Chytej.cz

Pěst na oko

V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 13. října 2013 v 11:55® džigit

nnnap> předsedo, jsi spokojen? :-))

Tento příspěvek byl editován 18.10.2013 10:41:58 uživatelem džigit.
Neděle 13. října 2013 v 11:48® nnnap
nnnap

jasný :-)) jenom to trošku rozděluj, ten zásah admina. Nemá každý v hlavě temelín, některým nám to hůře spaluje, to fosilní, tak ať nejsme zmatení. Třeba odstavcem:-)

Neděle 13. října 2013 v 11:36® džigit

nnnap> mladej,ale kujevsky nasjanej rybář :-))

Tento příspěvek byl editován 13.10.2013 11:37:19 uživatelem džigit.
Neděle 13. října 2013 v 10:30® nnnap
nnnap

což tak to trošku oddělit, boží zásah

Sobota 12. října 2013 ve 13:57® ondraves

Zdravím : mě se letos opravdu nelíbylo chování některých rybařu npř: MASARI kteří si odnesou 5 kapru deně a nikdo stímnic nedělá . Pak se mi zdá trochujako blbost omezení lovne doby abychto o pulnoci vytahl a šel na 4 hodiny spátje to trochu na hlavu .

Což si to po sobě přečíst a opravit,když už tím chceš něco důležitého sdělit?

Tento příspěvek byl editován 13.10.2013 12:05:27 administrátorem džigit.
Čtvrtek 10. října 2013 ve 20:59® OBr
OBr

No ty pí***, kolik podobnejch hovadin ještě je? Tohle se nám jednou krutě vymstí: http://vtm.e15.cz/…sto-na-svete

Středa 9. října 2013 ve 21:34@ Palivec

ladamaj> Ještě se směji Ládíku. Jaké máš číslo za těmi dvěmi nulami? James Bondes je 007, Schwarzenberg 009 a ty?

Úterý 8. října 2013 ve 23:04® nnnap
nnnap

obyčejný člověk, to je většinou socdem nula, komunisty jako nelegální partaj vynechám, tedy typicky – soudce, policajt, hasič, úředník, učitel, doktor a jiná na státu závislá sebranka. Dále se takto titulujou děvky prodejný ve službách a dělnických profesích, které by mohli toto konat samostatně na ičo, ale hrdost a touha platit veškeré daně jim toto nedovolí.

Tento příspěvek byl editován 8.10.2013 23:06:42 uživatelem nnnap.
Úterý 8. října 2013 v 15:05® ladamaj
ladamaj

KOLIBŘÍK>nech moji bývalou práci raději stranou bude to lepší stejně k tomu víc neřeknu:-(( a co se týká návštěv tak zde sem i několikrát za 1 hod. tímto tuto nesmyslnou diskusi končím je to hov..:->

Úterý 8. října 2013 ve 14:24® KOLIBŘÍK
KOLIBŘÍK

ladamaj> Já nemám nic proti žádnému povolání každého z nás.At se každý živý čím chce.Ale z tvého zápisu šel tak trochu strach aby někdo o něčem v takové to diskusi s tebou komunikoval.Když napíšeš že nejsi obyčejný človíček..... Jinak k tomu tvému prvenství v tom přihlašování.Ty jsi se zde zaregistroval v lednu 2006.To je k dnešnímu dni asi plus mínus 2500dnů.Sám jsi se přihlásil na tento web celkem asi 42000 krát.To je asi sedmnáckrát za jeden den.Tak nevím kdy chodíš na ryby a na ty tvé špinavé akce.Nechci to nijak rozebírat ale normální to není.Sedmnáckrát za den se sem přihlásit to je za dvacetčtyři hodin každou hodinu a půl.

