Chytej.cz

Pěst na oko

V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 15. prosince 2012 ve 14:13® Martin Mošna
Martin Mošna

hraji> nech ho být on to má těžké…

Sobota 15. prosince 2012 ve 13:41® hraji
hraji

ladamaj> už asi po stopadesátépáté jsi tu napsal, že to nechceš řešit a pořád znova a znova, při každé vhodné i nevhodné příležitosti, to sem zase zavlečeš a řešíš to. Opravdu si myslíš, že jsi jediný, kdo je na Chytej rozvedený, a jediný od koho odešlo „nevděčné“ dítě? Ano, jsi jediný, kdo to všem pořád dokola předhazuje. Jsi zralý na pomoc psychologa, ne-li přímo psychiatra. Ve svém vlastním zájmu bys ho měl vyhledat. S blížícími svátky se bude tvoje deprese velmi pravděpodobně prohlubovat a Chytej ji nezlepší.

Sobota 15. prosince 2012 ve 12:10® ladamaj
ladamaj

Martin Mošna>ale nebyl mám spoustu kamarádů se kterýma jezdím jen ze synátorem sem byl 3× za celí rok více času na mne neměl a to sem koupil jemu 3 noví pruty ještě nebyli u vody:-)) to mám za odměnu tak mám veškerou rybařinu doma sou zde rybářské potřeby pro cca 5 lidí pokud nepočítám sumčáky a ostatní cpeciálky.:-))

Sobota 15. prosince 2012 v 10:49® Martin Mošna
Martin Mošna

ladamaj> jo jo tak už to nebudeme řešit ;-) a tak co byl jsi tento tyden u vody?

Sobota 15. prosince 2012 v 10:45® ladamaj
ladamaj

Martin Mošna>nejsi sám spousta ví co sem pro něj udělal a co mne to muselo stát a už to nechci řešit.

Sobota 15. prosince 2012 v 10:35® Martin Mošna
Martin Mošna

ladamaj>achjo…Ta­kovídle lidi nechápu…

Sobota 15. prosince 2012 v 10:31® ladamaj
ladamaj

Martin Mošna>otom ani nepochybuj zná ho spousta členů osobně a tak jak se zachoval že dnes sem pro něho cizí nato nezapomenu.8-(

Sobota 15. prosince 2012 v 10:26® Martin Mošna
Martin Mošna

ladamaj> Já ho vůbec nechápu podle toho jak píšeš vidím jaký seš a vím že se u tebe mohl mít skvěle…

Sobota 15. prosince 2012 v 10:17® ladamaj
ladamaj

sidla_napajedla>a­hoj mladejměl papíryod 5 let neboď je prosincoví takže je v organizaci už 12let do letoška a co příští rok to nevím a nejsem nato ani zvědavej za jeho chování bych blyl.Nic tím nenadělám a tahat ho domu násilím nehodlám nemá to smysl akorát by mne dělal problém za problémem a já kdybych na něho šách tak ho min.přizabiju a zato mne nestojí rada i soudce ten si ho nechá přivézt Pčr proč bych to měl dělat já i když bych mohl byl sem velký zvíře a mám stále spoustu možností rád pomohu ale jemu už pomoc nepodám když se mne zřek tak není co řešit i soudce byl semnou za jedno zjistil si co sem opravdu zač a mám hodně velké méno což mne také za zásluhy hodně pomohlo jeho čeká ústav nedopadne dobře tam se chytne party a je hotovo soudce to sám potvrdil a já se tím nemám trápit nestojí mne to zato zachoval se jako hulvát a podvodník všechny čeká detektor lži a věř že řeknou i to co není pravda.8-( Já sem dnes už :-> a sám nejsem a sem spokojenejmám vnoučatasice né své vlastní ale kluci mne maj rádi.:->

Sobota 15. prosince 2012 v 10:06® Martin Mošna
Martin Mošna

sidla_napajedla> 13 mi je ale opravdu slušný pruty mam jen 2 a zádnej prut nestál nejvíc…Jenže ja beru partykl jako jednoduchost kdyz tam máš tu psenici kukuřici a td..Je to přírodní…A jakou máš motorku?

