Chytej.cz

Pěst na oko

V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 18. ledna 2013 ve 14:14® Alov
Alov

http://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?…

Tihle ptáci se fakt neštítí ničeho. Bych řekl, že ten, co jim dá příště hlas, je bud blázen nebo ví, wo co tam jde :-D

Tento příspěvek byl editován 18.1.2013 13:15:43 uživatelem Alov.
Středa 16. ledna 2013 ve 13:55® OBr
OBr

Fryw> Techmania se to jmenuje (http://www.techmania.cz/) ještě jsem tam nebyl, ale všichni si to moc pochvalujou, prostě věda, na kterou si můžeš sáhnout.

Tou 3D projekcí je nejspíš myšleno planetárium. Původně bylo na jiném místě, kde je nyní soud. Je to moc pěkná věc, sedíš v kopuli a nad tebou se promítá hvězdná obloha…

Středa 16. ledna 2013 v 11:45® Fryw
Fryw

OBr> To jsem zahlídl v TV. Nevím o co přesně šlo a právě stručně to vyznívá jasně. Ale nevím co a kde chtěl stavět.. Ale v tom zpravodajství mě víc zaujala informace že se v Plzni buduje nějaká „hvězdárna“ kde bude 3d projekce vesmíru. Technoland nebo nějak tak se to jmenuje?!

Středa 16. ledna 2013 v 10:23® Dali.k

_ANTRAX> Včera jsme to taky řešili v hospodě. Pár lidem to vadilo, ale je fakt, že si z toho na pr. taky nesednu. Přidal se a o to šlo. Spíš mi bylo špatně z toho, kolik lidí volí Zemana.A hlavně ty důvody.....:-D

Tento příspěvek byl editován 16.1.2013 09:23:57 uživatelem Dali.k.
Středa 16. ledna 2013 v 0:03® Alov
Alov

To je počteníčko. Míííra :-O
http://zavladsky.blog.idnes.cz/…-hrichy.html

Úterý 15. ledna 2013 ve 23:06® Martin Mošna
Martin Mošna

sus1> To je aspoň rybář ;-) to se asi budu muset naučit. ;-)

Úterý 15. ledna 2013 ve 20:45® regulus
regulus

_ANTRAX> tak sorry, to sem přehlídl … ;-)

Úterý 15. ledna 2013 v 19:07® sus1

http://www.novinky.cz/…vu-ruku.html

Úterý 15. ledna 2013 v 18:07® _Beny
_Beny

_ANTRAX> Já vim, taky sem odpovídal bagrjcbovi, kterej to napsal......

Úterý 15. ledna 2013 v 7:58® Shrek
Shrek

regulus> kníže pekelný? :-D

Úterý 15. ledna 2013 v 0:51® regulus
regulus

_ANTRAX> pleteš to, je to kníže … :-))

Úterý 15. ledna 2013 v 0:05® _Beny
_Beny

bagrjcb> Slušně ses měl začat chovat ty, reagoval sem na tebe. Koukám, že ses asi koukal na můj profil :-D , že mě řikáš „pražáku“, odhadnul jsem tě asi celkem dobře.
Jak je na venkově vim moc dobře, vyrostl jsem tam, chodil do školky a 24 let tam trávim veškerý volno, který mam (víkendy, prázdniny, svátky, dovolený) a 12 let tam jezdim chytat ryby.

Takže mě nepoučuj o venkově, protože ten znám jak sví boty což o Praze říct nemůžu ani náhodou.

A ten tvůj hrabě, jen pro tvojí informaci je taky z venkova.

Tento příspěvek byl editován 14.1.2013 23:08:13 uživatelem _Beny.
Pondělí 14. ledna 2013 ve 22:45® bagrjcb

_ANTRAX> jo a když ji neumí tak proč se přidával?mi kluci z buranova tomu holt nerozumime ale že bych se proto chtěl stat pražákem to fakt ne.Přeju ti uspešnou sezonu stav se někdy u nas na venkově je tu fajn.

Pondělí 14. ledna 2013 ve 22:25® bagrjcb

_ANTRAX>hele chovej se slušně,říct svuj názor snad můžu a věř že ho nikomu nevnucuju. Nejchytřejší určitě nejsem ale hymnu umím.a co ty umíš?

