Vyhledávání
Pěst na oko
V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 30. listopadu 2008 v 9:43® Cudla
-
Promin měl jsem zafixováno že jsi RS,to víš my 50+ jsme už sklerotici
- Sobota 29. listopadu 2008 ve 14:39® chosebaits
-
Cudla -Možná jsme se už podkali,u vody jsem víc než doma.Dřív mě bavila plavačka a vláčka a chodíval jsem dost na řeku.Do Chomutova jezdím na školení ohledně lovu el.agregátem. Pět let jsem se věnoval jen kaprum na bobky,ted sumcařina,feedr a trochu vláčka.
- Sobota 29. listopadu 2008 ve 14:15® chosebaits
-
Cudla -Nemohl jsem tě kontrolovat nebo nejsem člen RS.Voda je to krásná,ale už né tak plná ryb jako dřív.Špatný rybář neni jen ten co porušuje rř,špatný rybář je i ten co si neváží přírody a toho co tu ještě máme.Opravdu musí být tady v ČR vše černé na bílém a to ještě pod pohružkou nějakého postihu??? Musíme někoho neustále kontrolovat a dělat ty ty ty???
- Pátek 28. listopadu 2008 ve 23:04® Cudla
-
Chosebaits:KOntroly nemyslím ve zlým,ale ten úsek jsem dost často navštěvoval,takže sme se možná někde srazili.Je to krásnej úsek vody a máš pravdu lidi si to po… sami.Nikdy jsem se kontroly nebál protože mívam vždy vše v cajku doufám.
- Čtvrtek 27. listopadu 2008 ve 13:03® chosebaits
-
Cudla – To co píšeš ohledně RS a cikánem je opravdo dlouho.Změny v MO Kadan byly velké a je to opravdu znát. Určitě jsem tě nekontroloval.To co se dělo pod seprou už nechci dál řešit,nebo je to už vyřešený navždy.Když se rybáři neuměj chovat,tak přichází nejednoduší krok a to je zákaz.Dojeli na to i slušní rybáři,ale to už tak bývá.Petruv zdar.
- Středa 26. listopadu 2008 v 10:26® Cudla
-
chosebaits:Ano pod Semprou je CHKO,ale karavan a bivak stály na pozemku čerpačky na tkzv. odstavné ploše.Jezdil jsem velice rád Ohře od Kotvy po Sempru,možná si mě i kontroloval.Mušil a plavačkoval jsem,ted radši jezdím kvůli některým tak zvaným členům RS radši do LOJZOVA nebo nahoru nad Perštejn.Když člen RS váhá jestli náhodou neporušuješ něco když máš goldkopa,nebo 3 nymfy.Jeli-to na MP povolený nebo ne.Našli se taky dobří,takovej udělanější cikán mě překvapil přístupem a slušností,ale to už je dýl.
- Středa 26. listopadu 2008 v 0:19® LojzaRybka
-
jj,je to tak,každý delší porušování se řeší tak že to odnesou i nevyní,chodilo tam i plno rybářů kteří si chtěli jen zachytat,já si osobně myslim že je dobře že se tam teď už nesmí chytat,ryby potřebujou ke tření klídek a to tam neměli,než se stačili vytřít,tak byli někde v salátu nebo v horšim případě u slepic.Jedena změna v RS by měla být od příštího roku i tady v žatci mezi jezama na pstruhovce,končí tam vyjímka lovu na mimopstruhovou povolenku a lidi si to udělali sami,bohužel to odnesou i ti co tam chytali poctivě.Šlo tam oto že plno,podotýkám plno rybářů tam jezdilo fakt jen pro maso,já osobně jsem byl svědkem že při kontrole lovící,nebudu říkat rybář,protože to bylo prase,mě řekl že kapry už nemá kam dávat,že to nežerou už ani slepice a příbuzní to už taky nechtěj,v úlovkáči měl kapry zapsaný i rovných 40cm,ale zato mu nikdo povolenku nesebera a taky nemůže říct ani slovo,ale plno rybářů místních žateckých tam přišlo o povolenku zato že jim dva kapři nestačili a nebo když už měl chycený dva,tak třetího dal vedle kolegovi a toto se tam dělo pořád,rybáři nasebe žalovali,že on si bere tři každej den a já to udělal poprvé a také nad jezem je pásmo zákazu lovu z důvodu ryb.přechodu a rybáři si sednou k ceduli a se zákazem a nahazujou po proudu k přechodu a potom říkaj že jim to tam vždy splave.Prostě plno lidí je nenapravitelných,tak zato platěj,pokud je teda někdo chytne a bohužel to nějak odnesou i slušní
- Úterý 25. listopadu 2008 v 15:03® chosebaits
-
LojzaRybka – co ty na to,jako člen RS?
