Chytej.cz

Pěst na oko

V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 3. ledna 2013 v 15:12® džigit

sus1> a co by si od té svoloči čekal? Že se půjdou ihned zaregistrovat na úřad práce? :-O

Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 14:58® sus1

Hele, za chvilku jsou tam nazpět. :-)

http://www.novinky.cz/…i-krast.html

Čtvrtek 3. ledna 2013 v 1:30® regulus
regulus

MP-E65mm> já si nemyslím vůbec nic. Přečetl jsem si koho se to týká http://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?… a jediný co jsem okomentoval bylo, to, že tam polovina bude do tří let nebo dřív zpátky. No a pakliže to co je psáno v předchozím odkaze je pravda, tak by se to teoreticky nemělo týkat recidivistů, logicky odvozeno pokud si to pozorně přečteš. Otázka ovšem je, jestli si to někdo nevysvětlil podobným způsobem, jako ty počty při prezidentskejch volbách i to je možný.

Vy se vyžíváte vo tom tady kecat, já jsem si jenom rejpnul a něco okomentoval no a ty už píšeš, že si myslím co si nemyslím. Je mi to prostě u prdele, protože s tím nic neudělám, tak nač se nasírat víc než je třeba. No a pokud vás baví to tu komentovat, tak komentujte a tvařte se, jako bych sem nic nenapsal.

Čtvrtek 3. ledna 2013 v 0:22® MP-E65mm
MP-E65mm

regulus> A to si jako fakt myslíš, že těch cca 7000 věznů jsou slušný lidé, kteří se tam dostali proto, že jednou přestřelili? V dnešní době? Kdy soud každýmu davá podmínku? Protože věznice nejsou nafukovací. Nebo to bude tím, že tu podmínku porušili. Kdybych to neviděl kolem sebe, tak nepípnu ani slovo. Myslet si opak hraničí s naivitou. To, že na tom nic nezměním, vím od chvíle kdy jsem se to dozvěděl. Na to nepotřebuju být realista. To není ale důvod proč se k tomu věřejně nevyjádřit.

Středa 2. ledna 2013 ve 23:28® regulus
regulus

MP-E65mm> já nic nezlehčuju, jen jsem realista, pokud jsi si dobře přečetl co jsem napsal, tak ti to musí být jasný. Nevím a ani mě nezajímá, kolika procesů se to týká nebo netýká, protože s tím nemůžu nic udělat, je to prostě daný a bude to tak, nic na tom nezměním, tečka.

Středa 2. ledna 2013 ve 22:20® MP-E65mm
MP-E65mm

regulus> Ty aby si to nezlehčoval co? neboj já moc dobře vím koho ce to týká. 7000 soudních procesů a to mluvím jen o lidech kteří byli odsouzeni. Procesy které se táhnou 8 let nepočítám, nevím kolik jich je. Procesy s podmínkama, nevím kolik jich je. Práce vyšetřovatelů, státních zastupců u všech těchto deliktů......­....... Pak přijdeš ty a začneš nám tady cosi říkat pochcání? Fakt nechápu.

Za Havla jsem byl ještě na základní škole, takže jsem se o to nezajímal. Jsem proti jakékoliv amnestii. Krom té o které jsem psal níže.

Středa 2. ledna 2013 ve 22:16® Fryw
Fryw

regulus> na ty se dívat radši znova nebudu, to by mě ta žilka fakt praskla. Už toho bylo dneska dost, jsem vytočenej od rána…

Středa 2. ledna 2013 ve 22:07® sus1

regulus> Nepraskne, neboj.:-)
Je toho denně dost na očích a člověk se stává časem imunní, teda skoro.:-D

To ,že něco ukrad v prodejně mě taky nesere,ale ,,Bradáčová: Stíhání se zastaví u třinácti našich velkých kauz."
Jak píšeš, nemáš prachy na právníka,tak hold jdeš za katr.

