Chytej.cz

Pěst na oko

V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 8. února 2013 ve 22:48® nnnap
nnnap

OBr> máslo z jorkšíra?:-O

Pátek 8. února 2013 ve 22:46® nnnap
nnnap

Fryw> no to ti můžu říct, co z něho vyroste. Člověk. To zas tak jednoduché není, barabovat. Na to musíš mít staleté školy. Co by blbca bílého napadlo? Dělat to samé, co ostatní bílí. To je prosté, woctne.:-) A pakže, co je na tom špatného, když jiní dělaj to samé, co jiní:-D Logika někdy nemá logiku.

Pátek 8. února 2013 ve 22:43® OBr
OBr

Fryw> já du špajzu pro pivko, dělal jsem teď Yorkshire Bitter, takže pivo

Pátek 8. února 2013 ve 22:40® FInnnp

Fryw> To je dost složité.Něco je ve výchově a něco je v genech.

Pátek 8. února 2013 ve 22:36® Fryw
Fryw

Ne, takhle ne. Vezmeme bílé středoevropské děcko z nóbl vzdělané rodiny a hodíme je na slámu do chléva. Co z něho vyroste? Ale buď se pokusím tohle dále rozvádět, nebo si zajdu do sklepa stočit trošku kalvádosu… Co je pravděpodobnější?

Pátek 8. února 2013 ve 22:31® nnnap
nnnap

Fryw> jakože budu někoho 5000 let živit, až se z něho stane etalon, protože plátce se udřel?:-D :-D

Pátek 8. února 2013 ve 22:31® FInnnp

Fryw> Jako třeba,že z nějakého malého Chánovského Hakera Puro vyroste nový James Watt........Já ne­vim.

Pátek 8. února 2013 ve 22:23® Fryw
Fryw

Je mi jasné pánové že je vám jasné ( :-D ) že v nynějších nejzaostalejších světadílech a státech se rodila lidská civilizace, zatím co jinde byl primitivismus. Je též neoddiskutovatelné že z nejzaostalejších národů a ras vzešly i ty největší osobnosti. Vše má své důvody…

Pátek 8. února 2013 ve 22:12® FInnnp

nnnap> Já vlastně chtěl jen napsat,že problém z cikorkama je nevyřešitelný.Možná Francouský model by zabral.

Pátek 8. února 2013 ve 22:11® nnnap
nnnap

Fryw> tak tak, psi štěkaj a karavana jde dále

Pátek 8. února 2013 ve 22:04® Fryw
Fryw

džigit> Dodávam obrazovou dokumentaci k tomu v čem vlastně jedu. Excentr zadřenej jak ku**a v bronzovym futru. „nemůže to byt zadřeny, maže to , vždyť jsem viděl jak pochodujou v mazací trubce bubliny“

foto/diskuze/pest_na_oko/2013/th-img92455.jpgfoto/diskuze/pest_na_oko/2013/th-img92456.jpg
Pátek 8. února 2013 ve 21:55® Fryw
Fryw

Nikdo nenapsal nic. Každý si štěknul. To je celé.

citát přiřčený Plútarchosovi – nepotřebuji přítele který kýve na všechno co řeknu. Můj stín kýve přesněji.

Luccini> D. Eisenhower ve svých pamětech věnuje i nějakou část afroameričanům. V momentě boje proti segregaci dochází ke zvratu až rok trvajícím bojkotem segregovaných autobusů, kdy došlo na oslabení zisků.....až tehdy začal stát něco řešit. Dokud se lidé okrádají mezi sebou, je vše v pořádku. Dokud někdo sáhne na majetek zaměstnavatelů politiků…

OBr> už jsem u klasické klávesnice, už můžu normálně reagovat. Je to zajimavé téma co jsi naťuknul, ne tak o cikánech ale spíš o těch ustavech. Ale psát to nebudu, to nemá cenu. Když bude příležitost pohovořit na totot téma živě, tak třeba to využijem. Když ne, tak nevadí…

Tento příspěvek byl editován 8.2.2013 20:57:20 uživatelem Fryw.
Pátek 8. února 2013 ve 21:11® nnnap
nnnap

FInnnp> no, já nevím, jestli před těmi 300 lety parazitovali na společnosti, možná král a církev nedostala desátek, ale taky prd dostali. Ano, opravdu jenom okrádali okolí. A kvůli tomu museli kočovat, jinak by je samozřejmě všichni hladili až vyhladili. Vo tom nic. Ale dneska se musíme všichni spolupodílet na zajištění občanů ve stáří, spolupodílet na budování a údržbě infrastruktury. Tu ostatně také využívají- vidím je ve školách, dokonce se musí kvůli dementům zřizovat zvláštní baráky a dublovat režijní náklady, vidím je v ordinacích, o zneužívání invalidního důchodu cikorkami by tady mladším mohl třeba čertík něco popsat, vidím je v MHD, vidím je všude, jenom v práci nejméně. Já nejsem rasista, jenom nemám důvod být tolerantní. Víš jak si stačilo převzít úklid od jiné partaji, v paneláku? Nemusel si procházet všechno. Stačilo se podívat do prvního rohu, jestli byl vymetený. Takové nároky máme na sebe, není důvod abych měl jiné nároky na multikulti obohacení, když mi chce být sousedem.