- Úterý 25. listopadu 2008 ve 14:57® chosebaits
-
Shrek23 -boded ne.ó.Nemá toto cenu řešit,nebo to nikam nevede.To co se dole dělo se už dít nebude,nebo tam má smulu už každej.Každej by si měl uvědomit svojí chybu a pak muže jít dál.Nechci se zastávat RS,ale jsou to taky jen lidé, který chodí do práce a mají rodinu a koníčka a proto nemohou být všude každý den. Když něco nejde po dobrém a lidi si toho nevážej,tak se dělá poslední krok a to zákaz.
- Úterý 25. listopadu 2008 ve 14:48® Shrek23
-
chosebaits> neházej všechny do jednoho pytle.
- Úterý 25. listopadu 2008 ve 14:44® Shrek23
-
chosebaits> a co mám?ty to máš ze zdrojů a já to vyděl na vlastní oči.
- Úterý 25. listopadu 2008 ve 14:44® chosebaits
-
LojzaRybka -Máš pravdu,ale já nejsem solidní.)To co jse dělo pod seprou bylo katastrofální a protože si rybáři ničeho neváží,muselo to bezesporu takto dopadnout.
- Úterý 25. listopadu 2008 ve 14:40® chosebaits
-
Shrek23 -máš to tu v jednom přispěvku a mám to i z druhého zdroje.
- Úterý 25. listopadu 2008 ve 14:16® Shrek23
-
LojzaRybka> Máš pravdu .
- Úterý 25. listopadu 2008 ve 14:15® Shrek23
-
chosebaits> Promiň asi si to špatně pochopil ja to zdůrazňoval pač nevim kdo ti takové věci říkal že jsme tam chytali na úhoře…
- Úterý 25. listopadu 2008 ve 14:14® LojzaRybka
-
myslim že je zbytečný se bavit otom co bylo,bavte se otom co se dá dělat teď,timhle že on a ty atd. se nic neřeší,a jestli někdy něco opravdu bylo,tak vás pozoruju že teď jste oba jiní a solidní rybáři.Je to tak ???
- Úterý 25. listopadu 2008 ve 14:10® chosebaits
-
Shrek23-Uhoře nemužeš mít v ČR na sumce ani po 16,červnu. Píšeš(Pokuď se nemýlim tak letos tam na úhoř nikdo nechytal zvlášť né letos).Loni se také nemohlo pane rybáři.To ti bylo řečeno,aby jste lidi mlátily ?????
- Úterý 25. listopadu 2008 ve 14:09® Shrek23
-
chosebaits> Nevim jak u vás na organizaci ale mě osobně na výroční schůzy bylo řečeno proč něco neudělám stím humusem co se děje u vody.
- Úterý 25. listopadu 2008 ve 14:02® Shrek23
-
chosebaits> Tak já se tě zeptam jinak a co karavany ty jsou v chráněné oblasti povoleny???? Pokuď se nemýlim tak letos tam na úhoř nikdo nechytal zvlášť né letos a ještě ktomu v květnu jenom jsme tam na ně jezdily. A vřadu není jasně napsáno zda smim nebo nesmim chytat sumce jenom od 16.června na rousnice????? Když rybu vrátim spět do vody…
- Úterý 25. listopadu 2008 ve 13:49® chosebaits
-
Shrek23-Domluvu na to,že nebudeš házet odpadky a rozdělávat ohen v CHKO??To je snad dle zákona jasný a nepotřebuju domluvu.Ono se muže tábořit nebo bivakovat v CHKO???Ukazuješ na jiný rybáře,ale kdo chytal na uhoře a ještě ke všemu v květnu.To,proč jse to tam zavřelo a vás tam taky nenechaly víš asi sám,tak se neptej.Aspon jste tomu trochu pomohli,ale spusob je trochu divnej.Hlavně vše vrátit do puvodního stavu.
- Úterý 25. listopadu 2008 ve 13:39® Shrek23
-
chosebaits> A nemyslíš si že to moch být ten účel jak takový hovada jak tu píšeš odstranit ? Jde viď jak málo ti záleží na rybách a vodě.Nevim zda si někdy vyděl loď plnou podměrečnejch kaprů nebo aby někdo nes od vody plný vezírek candátů a ještě se tím chlubil.Já osobně na takové věci nemám žaludek a ty snad jo?????
