Vyhledávání
Pěst na oko
V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 19. listopadu 2008 v 18:19® chosebaits
-
LojzaRybka -tak někdy zalapem,mám tam i lod.Jelikož nejsi masař,mohu ti i odtajnit nějaké krásné místa na tak krásné vodě.
- Středa 19. listopadu 2008 v 16:46® HaD
-
Napsal jsem mu. Pokud je nevymaže, smažu mu celý profil a zakážu vstup.
- Středa 19. listopadu 2008 ve 14:20® LojzaRybka
-
chosebaits>jj,je to těžká voda,ale už jsem si zjistil jak odlehčit
,začnu tam jezdit už od jara,musí to tam být super a hlavně je tam klídek
- Úterý 18. listopadu 2008 ve 21:16® chosebaits
-
LojzaRybka -je to těžká voda,ale jak pro koho.)
- Úterý 18. listopadu 2008 v 17:55® LojzaRybka
-
schwara>doufám že stěch fotek má aspoň radost
- Úterý 18. listopadu 2008 v 17:54® LojzaRybka
-
chosebaits>já tam jezdim od léta a divim se tomu že tam jezdí málo rybářů
- Úterý 18. listopadu 2008 v 17:52® chosebaits
-
LojzaRybka -na této vodě je ryb dost,ale musíš je najít.Svá dobrá místa zde psát pro jistotu nebudu,nebo masařu je všude hafo.
- Úterý 18. listopadu 2008 v 17:40® schwara
-
LojzaRybka, HaD> Taky jsem si u „stikodavida“ našel 2 svoje fotky
- Úterý 18. listopadu 2008 v 17:37® LojzaRybka
-
chosebaits>tam je ryb,jen já nachytal před 14ti dnama okolo 20ti cejnů a asi 10podouství do 40ti cm
,je fakt že tuhle sobotu jen jednoho ježdíka
- Úterý 18. listopadu 2008 v 17:22® chosebaits
-
LojzaRybka -dle fota z lovu chytáš na druhý straně řeky,tož znamená přímo pod vesnicí Zásada a ryby neberou.
- Úterý 18. listopadu 2008 v 17:19® chosebaits
-
LojzaRybka – to dělaj ty Klášterecký šmejdi,dole na stupni by jsi to nikdo nelajzl.Tam nahoře okolo Zázady chodí RS z Klášterce,ale jen na ty co neznaj.
- Úterý 18. listopadu 2008 v 15:51® LojzaRybka
-
HaD>čus,koukni na tohoto vydru (stikodavid) byl jsem naněj upozorněn že krade fotky,chlubí se našema fotkama,asi mu neberou
- Úterý 18. listopadu 2008 v 15:45® LojzaRybka
-
Míra Kraus>já se tam na nějaký ty panáčky podívám,letos tam ještě párkrát zajedu
- Úterý 18. listopadu 2008 v 15:37@ ???
-
LojzaRybka> ahoj taky tam jezdíme ale né tak často příští rok by se to mělo změnit.Problém je v tom že stanování a ohně to je věcí policie mi na to můžeme maximálně upozornit to je vše. S malými kapříky že se berou slyšíme dost často ale nedá se to uhlídat. Je nás málo a nejlepší by bylo takového rybáře ihned nakopat a vykoupat!!! Chodím dost často na ryby ale ještě se mi nepodařilo na takové lumpy narazit.Jestli něco nesnáším tak když někdo rabuje ryby ihned když se nasadí nebo když bere malé ryby.Čus
- Úterý 18. listopadu 2008 ve 14:50® LojzaRybka
-
Míra Kraus>ahoj,chtěl bych se zeptat jestli někdo zvás jezdí nahoru na Kadaňský stupeň,konkrétně do Zásady já tam jezdim poslední dobou dost často a co se tam děje mě udivuje,jesou tam cedule zákaz stanování a rozdělávání ohňů a v létě tam kempovala nějaká početnější rodinka a že tam hořela vatra i přes den otom raděj nemluvit,přet týdnem jsem tam byl s kámošem zafeedrovat a krásně jsem si zachytal,vedle nás si sedl nějaký rybář ciklista a vyprávěl jak a co tam chytaj a když jsem chytil kapříka ,asi tak 30–35cm,tak se rozhlédl a řekl(ber ho) nikdo tu neni tak ho vem,dělaj to tu všichni i já,docela mě dostal,jsem se docela rozesmál,ale spíše jsem se potom smál tomu když jsem mu řekl že jako člen RS si to nemohu dovolit,nato hned začal obracet a tvrdit že on by ho taky nevzal a že ostatní by ho brali hned.