Tento příspěvek byl editován 8.10.2013 14:27:04 uživatelem KOLIBŘÍK.
Úterý 8. října 2013 ve 14:06® ladamaj
ladamaj

KOLIBŘÍK>sem jenom človíček to v každém případě ale profese je jiná do důchodu sem se dostal díky napadení nejdříve 5 lidem ale nějak nestíhali no tak jich přišlo 10 a tak dobrý nejsem zato sem tvrdý protivník ale již od ledna sem přestal spolupracovat.To že jsem zapálený rybář je pravda i to že sem invalida zná mne spousta členů osobně.Chytej navštěvuji a čtu už dost dlouho sem zde neustále a že jsem se dostal na první místo no tak asi ostatní tolik času ne maj nevím.Já vozil noťas i k vodě,ve člunu více o mé profesi mluvit nesmím a ani nechci nic příjemného dnes sem.:->

Úterý 8. října 2013 v 9:17® džigit

KOLIBŘÍK> hezky ste to pojmenoval i rozebral,pane kolego ;-)

Úterý 8. října 2013 v 9:06® KOLIBŘÍK
KOLIBŘÍK

ladamaj> Tak to jsi mě teda zklamal že nejsi obyčejný človíček.Já měl za to že jsi zapálený milovník rybařiny který se dostal dříve díky těžké práci do invalidního důchodu.A ten si zpřijemnuje četbou a konverzací zde na rybářském webu s kamarády rybáři.A on je to zřejmně tajný agent nasazovaný na tu špinavou práci v invalidním důchodu,jak sám nám zde píšeš. Navíc zde vedeš v největším počtu přihlášení členů na ten to web.Kdy jezdíš na ty akce když jseš každý den po celý rok dvacetčtyři hodin zde přihlášen.

Tento příspěvek byl editován 8.10.2013 09:10:27 uživatelem KOLIBŘÍK.
Úterý 8. října 2013 v 8:04® nnnap
nnnap

informací je dost. Prostě policejní fašismus.
Ti dva idioti si natrhli prdel, protože to byli dva idioti. Tečka. Tam není co řešit.

Sobota 5. října 2013 v 19:34® hraji
hraji

Fryw> ale buď klidný, je to můj názor, k tomu tvému jsem se vyjádřil. Za víc pozornosti mi to nestojí.

Sobota 5. října 2013 v 19:29® hraji
hraji

Fryw> mýlíš se, pouhé konstatování faktů. Rozebral jsi to sám ve svých předchozích příspěvcích. A cizí slova na mě neplatí. Nazvat policistu, který zasahuje v akci vrahem, je podle mého názoru, hodně přes čáru. A nezmění to ani sto cizích slovíček.

Sobota 5. října 2013 v 19:17® Fryw
Fryw

hraji> netrvalo to příliš dlouho a máme tu argumentum ad hominem + psychologický rozbor. To je úroveň už neatraktivní.

Sobota 5. října 2013 v 18:23® hraji
hraji

Fryw> promiň, vypracoval ses na Chytej ve skvělého odborníka a vyšetřovatele, dokonce ani ti amatéři z FBI, kteří jsou hned u toho, si ještě nedovolili udělat závěry. Ale ty máš jasno. A hned máš i vrahy. To je směšné. Směšné a ještě jednou směšné.

Sobota 5. října 2013 v 16:25® ladamaj
ladamaj

Fryw>nerad se pletu do vaší diskuse Irák a další země je úplně něco jiného.Zde platí jiné zákony a ohrožení dalších lidí a příslušníků PČR je zde u nás o něčem jiném sou zde jiná pravidla a zákony osobně sem zažil ohrožení i přestřelku kdy a kde o tom mluvit nesmím sem pod přísahou a přežil sem i sem zbraň použil 2 mrtví.Podle zákona sem nic neporušil a co sem zač se raději neptej chodím na špinavou práci.Ta ženská kdyby respektovala co měla tak tu dnes byla nikdo neví a ani netuší její úmysl chovala se jako trdlo,média to vše zveličují a danou věc sem sledoval moc špatné počínání bohu žel si vše zavinila sama vůbec to takto dopadnout nemuselo a věř tomu že vím o čem mluvím nejsem obyčejný človíček a co jsem zač mluvit nemohu bohu žel.:-((