Sobota 15. prosince 2012 v 9:39® sidla
sidla

Martin Mošna> je ti 13, co bys chtěl? já měl od 5-do 13–14 2 pruty s kterýma jsem chodil jak na položenou,vláčku tak plavanou.hlavní jsou vědomosti a jestli tě to baví,chodíš na brigády,vyděláš si nějakou kačku k dobru,tak nepřemýšlej nad nějakýma zakrmovacíma raketama a podobně.v jed­noduchosti je krása a hlavně síla.uděláš školu,začneš pracovat a budeš do rybařiny cpát první poslední prachy,pokud si nenajdeš nějakou semetriku :-D já mám v rybách víc love jak v motorce,a to kombi+přilba vyšla na 20

Sobota 15. prosince 2012 v 9:32® Martin Mošna
Martin Mošna

ladamaj> To mě mrzí a piš si ze bych něco takového nezahodil…Já rybařím od doby kdy sem udržel rybu a baví me to pořád a zdá se mi že vic a víc.Ale mam to tžký s penězma nemám na dobrej caajk a poovlenka taky neco stojí…

Pátek 14. prosince 2012 ve 23:58® ladamaj
ladamaj

Martin Mošna>krmení sem zata léta vypracoval ale u závodů nejde jen o krmení a to nikdy.Musíš hodně o rybařině vědět i umět si poradit,syn již přestal závodit skrátka proč to sem nepatří rozhodně to není tím žeby neměl načiní to měl prvotřídní otom se tobě ani nezdá na jeho místě bys asi měnil otom nepochybuji jestli tě rybařina opravdu baví jako sport.Za sézónu při trénování sme spolu udělali 2.5q ryb včetně trofejí.Měl velkou šavci kterou zahodil nakonec to sám i potvrdil ve svém profilu vasekmaj přešel na vláčku kde také skončil bavila ho neskutečně muškařina tak sem ho do ní zasvětil vše stálo spoustu peněz a on zahodil šanci pokračovat v mích šlépjejích nutit se nedá to musí mít v sobě,já rybařinou žiju a nechtěj ani vědět kolik vtom lítá peněz,času které sem do něj investoval no žebych já se ktomu vracel ikdyž mám spoustu nabídek tak už ne nato sem už dost starej a zdraví by mne vše nedovolilo proto sem dal přednost jemu že vše dotáhne do konce bohužel motorka je přednější a věřím že né na dlouho jen do doby kdy se rozmázne.Sám sem bývalí motorkář ale s rozumem v hlavě motorek sem měl 7 a žádné neupravené byl to můj koníček rovněž ale rybařina vždy byla na prvním místě.4lověk si musí srovnat priority pokud to dokáže on to nezvlád a tak dobrej jako já nikdy nebude nemá takovího učitele moji kamarádi za jeho chování mu nepomůžou tak pokud se někdy ktomu vrátí tak si nedovedu představit kdo ho bude učit.Mám spoustu přátel i přítelkyni ta má vnoučata mám to komu předat a věřím že to dotáhnu snima daleko neumím nic vzdát a rád pomohu kdo o to bude mít zájem víc ktomu nemám co dodat hodně mne sklamal a umne skončil.8-(

Pátek 14. prosince 2012 ve 23:03® Martin Mošna
Martin Mošna

ladamaj> ale yt jsi mi psal ze si za ty leta vypracoval krmení na takovou uroven že syn s tim vyhrává to nechápu.. ale když to enchceš rozebírat tak to je jedno..

Pátek 14. prosince 2012 ve 21:37® ladamaj
ladamaj

Martin Mošna>jo můj povedenej synáček nesmí mne přes práh 4 proti mne a prohrávaj všechno stačí nebudu zde rozebírat své soukromí.Je zde spousta členů kteří ho znaj osobně a ví žebych nic takovího neudělal na závodech byl bezemne totálně v řiti a tam také zůstane tatík mu pomáhat nehodlá.Nestojím o další mozkovou příhodu a násilím ho domu tahat nehodlám zvolil si sám jeto smutné jak se kemne zachoval ale mám to zasebou.Žiju uplně jiný život než za 22leté manželství takoví chudák ani ubožák nejsem abych si nenašel jinou a byl spokojenej což sem.:->

Pátek 14. prosince 2012 v 17:11® Martin Mošna
Martin Mošna

ladamaj> To byl tvůj syn nebo někdo jiný?

Pátek 14. prosince 2012 v 11:12® ladamaj
ladamaj

OBr>netvrdím že jsou všichni stejní,říkám jak to dnes chodí stačí jim zavolat na linku bezpečí a do 10 min tam máš PČR a visvětlovat musíš ty a v 1 řadě věří dítěti nech těj mne zde říkat že to tak není mluvím z vlastní skušeností takže mne to jen tak nikdo nevyvrátí ani to zde nehodlám rozebírat.Dej klukovi puberťáku facku a nech ho ať si stěžuje apotom mne něco povídej tohle mám už zasebou vše skončilo u soudu mílí zlatý a já měl jediné štěstí díky svému bívalému zaměstnání sem vše vyhrál.8-(

Pátek 14. prosince 2012 v 10:04® OBr
OBr

ladamaj> nechci se nikoho zastávat, jen můj skromný názor je, že stav kdy si řeknu „..dnešní mládež je nevychovaná a nemá úctu..“ je jednou ze známek mého pokročilejšího věku. Mám štěstí, že ještě mám prarodiče a oni že mají ještě pár známých kolem sebe, tedy lidi narození kolem roku 1920 a co mě vypráví o sobě a svých rodičích, tak je to úplně stejné. Prarodiče, rodiče, my a i další generace, až zestárnou, budou vždycky říkat „to za nás nebylo, ta dnešní generace je jiná..“

