Chytej.cz

Pěst na oko

V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 19. října 2012 v 19:14® MIG-35
MIG-35

Fryw> Mě vždycky říkali, že hlady se nikdo neposral.. Onehdá sem čet vo typovi co se „živí“ jen pránou. Najdi si to na netu třeba nám dýl vydržíš. ;-)

Pátek 19. října 2012 v 19:10® ladamaj
ladamaj

Fryw>tak to máš dobrý já už žádnou zásobu nemám a podle lékaře musím přibrat:-))

Pátek 19. října 2012 v 18:41® Fryw
Fryw

No, já jsem přestal jíst uzeniny, pečivo. Jím zatím hlavně maso, vajíčka (domácí) a kefíry. Postupně přestanu potravu přijímat úplně – to je můj cíl. Mám zatím nějaké zásoby (asi 85 kg).

Pátek 19. října 2012 v 18:41® ladamaj
ladamaj

MIG-35>no stěma solárkama to je teda nářez je to snad v každé díře byl sem komunista musel sem ohledně mé profese a le každej musel makat i vězni dnes stoho maj akorát srandu a naše slavná vláda včetně Klauze musí do prdel.ale už není co prodávat ani rozkrádat tak začli u těch nejchudších kdybych mohl tak sem odtud pryč v tu ránu.:->

Pátek 19. října 2012 v 18:28® MIG-35
MIG-35

ladamaj> Jo to pravu díš! J8 mam to štestí, že vedla ve vsi je pekárna a chleba odsud vydrží tejden. Co de si vypěstuju, maso jim buď zvěřinu bo ryby. Když uh něco kupuju tak český. Zajímaví dřív sme měli průmysl, zemědělství na úrovni. Hromada lidu nadává na JZD a směje se 5ti letkám atd. V nějakejch 90letech se i ve Švajcu začli združovat drobní zemědělci. Proč by měl mít každej X traktorů, kombajny atd? Takhle se rozdelí o náklady a pomůžou. Tady za tim každej vyděl komanče a rozorávání mezí.Pro mě přijateknější než soláry co ukradli zemědělskou půdu a zdražili mi proudy!

Pátek 19. října 2012 v 17:48® ladamaj
ladamaj

MIG-35>ten sajrajt je kam se člověk podívá ať je odkud koliv.Dříve naše hospodářství prosperovalo a dnes je špatné trochu divné ale dovoz je dovoz,co jíme za sračky se nedá snad ani popsat 10× přebaleno ale hlavně když je tržba chleba rozemelou splácaj další hmotu a pečou vesele dál po 2 dnech ho máš plesniví,rohlíky guma a o ostatním nemluvě jemne stoho na blití.8-(

Pátek 19. října 2012 v 17:29® JHolc

osprey> Jsi mimo, i kdyby se jednalo o kusy říkající si o sanitární odstřel, společnost je nahlásí jako „chovné“. Ve skutečnosti se v myslivosti o žádný chov už dávno nejedná. Bez informací z onoho místa od tamních nezaujatých lidí nikoho nesuď…

Pátek 19. října 2012 v 17:27® MIG-35
MIG-35

osprey> Jo tak to chápu, tak trochu vim jak lesáci hospodaří. Pytlákům de jen o prachy. Z toho důvodu tu taky zrušili jelení oboru. Přijeli magoři, zabili a vzali jen trofeje na prodej do němejc. Zákony v tomhle směru každopádně přitvrdit!!

ladamaj> Jo to je!! Tak, ale potraviny se tě přímo týkaj. No von vlastně i ten sajrajt co sem vozí z rakous na černý skládky. Prostě hnus.

Pátek 19. října 2012 v 16:35® ladamaj
ladamaj

MIG-35>ale to není jen kvalita potrain ale spoustu dalších věcí.To smetíště je kam se podíváš.8-(

Pátek 19. října 2012 v 16:33® osprey
osprey

MIG-35> Mě je to jasný. Ale tihle fíci se zase blbě chytají. Chytit je s masem, s kvérem a oba, to byla jednak klika a jednak policajti odvedli dobrou práci.

Pytlačení na zvěři je horší než na rybách – v revíru máš chovný kusy, na který nikdo nevystřelí, desítky let se snažíš vybudovat kvalitní chov zvěře a pak ti v tom začne řádit takovejhle magor. Proti tomu je těch 6 kaprů ještě prd – to je tu po vysazení každou chvilku. Ne, že bych to schvaloval – ty zákony by vážně chtělo přitvrdit.

Pátek 19. října 2012 v 16:25® MIG-35
MIG-35

osprey> Jo protože škoda přesáhla určitou hranici… Těžko by zavřeli ferdu co by měl 6 kaprů. V tomhle zalatý slovensko! :->

Pátek 19. října 2012 v 16:16® osprey
osprey

Jedna lepší zpráva.

http://www.rozhlas.cz/…ute--1125354

Pytlák jako pytlák, tihle by si mohli i chvilku posedět.