Pátek 8. února 2013 ve 21:01® nnnap
nnnap

Luccini> já vím, jak své příspěvky píši,:-D samozřejmě vím, jak na bublaninu působí, no ale proto to nedělám. Je mi jedno, který si ten případ, jestli nadýmací nebo rozumíš obsahu. Fakt je mi to jedno.

Já sem se nikde nebavil o vinně kohokoliv, já nemusím přemýšlet kdo je lepší nebo horší, mimochodem, pěkný rasista si, ale mne zajímá společnost. Její hodnoty… Když mám do mraveniště nosit jehličí, musí i ostatní. Jinak ať jdou pro dávky. To vůbec není o barvě kůže. To vůbec není o národnosti. Víš že vietnamská kultrura, spravovaná výhradně mafií takovou nevoli nebudí. Protože navenek hýbou prdelí. Přestože mají na devastaci našeho kulturního, sociálního prostředí daleko zhoubnější dopad, jak kdyby bylo milion našich ciker.

Pátek 8. února 2013 ve 20:11® FInnnp

Každopádně cikorky kradly,kočovaly a měly deset dětí už před třista lety.Parazitovat na společnosti prostě patří k jejich životu.Pro ně je to asi tak normální jako pro nás je normální jít se flákat do zaměstnání.

Pátek 8. února 2013 v 19:50® Luccini

nnnap> Klidně si dej mě to neurazí. ty termíny používám naprosto záměrně abych tě upozornil jakým způsobem lze tvé příspěvky vidět. Psal sem též že vlastních zkušeností mám dost ať už z okolí svého bydliště, kdy bývala „itálie“ v polorozpadlých domech. A ze základní školy, která téměř sousedila se školu tzv. zvláštní ze které nám občas poslali nějakého nadějného studenta. Nepsal sem si o tvé zkušenosti, zajímalo mě proč myslíš, že oni jsou víc na vině sočasné situaci než my. Nezpochybňuji jací jsou, ale to zda my jsme lepší.

Pátek 8. února 2013 v 19:30® nnnap
nnnap

Luccini> no, kdybych ti to měl věřit, že tě zajímá, co píšou ostatní a že stojíš o moje zkušenosti, tak bych musel mít něco upito. Nemám. Termíny popravit, zavřít používáš ty. A podívej se- načtená zkušenost je celkem na nic. Když jí stejně nechceš přijmout. Je lepší zažít. Já se přes multikulti obohacení prodírám každý den za světlem. Abych se mohl nadechnout, dostat mezi lidi. Tak to si musím vybojovat! Proto mi ještě něco povykládej o chudáčcích, ukřivděnejm, nedoceněnejm… Když nemá na to pracovat s atomem, musí krumpáčem. Jinak když konzumuji bohy, tak mi do rány nechoď. :-))

Pátek 8. února 2013 v 19:14® Luccini

nnnap> nic ti nepodsouvám nemám tu potřebu prostě s tebou debatuji. Pokud v tom nehodláš pokračovat neodepisuj. Ty urážky na mou adresu pominu neb chápu, že tě ruším při velmi intenzivním prožitku. Jen dodám, že pro mě nemá nikdo cenu 500 bílých ani černých ani žlutých. Nejsem politik nesbírám body popularity, ale zajímá mě co si myslí jiní lidé. Nezajímají mě lidé se stejným názorem ten už znám, proto si píšu s tebou, ale ty místo argumetace jen kopeš kolem sebe.

Pátek 8. února 2013 v 18:49® nnnap
nnnap
Luccini> někam jsem tě poslal. Za tvou neznalost. Když si budu chtít přečíst něco na úrovni trilobita, to cos tu napsal, tak si zajdu na nějaký ženský plátek a přečtu si všeobecný sloupek paní šífredaktorky. Na psaní upozorňuj svou matku, demokrate. Můj názor neznáš. Meleš **** keci, něco bych si i tipnul kdybych měl tu potřebu. Nemám. A nejsem ostrej, protože podle tvého mozečku jsem nějakej zakuklenej nácek nebo rasisita kterého si odhalil, na ty hovna co se lidem válej v hlavě ti seru, a co ty si myslíš jakbysmet, ale proto, že zrovna trávím tady dle toho pána, užívám si neskutečně precizní jeho práci na pódiu , je to pro mne dar, který jsem od něj dostal a ty mi tu do toho něco meleš o diskriminaci, genocidě,podsouváš mi rasismus. Nevyměnil bych ho ani za 500 bílých. To jenom k tvému domnělému názoru o mém názoru. Je to ten pán,co předvede na sólovou kytaru zatraceně dobrou práci.
Ale to nic, to je pro lidi.
Pátek 8. února 2013 v 17:31® Luccini

nnnap> Dík za pozvání nemám chuť. Každopádně už to nehodlám dál rozvádět, tvůj názor znám a to mi stačí. Každého kdo se mi nelíbí předělat, zavřít, nebo popravit viď demokrate.