Čtvrtek 13. prosince 2012 ve 21:15® Martin Mošna
Martin Mošna

ladamaj>

Fryw> Nemluvte tolik o dnesni mladeži ja sem taky mladeja do dnes si patuju kdyz sem dostal jak sem sebou řiz na zem a taky si pomatuju az všichni co vse bylo a td… a bylo to kuli blbostem…Alenejsou nevychovaný…to jen ti machyrci co si moc myslý… nejhorší je to že kdyz me stvou a otravujou tak jim nemuzu natahnout protoze by sem měl prušvih… ale ejdnouse neudrzim a udelam to…A to sami takovi ty prvnáci.My hrajeme fotbal a oni si na nas dovolujou at vypadneme z fotbalovího hřiště.Já v 1 třidě mel z 8 a 9táku moooc velikej respekt a dnes..??? Já mam nejvjetší silu z celí třídy a jen kuli tomu ze od 12 si chodim na brigady abych něco měl(taky dělam doma) ale oni si řeknou rodičum a ty jim koupi vše na co si ukážou.A to je podle me to nejhorsi co muzou udelat.Když něco chtěj tak by si to měly aspon zasloužit..(om­louvam se az chyby)

Čtvrtek 13. prosince 2012 ve 20:26® ladamaj
ladamaj

Fryw>my sme ze starý šoly a dnešní mládež nemá žádnou úctu kničemu proto stoupá kriminalita a když je pokáráš nebo dostane přes zadek tak máš na triku týrání sme stát blbců.40let nám poroučeli rusáci a dnes zase amerika a kam to došlo to už víš,koukej i na obyčejné lidičky žádný odvolání nikde zákon děraví víc jak cedník na nudle a § ten je odjak živa zakroucenej aby se vněm dalo kličkovat vím očem mluvím už ze své bývalé profese kterou již nedělám pomalu 17 let skrátka co sem přestal riskovat život a nakonec skončil tak jak sem.

Čtvrtek 13. prosince 2012 v 19:45® Fryw
Fryw

ladamaj> Jsem to tak nemyslel uplně… ale zase bych těm fyzickejm trestům nepřikládal takovou váhu. Si nemyslim že taková situace, kdy se musí řešit snížení hranice trestní odpovědnosti, nebo roste obecně kriminalita je dána hlavně tím že se pomalu nemůže dát děcku na prdel nebo neexistuje trest smrti…

Čtvrtek 13. prosince 2012 v 19:32® ladamaj
ladamaj

Fryw>tak tak dneska sy ti naše povedené ratolesti myslí že mužou vše to zanás nebylo.

Čtvrtek 13. prosince 2012 v 19:28® Fryw
Fryw

Martin Mošna> Ehm, okupovat stát je šíření demokracie, ale pětadvacet na prdel je týrání dětí. Jestli dostávals na prdel tak to je tim že v ty době ještě nebyly uplně vykořeněny ty totalitní hodnoty.

Čtvrtek 13. prosince 2012 v 19:22® Martin Mošna
Martin Mošna

nnnap> Neni to už moc? ja si doteď pamatuju jak sem byl od otce bitej…a nejakej soud? neexistoval…

Čtvrtek 13. prosince 2012 v 18:59® Fryw
Fryw

Tam je to nějaky zaklety, mam dojem že už domorodci s přistěhovalcema cosi řešili kdysi…

Čtvrtek 13. prosince 2012 v 18:46® nnnap
nnnap

můžete si vyškrtnout spojené státy ze seznamu civilizovaných zemí. Už je zbytečné se jimi zajímat. http://zpravy.ihned.cz/…nou-mensinou

Úterý 11. prosince 2012 ve 20:57® nnnap
nnnap

prý prakl! Trest smrti pro vás!

:-)

http://zpravy.ihned.cz/…neslo-tyrani

Tento příspěvek byl editován 11.12.2012 19:57:36 uživatelem nnnap.
Úterý 11. prosince 2012 v 19:42® Fryw
Fryw

nnnap> nebo taky „odklánějí“ informace..

Úterý 11. prosince 2012 v 19:32® nnnap
nnnap

Fryw> víš, já si nemyslím, že lžou. Pracují s davem. Manipulují s bílkovinou. Toť vše.

Úterý 11. prosince 2012 v 19:24® Fryw
Fryw

nnnap> Já jim nefandim. Jsem asi paranoidní, ale mám dojem že nám trošku lžou. A už nemam dojem že jen v něčem, ale ve všem. Možná takovy ty zimní deprese. Z jara jim třeba začnu věřit… :-D