Chytej.cz

Pěst na oko

V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 1. ledna 2013 ve 21:39® Fryw
Fryw

Amnestie snad jen vyjimečně, individuálně a v extrémních případech. Tohle odsuzuju, nechápu proč by měl president zasahovat do rozhodnutí soudů…

Úterý 1. ledna 2013 ve 21:35® MP-E65mm
MP-E65mm

Poslední dobou dostávám samé krásné zprávy, poslední co mě rozpálilo do ruda je Klausova amnestie. Chudák lidi, kteří bojují za spravednost už tak v hnijícím systému. To je normální vysměch všem zainteresovaným. Jak jsem s jeho některýma názorama souhlasil (převážně na EU) tak tímhle si to u mě definitivně pohnojil.

Pondělí 31. prosince 2012 ve 21:20® ladamaj
ladamaj

Inferno08>no budíž ale sou to to co sem napsal.HNUS!!!!!!!­!!!!!!

Pondělí 31. prosince 2012 ve 20:55® fila
fila

Inferno08> mrni k sousedům na trofejní úlovky sumce..ten nenažranec by mohl k nim do party.:-((

Pondělí 31. prosince 2012 ve 20:49® Inferno08

ladamaj> No já si nemyslím, že toto heslo mají, to jsem tam napsal jen tak..

Pondělí 31. prosince 2012 v 15:54® ladamaj
ladamaj

Inferno08>no heslo mají pěkné ale réál špatný dobytkové (omlouvám se za tento víraz.

Pondělí 31. prosince 2012 v 15:15® Inferno08

Jacek Kolendowicz a Robert Taszarek se drží hesla „Chyť a pusť“

Tento příspěvek byl editován 31.12.2012 14:17:06 uživatelem Inferno08.
foto/diskuze/pest_na_oko/2012/th-img91147.jpg
Sobota 29. prosince 2012 ve 14:02® nnnap
nnnap

britští experti- JDĚTE DO PRDELE!!! http://www.lidovky.cz/…ra-chut.aspx?…

Porovnávat domácí kuchyňi se závodkou v supermarketech, to může jenom přistěhovaná elita z pakistánu. Chci tomu věřit! Nebo už je debil každý angličan??? Jak některé znám, tak asi jo. Ti už jsou zralí na ordinaci v růžové zahradě komplet.

Pátek 28. prosince 2012 v 15:51® hraji
hraji

Martin Mošna> Martine, prosím tě. Každý rozumný dospělý člověk ví, většinou dopředu, zda na nějaký projekt má a nebo ne. Taky většinou je schopen odhadnout, zda se mu investice vrátí. Investice je dobrá, pokud přinese zisk, a to, za jak dlouho přinese zisk, to je tak zvaná návratnost investice. U ekologických vytápění je návratnost v řádech roků. Ale je logické, že je potřeba mít na investici peníze, vlastní a nebo půjčené. Půjčit si peníze na investici má význam pouze tehdy, když je návratnost investice tak rychlá a vysoká, že uspořené prostředky dovolí splatit alespoň půjčku včetně úroků, v ideálním případě ještě i něco navíc.

Pátek 28. prosince 2012 v 11:35® Martin Mošna
Martin Mošna

Alivio> už to tak bude ;-)

Pátek 28. prosince 2012 v 11:35® Shrek
Shrek

džigit> dnes nechci být sprostý :-D

Pátek 28. prosince 2012 v 11:25® džigit

Alivio> tomu se dneska tak říká? :-|

Pátek 28. prosince 2012 v 11:19® Shrek
Shrek

Martin Mošna> :-D ty jsi naivní …

Pátek 28. prosince 2012 v 10:15® Martin Mošna
Martin Mošna

Alivio> Vem si že ty zaplatíš ty panely a hned potom už nevýdeš na kanci měsíce s penězma a nemáš na potřebný věci tak to je ;-)

Pátek 28. prosince 2012 v 8:48® Shrek
Shrek

Martin Mošna> blbost, každej má tu možnost…

Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 21:22® regulus
regulus

džigit>:-D :-D :-D

Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 20:57® džigit

http://www.lidovky.cz/…y-domov.aspx?…

Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 20:54® Martin Mošna
Martin Mošna

Alivio> No ale někdo na tu investici nemá;)

Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 20:24® Shrek
Shrek

Martin Mošna> nejsme bohatí, máme na střeše 4 solární panely a vytápění obou baráků máme prostřednictvím tepelného čerpadla se smyčkou pod zahradou – každý člověk to může mít. Jen je potřeba zainvestovat.

