Vyhledávání
Pěst na oko
V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 17. října 2008 ve 13:42® Robur
-
chytej v létě, nesněží, nechumelí, prší málo a je teplo
- Čtvrtek 16. října 2008 ve 13:23@ ???
-
Nevim jestli si to někdo přečte, ale snad jo a něco mi snad k tomu řekne. Kaprařina byť se to nezdá je tvrdá rybařina, dlouhé úmorné čekání s deštěm, sněhem pumelenicemi a nízkýmy teplotami. Chci si chytit velkýho šupináče, protože běžné revíry jsou zrychtované děsně. Vybral jsem si Orlík a jelikož jsem ukázněný rybář tak zjišťuji, že vlastně nemohu tam byvakovat!!!!! Kuva proč ne? co je komu do toho, že si něco uvařim na propanubutanu, to jako musim tejden v kuse sedět v křesle a nehnout se z místa. Jo, všechny pravidla beru, ale kua proč si nemůžu jako rozbalit přístřešek ? řeč je konkrétně zátoka loužek. Já tedy nevím, ale strčte si ty celostátní vody do pdele!!!!!! A to nemluvim o nabízeném ubitovíním v nějaké chatě od Rybářského svazu 5 km od vody. Jak z ní mám asi kua chytat? Né fakt děsnej národ s ještě děsnějšíma blbostma.
- Pátek 3. října 2008 v 11:59® lucioperce69
-
foks01> Chmejde
- Pátek 3. října 2008 v 7:47® ladamaj
-
foks01>už se natom pracuje ale jsou tak otrlí že jim to moc vadit nebude pracuji na odebrání povolenky a uložit do databáze nikdo jim povolenku nikdy už nevidá.
- Pátek 3. října 2008 v 7:16® foks01
-
no nejučinější by asi bylo vydávat časopis s názvem pěst na oko a vněm foto hříšníků ,to by šlo na dračku né
…lucioperce by tam byl stálím hostem
- Čtvrtek 2. října 2008 ve 13:09® ladamaj
-
HaD>Davide zdravím a jsem moc rád že ses nad tímto pozastavil.Jinak jsem domluvenej s Ivoškem Slámou udělat nebo sepsat reportáž jenom jak bude mít čas pokud bys chtěl pomoct řešit tuto záležitost ozvy se raději po skajpu mám ho zadán moc děkuji.Láďa
- Čtvrtek 2. října 2008 ve 12:41® HaD
-
tomchamik: zákon, pokud se nepletu, hovoří jasně: „je azkázáno přivlastnit si rybu za účelem domestifikace…“ Nasazení do svého či soukromého revíru je tedy porušení zákona. Pokud si někdo nechá rybu, nesmí ji tedy nasadit jinam, prodat apod.
- Středa 1. října 2008 v 17:18® ladamaj
-
tomchamik>řeknu ti jedno RS Kadaň nejhorší verbež sem nevydděl přijít s policijí sebrat nahozené pruty ač věděli komu patří a je v karavanu mám dost po 3dnech přijede velitel RS Kadaň a přiveze pruty i stojan větnamské šmejdy,další taková akce se odehrála i letos a že severočeský svaz toleruje plundrování devastaci krajiny okolo vody už ani nemluvím klidně píšu že většina RS stojí za hov.....podílejí se a maj velké zobáky na ty co neznaj.Nezlobse ale nebudu o tomto mlít dokola dneska jsem protelefonoval už dost a rozčilovat se už nebudu nerad bych skončil na Jipce z chytej mne zná osobně spousta chlapů a to zamnou jezdí kemně domů hodně si toho cením i chvilek snima u vody.
- Středa 1. října 2008 v 15:53® LojzaRybka
-
tak pěst na oko je tohle,rybáři na nechrankách nemaj asi moc rozumu,parkujou u vody když maj parkoviště 100metrů od sebe,nebyli to žádný starci a už vůbec né invalidi,ten druhej byl pravděpodobně důchodce zahrádkář,ale překvapilo mě to čerpadlo ve vodě s krátkým káblem a ta centrála od které byl prodlužovák a zásuvka pod vodou,,,asi mongol,,
- Středa 1. října 2008 ve 14:48® tomchamik
-
ladamaj> Já netvrdim,že je to v pořádku,taky mě štve jak se rabuje Labe,ale nikde v tvém příspěvku jsem nenašel chybu ČRS,chyba je v jednotlivcích.Nejde vše házet na svaz.A věř mi,že patřím k kritikům svazu!!!
