Chytej.cz

Pěst na oko

V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 31. ledna 2013 ve 23:47® kubas
kubas

Alov> Ser na to nerozčiluj se, ale chápu to, že člověk čeká jakousi přirozenou míru inteligence úměrnou věku a ono kulový :-D .

Čtvrtek 31. ledna 2013 ve 23:31® Alov
Alov

Hoši, kurde fix, netřeptu tu takové hovna, protože mě to pak ovládne, a já už slíbil, že budu jen o rybách, tak mě neserte, jinak to tu nechám vypnout. ANO, jsem pro vypnutí :-D

Čtvrtek 31. ledna 2013 ve 23:30® Alov
Alov

chosebaits> V Tvém věku Pepíku už bych čekal jistou míru nadhledu a sebereflexe.
Třepeš tu o pár drobných za ochranku zemanovic děvčete, ale zkusil sis někdy spočítat, kolik stát měsíčně platí morgošům? A slavná vláda s elitou z TOP09 s tím udělala co? Nic. Přidala jim příspěvek na auto a benzín, protože v dnešní době už je auto jaksi nutnost. A spočítal si někdy, kolik Karlík s Mirkem promrdali peněz? Suverénně ze všech vlád od převratu nejvíc. Ale to neva. To se nepočítá. Jde přece o princip (copyrajt ANTRAX)…

Čtvrtek 31. ledna 2013 ve 23:25® Alov
Alov

_ANTRAX> Ve svém útlém, ačkoliv už inteligenci vyžadujícím věku by si měl vědět, že v dnešní pokroucené době už nějaké principy vzaly za své. Kdyby bylo vše o principech a morálních hodnotách, tak už 99% z těch navrchu leží u zdi s kulkou mezi ušima včetně toho vašeho Šláfenberga. A pokud se řadíš k té vyšší inteligenci (jakožto Kchárlův volič), tak by si měl vědět, že Milouš nezmění zhola nic (viz.ústava). Takže tady kydáš opět jenom zcestné hovna.

Čtvrtek 31. ledna 2013 ve 22:35® Fryw
Fryw

chosebaits> Promiň, měl jsem tu otázku položit lépe. Ale necháme to plavčit .-)

Čtvrtek 31. ledna 2013 ve 22:18® chosebaits
chosebaits

Fryw> První reakce byla všeobecná pro všechny co měli něco na mě tak všeobecně.

Druhá reakce je jen na nick který mě něco psal už dříve a já jsem si toho všiml až nyní.

Čtvrtek 31. ledna 2013 ve 22:16® Fryw
Fryw

Dva články Erika Besta.

na dně v Paříži a Londýně http://www.fsfinalword.cz/?…

Na Beneše to nesvádějte http://www.fsfinalword.cz/?…

Čtvrtek 31. ledna 2013 ve 21:58® Fryw
Fryw

chosebaits> O čem vlastně mluvíš?

Čtvrtek 31. ledna 2013 ve 21:38® chosebaits
chosebaits

regulus> Respektuji většinovej názor a samotné volby a beru na vědomí že Zeman je prostě prezidentem. Respektuji a beru na vědomí že lži a jiné praktiky tě posunou někam ku předu.

Čtvrtek 31. ledna 2013 ve 21:15® chosebaits
chosebaits

Tak na facebuk nebo jak se to píše nechodím a je mi celkem fuk.Nikde nepíšou že nám bude vládnout slečna,ale tak nějak mi to připadá že jo.No,nedivím se už ničemu.

KURDE,tady je to samej ZEMANOVEC:-| :-O

Čtvrtek 31. ledna 2013 v 19:35® Fryw
Fryw

Vrátil jsem se z obchodu a zahlédl tam titulek blesku: „On si jezdí do práce limuzínou, ona musí tramvají“. Takže jo, aspoň něco Zemanovi k dobru :-D

Čtvrtek 31. ledna 2013 v 18:52® kubas
kubas

chosebaits> Když píšou puberťáci na facebooku podobný komentáře myslíc si, že něco změní nebo že jsou „drsní, in a rozumí tomu“, tak se tomu zasměju a zakroutím hlavou, ale že je někdo takovéto komentáře pravidelně produkovat i v Tvém věku, tomu moc nerozumím :-) . Facebook hadra :-(( .

Čtvrtek 31. ledna 2013 v 18:43® sus1

chosebaits> … a že chodili,, 20 leté střeva volit, které ví o životě hovno"?!!,tak to Tě jistě nevadilo,vid ??!!

Čtvrtek 31. ledna 2013 v 18:41® sus1

Jj, jak píšou kluci hraji,regul – forum se( asi ) přesunulo a někteří jedinci opět ,, září." ?!
Nejdříve by bylo dobré,udělat si nějaký přehled, zajímat se o politiku jako takovou,získat určité info o tom ,o čem chci veřejně mluvit,psát a ne tady hned publikovat bludy a dělat na veřejnosti ze sebe …8-(

Čtvrtek 31. ledna 2013 v 17:34® Fryw
Fryw

chosebaits> Máš recht. Přístě budu volit starýho mládence, ať ušetříme. Do té doby budu doufat, že nás to ekonomicky nezruinuje…

Čtvrtek 31. ledna 2013 v 17:17® Bigpista
Bigpista

chosebaits> Kde jsi vyčetl, že nám bude vládnout? Livie Klausová nám vládla?

Tento příspěvek byl editován 31.1.2013 16:17:28 uživatelem Bigpista.
Čtvrtek 31. ledna 2013 v 17:11® chosebaits
chosebaits

hraji>Něco jiného je přeci jeho žena bo se tak nějak stím počítá.To nám jako ještě bude vládnout dvacetileté střevo co ví o životě howno??? Kdo jí dával hlas.