- Úterý 25. listopadu 2008 ve 13:29® Shrek23
-
chosebaits> Pozor my jsme měli ze životnim domluvu museli jsme mít bivak bez pevné podlahy a dodržovat daná pravidla. Jako například to že tam nebudem nechávat válet odpadky a rozdělávat otevřený oheň. To bylo jasně stanoveno ve smlouvě. Tak že nevim o tom že bych něco porušoval . Pokuď si nadále myslíš že jo tak máš pravdu a přiznám to. Ale že tam někdo vykácel náletové porosty a bagroval tam břech pro svůj prospěch a pohazoval tam odpadky a různé plechovky od barev a ředidel .Pak si myslim že jsem nic neporušil.Co mi na to řekneš teď.
- Úterý 25. listopadu 2008 ve 13:08® LojzaRybka
-
když jsem v neděli chytil toho mníka a duháka,tak jsem napsal jak se zvedali duháci,měli by jste vidět co se tam teď děje,trojce bláznů to tam zrovna teď bagruje v polovině řeky
- Úterý 25. listopadu 2008 ve 13:01® LojzaRybka
-
chosebaits> máš osobku
- Úterý 25. listopadu 2008 ve 12:23® chosebaits
-
ladamaj -Jsem rád,že koukáš z pozadí na tuto diskusi a nepíšeš už vubec nic.Sám si stěžuješ na ostatní,přitom porušování rybářského řádu ti není vubec cizí.Pár lidí my řeklo co jse tam dělo a vy my to jen dokazujete.Nehodlám nikomu dělat ostodu jaký je,proto budu mlčet.
- Úterý 25. listopadu 2008 v 10:52® chosebaits
-
Shrek23 – Člověče,ty jsi ze mě děláš prdel???Ty se zastáváš někoho,ale sám porušuješ veškerý zákony.Ty máš bivak v CHKO a ještě jse tím chlubíš.A rř ti nic neříká??? Já jsem v životě viděl hodně humusu,ale tohle ještě ne.Nemáte rádi masaře a přitom jsi dáte mezi ně karavan s bivakem.Já nemám rád masaře a rybáře hovada a proto vyhledávám klidná místa na toku a né jejich ráj.Záměrně jsem v neděli napsal(Aby toho nebylo málo,tak tam jeden pán z té osady dělal rozbroje a napadal lidi asi ze závisti.) a vy se k tomu ještě přiznáte.Toto je vrchol všeho.Tyto problémy se dají řešit jinak,než napadat lidi,ale přece nebudu volat porybný,když já sám porušuji rybářský řád,že???????????????????? Zeptal jsem se pár lidí na vaše počínání pod semprou a nevěřil jsem,že je toto možný,ale pravda je zlá a krutá.
- Pondělí 24. listopadu 2008 ve 21:01® Shrek23
-
chosebaits> Promiň že se ti míchám do napadání člověka který bral pod semprou míň ryb než já . A to jsem tam jezdil za nim často pač jsem tam měl postavenej bivak. Za celou dobu co jsem tam jezdil jsem viděl tolika humusu co ty ne . Že si někdo vezme rybu no budiš ale že si vezme ušlechtilou rybu která nemá míru jsem viděl poze u některejch RYBÁŘŮ MASAŘŮ a to pouze u Šmejkala a spol. A to jestli ladamaj tam někoho napadal že tak činil tak to schvaluju já to dělal taty. Pač jsem tam pouštel z vezírků kapříky který neměli lovnou míru 40cm pokuď to nevíš.
- Pondělí 24. listopadu 2008 v 17:22® chosebaits
-
Udeříl jsem na hlavičku a je klid.
- Neděle 23. listopadu 2008 ve 21:15® chosebaits
-
ladamaj -Tuto debatu končim,nebo to nikam nevede.Nemám důvod na tebe sahat a ani tě nikde neurážim.Tebe štve,že vás vystěhovali ze sempry.V CHKO nemůže nikdo stanovat,natož tam mít karavan a po sléze pronajatou budovu.Také je tam dva měsíce zákaz rybolovu.Byl to ráj masařů a něco se s tím muselo udělat.Kdo to zná,ví o čem je řeč.Hold plno masařům tam skončily žně.Aby toho nebylo málo,tak tam jeden pán z té osady dělal rozbroje a napadal lidi asi ze závisti.Tak jse to zavřelo včetně přístupové cesty a vadí to jen několika lidem,většině to nevadí ba naopak.Měj se pěkně a ať dostaneš všechny ty pytláky aspoň do lochu.
- Neděle 23. listopadu 2008 ve 20:04® ladamaj
-
chosebaits>1-výcvik bych použil při napadení a ani to nemusím mám asistenčního psa zkus na mě šáhnout máš smůlu není cvičen na poslání chrání sám.Za 2-máš báner za každou urážku která zde padla a vrchol všeho udělat ze mě masaře je drzost a hnus staré přísloví podle sebe soudím tebe.