Pátek 19. října 2012 v 16:00® MIG-35
MIG-35

ladamaj> Jo a kam se poděla kvalita potravin?!?! Dřív sme měly jedny z nejpřísnějších norem a teď nám sem vozí evropskej odpad!!! No, když už si z nás udělali smetiště tak proč né, že? :-|

Pátek 19. října 2012 ve 13:39® ladamaj
ladamaj

Fryw>naprosto souhlasím a okolik stoupli ceny základních potravin atd.raději nekomentuji.Po­pravdě řečeno i když by se dostali k vládě komouši tak ten rozkradenej rozprodanej majetek už dohromady nedá nikdo ať tam je kdo koliv jde jim jen o koryto nic víc normální člověk bude dřít jak bulhar a stejně nanic nevydělá.Já sem v Invalidním důchodu a mám co dělat abych vše ukočíroval za totáče si měl jistotu dnes máš akorát tak strach přijít o práci kam až to došlo.8-(

Pátek 19. října 2012 ve 13:08® Fryw
Fryw

ladamaj> Zajimavý je i udaj který značí podíl nákladů na bydlení (elektřina, nájem, voda…). Dříve se jednalo o necelých 20% z přijmu domácnosti. Dnes je to kolem 80%.

Pátek 19. října 2012 ve 13:04® ladamaj
ladamaj

chosebaits>za komančů musel dělat i černej dneska je platí socka z tvích peněz.Jinak naokraj za komančů sem měl příjem 35000 a kolik mám dnes stoho důchod to raději ani nechtěj vědět,ty se důchodu nedožiješ tomu veř.8-(

Pátek 19. října 2012 ve 12:56® Fryw
Fryw

chosebaits> Jen taková technická. Práci dává zaměstnanec zaměstnavateli. Zaměstnavatel jim za tu práci dává část peněz.

Tento příspěvek byl editován 19.10.2012 12:57:42 uživatelem Fryw.
Pátek 19. října 2012 ve 12:30® chosebaits
chosebaits

Pche.Před komanči páni továrníci a po komančích páni podnikatelé!!! Nejsmutnější je že toto se říká většinou s posměchem a přitom by si měli lidi těchto lidí vážit bo jim dávaj práci,peníce a nějaké jistoty!!!!!!

PS-ano,není podnikatel jako podnikatel.

Pátek 19. října 2012 v 11:58® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

Fryw> Naprostý souhlas…

Pátek 19. října 2012 v 11:48® Fryw
Fryw

nnnap> No, ten termín je „pomazánkové máslo“, ne pomazánkové „máslo“. Vidím v tom rozdíl a další nesmyslný zásah cizí byrokracie… ale jo, věřím, že jsou lidé kteří si koupí „pomazánkové máslo“ a mají dojem že jim ten název říká, že si pomažou chleba máslem, a ono to pak máslo nebylo… ale takových lidí je dle mého názoru minimum a většinou žijí v Německu. Našinec má za 37 (?!) let výroby tohoto produktu celkem jasno.

Já bych byl celkem radši, kdyby se nechalo pomazánkové máslo pomazánkovým másledm a zaměřila by se energie spíš tím směrem, aby máslo bylo opravdu máslo, mléko opravdu mléko (ne bílá voda) atd…

Ale na druhou stranu, Volkswagen jako značka u produktů vyšší třídy je též klamání spotřebitele, jelikož dle ceny a výbavy rozhodně nejde o lidový vůz.

Tento příspěvek byl editován 19.10.2012 11:50:52 uživatelem Fryw.
Pátek 19. října 2012 v 11:17® sunet

nnnap> No, co k tomu říct, má to hloubku, styl, srozumitelnost, pro někoho možná až příliš bolestnou ;-) .

Tento příspěvek byl editován 19.10.2012 11:18:30 uživatelem sunet.
Pátek 19. října 2012 v 7:41® nnnap
nnnap

Luccini> no nic mi neprovedli. Co by mi provedli? Já bych se měl za komára super! Ve 23 letech sem dosáhl na nejvyšší možný platový stupeň. Byl bych z vaší množiny ten, který má všechno. I mimo stranické struktůry. Dneska bych ti šéfoval, chodil bys mi slintat na zahradu, kde bys viděl dokonce kupovanou elektrickou sekačku na trávu se sběrným košem a já bych se cítil výborně jaký jsem kořen a ty blbec. A co mi tomu brání? Taky nic. Jenom morálka. Pleteš se, konkrétní lidi neposuzuji. To jsou standardní ovce. Tu béé, tu beeeé, prakticky jsme všichni stejní. Posuzuji ideologii jako celek. Ne její teoretické výchozí předpoklady, ale reálné chování toho stáda, které se dá zotročit. A to diskvalifikuje prakticky každou ideologii. Proto máme to co máme. Buď bič otrokáře nebo maras. Já se vám proto divím, že nejste spokojeni. Lépe vám už nikdy nebude. Až dostanete ve fabrikách čísla, svoje píchačky, nejlepší budou mít dovoleno mít dovolenou v unimo buňce na rumunským pobřeží, pak budete šťastni. Protože vám to někdo dovolil:-D :-D :-D

