Vyhledávání
Pěst na oko
V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 25. října 2012 v 19:04® MIG-35
-
ladamaj> Proto to tu jde do prdele. Zabíjí drobný podnikatele a vybíjí střední třídu, která hejbe trhem. A navíc ty nahoře všichni kradou. Už nejni skoro z čeho, ale voni vždycky vymyslí jak to udělat, aby jim teklo do koryt.
- Čtvrtek 25. října 2012 v 19:00® ladamaj
-
MIG-35>naprostý souhlas sou to malé ryby a potěch se nejvíc šlape podnikal sem už za totáče a nato co sem dělal se raději neptej ale kvůli 80 kč bych šel před soud jako státní zaměstnanec živnost sem měl bokem.
- Čtvrtek 25. října 2012 v 18:57® MIG-35
-
ladamaj> Asi táák… Učil sem se ekonomiku, marketing, účetnictví atd. A jak píšeš hromada podnikatelů skuhrá a přitom odepisujou co se dá. Taková šikulná účetní dokáže divy. Na druhou stranu je fakt, že stát drobnejm živnostníkům hází klády pod nohy.
- Čtvrtek 25. října 2012 v 18:54® ladamaj
-
Alov>jasně sem uvedl že toto dale rozebírat nebudu každý víme jak stát obelstít a co se dá vše odečíst netvrdím že to děláš ale převážná většina co znám odečte i toaleťák prosímtě neber to všechno proti sobě nejsou všichni tak zběhlí někteří se bojí a druzí ryskují nic víc nic míň.Jsou v tom daňové uniky ale to určitě jsi už slyšel nic nového a nechci se zde dohadovat co kdo kdy dělal vím otom své neber to nasebe buď v nadhledu.A jinak tohle zde stejně nikdo nevyřeší se tomu
Tento příspěvek byl editován 25.10.2012 18:57:32 uživatelem ladamaj. - Čtvrtek 25. října 2012 v 18:49® Fryw
-
Alov> Ti povim, že je to různé. Ale v některých ohledech je to jen a pouze zaměstnanec kterej nemá žádný práva, jen závazky vůči státu.
- Čtvrtek 25. října 2012 v 18:39® nnnap
-
Alov> to je krmivo do diskuze.
- Čtvrtek 25. října 2012 v 18:29® Alov
-
nnnap> Ale hodně těch fakt tam chybí. Je to prostě tendenční, jednostranné, prostě na hovno. Já to ocením, až tam bude mít téměř vše. Já bych tohle nezveřejnil. By mě musela hanba fackovat za takový blepst…
- Čtvrtek 25. října 2012 v 18:28® Alov
-
ladamaj> Ládo, a ted nám tady vysvětli, co to ten podnikatel je. Abych věděl, co vlastně jsem…
- Čtvrtek 25. října 2012 v 17:31® ladamaj
-
MIG-35>pamatujsi nikdy si nebude stěžovat podnikatel a člověk který muže utíkat z daněma,víc se dotoho plést nebudu sem za almužnu v důchodu co dodat.
- Čtvrtek 25. října 2012 v 17:09® MIG-35
-
chosebaits> Jenže pořád je tam to ale, kdyby atd…
- Čtvrtek 25. října 2012 v 15:55® chosebaits
-
MIG-35> A proto buďme rádi za to jak se máme.
- Čtvrtek 25. října 2012 v 8:58® džigit
-
http://www.novinky.cz/…e-rocne.html
fajně to synci vymysleli… - Čtvrtek 25. října 2012 v 8:28® nnnap
-
pro odlehčení
Rudá svině je v Praze http://auto.idnes.cz/…ojetiny.aspx?…
- Středa 24. října 2012 ve 21:32® Fryw
-
nnnap> no, je pravda že by se měli lidi vic modlit. Lidi se nemodlijo a pak to tak dopadá .-)
- Středa 24. října 2012 ve 21:22® nnnap
-
Fryw> chybí vám kostel. Slib před bohem. Nejde o boha. Nejde víru Jde o to, že si z toho druhého neděláte prdel slibem v dobrém i zlém.
- Středa 24. října 2012 ve 20:37® osprey
-
Luccini> Já jsem se narodil jako vesničan a žiju jako vesničan a co se týče množství všelijakých krámů, co si mohu dovolit koupit, tak jsme dnes na tom nesrovnatelně líp. To, že byla elektřina z neodsířených elektráren levnější je fakt. A třeba popelnici jsme neplatili, protože celá ves vozila bordel do střepáku za kravínem a my jsme si v tom jako děti hráli.
Vadí mi, jak moc se za tu dobu změnili lidé a mezilidské vztahy.
- Středa 24. října 2012 ve 20:34® ladamaj
-
Fryw>máš naprostou pravdu sem ohledně toho rozvedenej ale jak to dokázala to nevím.Já to nežřeším mám nato lidi naštěstí.
- Středa 24. října 2012 ve 20:23® Fryw
-
nnnap> to první je dost pravděpodobny .-) řekl bych, že dluhy jednoho z manželů jsou i příčinou rozvodu.
Tento příspěvek byl editován 24.10.2012 20:24:11 uživatelem Fryw. - Středa 24. října 2012 ve 20:20® MIG-35
-
chosebaits> Hromada lidu se tim ohání! Za to ale se toho dá napsat moc
- Středa 24. října 2012 ve 20:16® nnnap
-
Fryw> promiň, ale když přijdeš o práci se rozvedeš nebo končí svět?