Tento příspěvek byl editován 2.1.2013 21:08:09 uživatelem sus1.
Středa 2. ledna 2013 ve 21:59® regulus
regulus

Hlavně aby vám z rozčilení nepraskla žílka a nezačali jste se pochcávat. (bez smajlíka)

Že amnestie není většině lidí po chuti je fakt, ale taky je dobrý si pořádně přečíst koho se týká. Recidivistů ne, pokud umíte číst, tak proč by se jich tam mělo do tří let polovina vrátit? To je zásadní.
Taky se mi to nelíbí, Klausovi a si prdlo v kuli nebo nevím, ale jediný co vím, je to, že se tím nemám zatěžovat, protože to nezměním a akorát se zbytečně naseru.
Z druhé strany se možná najde i někdo, kdo mu bude neskonale vděčnej, protože ať se vám to líbí nebo ne, i u nás se určitě najde někdo nespravedlivě odsouzenej nebo roky stíhanej za něco co nemohl ovlivnit a jen proto, že nemá dostatek financí na kloudnýho advokáta, tak se v tom plandá, je ovšem pravda, že to bude jenom zlomek z celkovýho počtu.

Docela by mě zajímalo, jak jste se dívali na Havlovy amnestie, to bylo jiný kafe.

Středa 2. ledna 2013 ve 21:33® sus1

hraji> Však jo, souhlasim s tebou a jsem taktéž nasratý,ale bohužel, je to prd platný.:-((

Středa 2. ledna 2013 ve 21:25® ladamaj
ladamaj

No pánové nebudu předcházet každý zvás má určitou pravdu.Vím o tom své jak to z převážné většiny dopadne ale stejně nakonec vše zaplatí daňoví pokladníci,těch blbů nahoře se to nijak nedotkne.

Středa 2. ledna 2013 ve 20:42® MP-E65mm
MP-E65mm

Fryw> není to o vládě. Bradáčovou nejmenuje vláda. I když tuhle vládu fakt nemusím, exministr Pospíšil byl jeden z mála který mi tam vůbec nevadil. A ještě než ho od tamtud vyšpípali, tak velkou měrou přispěl k tomu aby Bradáčová byla tam kde je.

Středa 2. ledna 2013 ve 20:38® peta128
peta128

ladamaj>zlodějíčci do půl roku velký rybz už nemaj důvod něco provádět,protože jsou za vodou:-((

Středa 2. ledna 2013 ve 20:35® Fryw
Fryw

ladamaj> a zařídí to Zavadil s Kalouskem u sklenice plzeňského :-D

Středa 2. ledna 2013 ve 20:29® ladamaj
ladamaj

hraji>kde žiješ do 3 let tojim dáváš náskok :-D tak do půli roka je převážná většina tam.

Středa 2. ledna 2013 ve 20:27® Fryw
Fryw

MP-E65mm> Já nevěřím tomu, že vláda kriminálníků vysadí na tak důležitý post někoho, kdo je jejich pravý opak. A ještě že jim půjde po krku…jo, pár obětních beránků bylo a bude, ale to je tak všechno.

Tento příspěvek byl editován 2.1.2013 19:28:30 uživatelem Fryw.
Středa 2. ledna 2013 ve 20:26® Fryw
Fryw

hraji> Nečekám nic, jen to až tady ta garnitura skončí na smetišti dějin. Pokud mezi tím bude nějaká zastávka v kriminále, tak budu ještě spokojenější. Chápu co musí a nemusí. Ale taky mám dojem, že alespoň částečně chápu o co jde. Proto nevidím vůbec nic na tom co jsem napsal předtím. Je to kolečko prohnilého stroje. A to že „udělá toho Rátha“ ji vysadilo tam kde je.

Středa 2. ledna 2013 ve 20:06® hraji
hraji

sus1> ani na okamžik jsem snad netvrdil, že s tou amnestií souhlasím. Právě naopak. Je to podraz na slušné lidi, na svobodě se ocitne obrovské množství lumpů, kteří budou do tří let zpátky.

Středa 2. ledna 2013 v 19:53@ zizala

dejte prosim amnestii mosnovi!!!

Středa 2. ledna 2013 v 19:50® MP-E65mm
MP-E65mm

Fryw> Tak ta je v tom právě naprosto nevinně a věřím, že ona skřípe zubama tak nahlas, že to slyší až na hradě.

