Vyhledávání
Pěst na oko
V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 27. října 2012 v 11:23® nnnap
-
tato zkušenost, s bolševickým hovadem je to, co chybí a zatím nemohla jen díky nám ani zažít, nastávající ztracená generace mladých lidí, hledající alternativu, avangardu ke stávajícímu establišmentu. Tedy levicoví teoretici.
Tento příspěvek byl editován 27.10.2012 11:24:05 uživatelem nnnap.
Mě to je celkem jedno.Já budu muset zdrhnout. Co mě ale sere je to, že v tom to opakujícím se hnusu, budou muset žít mé děti. Už jsem je ale informoval, bavili jsme se o tom i se starší dcerkou a řekl jsem jim, že až nastane čas, ať se zbalí a odjedou pryč. Slíbila mi to a vy si tady dělejte co chcete. Čest práci, soudruzi, jak pětiletý plán výstavby bytů plníte? - Sobota 27. října 2012 v 11:14® džigit
-
MIG-35> ještě ji nezakopali!!!
- Sobota 27. října 2012 v 11:05® MIG-35
-
džigit> Spíš vykopávaj válečnou sekeru.
- Sobota 27. října 2012 v 11:03® džigit
-
rudoši už vystrkujou rohy… http://www.novinky.cz/…mestech.html
- Sobota 27. října 2012 v 10:27® nnnap
-
kráva, ani mléko nedává http://technet.idnes.cz/…nternet.aspx?…
- Sobota 27. října 2012 v 9:43® MIG-35
-
nnnap> Jo je to napsaný poutavě.
- Sobota 27. října 2012 v 9:33® nnnap
-
MIG-35> Což o rybišku. Ale ta mediální forma, ta prezentace. To je furt dookola. Stupidní to více být nemůže. Za chvíli budou podobní pi tom ci chránit fotovoltaické panely.
- Sobota 27. října 2012 v 9:27® MIG-35
-
nnnap> Nvm jak jinde, ale tady okyš dobu hájení má. Sice krapet divně, ale má. S tou lovnou mírou bych i souhlasil, leč kdo to bude dodržovat??? Velkejch asi ubejvá to nedokážu posoudit páč chytam chvíli, ale těch prcků je mrak. KOlikrát se mi podaří zvednou obrovský stádo prcků. No těžko říct nejsem odborník a ani to nesleduju dlouhou dobu.
- Sobota 27. října 2012 v 9:19® nnnap
-
todle je taky mediální masakr. http://hobby.idnes.cz/…ybareni.aspx?…
Tento příspěvek byl editován 27.10.2012 09:20:29 uživatelem nnnap. - Sobota 27. října 2012 v 9:16® MIG-35
-
nnnap> Přesně báby.. Už dávno nejni co bejvala. A ani před tim mi nějak neučarovala.
Tento příspěvek byl editován 27.10.2012 09:16:59 uživatelem MIG-35.Takže nic. Jináč barák pěknej, mam rád i tenhle stihl. Akorád, že v tom místě to pokurví krajinu.
- Sobota 27. října 2012 v 9:03® ladamaj
-
nnnap>ani korunu mám rád chalupy na jihu čech a nebo bivakování.
- Sobota 27. října 2012 v 8:57® nnnap
-
vrazil by někdo z vás prachy do týdle báby?
- Pátek 26. října 2012 ve 12:12® Fryw
-
nnnap> No tak problém je, že takové otázky by vůbec měl vzbuzovat článek vydaný NYT. Je jasné, že takovou moc, jako mají masové sdělovací prostředky si žádná vláda (či jiná mocichtivá osoba) nenechá ujít. Prorůstání soukromého sektoru do státního je naprosto běžný jev. Čí zájmy NYT hájí, je jasné. Ne, není to zájem všeobecné informovanosti společnosti.
Ale pokud ano, tak…jediným zdrojem bohatství je lidská práce. Pokud se její výsledky nebudou rozkrádat, stává se společnost a stát bohatými. Korupce je negativní jev který jde jaksi proti… Za rozmachem zaostalé číny jistě stojí vymanění se z koloniální nadvlády (ne jediná, ale zásadní věc). Stojí za tím to, že část toho co se vyprodukuje prací číňanů jde opravdu do číny a ne vše ven (u nás teče za hranice ± 200 mld. ročně).
Tento příspěvek byl editován 26.10.2012 12:13:10 uživatelem Fryw. - Pátek 26. října 2012 v 11:46® nnnap
-
Fryw> já si nelámu hlavu s nějakým působením masmédií na lid. Článek není o tom, že někdo má prachy, ale nastoluje otázku- je možné vést stát bez korupce? No není. Nastoluje otázky- co stojí za rozmachem zaostalé číny? Pracující lid to není. Podařilo by se posunout čínu tam kde dneska je bez trvalých vazeb mezi kapitálem a politickým vedením státu? Ne. I kapitál potřebuje stabilitu. Je v podstatě jedno, kdo a jak ji zajistí.