- Středa 24. října 2012 ve 20:15® nnnap
-
Alov> máš to nějak přímočaré. Každému co pasuje. Proto to sem dávám.
Já to nepotřebuju. Navíc vůbec nemám pocit, takového primitivismu, jak se ti to jeví. To jsou fakta, zapomínaná fakta, dobré si osvěžit své bolševické lebeně. Každý si nabere, co se mu hodí.
- Středa 24. října 2012 ve 20:05® Fryw
-
Záleží jestli to jde vůbec srovnávat. Takové dva různé systémy a ještě podle šablony, která je na míru tomu jednomu.
Jak finančně třeba zachytit míru jistot. Kolik stojí třeba vědomí, že si můžu založit rodinu, protože za půl roku určitě nepřijdu o práci?
- Středa 24. října 2012 ve 20:01® Alov
-
Luccini> No ta objektivita u toho fakt nastavit nepůjde nikdy. Ale přece jenom si myslím, že by ten paskvil MOHL být objektivnější, ale to by zase asi nesplnil účel, kvůli kterého byl stvořen. Možná by se zjistilo, že jsme na tom víc v řiti jak před sametem. Možná. Nevím. Já jen soudím podle toho, co jsem zažil já v raně pubertálním věku jako husákovo dítě. Proto neřvu, že za komančů bylo líp a naopak. Mě spíš zajímá co bude. No po pravdě to moc růžově nevidím, ale snad se pletu.
Já jen vím, že dřu čím dál víc a v kasičce mám čím dál míň. A to se snažím chovat ekonomicky zodpovědně. A to je asi ten problém - Středa 24. října 2012 v 19:58® chosebaits
-
MIG-35> Tato doba nepřináší jen cezty kam se ti zachce a hromady banánu na prodejnim pulťe.Ale ............
- Středa 24. října 2012 v 19:54® Alov
-
nnnap> Já to ba naopak odsoudil docela rychle, páč když něco takového chci vystřelit do světa a na tomto základě postavit nějaké tvrzení, tak to musím mít dejme tomu z 95% komplet. A né vystřihnout pár se hodících prvků a tvrdit, jak je dnešní doba žůžu a že je vlastně vše cajk. To může polknout jen absolutní blb nebo extremní pravičák.
Je to prostě jako testovat auto bez kol, bez volantu, bez střechy, ale sedadla jsou daleko pohodlnější, než před 23 lety… - Středa 24. října 2012 v 19:51® MIG-35
-
chosebaits> Kdykoliv, když koupíš nový auto tak hned jak vyjedeš z prodejny tak má hodnotu o pár desítek tisíc dole. Někdo se asi dombře má.. já si nestěžuju. Sem mladej frňous, abych soudil co bylo kdysi. Co je teď to je dost zajímavý. Hlavně, že můžem jezdit do zahraničí, když uh nejni ta Fe opona.
- Středa 24. října 2012 v 19:37® Luccini
-
Alov> Ono to ani objektivne posoudit nejde, kdyz pominu to ze tvurce opomenul zohlednit vzestup ci pokles kvality u ruznych komodit a ze uz udaje o prumernych mzdach jsou tez naprosto zavadejici, tak kazdy ma jine priority a treba pro me je dulezitejsi cena energii ktera zaznamenala bombasticky narust, nez cena dovolenych, protoze i kdyz stravim krasnych 14 dni v prosinci nekde v teplych krajich furt musim celou zimu topit:) Aneb dalsi tabulka kde kazdy najde co hleda viz kolega chosebait, ktery videl ze spousta veci pomerne zlevnila a udelal si zaver ze se dnes mame lip:)
- Středa 24. října 2012 v 16:03® nnnap
-
Alov> já to vůbec neprožívám, já to nestvořil, mám svůj mozek, svou paměť. Předpokládám, že každý. Ale autor deklaruje, že sbírá údaje i o bydlení apod. Nemám potřebu to odsoudit.
- Středa 24. října 2012 v 15:26® Alov
-
nnnap> Hlavně mi TY netvrď, že tomuto jako že „objektivnímu“ výtvoru dáváš nějakou váhu.
Tohle je jen pro tupé levicové občany, aby jim to otevřelo oči. Normálně smýšlející člověk, který tu dobu zažil ví, že ono to bylo trošičku jinak. No trošičku. Jak se to vezme.
Ono porovnat ceny různých komodit a služeb ted a tenkrát je sice hezké, ale tvůrce by měl zohlednit také platby, které dřívější systém neznal a dnes je běžně platíme. Bylo by také zajímavé porovnat přímé daně (dědická,nemovitost,převod nemovitosti atd.) A co takhle průměrná návštěva stomatologa? To taky přijde na pár peněz. A co takhle nájmy v bytech. Taky mi tam chybí příspěvky ROH na dovolenou atd.
Je to prostě jen populistický paskvil k ničemu. Ani zamyšlení ve mě nevyvolal. A to nejsem křikloun ani na jednu a ani na druhou stranu. Prostě každá doba přináší své… - Středa 24. října 2012 ve 14:49® Fryw
-
chosebaits> Máš pravdu, s tim autem…ale jde skoro o 90% ceny dolu (v lepším případě. A o nějakém opotřebení a zastarání nemůže být u takového letadla řeč. 20 stary auto a 20 let stary vojensky letadlo (zakonzervovany, nikdy nepoužity) je velkej rozdíl.
Přijde mi pikantní i to, že Aero platilo poměrně velkou sumu za to, že nedodalo včas armádě požadované množství těchto letadel