Zeman křičí kdo dával hlas LIDEM ????

To je tak nějak to samé.

Čtvrtek 31. ledna 2013 v 16:25® Fryw
Fryw

Je toho víc. V té době nahrálo NSDAP i zákaz komunistické strany Německa před volbama.

Čtvrtek 31. ledna 2013 v 16:14® _Beny
_Beny

Převzato od Suse…něco na tom, ale bude :-)

http://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?…

Tento příspěvek byl editován 31.1.2013 15:15:50 uživatelem _Beny.
Čtvrtek 31. ledna 2013 v 16:02® Fryw
Fryw

Dali.k> Já mám totiž pocit, že jejich zásluhy se scvrkly pouze na to „zařídili jsme aby se k moci nedostali komunisti“ a to lidem asi přestává stačit…

Čtvrtek 31. ledna 2013 v 15:54® Dali.k

Fryw> Toto je skutečně debata „na dlouho“ ale je fakt, že by tedy „naše“ vlády musel být jen pravicové nebo levicové. ODS, když se jí to nehodí do krámu tak je ne pravicová, ale středopravicová a ČSSD s tou levicí jakbysmet. Pra.e, aby se v tom vyznalo, mám pocit, že si z nás dělají pr..l, a ono jim to vychází. Ale tady nezměníme zhola nic, to je pravda, proto už se nebudu k tomuto marasmu v naší politice vyjadřovat. A trochu omluva, je to přeci jen „rybářský web“.

Tento příspěvek byl editován 31.1.2013 14:55:44 uživatelem Dali.k.
Čtvrtek 31. ledna 2013 v 15:46® Fryw
Fryw

_ANTRAX> nebylo by se čemu divit. A padá to na hlavu jen této pravicové vládě. Stále jsem nezjistil, co pozitivního tyto pravicové strany lidem (o které snad jde především) přinesly…

Čtvrtek 31. ledna 2013 v 15:43® regulus
regulus

Dali.k> ne k ničemu, ale ku hownu, protože tady může kdokoliv prskat jak chce, ale zhola nic tím nezmění. Volby dopadly jak dopadly, chápu, že se to někomu nelíbí, ale hold většina byla jinýho názoru.

Mě třeba sere, že spousta lidí není schopna uznat, a to nejen v prezidentskejch volbách, že to dopadlo jinak než si oni přáli, že prostě většina měla jinej názor.

Čtvrtek 31. ledna 2013 v 15:41® _Beny
_Beny

Dali.k> Já myslim, že můžou. Vždyť se to teď potvrdilo. Vrátili jsme se zas 100 let za opice… :-) Jde tu o princip…
Pro doplnění buran, ochlasta a hulvát, hotovej jepjezentant.

Tento příspěvek byl editován 31.1.2013 14:43:52 uživatelem _Beny.
Čtvrtek 31. ledna 2013 v 15:33® Dali.k

regulus> Je pravda, že debata o politice je k ničemu. Chtěl jsem jen reagovat a sdílet rozhořčení s tím, že, jak napsal „chosebaits“ , nás ten buran bude reprezentovat ve světě. To, že má ochranku manželka a děti prezidenta je běžné.

Tento příspěvek byl editován 31.1.2013 14:38:36 uživatelem Dali.k.
Čtvrtek 31. ledna 2013 v 15:31® regulus
regulus

hraji> souhlas, koukám, že se jedno fórum přesunulo pomačku sem, su zvědavej jestli tady vydržíte prskat 5 let. :-1

Že se na to nevyserete …

Čtvrtek 31. ledna 2013 v 15:27® Dali.k

_ANTRAX> Má řeč, akorát mi to připadá, že to pár lidem ještě nedochází. Kruci, přece nemůžu volit „bolševika“. Tím nemyslím jen Zemana.

Čtvrtek 31. ledna 2013 v 15:22® _Beny
_Beny

Dali.k> Přesně tak! Lidi záviděj… Hovořil jsem s jednou paní, která říkala, že volila Zemana. Zeptal jsem se proč ho volila. Odpověď „to víte, peněz moc nemam tak jsem ho volila“.
Některý lidi musej bejt úplně blbý jestli si myslej, že jim dá Zeman nějaký peníze respektive lepší práci…jak za komunistů.
Krom toho tu za rok ne-li mnohem dříve máme rudou vládu ČSSD s KSČM. Sám pan budoucí prezident řekl, že je pro vyvolání předčasných voleb…To to tady bude vypadat…

Tento příspěvek byl editován 31.1.2013 14:25:55 uživatelem _Beny.
Čtvrtek 31. ledna 2013 v 15:09® Dali.k

hraji> Samozřejmě, že máš v tomto pravdu. Jsem ale zarytý odpůrce „pana Zemana“ a myslím si, že nám ( naší zemi ) on nic dobrého nepřinese. A to už vůbec nehovořím o jeho poradci a nejbližším příteli p. Šloufovi. Myslím, že bude jen škodit a kopat okolo sebe na všechny strany a v tomto i v jiných věcech by (pro mne a snad i pro ČR) byl lepší kníže. To by mu ale nesměli lidé jen a jen závidět. Jen můj názor.

Čtvrtek 31. ledna 2013 ve 14:54® hraji
hraji

chosebaits> co by bylo dražší? Hlídat první slečnu a nebo kněžnu v Rakousku? Proboha, lidi, vy jste si vysrali mozek z hlavy? Je to prezident a tak budou hlídat jeho a jeho dceru, no a co?