- Úterý 18. listopadu 2008 ve 13:06® ladamaj
-
Míra Kraus> Zdrávím o rybářské stráži Kadaň bych byl na tvém místě raději ticho za dobu kdy jsme tam byli tak jestli tam bylidvakrát to je moc a aby kontrolovali jen toho koho chtějí tak ot není ryb. stáž no ty jsi asi přiznivec pana Šmejkala a těch par pytláku co tam byli a chodí no a když teda je ryb.stáž tak pečlivá jak může kontrolovat někoho kdo tam vůbec není a uděla kildně zápis toto nepíše ladamaj ale jeho manželka a moc dobře vím co píšu ať si každy sahne do svého svědomí a mně klidně možete hlídat já ani můj syn nic neporušuje mám dost svědku co se tam děje a hlavně pan Šmejka si tam dělá co chce spí na loďi kde se to nesmí ale vlastně pytláci mohou manželka
- Úterý 18. listopadu 2008 v 11:55@ ???
-
Zdravím všechny dobré rybáře a chtěl bych reagovat na příspěvek ve kterém ladamaj napadá rybářskou stráž Kadaň.Jsem taktéž jejím členem a setkávám se s různými rybáři i pytláky.Ale to co se dělo pod Semprou bylo neslíchané, obvzlášť týká-li se to člověka který umí napadat každého kdo mu vadí u vody, byď i rybářskou stráž která si plnila jen své povinnosti.A ty pytláky bych si vyprosil!Proč se ladamaji třeba nezmíníš o chytání sumců v květnu kde jsi používal jako nástrahu úhoře? Myslím že by sis měl šáhnout také do svědomí škoda jen že jsem se to dozvěděl dřív než jste se odstěhovali ze Sempry ale věř že stejně jak ty budeš pronásledovat ryb.stráž tak i my tebe.Uvidíme kdo koho dostane dřív!!! Přeji všem poctivým rybářům mnoho hezkých úlovků a zážitků u vody.
- Středa 12. listopadu 2008 v 15:36® HaD
-
Pro rybaření na dírkách a vůbec pro pohyb v těžkém a kluzkém terénu (i na brození) jsme pro vás začali dodávat speciální návleky na obuv – tzv. NESMEKY. Více: www.edice.chytej.cz
- Středa 12. listopadu 2008 ve 14:29® JanVNS
-
@ vendabond – Ahoj, k tomu bivakovani, taky s tim nesouhlasim a na Orlik jezdim dost casto. Ale celkem chapu proc je to takto udelano. Je to jen proto,ze lidi se neumeji chovat a kdyz se poda prst tak sezerou ...... Dokazete si predstavit jak by to na orliku vypadalo, kdyby se tam povolilo bivakovani. Samozrejme par slusnejch rybaru by si tam u vody postavilo pro sebe bivak, max. pro dve osoby. Bohuzel jsou mezi nami taci, kteri na orlik prijedou s „Bivakem“ pro 4 a vice lidi (jsou systemy kdy se bivaky daji spojovat), aby to mohli postavit vykaci 25m brehu, pri kontrole od policie ci RS by znela odpoved rybarsky Bivak je povolen. Souhlasim ze nekdy je to tam boj s prirodou, ale nezbyva nez se prizbusobit, holt si clovek prijmout to ze priroda je silnejsi a ne vzdy se da chytat…
- Neděle 9. listopadu 2008 v 19:19® ladamaj
-
chosebaits>každá RS má určitý ůsek na Nechrankách a ti co tam byli jsou z MO Kadaň.Jinak s Kavou jsem se pokoušel jednat ale marně a to nebyla řeč jenom o Nechrankách.Lítá v tom i rybářský dům Vykletice také povedení manželé (podvodníci)nemám vůbec strach je takto nazívat ví moc dobře že ponich pasu je to jen otázka času pak vše skončí nadobro.Jednal jsem i s Braňou Ličkem hlavní hospodář ČRS-Praha Olšiny.To to bych raději komunikoval jen z očí do očí i když se něco možná dostane ven ale trumfy mám daleko větší.
