Vyhledávání
Pěst na oko
V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 2. března 2013 ve 20:47® Fryw
-
nnnap> Já vím, je to sprosty takhle to vyfotit. Ale to až příště, bo bude žízeň (viz. níže)
- Sobota 2. března 2013 ve 20:46® Fryw
-
Je to sice zajímavá debata, ale asi k tomu nic psát už nemůžu. Protože bude 8 a to zavírají na benzínce. Nestihl bych si koupit
. Tak vyrazím a budu doufat, že nedostanu kulku mezi lopatky od policajta kterymu se bude zdát podezřely že si člověk v sobotu koupí jen jedno…
- Sobota 2. března 2013 ve 20:45® nnnap
-
Fryw> hele, zaber to příště trošku níž, možná trošku téma doprava
- Sobota 2. března 2013 ve 20:42® Fryw
-
Zajdu si do sklepa na cigáro, a koho tam nepotkám…
- Sobota 2. března 2013 ve 20:41® nnnap
-
jsou to dobytci. Tady opravdu vůbec nejde o nějakýho debila, co čórne fotrovi auto. Tady jde o okolí. Ti čuráci jsou schopní a jako že opravdu, střílet po ujíždějícím autě na sídlišti… To jsou prostě čuráci a jak jsem upřímný k autocensured, tak bych si hodně přál, aby ti dobytci českí se poučili ze zasahování v těchto situacách v usa a velmi prosím o džob pro nějakého černocha z Městského oddělení v Bronxu, aby to tady předvedl těm na státní cecek přisátým vychcancům !!! Jó, jistý plat, jistá penze…Jediná motivace k práci. Nas rath!
- Sobota 2. března 2013 ve 20:35® hraji
-
Já tedy nevím, ale pokud ten kluk dvakrát najel v plné rychlosti do policejního auta, je na místě ho považovat za nebezpečného. Druhá otázka je, jak odstranit dvoustovkou jedoucí audi z dálnice, která byla v pátek odpoledne plná aut? Ono se to krásně píše ex post od stolu. Ale zkusi si představit, že jsi na místě těch policistů. Chtěl by ses nechat zabít? Občas se dívám na televizi a na zásahy americké policie proti silničním pirátům. A jsou úplně stejně bezpocní, jako ti naši. Mohou se pokusit řízeně nabourat do unikajícího řidiče, ale pouze tam, kde neohrozí ostatní řidiče. V hustém provozu tedy nikdy. A možná Policie počítala s tím, že ten 17 letý řidič zastaví, když nebude mít kam jet. Asi těžko se dá předem předpokládat, že se 17 letý kluk cíleně zabije v tátově autě.
- Sobota 2. března 2013 ve 20:33® OBr
-
regulus> protože se cítím být osobou alespoň částečně „seznámenou“, tak bych mluvil to samé. Ale chápu, že pro běžného občana mohou být některé represivní úkony zbytečné. Ti kluci školení jsou a tady máš riziko naprosto jednoznačné – plná dálnice a řidič nerespektující pravidla. Víc k tomu není co dodat.
- Sobota 2. března 2013 ve 20:29® Fryw
-
To není první případ. Honička na Slatině celkem nedávno. Zastřelená spolujezdkyně jinde. Né policajti, ale jejich předpisy jsou asi uplně v prdeli.
Prostě je tato společnost nějakým způsobem nemocná, a plody žebříčku hodnot kdy na vrcholu stojí zisk začínáme sklízet… – to jako reakce na článek co postnul Hraji. Ten ani dočítat nebudu radši…
Tento příspěvek byl editován 2.3.2013 19:30:16 uživatelem Fryw. - Sobota 2. března 2013 ve 20:26® regulus
-
OBr> docela by mě zajímalo, jestli bys měl ten samej názor, kdybys byl v kůži toho borca do kterýho napálil a kterej je včil v nemocnici možná alespoň z části proto, že to policajti ucpali, pokud tam tedy ten zátaras opravdu udělali.