Mimo jiné si myslím, že nnnapova poznámka vůbec neznamenala to, na co jsi odpovídal.

Čtvrtek 27. prosince 2012 v 19:26® regulus
regulus

nnnap> máš tu dotaz, a fčilka vysvětluj … :-D :-D :-D

Čtvrtek 27. prosince 2012 v 16:46® Martin Mošna
Martin Mošna

nnnap> Ten kdo na to má to má a ještě ušetří.. ale chudí je nemaj a platí víc :-D Kde je spravedlnost? :-D

Čtvrtek 27. prosince 2012 v 16:36® nnnap
nnnap

http://byznys.lidovky.cz/…rmy-trhy.asp?…

Sobota 22. prosince 2012 ve 2:30® Fryw
Fryw

„Udělal jsem za minulostí tlustou čáru“ :-D tak to se mu povedlo…

Sobota 22. prosince 2012 ve 2:21® Fryw
Fryw

Už není třeba na rybářské výpravy tahat jídlo, stačí hrnec…

Sobota 22. prosince 2012 ve 2:14® nnnap
nnnap

http://kultura.idnes.cz/…-/hudba.aspx?…

Pátek 21. prosince 2012 ve 21:41® Scanix
Scanix

peta128> zajimave ;-)

Pátek 21. prosince 2012 v 15:44® peta128
peta128

Konec světa je už na Slovensku:-D http://www.stream.cz/…na-slovensku

Pátek 21. prosince 2012 ve 12:52® nnnap
nnnap

psací, kontinuální písmo je mrtvé. Nepoužívá ho vůbec nikdo. Je mrtvé spolu s koncem papíru, jako nosiče informací. Papír má smysl pouze pro archivaci. A zde pro záznam myšlenek je také lepší a srozumitelnější tiskací forma. Tímto ti odpovídám na otázku, zdali používám švabach. Ne. Naposledy před 15 lety jsem podpisoval výplatní pásky, kdesik. Jedno slovo. Dlouhá léta. Na nic jiného jsem znalost kontinuálního písma, jak hierografické šifry k zabránění padělání nepotřeboval. Používám nečitelnou, individuální formu záznamu, zkratkovitou,kterou chápu jen já sám a to ještě jenom chvíli po tom, co jsem ji vytvořil. :-D Slučuji písmenka pro několik znaků do jednoho a to používám všude. Například pro s a z jedno. Třeba ve slově s-l-i-z je naprosto jedno, jaký znak pro sloučené s a z použijete, nedá se přečíst špatně. Apod.

Jedno se ale krasopisu nedalo upřít. Byl schopný přenést emoce autora! Na to se zapomíná. Na první pohled bylo zřejmé, jakou má autor povahu a náladu. To je veliký handicap tiskacího projevu. Víš hovno, jaký jsem. Víš jenom to, co ti o sobě chci sdělit.

Emoce v tiskacím písmu jsou teprve v plenkách. Jejich formy jsou pestré, samozřejmě netradiční, obvykle nasírací klasiky, ale nedá se před nimi schovat. Ony se z různých projevů vyloupnou a začnou se používat obecně.
Ale na to přijdete. Bude to normální.

Pátek 21. prosince 2012 v 7:50® kety.vydra
kety.vydra

No mě jenom fascinuje,jak „všude kolem“ čtu,že je to ‚nový typ‘ písma a že to vymyslela nějaká pipka…

Ta pipka si to mohla možná tak akorát nechat patentovat,protože já takhle píšu už pomalu 20 let…Je to rychlejší a psací písmo používám pouze pro podpis.

nnnap zřejmě píše švabachem......

Středa 19. prosince 2012 v 16:25® OBr
OBr

neřešme hovadiny, příroda už útočí: http://www.youtube.com/watch?…