Pondělí 14. ledna 2013 ve 22:03® regulus
regulus

OBr> fotopast

Pondělí 14. ledna 2013 ve 21:28® OBr
OBr

No, tak jsem si dneska hezky promrznul na chalupě s policajtama, odpoledne se zahřál u nich na služebně a teď přemejšlím, jakou past na ty hajzly zlodějský nalíčím…Máte někdo vyzkoušenou nějakou metodu aktivního boje proti těm šmejdům?

Tento příspěvek byl editován 14.1.2013 20:28:49 uživatelem OBr.
Pondělí 14. ledna 2013 ve 21:01® _Beny
_Beny

bagrjcb> No hlavně, že ty si vševěd! Pokud vím, tak umí nejen česky a jestli se, sem tam přeřekne, tak si z toho fakt na p..el nesednu, protože mi to nepřijde jako něco, nad čim by se měl normální člověk pozastavovat.

K tý hymně, on jí zpívat nezačal, ale lidi co tam byli okolo. Že v tý situaci zvážnil a přidal se k nim považuju za vlastenectví, ne za dětinství. Hledat na tom chyby může jen opravdu pí.us z nějakýho buranova.

Pondělí 14. ledna 2013 v 19:18® bagrjcb

Fryw> Masakr?Masakr to byl když Karel zpíval hymnu. Nejenom že ten vůl neumí česky ale nezná ani slova hymny. Nevadí pane hrabě starci dětinští takže příští rok k zápisu a nějak to snad doženeš.

Pondělí 14. ledna 2013 v 11:47® nnnap
nnnap

jenom tak http://hobby.idnes.cz/…y-domov.aspx?…

Neděle 13. ledna 2013 ve 20:11® OBr
OBr

Fryw> Je to všechno kolem nás rychlý a moc lidem se nechce trávit čas větším přemýšlením. Někde jsem četl, že tu volební kalkulačku využilo 25% voličů. To číslo mě dost děsí, i když to automaticky neznamená, že to byl jediný zdroj informací, podle kterého se rozhodovali…ale nic naplat, pěkný obal prodává lépe.

My si teď v Plzni v referendu zvolili, že(zjednodušeně řečeno) soukromý subjekt si na svém pozemku nemůže postavit co chce, i když dodrží pravidla stanovená městem a zákonem – inu, hlas lidu.

Neděle 13. ledna 2013 v 0:05® Fryw
Fryw

džigit> Cibulka tam by byl masakr. Teď jsem si skočil na cigáro a jak jsem tak šel kolem televize, tak jsem se zastavil a koukal chvilku. Byla tam debata o tom jak kdo nonverbálně komunikoval. Co značily ktery gesta…to je to co mě na ty volbě přijde to nejsmutnější. Už to začíná být o tom, kdo má jakou kravatu, kdo jak háže rukama. Prostě divadlo po vzoru USA, kde vyhrává ten kdo je lepší herec. V jednom dokumentu se vyjádřila volička Bushe mladšího: „Volím Bushe. Nevím o jeho politice nic, ale je to vzorný křesťan“. Tam směřujem mám dojem a to považuju za konec civilizované lidské společnosti.

Sobota 12. ledna 2013 ve 23:46® džigit

Fryw> Cibulka? Leda Česnek a český :-))

Sobota 12. ledna 2013 ve 23:38® Fryw
Fryw

Můj favorit byl Petr Cibulka. To je takovej exot, že bych mu hlas dal.

Sobota 12. ledna 2013 ve 23:31® _Beny
_Beny

chosebaits> Tak tak…:-)

Sobota 12. ledna 2013 v 18:36® chosebaits
chosebaits

Tady nikdo nic k volbě Prezidenta??? Karel byl dobrej,co??? Ze čtvrté pozice to natáhl postupně na druhou příčku tak jako to třeba dělá Pepíček Váňa:-)

14dní se bude bojovat na taxisu a pak bude cílová rovinka.Karel má dobrého koně a tak snad onoho jezevce z vysočiny zažene.

Pátek 11. ledna 2013 v 19:23® regulus
regulus

nnnap> čemu se tady v tom bordelu ještě divíš .....

Pátek 11. ledna 2013 v 18:15® Fryw
Fryw

nnnap> vopatrně, měl jsem celkem dobrej oběd.

Pátek 11. ledna 2013 v 18:11® nnnap
nnnap

http://zpravy.ihned.cz/…soudce-berka

Čtvrtek 10. ledna 2013 v 15:31® casper
casper

džigit> si mě tím obrázkem málem shodil ze židle :-D :D:D:D:D

Čtvrtek 10. ledna 2013 ve 13:06® nnnap
nnnap

sunet> na opičáka to je dobrý.