O toho mladýho blba vůbec nejde, ten má co si navařil a v podstatě je dobře, že je o jednoho šmejda míň, ale ty si vůbec neuvědomuješ, že tohle mohlo dopadnout daleko hůř, honili ho skoro 100 km.
Já vůbec nechcu policajtům nasazovat psí hlavu, ale předpokládám nebo spíš jako daňovej poplatník chci, aby zasahovali úměrně dané situaci, konec konců předpokládám, že by alespoň měli mít nějaký školení jak se v takových situacích zachovat a konec konců asi nějaký zkušenosti taky mají. - Sobota 2. března 2013 ve 20:09® hraji
-
Mě nadzvednul tento příspěvek: http://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?…
a k tomu co se stalo, v těch policejních autech jeli třeba tátové od rodin, co je doma čekaly manželky s dětma, a ten magor do nich dvakrát najel. Kdyby ho zastřelili dávkou ze samopalu, bylo by dobře. Shodou okolností jel po dálnici ve stejném směru kluk (rybář) co ho znám a jen tak tak, že stihl uhnout, a navíc tam jela i má dcera. Za mě je dobře, že ho zastavili, že přitom on zemřel je smutné, ale vina je jen na jeho straně. A cokoliv svádět na ty policisty je prasárna.
Tento příspěvek byl editován 2.3.2013 19:10:58 uživatelem hraji. - Sobota 2. března 2013 ve 20:07® Alov
-
regulus> Hele regule…A peřinku a hambáč mu k tomu dovést neměly? Máš pocit, že věděli na beton, že to řídí vyděšený cucák? Takový nevinný cucák Tě smete v nepřehledné zatáčce i s rodinou do škarpy. Není ho škoda, Já už měl kdysi s podobným chujem štěstí jako prase. Hlavu bych mu rošláp-
Za mě benga dobrý. Sice dost humbuku, ale Simir by byl pyšný - Sobota 2. března 2013 v 19:54® OBr
-
zas budu za kverulanta, vím že to máte v hlavě srovnaný, ale opravdu nemůžete chtít po policajtech, aby někoho nechali „vychladnout“ a počkali na něj za křovíčkem, až bude kolem klid. Co když si ten kluk něco dal, co když by ho začala „bavit“ jízda v protisměru, jako toho zfetovanýáho švýcara? Pak zase lidi nadávaj na policajty, že se na něj vykašlali a nestavějí zátarasy… fakt to nefunguje tak, jako v amerických seriálech a ani nemáme za každou cedulí Simíra.
..s ohledem na to, co ten idiot mohl udělat, to dopadlo na 1, hvězdičku bych mu přidal, kdyby nezranil nikoho dalšího.
Tento příspěvek byl editován 2.3.2013 18:56:30 uživatelem OBr. - Sobota 2. března 2013 v 19:23® regulus
-
nnnap> je to furt stejná písnička. V prvé řadě, kde se dostane 17-ti letej cucák k A6 aby se mohl bez papírů projet. Á auto je papínka …, moje děcka by si to v životě nedovolili.
Tento příspěvek byl editován 2.3.2013 18:23:46 uživatelem regulus.
Druhá věc, kolik je to auto schopný jet 200, 220, 240 nebo i víc??? Fajn, chtěli ho zastavit, on byl proti, ale v tomto okamžiku musí začít fachčit rozum, viděli v čem sedí, asi jim bylo jasný, že to je cucák a tudíž s tím moc jezdit neumí a ne v očích rudo, on do nás najel. V okamžiku kdy zapnou majáky a sirény, mladej se splaší, sešlápne to na podlahu a z auta je neřízená střela a oni se za ním samozřejmě řítí skoro stejnou rychlostí jen s tím rozdílem, že možná mají auto víc pod kontrolou.