Pátek 19. října 2012 v 7:09® nnnap
nnnap

Fryw> taky to trvalo. Termín pomazánkové „máslo“, tuzemský „rum“, jelínkova „slivovice“ na výrobek nepatří. Je to bolševické lhaní do kapsy, jsou to náhražky nebo omrdané receptury, pro plebst, aby zalepil břicho. Přestaňme si nalhávat do kapsy. Nikdo tyto " výrobky" nezakazuje, jenom se nesmí tvářit jako kvalitní zboží, což ani v jednom případě nejsou. Takže třeba rok ticha, hlavně že se nevrátí.

Čtvrtek 18. října 2012 ve 23:31® Fryw
Fryw

minutu ticha za pomazánkové máslo

Čtvrtek 18. října 2012 ve 22:44® JHolc

http://zpravy.ihned.cz/…-nesundam-ho

Čtvrtek 18. října 2012 v 16:03® osprey
osprey

Luccini> Ale je to salámismus.

Čtvrtek 18. října 2012 v 9:59® Luccini

dovetek: A proto jsem hrdy, ze ziju v Cechah kde 62% obyvatel ma dost rozumu na to, aby ty politicke kradeze nelegalizovalo tim, ze tem hajzlikum hodi do urnicky hlas pri volbach. To totiz neni zadny salamismus, ze jim to je jedno, ale prave uvedomeni o tom ze neni cesty ven.......

Čtvrtek 18. října 2012 v 9:53® Luccini

nnnap> Ty si takovy zvlastni ukaz nevim co konkretne tobe komunisti provedli, ale cokoliv vidis na svete spatneho prisuzujes jim vis podle me to je jedina chyba co delas neposuzujes ideologii ale jednotlive lidi a kdyz uz teda chces posuzovat lidi neni vhodne je k nejake ideologii prirazovat, protoze nez tu byli ti komunisti tak tak jak popisujes jejich chovani(vykoris­tovani delniku) se chovali ti pani tovarnici, vlastne kdyby ses na to podival z hlediska veku tak za tveho zivota si vsichni stezovali na komunisty, protoze tu vladli a na ty tovarniky, ktere uz si nezazil se vzpominalo jako na lepsi zivot, no a dneska si lidi stezuji zase na to co tu mame a vzpominaji na to ze driv tu bylo lip. Kouzelny na tom je ze de facto je to furt stejny pac lidi jsou svine vzdycky byli a vzdycky budou. A kor ty co jsou u moci protoze slusny clovek tam nahoru nechce, jelikoz to nevidi jako prilezitost si nakrast, ale vidi tu silenou odpovednost za to jak vsichni okolo nej budou zit

Čtvrtek 18. října 2012 v 9:02® Fryw
Fryw

nnnap> ja jen, přijde mi to dost ubohy jak si někteří pisálkové (použít slovo novinář by se moc nehodilo) vydělávají tak nízkýmmi články jako jsou třeba ty o tom že staři lidi snad brzo umřou…

Čtvrtek 18. října 2012 v 6:40® nnnap
nnnap

opravdu- kdo v těch komunistickejch fabrikách pracoval je tuhej. Do dnešních dnů přežili jenom lehkoživkové. A napíšu ti ještě jedno- tadle strana má kolem 60 tisíc platících členů. To je určitě nejvíc. To stačí na pokrytí jejich režií, kór, když majetek měli nakradenej a vybudovanej na dělnických hřbetech. Nemusí třeba platit nájem. Vždycky to byla prospěchářská sebranka. Ti nejvšehoschopnější se rozutíkali do ostatních stran. Ti neschopní fňukalové zůstali a zestárli. To jsou ti hodní ke kterým se upínaj zraky malomocných:-D , panebože,to je komický.
V momentě, v té vteřině, kdy obsadí tunelovatelné posty se jim tam nahrnou zpátky přesně ty typy, které čundrují po ostatních politických stranách a pocpou se k lizu. S tím neudéláte nikdo nic.

Ve skutečnosti nejde nikomu o to, aby se společnost měla lépe, jde o to, aby soused neměl o mnoho více jak on, protože potom je před manželkou za hňupa. Proto- proletáři všech zemí, spojme se, složenky společně plaťme se.