Sobota 5. října 2013 v 15:38® Fryw
Fryw

hraji> Pocit ohrožení, to je to zaklínadlo které ospravedlňuje takovouto vraždu, nebo masové vraždění ve Vietnamu, Jugoslávii, Iráku, Libyii, Sýrii.. Pocit ohrožení je potřeba. Ten pocit ohrožení chápu. Můsí to být obrovský nápor na psychiku mít vládu která bezostyšně vraždí po celém světě. Je to kombinace strachu a pocitu viny. Je to ale jen pocit, faktem je, že ženská v autě neohrozila nikoho a byla zastřelena. Jen obyčejná ženská co nezvládla stresovou situaci. Pokud tě zajímají zdroje, zdrojem informací byla ČT, ale to je to stejné jako tebou zmiňovaný blesk nebo CNN.

Sobota 5. října 2013 ve 14:32® hraji
hraji

Fryw> předpokládám, že jsi vždycky se vším tak rychle hotový. Možná ti dva policisté, do jejichž auta narazila, úmyslně, měli jistý, pro tebe asi nepochopitelný, pocit ohrožení. I bezpečnostní experti uvedli, že byla obava, že má v autě výbušninu. Znova opakuji, ze vzdálenosti tisíce kilometrů bez znalosti bližších a přesných informací, se to hodnotí. Aspoň se podívej a poslechni, co o tom incidentu říkají na CNN a nečti jenom Blesk.

Sobota 5. října 2013 ve 14:11® Fryw
Fryw

hraji> ano, mezi tím opět policejní honička, spousta hmotné škody. Několik výstřelů…prostě zase perfektní akce

Sobota 5. října 2013 ve 13:39® hraji
hraji

Fryw> ale to není úplně celé. Ona nevrazila do jednoho patníku a hned ji zastřelili.

Sobota 5. října 2013 ve 13:32® Fryw
Fryw

hraji> Náraz do patníku a zastřelená ženská. To je celé. Ona nevjela mezi děti, vrazila do patníku. Příměry stranou. Čin a následek, to je asi to nejhorší na této události.

Tento příspěvek byl editován 5.10.2013 13:34:16 uživatelem Fryw.
Sobota 5. října 2013 ve 13:16® hraji
hraji

Fryw> každý dospělý člověk by si měl být vědom, že za své činy nese zodpovědnost, to platí i pro tu skvělou matku, která se rozhodla s vlastním dítětem v autě hrát na honičku s Policií. Já bych chtěl vidět ty komentáře, kdyby ta mrtvá vletěla s autem do školní třídy na procházce, jak by se ozvalo, proč policie tvrdě nezasáhla. Věř mi, že z odstupu mnoha tisíc kilometrů a z bezpečí vlastního bytu se ty soudy vynášejí hodně snadno. Zvlášť když máš informace jen od jedné strany.

Sobota 5. října 2013 ve 13:09® Fryw
Fryw

http://www.novinky.cz/…presemi.html

" Vyšetřovatelé nyní podle agentury AP zjišťují, nakolik byla Careyová odpovědná za své chování. "

A nakolik byli zodpovědní za své chování její vrazi?!

Úterý 24. září 2013 ve 13:58® HaD
HaD

Palivec> si piš :-D

Úterý 24. září 2013 ve 13:52@ Palivec

nnnap> To vypadá skutečně jako bašta. To Germáni skutčně žerou? Já když tam byl naposledy, žrali všichni šparglu politou máslem… Kolik to má asi kcal, ten talířek? Na obrázku je množství jídla na 200 kcal.

foto/diskuze/pest_na_oko/2013/th-img101881.jpg
Úterý 24. září 2013 ve 13:40@ Palivec

To jsou háky! http://all-that-is-interesting.com/…ties/page/3/

Úterý 24. září 2013 ve 13:20@ Palivec

David H.> I v tomhle máš prsty, i na auto s tou královskou fuchtlí jsi svítil ty? http://www.ac24.cz/…l-z-britanie