- Středa 1. října 2008 ve 14:21® lucioperce69
-
ladamaj> počkej mě to taky štve to co ty píšeš, odnášení podměrečných ryb rabování nechranek atd. atd reagoval sem na tvojí kritiku svazu kde sem nikde v příspěvku od tebe neviděl ani jedno pochybení ČRS. Sem z duchcova na mostecký revíry to mám 10 km a řek bych že sou hodně slušně zarybněný takže ani v tom že by v mostě probíhali nějaký šméčka z rybama nepociťuji
- Středa 1. října 2008 ve 14:02® ladamaj
-
lucioperce69>myslel jsem že chytej je servr kde se také řeší problé ohledně takovíchto věcí rozepsal jsem i nechranky ale začínám zjišťovat že je lepší tady nic neřešit natáčejte vydeo rád se pobavím zima je pro vozíčkáře dlouhá a ať chytaj v akvárku co.Omyl na mé MO to to není tam takoví bordel a bezohlednost netolerují ba naopak tam by dostal tak přes prsty to je co?Zeptej se bosanace má tam ´móc problémů jinak už nehodlám o tomto neustále konverzovat nemá to smysl vím o čem je řeč ty také sláva pytlákům začnu asi podnikat proč ne když to nikoho netakuje sem nato moc starej abych poučoval mladý sou chytřejší.Ukončuji tu to diskusi nemá to smysl orlík je zajímavější.
- Středa 1. října 2008 ve 13:02® lucioperce69
-
tomchamik> Plně s tebou souhlasim Ladamaj: původně si to začal o vrbenskym a začínáš to stáčet úplně jiným směrem v tvém posledním příspěvku argumentuješ že se na nechrankách berou podměrečný ryby(nevim co by snimy na vrbeňáku dělali) pokud někdo nepíšeš příchody a bere podměrečný ryby nebo jich vezme víc než je povoleno tak furt nevidim problém v ČRS ale v rybářích zamysli se nad tím co píšeš :-/ :-/
- Středa 1. října 2008 ve 12:28® tomchamik
-
Jstli chytnu trofejního kapra a řádně si ho napíšu a poté odvezu domů nebo jinam je moje věc a nic tim neporušuji. Tedy ne že bych to dělal,mám nachytáno dost kaprů kolem 80cm a žádný neskončil v mém rybníce,vše jsem pustil. Mám pocit,že bojuješ proti všem a všemu,jestli vše probíhá tak jak jsem napsal,nic není proti řádu a je jen věcí morálky každého co s úlovkem udělá.
- Středa 1. října 2008 ve 12:11® ladamaj
-
problémů je více porušování RŘ jako pytláctví ryby nepíšou vůbec do povolenky natož příchod.MO Most zarybňuje Vrbenský jezero.Ryby z Nechranic které nemají ani míru odnáší v řeznických přepravkách a pasírují to přes restaurace,vrbenský si pro ryby jezdí s káděma.Od rána jenom telefonuji a všichni mne odkazují na severočeský uzemní svaz na Kavu se kterím jsem se pokoušel to to řešit ale marně když v tom jedou také (staré přísloví pod svícnem je největší tma)Ivo Sláma bude psát o všem článek já dodám foto včetně jmen ale čím více lidí se na tomto bude podílet tak je šance dát věc do správnejch kolejí.Já nedostanu placku neboď jsem zdravotně tělesně postižený tak jenom mohu koukat jak se drancujou vody a jak se vydělává (nevím jestli toho nemám taky využít no každá kačka dobrá né)-)).Né ktomu se nikdy nesnížím je to pod mojí ůroveň sem tvrdej zastánce chyť a pusť i když si rybu vezmu také jektomu to velké ale.Jinak mám skype a můžeme to rozebírat celé hodiny.
- Středa 1. října 2008 v 11:27® b.gun
-
ladamaj: Stále jsi mi neodpověděl na mé otázky, takže znova … V čem konkrétně je problém? Jsou nějakým způsobem porušovány platné předpisy? Pokud ano, jakým? Kdo ty ryby chytá? Někdo bez povolenky? Nepovoleným způsobem? Odnáší je v množství větším, než je povolené? Jak v tom má figurovat ČRS?
- Středa 1. října 2008 v 9:26® lucioperce69
-
Ladamaj:A ted my řekni čím je na vině RS bo ČRS nějak to nechápu řek bych že v tomhle sou bezmocný tohle je na vině samotných rybářů a pokud si tu rybu napíšou do úlovkáče tak RS nic nemůže udělat.