Když to shrnu, tak už jen to, že udělali v pátek odpoledne takovou honičku na D1 není třeba komentovat, pokud se nepletu mají vysílačky nebo mobily, to je jedno, nějakej dispečink. Mladýho nechám jakoby ujet aby se zklidnil, nenápadně mu přilepím za prdel neoznačený auto, ke každýmu sjezdu dám hlídku, ale ne tak, aby byla vidět na 10 km a zpacifikuju ho někde, kde na to bude vhodná situace. No a jestli fakt uděli zátaras, jak vyplývá z té první zprávy, tak musí mít ty palice fakt úplně vylízaný, protože to jinak dopadnout nemohlo. Je úplně nepodstatný, jestli byl mladej vožralej, zfetovanej nebo prostě jen vyděšenej, oni nemůžou zasahovat tak, aby ohrozili ostatní lidi, tečka a pokud to udělají, tak prostě z hrušky dolů. - Sobota 2. března 2013 v 17:58® nnnap
-
kdybych ti napsal, co si myslím o bengách, konkrétně v těchto situacích, tak by se se mnou tady už nebavil ani toaletní papír, že, čertíku. Prostě nakopat prdel každému bengovi. určitě lepší tvrdé bengo jak tvrdý člověk. Mne prostě tadle řešení urážej. Já tydle bengácký prasárny platit nechci, nebudu. Omlouvám se slušným lidem, že jsem na ně přispěl mohutným nákupem v česku daněnejch fotosraček. když sem je mohl koupit v eu. Už se to nestane.
- Sobota 2. března 2013 ve 13:33® Fryw
-
A hned se to i vyšetřilo. Smrt 17 letého kluka co jel bez papíru, dvě auta v plamenech a všechno v cajku.
- Pátek 1. března 2013 ve 23:51® Fryw
- Pátek 1. března 2013 v 10:24® džigit
-
peta128> možna jo,ale nevim,v jake rychlosti to vytahne
- Pátek 1. března 2013 v 10:12® peta128
-
džigit>Myslíš,že má na tý rakvi přítlačný křídlo?
- Pátek 1. března 2013 v 9:45® džigit
-
Aby to tu nebylo furt važne,či v křeči…
- Středa 20. února 2013 ve 13:50® Fryw
-
http://www.novinky.cz/…ddilech.html
Hnus velebnosti. Snad jediná „slušně placená“ služba v armádě, nyní i s bonusem…
- Neděle 17. února 2013 v 15:24® OBr
-
nnnap> závody to byly pěkný, já na to koukal,teda až do chvíle, než se mi to pokusil jeden senilní narcis zošklivit. Lituju fanoušky, co nemohli přepnout…ale zase si mohli písknout.
- Neděle 17. února 2013 v 11:59® HaD
-
Fryw> no právě :-/
- Sobota 16. února 2013 ve 23:08® Fryw
-
Neblbněte. Vždyť to je náš nejlepší president za posledních 10 let
Tento příspěvek byl editován 16.2.2013 22:08:48 uživatelem Fryw. - Sobota 16. února 2013 ve 21:53® HaD
-
nnnap> taky bych mu písknul.
- Sobota 16. února 2013 ve 21:30® nnnap
-
OBr> dneska, ho, Narcise Posranýho, z boží vůle Amnestovatele, vypískal prostý lid http://sport.lidovky.cz/…-ostatni.asp?…
Za to,jak to rudý hovado diskreditovalo pravicové hodnoty bych mu zcela upřímně strašně rád chlustnul přímo do ksichtu. Nedivte se je to přece jenom 20 let života v pochvě. Ale protože jsem slušně vychovaný člověk, tak bych mu toho svého dělnického meda poslal, v souladu s doporučením naší, dnes už zase z ilegality vystoupivší uliční komise pro vztahy a soudržnost, pod nohy.
- Pátek 15. února 2013 ve 23:59® OBr
-
Tak jsem se vrátil z hospůdky, přečetl si článek, kde píšou, že pan Klaus má chalupu ve vesnici „Prudice“ a hned jsem si musel na jeho počest dát ještě jeden veselý kousek ze spižírny
Tento příspěvek byl editován 15.2.2013 23:00:21 uživatelem OBr. - Středa 13. února 2013 ve 23:31® OBr
-
regulus> asi jsem to napsal moc kostrbatě..už je večer a mám toho po dnešku plný kecky…
OSA je extrém, nelíbí se mi to, nesouhlasím s tím, ale myslím si, že to je jako jeden z důsledků toho, že se něčí dílo v dobré víře svobodného vlastnictví na internetu šíří/kopíruje bez vědomí autora dál. Autor pak zjistí, že mu utíkají zlaťáky, který asi nutně potřebuje, přesvědčí další k založení organizace, která bude hájit jejich zájmy proti těm zlým, co by jim měli platit a už je tady průser.