- Pátek 26. října 2012 v 11:18® Fryw
-
nnnap> Mám problém s tím věřit masovým sdělovacím prostředkům. A takovým článkům vůbec. Nemám prostě pocit, že pojem propaganda přestal existovat v moment kdy J. Goebbels natáh brka… Je to tak 50:50 a to je takovej poměr, kterej mi ještě furt nedovoluje věřit. Hlavně v otázkách nějakyho ideologickyho boje…tak nevím, jestli ten čínskej premiér není takovej ten americkej brouk, kterýho ale s odhodláním lidu naší kapitalistické vlasti nezničíme.
Tento příspěvek byl editován 26.10.2012 11:21:03 uživatelem Fryw. - Pátek 26. října 2012 v 11:14® nnnap
-
souzi a soužky, tak to bychom měli. http://zpravy.ihned.cz/…val-jeho-web
- Čtvrtek 25. října 2012 ve 21:27® MIG-35
-
Fryw> Opravdu nepěkný pohled!!
- Čtvrtek 25. října 2012 ve 20:58® Fryw
-
chosebaits> tak třeba toto http://www.novinky.cz/…ddechli.html
- Čtvrtek 25. října 2012 ve 20:55® ladamaj
-
Alov>broky né lepší sou 9mm koule
- Čtvrtek 25. října 2012 ve 20:43® chosebaits
-
Kurde,nestěžujte si neustále a také jsem hoďte něco dobrého.
- Čtvrtek 25. října 2012 ve 20:34® Alov
-
ladamaj> Parchanti a lájoši. A brokama pěkně do koulí
- Čtvrtek 25. října 2012 v 19:56® ladamaj
-
Alov>naprosto stebou také souhlasím ale když se začne kosit tak odspoda nahoru už se nedostanou a to je problém.Když nevihovuješ jdeš od válu a to ze zlatým podnosem ani olovo by nestačili tavit naty lotry a že střílím perfektně občas si du zastřílet a je mne jedno z čeho střílím ale pořád sem dobrej ale jak dlouho to nevím až se budou střílet ty parchanti tak toho bych se rád zůčastnil.
- Čtvrtek 25. října 2012 v 19:47® Alov
-
Fryw> Naprostý souhlas. A to pan chemik se nechal onehdá slyšet, že poslední, na co ještě se svým reformama nešáhl jsou živnostníci. A blbě se u toho culil. Mno už se nemůžu dočkat, jak napochoduju na pracák s větou na rtu: „Tak tady mě máte, a starejte se“.
- Čtvrtek 25. října 2012 v 19:39® Fryw
-
Alov> Je jasny, že někteři jsou do toho buď přímo nucení, a jiní prostě jen neodolají. Fakt je ale ten, že jestli se bude potřeba na někom zhojit, bude to v první řadě malej podnikatel bo drobnej živnostník.
- Čtvrtek 25. října 2012 v 19:33® MIG-35
-
Alov> ladamaj> Voba máte pravdu! Akorád každej na to koukáte z jinýho úhlu.. Přesně tak stát si za to vlastně mohe sám. Proč tu bují práce na černo?? Páč se podnikatelům nevyplatí mít zaměstnance. Je to takovej začarovanej kruh. Vono, kdyby dělali svojí práci pořádně, bylo by to vo něčem jinym. Fryw- Jo to znam. Většinou sem byl a sem dělník. Vobčas je to ukrutná prdel. A školení to určo je!
Tento příspěvek byl editován 25.10.2012 19:36:46 uživatelem MIG-35. - Čtvrtek 25. října 2012 v 19:30® Fryw
-
MIG-35> Já kolikrát nevím, jesti špatně slyším a nebo jestli ve volných chvílích navštěvuju nějaké „špatné“ podniky. Chudáci ti spolužáci co nemají možnost si vyzkoušet jak to chodí z té druhé strany, jak ten obyčejnej dělník „klade požadavky vedoucímu“, nebo jak by ten zaměstnanec „měl chodit do práce rád, protože se přeci nebude stavět negativně k činnosti kteoru bude dělat celý život“. Kolikrát nevím, jestli je to ještě studium a nebo jen nějaké idologické školení.
- Čtvrtek 25. října 2012 v 19:25® Alov
-
ladamaj> Já si neberu Ládo nic osobně. A klidně přiznám, že odepisuju totálně vše, co jde a co umím odepsat. A když je málo, tak cesťáky dokážou co potřebuju. A víš proč? Protože mě nás stát k tomu nutí. Dělá vše pro budování šedé ekonomiky a já to jen vítám
- Čtvrtek 25. října 2012 v 19:23® ladamaj
-
MIG-35>to máš pravdu proto zde nefugují derňáky tak jak by měli páni poslanci by museli hodně odvádět to je ta banda rozkrádačů a pak ti velcí podnikatelé proč maj konta v zahraničí aby se naně nemohlo.
- Čtvrtek 25. října 2012 v 19:19® MIG-35
-
Fryw> Myslíš práce za pomoci druhých. Ne s člověkem se počítá.
- Čtvrtek 25. října 2012 v 19:11® Fryw
-
MIG-35> Taky jsem tady ty pavědy studoval. Ale čoveče, nevytratil se z nich nějak ten člověk, a nebo jsem jen nedával pozor?