Vyhledávání
Pěst na oko
V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 9. května 2013 ve 20:16® nnnap
-
regulus> todleto je taky na přes tlamu. http://technet.idnes.cz/…e-/veda.aspx?…
Ale asi je to v pořádku. To gramlavé maso musí pryč, jak říkávají tesaři. Prostě populističtí idioti vychcípaj a bude klid. A můžem začít jako lidstvo znovu. Ovšem už bez kačky jaujau a jiných syfiliků.
- Čtvrtek 9. května 2013 v 19:41® regulus
-
Přemejšlel jsem, jestli to dát do diskuse o MVE, když na to tam přišla řeč, ale asi se to víc hodí semka.
Takže sklízíme výsledky vlády socanů a zelenejch. Už před X lety jsem tvrdil, že to tak nakonec dopadne a bohužel jsem se nemýlil.
- Úterý 7. května 2013 v 10:10® Draky
-
džigit> s timhle opatrne
- Úterý 7. května 2013 v 7:46® džigit
-
regulus> hlavně, že ho neobjevili v buřtech…
- Úterý 7. května 2013 v 0:28® Fryw
-
Pohoda. Vždyť člověk je zboží na trhu.
- Úterý 7. května 2013 v 0:19® regulus
-
Tak nevím jestli je mi k pláči, k blití nebo …
- Pondělí 6. května 2013 ve 22:03® džigit
-
OBr> leda howno!!! Kujwa už to posrali korejcema a včil totok…
- Pondělí 6. května 2013 v 19:01® OBr
-
sus1> tak pokud by to byla spalovna na bordel, kterej se válí všude kolem, ruku bych zvedl, ale musela by mít čapí hnízdo nahoře na komíně
- Pondělí 6. května 2013 v 18:29® sus1
-
OBr> Jakejkoliv zásash do takové přírody je hnus,at je ošetřenej čimkoliv.
- Pondělí 6. května 2013 v 18:28® sus1
-
David H.> Hodně slušně řečeno.
- Pondělí 6. května 2013 v 18:28® gavlos
-
lidi jsou bezohledne(prasata) psano slusne..kdyz jsem musel v desti utikat pres pul parkoviste s 5mesicni dcerkou v rukach,nebot nejaky tlusty 50lety penis si vklidu zaparkoval na miste ZNACKOU vyhrazenem stani pro ridice s detmi.kdyz jsem ho slusne upozornil jestli je tak lenivi nebo takovy () ze zabira misto pro nas s detmi jeste me poslal do .....!!!!nemit dcerku v rukach tak bych mu dal pesti!!!!frajer mel jedind stesti ze neridila zena a ja v sobe nemel aspon par piv…asi bych mu prinejmensim vypustil kola.popripade probodal gumy.aspon sem mu hoodne splival okna…nejsem zadny agresor ale takove chovani??!
- Pondělí 6. května 2013 v 18:11® gavlos
-
jj.je to kuvaaa hnus co se venku vali…v so na rybach..par rybek a dve igelitky bordelu od rybaru…dle pravidel crs sem to „musel“uklidit..doufam ze na tom miste to nebude o vikendu stejne..a menit misto se mi moc nechce..
spalovna se da prekousnout ale treba blize te ostravy v ramci NH nebo mittalu..ale ne uprostred beskyd!!!
- Pondělí 6. května 2013 v 17:52® OBr
-
gavlos> já jí neobhahuji, jen ten článek samotný je dost tendenčně napsaný (jako většina rychle sešitejch na „efekt“ článků). Vůbec v něm nezaznělo to, co je větší problém než samotná spalovna a tím je případné zvýšení dopravy, jak zmiňuješ.
Když mám doma hezky teplo, tak to samo o sobě taky moc neškodí, spíš naopak, ale už může škodit cesta, kterou jsem se k tomu teplu dostal (nekvalitní spalování…)
Spalovna biomasy mi ale v Beskydech taky moc nevoní (byť budou víc smrdět domácí ohníčky), stejně tak by mě vadila spalovna biomasy tady u nás na Berounce, na druhou stranu bych přivítal spalovnu nebo nějakej recyklační závod na plasty, pokud to nebude hnusná obluda jako „pěst na oko“ v terénu krajiny. Sám víš, kolik se toho bordelu válí v místech, která mají statut chráněného území a kromě rybářů tak moc lidí nevidí, co se v zakrytých meandrech kupí za tuny bordele…
Tento příspěvek byl editován 6.5.2013 17:53:06 uživatelem OBr. - Pondělí 6. května 2013 ve 14:36® gavlos
-
OBr> to by ty desitky kamionu denne musely jezdit na zemni plyn…o cemz pochybuji!!nejde jen o spalovnu..jak pises muze byt ekologictejsi nez zahradkari..ale o vystavbu a provoz predevsim..do beskyd jezdim rad a casto. a nechci cestou na vylet cucet na spalovnu..budme radi ze jeste mame kus prirody..jako kdyby do tve blibene reky vypoustela cisticka uplne „cistou“nezavadnou vodu!!!
- Pondělí 6. května 2013 ve 13:21® OBr
-
sus1> paradoxně ale taková spalovna může ovzduší znečišťovat méně, než lokální topeniště, který jsou technologicky nesrovnatelné. Když budou na podzim pálit bramborovou nať na zahrádce, bude z toho mnohem víc škodlivin, než když to proženou kotlem ve spalovně.