Je otázka, jak moc takové autorství chránit, jak jsem psal, dřív se podobný věci neřešily. Černoch zazpíval písničku, jak musí tvrdě makat a byl rád, když si to lidi začali zpívat a šířit dál. Jenže to nebyla jeho hlavní obživa, tak mu to bylo fuk…
Dneska je spousty na první pohled zbytečných zaměstnání, který se zdají, že nic nepřináší, ale chtějí z toho systému taky něco urvat…pak ti přijde do krámu vymahač kvůli rádiu za záclonou, že dlužíš 200,– za nějaký poplatky.
- Středa 13. února 2013 ve 23:17® regulus
-
OBr> no popravdě trochu nerozumím tomu co jsi napsal. Zkusím to napsat tak nějak logicky.
Vyfotím fotku a fláknu ji na web, pokud ji někdo použije v souvislosti je to pěkná fotka, koukejte, tak nemám problém, ale pokud ji někdo použije do marketingové kampaně na které vydělá desítky tisíc nebo víc, tak v celku pochopitelně budu chtít svůj obolus jako autor fotky, což je myslím pochopitelné. No a tohle tady prostě nefunguje, oslovení autora fotky, chci ji použít do reklamy, kolik za ni chceš.Pokud se týká drobného všimného jako např. OSA, tak se mi otvírá kudla v kapse, nechápu, proč bych těm šmejdům měl platit třeba za to, že si koupím pevný disk na kterým nikdy nebude žádná hudba, je to pravda pár kaček, ale je to svinstvo. Nakopal bych je do prdele i když docela chápu, že se svoji práci snaží prodat co nejlépe, ale tohle mi připadá jako příživnictví a nikdo z nich není žádná sociálka. Konec konců mohou být v mnoha případech rádi, že si ty jejich sračky ještě někdo nahrává.
- Středa 13. února 2013 ve 22:36® OBr
-
regulus> souhlas, on je ten web z tohodle pohledu trošku „průser“ už od samého začátku. Vznikla tady jakási aura společného rovnocenného vlastnictví a hodně lidí to neumí rozlišit (a někdy to ani nejde). Na druhou stranu je otázka, jestli všechno přepočítávat na užitek finanční, vždyť dřív celé národy těžily ze sdílení dovedností, dnes se to taky děje a mnohem masivněji právě díky internetu. Jen se trochu zapomíná na řadu vedlejších práv a povinností a vznikají tak zbytečně vyhrocenný spory, který se negativně obracejí zpětně ke všem uživatelům.
V důsledku toho pak musíme všichni platit drobné „všimné“ autorským organizacím, děláme razie a zabavujeme počítače a soudíme se o obrázky.
..toť můj názor, nikomu ho nevnucuju…
- Středa 13. února 2013 ve 22:13® regulus
-
OBr> jsou to tak trochu dvě roviny pohledu. Jednak autor dal svoje fotky na web a nijak neupozornil, že jejich další použití podléhá autorkým právům, což je z druhé strany jasné, ale pokud to použiji ke komerčním účelům, tak nevím, čemu se diví. Já bych si třeba jako firma nikdy nedovolil prezentovat na svým webu fotky a obrázky, který by nebyly moje nebo by nepropagovali firmu, z jejíhož webu jsem obrázky nebo fotky použil a to stejně po vzájemné dohodě.
Řeknu to jednoduše, všichni jsou vychcaní jako mraky, nejsou ochotni zaplatit pár korun za fotku, tak dobře jim tak, jen je škoda, že většina těch vysouzenejch peněz nepřijde autorovi, ale šikovnýmu právníkovi.