- Neděle 9. listopadu 2008 v 10:32® ladamaj
-
chosebaits-dobrý den jsem sin ladamaj a tatka vskazuje že se ozve a zatím děkuje
- Neděle 9. listopadu 2008 v 9:07® chosebaits
-
ladamaj -ještě jednou,tito členové RS žijou v kadani,ale RS MO Kadan nejsou.Jsou totiš dvě skupiny RS,jedna patří pod MO a druhá pod kraj.Tito co chodí na Nechranky patří pod kraj,nebo Nechranky nejsou vodou nějaké MO,ale kraje.
- Sobota 8. listopadu 2008 ve 22:25® ladamaj
-
cosebaits>samo sebou i svědků je tolik že se MO Kadaň bude divit šli totiž po mě ale marně je to banda lotrů.Jinak na mojí MO se za mě postaví spousta fukcionářů nejsem žadnej břídil.
- Sobota 8. listopadu 2008 ve 22:24® chosebaits
-
Jdu chrnět po náročnym dnu,zatim čus.
- Sobota 8. listopadu 2008 ve 22:19® chosebaits
-
ladamaj -Mysli fotky při činu,aby jse stim dalo něco dělat.
- Sobota 8. listopadu 2008 ve 22:13® chosebaits
-
LojzaRybka -Budu rád když jse ukážeš,mužem udělat třeba malej chytejoseverskej sras.)Loni měl jet i autobus ze žatce,váš hospodář (děla v base) ho dojednal,ale ekodomov z náměstí se na to vy…,hlavě že když koukneš na jejih stránku,tak chtěj sponzorovat,ale k reálne praci se nemaj.
- Sobota 8. listopadu 2008 ve 22:12® ladamaj
-
chosebait>mám takovou spoustu fotek že by ses asi divil jedná se třeba přímo o velitele RS.Takže ti nabídnu fotky pokud budeš mít zájem tak je poznáš sám já budu vděčný za každé jméno některé znám.Mám takové možnosti že je klidně nechám prověřit jak vůbec prošli skouškou přímo přes registr.Jeden znich je u kriminálky ten se zajímal kdo vlastně jsem něco zjistil ale jsou věci ke kterým se nedostal a nedostane přísně střeženo nedostupné.Pokud ti to pujde dej vědět a ukažu ti fotky nepal svoje prsty.
- Sobota 8. listopadu 2008 ve 22:05® LojzaRybka
-
chosebaits> tak příští rok teda jedu,pokud teda seženeš zase ty sestřičky
,nechci se vymlouvat,ale letos když se ukízelo,tak jsem byl dokonce mimo čr. ale příští rok bych mohl zverbovat několik lidí tady odnás,dopravu už bych taky nějakou sehnal,auto mám a s práce bych mohl pujčit dodávku
- Sobota 8. listopadu 2008 ve 21:46® chosebaits
-
Robur -loni jsem tady o tom psal a forum přímo na tuto akci tu také bylo.Loni se toho sebralo dost a učast byla v celku dobrá,ale…Ted jse už začne pomalu připravovat ta mravenčí práce na příští rok,aby to zase dobře klaplo.Není to jen o pytlích,ale i otom jak tam dostat lidi,když tam nic nejezdí (sehnat autobus) a dát dobrovolníkum aspon pití a jídlo a možná i trochu víc.Loni jsme měli i krásný mladý zdravotní sestřičky a někteří dobrovolníci chtěli pořad nějak é umělé dýchaní,ale k tomu zaplat pánbuch nedošlo.))))))
- Sobota 8. listopadu 2008 ve 21:37® chosebaits
-
ladamaj -V MO Kadan se už vyměnilo dost lidí a to k dobrému.Když koukneš na fotky z MO Kadan,tak mužeš kouknout co jse změnilo v areálu na Hradci a v našich buduváh díky obměně vedení..Za porybný nemohu nic říct,chtělo by to asi jmena těch dotyčnýh.Ty co tam pitlačily byli opravdu porybný ????? Škoda,že jste je nenafotily a mohlo to být vyřešený mnohem rychlejc. Ty porybný jsou z kadaně,ale patřej pod kraj,tak netušim co v MO Kadan vyřešíš,ale určitě ti dám vědět až bude schuze.