o nich něco?
- Neděle 8. března 2009 ve 21:04® LojzaRybka
-
HaD> je to smutný
- Neděle 8. března 2009 ve 20:36® 1Mara
-
No asi stím nikdo nic neudělá pokavaď ho někdo nechytí za ruku nebo za hubu
- Neděle 8. března 2009 ve 20:24® HaD
-
LojzaRybka> při tření jich nikdy není tolik pohromadě, jako když přežívají zimu. Jestli to někdo nafoukl netuším, ale že tenhle zmrd z řeky za zimy odnosil tisíce sumců je fakt. Má to po otci, ten jich sejmul taky tisíce
- Neděle 8. března 2009 v 17:35® LojzaRybka
-
HaD>to je masil při tření??,nedovedu si představit nachytat tolik sumců za den,nenafouknul to někdo??
v každém případě je tento pán odstřelovej kus bez hájení
- Neděle 8. března 2009 v 17:18® 1Mara
-
No unás se taky povídá že na Barboře což je pěkná voda hluboká čistá a veliká a jsou tam potápěči tak hodně lidí tvrdí že tam to harpunujou ale nikdo je nechytil ještě za ruku takže to taky neprochazí tak jak by mělo.
- Neděle 8. března 2009 v 17:17® sus1
-
HaD> … a nebo ho nechtěl chytit,at mi neřikají,že ho tam znají chvilku.To je ono,kdyby se chtělo,tak…