- Pondělí 6. května 2013 ve 12:50® HaD
-
sus1> to je na pěst na oko :-/
- Neděle 5. května 2013 v 9:58® sus1
-
Je tady toho skurvenýho málo, tak je třeba …
- Sobota 4. května 2013 ve 12:17® (...Candouš...)
-
Segoves> Než by si zavolal měšťáky tka je v řiti!:D
- Sobota 4. května 2013 v 5:33® Segoves
-
Včera jsem viděl mladýho na první pohled nijak pochybnýho rybáře jak suveréně protahuje woblera pod mým oblíbeným jezem to pro mě byla veliká pěst na oko on byl trn v prdeli…sice jsem na něj zařval vypadalo že toho nechal tak sem to dál neřešil ale furt ve mě hlodá že sem měl zavolat měšťáky prodtože týpek jak jsem pak viděl tam chytal další 2 hodiny…jestli vláčel to nevím moc bych se tomu nedivil
- Pátek 3. května 2013 ve 13:56® nnnap
-
filcky zelený…
Tento příspěvek byl editován 3.5.2013 13:57:10 uživatelem nnnap.
Tady odruda sugarfašismu, fatfašismu… http://byznys.ihned.cz/…bu-nesnizila - Čtvrtek 2. května 2013 ve 20:56® regulus
-
Docela zajímavý …
- Středa 24. dubna 2013 ve 14:52® Scanix
-
Je treba bombardovat Prahu
http://www.blisty.cz/art/68253.html
- Úterý 23. dubna 2013 ve 14:20® Fryw
- Úterý 23. dubna 2013 v 8:18@ Palivec
-
regulus> A za co momentálně sedíš? Já myslím, že pro neplacení alimentů a daní.
- Středa 17. dubna 2013 ve 22:59® nnnap
-
!!!KOMÁR!!!
mne jebne!
- Pondělí 15. dubna 2013 ve 21:54® regulus
-
OBr> o energiích mě nemluv, pokud to zachytíš v zárodku, tak ostrouhají, je to otázka jednoho dopisu s výpovědí (§ 57 odstavec 1 zákona č. 40/1964 Sb.), máti naštěstí dycky hned zavolá, že asi něco posrala a aspoň sice pozdě, ale pochopí, že těch 20 korun co ušetří (možná), za to nestojí, na ty akce naštěstí zaplať pán bůh nechodí. Něco jinýho je tchán, on má svou hlavu, ten borec mu to vysvětlil, byl sympatickej a on ušetří a já už to vůbec neřeším, nemá to smysl, je to jako když hluchej buší do zdi. Za čas samozřejmě přijde na to, že mu ještě platí ta předchozí smlouva a tak placama platí dvakrát, protože předchozí smlouvu nemůže ukončit a novou podepsal. To už vyřešit neumím, sere mě to, ale komu není vzájemné rady, tomu není hospodářské pomoci.
- Pondělí 15. dubna 2013 ve 21:24® OBr
-
regulus> mě štve ta bezmocnost, momentálně moje, protože i když jsem jim už několikrát vysvětloval, co to je za šmejdy, stejně jsem jim pak doma objevil vyfešákovanej vysavač, za nějakejch 15litrů, kterej je úplně k ničemu…pak si dali trochu říct, jenže teď zase ty energie…
- Pondělí 15. dubna 2013 ve 21:12® regulus
-
OBr> napíšu to jednoduše a stručně, je to židárna, je to na přesdržku a nechápu, že toto autoři mohli psychicky vydržet. Já se tam nachomejtnout, tak sedím za těžký ublížení na zdraví nebo za vraždu. To samý jsou různí prodejci tzv. levnějších energií, vyhodíš to dveřama a ono to vleze oknem. Dokážu pochopit, že se snaží ulovit klienta třeba v rodinným baráku (je tam předpoklad vyšší spotřeby plynu nebo elektriky za topení, ohřev vody), chápu, že by si u šéfa šplhnul, ale neustále dokola obíhat bytový baráky, kde bydlí 80% starejch lidí, kteří platí měsíčně 100–200 kč za elektriku a to samý za plyn, protože ústřední topení a teplá voda je centrální a neplatí se ani z elekriky ani z plynu, tak to je fakt na palicu. Když ti přijdou měsíčně 3 agenti, polovina s flignou, že jdou kontrolovat elektroměr (kterej je na chodbě volně přístupnej) nebo plynoměr. Prostě nebudu se rozčilovat, bo by mě mohla prasknout cévka a začal bych se pochcávat.
Tento příspěvek byl editován 15.4.2013 21:14:09 uživatelem regulus. - Pondělí 15. dubna 2013 v 10:47® OBr
-
řešíme neustále politiku, ale měli bychom začít u sebe: http://www.novinky.cz/…uchodcu.html
- Neděle 14. dubna 2013 v 0:09® Fryw
-
regulus> Je to nevkus, ale ruku na srdce…zanechala hluboké šrámy v srdcích a myslích mnoha lidí. A není to zas tak dávno kdy jsme měli jásat nad vraždou v přímém přenosu…