Středa 2. ledna 2013 v 19:39® sus1

hraji> ,, Řada lidí, kteří roky pracovali na velkých kauzách, je k smrti nasraná."

Taký pán Chvalovský,Ro­lincová,… jsou velmi,velmi spokojeni.?!!

Bordel,bordel,bor­del,....... zvracející smajlík.?!!!

Středa 2. ledna 2013 v 19:33® hraji
hraji

Fryw> to jako čekáš, že řekne do novin, Fuck of Mr. President, já si to udělám po svém? Kurňa, ona se musí jako první držet zákona a pokud prezident už udělá takovou chybu, že vydal tak rozsáhlou amnestii, tak může maximálně říct, provedu. Samozřejmě může sledovat, aby se amnestie nedostala k někomu, ke komu nemá, ale pokud je to podle zákona, nemůže to zastavit. Pokud je tahle amnestie prasárna, tak od Klause, ne od ní. Řada lidí, kteří roky pracovali na velkých kauzách, je k smrti nasraná.

Středa 2. ledna 2013 v 17:56® Fryw
Fryw

http://www.novinky.cz/…ch-kauz.html

Tak to jo no. Ještě nedávno se tvářila jako Silvia Contiová. Prostě pomohla odklidit Rátha, dostala koryto za odměnu a úřaduje jak se sluší a patří…

Tento příspěvek byl editován 2.1.2013 16:59:14 uživatelem Fryw.
Středa 2. ledna 2013 v 15:18® MP-E65mm
MP-E65mm

A pozor je to nakažlivé, výhodou je, že to muže udělit pouze pár vyvolených. Neexistují na to léky. Pouze zdravý rozum.

Středa 2. ledna 2013 v 11:35® nnnap
nnnap

jo a mi zas udělala radost tadle zpráva. Určitě to je účelová lež DCRI, která má přiživit mé multikulti nadšení. http://zpravy.idnes.cz/…ranicni.aspx?…

Středa 2. ledna 2013 v 11:19® Fryw
Fryw

Ten stát už mě pomalu ale jistě začíná srát. Místo pouštění zločinců by se mohl zaměřit třeba na to, proč není v lékárně inzulín a proč ho je v republice málo. Máme na to přeci nejlepšího ministra zdravotnictví v historii naší sluneční soustavy…

Středa 2. ledna 2013 v 10:40® peta128
peta128

MP-E65mm>hmm a už je to tady.Amnestie pro Pomejeho,CHva­lovského,Trpi­šovský a další.Když už se konečně někdo dostane za katr nebo je potrestanej tak to skončí takhle ach jo:-(

Úterý 1. ledna 2013 ve 23:26® MP-E65mm
MP-E65mm

Fryw> je jasně daná definice koho se to bude týkat. Soudci podle mě budou pouze dohlížet na konkrétní lidi, kteří spadají do této definice. Pochybuju, že budou nějak přehodnocovat podle skutku, zda ano či ne. Nesmysl, který zaměstnává už takhle vytížený soudce.

Úterý 1. ledna 2013 ve 22:50® Fryw
Fryw

MP-E65mm> Teď se na to dívám. Nebude to tak jednoduchy, že by Klaus řekl a druhej den byl kriminálník na svobodě…Budou to řešit soudci. Aby nešlo ale o to, dostat konkrétní osoby z vězení a nebo jim zrušit trest a zabalit to do jakési amnestie až pro 6000 lidí..

Úterý 1. ledna 2013 ve 21:50® MP-E65mm
MP-E65mm

Fryw> Fakt dokážu pochopit, když někdo umírá (prokazatelně) v cele, tady s tím nemá sebemenší problém. Ale tohle co udělal mě mozek nebere. Za tím dostat někoho za katr je ohromný kus práce. Existují ještě lidi kteří to dělají z nějakého přesvědčení. Tímto laciným, bezdůvodným, věcně neobhajitelným činem se taková práce stává naprosto ale naprosto zbytečná. Pak jsou tu lidé kteří se domahají nějaké spravedlnosti. Dlouhodobě. Prásk a je po všem. Ty jo mě to tak vytáčí, fakt jakože dost.