Pátek 8. února 2013 v 16:46® nnnap
nnnap

Luccini> víš co, di do řiti. Nepodsouvej mi ty snůšky populistických hoven, které mimochodem vypadly z tebe. Bavím se o našich morgoších. To je HÝČKANÝ PARAZIT. Ani nůžky ti už nenabrousí. Jenom mrdat, mrdat, mrdat. Kvůli koho se myslíš zastavila podpora mladých rodin? Já se nepotřebuji bavit o kupě hnoje. Až na jaro, kdy to půjde bílý rozházet na pole. Jinak nehodlám této debatě věnovat už ani klik. Jsou 1 000 000 x užitečnější věci, které můžu dělat- třeba si dát pravou ponožku na levé ucho.

Pátek 8. února 2013 v 16:38® regulus
regulus

Téma menšin bych docela nechal plavat, v minulosti to bylo tak i tak i když se spíš sestěhovávali sami než že byli sestěhováni. Dneska se to, alespoň podle toho co jsem zaslechl a ne z médií děje taky a možná i ve větší míře než dřív. Je tvrdá realita, že značná část „českých“ cigánu nepřežila válku (myslím druhou světovou) a v pozdější době nastal určitý příliv z Maďarska i Rumunska nejdřív na Slovensko a později ze Slovenska na Moravu a do Čech. Kdo kdy žil v jejich blízkosti, má naprosto jasno, je sice nějaký procento těch co jsou naprosto normální, slušní lidé, ale je jich zatracená menšina. Přístup jakým se k tomu postavil stát z hlediska práva, že když pošlete cigána do prdele nebo mu plácnete po tlamě není posuzovám stejně jako kdyby jste to udělali necigánovi, ale hned je to rasismus ve skutečnosti rasismus ještě více podporuje. Téměř všem lidem na cigánech nevadí to, že jsou snědší, ale to jak se chovají ve svojí většině.

Pátek 8. února 2013 v 15:26® Luccini

nnnap> Myslel sem , že jsi vzdělanější… NIKDO NIKDY viď to nebyla diskrimainace, ani genocida, protože si to zasloužili viď experte:) Dávej pozor na to co píšeš. Nemám rád ty co jsou popsáni v těch novinách, ale tvrdit, že jim nikdo nikdy nic neudělal je fakt zhovadilost…

Pátek 8. února 2013 v 15:20® OBr
OBr

nnnap> povídali o tom kosáci z Chanova, že je tam sestěhovali a pak se divili…

Pátek 8. února 2013 v 15:01® nnnap
nnnap

kde jste přišli kuci na to, že někdo cikny sestěhovával? A že to je nějaký problém posledních 25 let????:-O

Morgoše NIKDY NIKDO NEDISKRIMINOVAL, nikdo jim nebránil pracovat a slušně bydlet! Ty co jsem znal, se ke svým shnilým parazitickým vším nehlásili. Styděli se za tu sebranku s opičí genetikou.

Pátek 8. února 2013 ve 14:25® Fryw
Fryw

OBr> to je skoro na další téma a ja na to mam jen 3,2“ android. Vidim to na brzky kontrakt s ČLR.

Pátek 8. února 2013 ve 14:14® OBr
OBr

Fryw> ten čas bych trochu prodloužil, hromadné sestěhovávání začalo mnohem dříve, stejně tak zavírání „odlišných“ lidí do ústavů mimo zraky běžných lidí.

Pátek 8. února 2013 ve 14:06® Fryw
Fryw

džigit> vubec nepochybuju o tom že máš pravdu,ale to jsou následky. Spiš příčiny nikdo aspoň čtvrt století neřešil

Pátek 8. února 2013 ve 12:26® nnnap
nnnap

a dám to sem. Zabít člověka, že si zavolal na slovensko… http://mobil.idnes.cz/…ob_tech.aspx?…

Tento příspěvek byl editován 8.2.2013 11:26:27 uživatelem nnnap.
Pátek 8. února 2013 v 10:54® Fryw
Fryw

džigit> momentalně v zadřenym futru. von totiž jede aj ten kdo nemaže. ale jen chvilu.