- Středa 1. října 2008 v 8:43® ladamaj
-
tomchamik>porozumněl jsi tomu velice dobře to to jsem se dozvěděl včera když jsem byl v rydářskejch pro vázací materiál jinak je to hodně známé po celém severu takoví byznys bych chtěl ale můj žaludek to to vestráví.Staví se za mne moje organizace tak asi pochopíš co jsem zač.
- Středa 1. října 2008 v 8:27® tomchamik
-
Jestli tomu dobře rozumím,tak se nejedná o vysazování kaprů do Vrbenského,přímo ČRS,jako,že by přijeli s náklaďákem k vodě a vysypali tam kapry?. Jde o to,že když někdo nachytá kapry,tak se zasakuje a přijedou si pro ně z Vrbenského?,
- Středa 1. října 2008 v 7:59® ladamaj
-
b.gun>ryby jsou odnášeny nebo si proně přijedou přímo z Vrbenskýho na Nechranky jezdí z upravenou dodávkou ví otomto spousta lidí ale bojíse.RS Kadaň nemusí chodit k vodě vůbec podívat se z parkoviště a dávat mně rady abych to vše přehlížel to už je namne dost dnes se spojuji s Braňou Ličkem supr chlap a kamarád. těch to problémů mám plný Pc ktomu nemám co dodat RS na severu stojí za hov…
- Úterý 30. září 2008 ve 23:13® b.gun
-
ladamaj: Stále nějak nechápu, v čem konkrétně je problém? Kdo ty ryby chytá? Někdo bez povolenky? Nepovoleným způsobem? Odnáší je v množství větším, než je povolené? Jak v tom má figurovat ČRS?
- Úterý 30. září 2008 ve 22:56® ladamaj
-
tomchamik>Už 2× jsem jednal se Severočeským svazem přímo s p.Kavou marně na vlastní oči jsem mněl tu čest bít přímo u toho když přijeli k vodě z Vrbenského pro ryby v té dobje jsem nevlastnil foťák škoda.Dnes vlastním víbavu už kvůli takovím jednání včetně dyktafonu pokaždé fotit nemůžeš chovají se jako mafije,jinak spoustu svědků kteří jsou i členy chytej o tomto budu jednat s ČRS PRAHA Braňou Ličkou dobře se známe a jestli se to to bude přehlížet což nedokážu.Letos ke mne přišel člen RS a řek že je kolikrát nevidět nebo přivřít oči osobně jsem požadal o rozšíření RS na celou ČR nejsem totiž členem na severu ale pytláctví určitě podporovat nebudu strach nemám mám supr psa asistenčního a kvér podpaždí-(stím to řešit nechci.Pejsek na mne nedá dopustit i přesto že je kamarádcký lituji toho kdo na mne zaútočí má smůlu mohl bych o tomto psát romány včetně dokumentace horší revíry sem za celou éru rybaření nezažil co se týká severu stěma parmami pod střekovem to HaD viděl hodně málo sem rád že aspoň se někdo o to to zajímá.Moc to smrdí jednou zato budou padat hlavy aspoň doufám.
- Úterý 30. září 2008 ve 21:45® tomchamik
-
ladamaj> A čím to je podložené,ač nikterak zaujatý,rád bych věděl kde jsi na to přišel???
- Úterý 30. září 2008 v 19:10® ladamaj
-
lucioperce69>když je to tak známé tak se tomu budem smát a naši potomci už chytat nebudou jenom platit povolenky a druzí ať se kapsují.To potom nevím kde ty chytáš asi na tom revíru.Říká ti něco rybářský řád asi ne.Jednou si zajeď zarybařit na MO Kostelec nad Labem budeš nemile překvapen.
- Úterý 30. září 2008 v 18:54® lucioperce69
-
ladamaj>
:D:D a na to si přišel až teď? Poměrně dlouho známá kauza
- Úterý 30. září 2008 v 17:48® ladamaj
-
Vážení rybáři dnes jsem se dozvěděl o podvodném zarybnění Vrbenského jezera jako soukromého revíru.Stojí za tím ČRS-Severočeský územní svaz a MO Most.Tímto vyzívam všechny slušné a poctivé rybáře se touto problematykou zabívat neboď dochází k plundrování vod v celém ÚS Severočeského svazu možná i dalších.
- Neděle 28. září 2008 v 19:54® inspo
-
Robur> možná těm, kteří vybrali to jezírko a „nacpali“ si břicha
- Neděle 28. září 2008 v 19:53® Robur
-
Inspo, tak někomu určitě je
- Sobota 27. září 2008 ve 22:38® LojzaRybka
-
HaD>
- Sobota 27. září 2008 ve 13:41® inspo
-
HaD> a pak že je v Praze blaze