Vyhledávání
Pěst na oko
V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 12. října 2012 v 18:30® Tommy
-
nnnap>
Tento příspěvek byl editován 12.10.2012 18:31:18 uživatelem Tommy.oldíku to si napsal krásně
- Pátek 12. října 2012 v 18:20® nnnap
-
olda> myslíš, že si k tomu pustím evu z vaškum? Něco mi zabrání zůstat člověkem?
- Pátek 12. října 2012 v 18:16® olda
-
nnnap> Ty jsi hodný člověk s progresivními názory,také se možná jednou dožiješ důchodového věku.
- Pátek 12. října 2012 v 18:15® ladamaj
-
nnnap>aby měli očem koketovat ty jejich nesmysle a demokracie vypadá trošku jinak ale zde to nikdo nenikdy nespraví jen otom mohou plkat.Zlatí komouši i cikán musel dělat dnes viplácí sociálka těm kteří to vůbec nepotřebují a toje kámen úrazu.
- Pátek 12. října 2012 v 17:52® nnnap
-
Proč se to nazývá demokratické volby, když tam musím jít povinně? Jak jsem viděl tu vymydlenou, do tesilu oblečenou belhající se lůzu, jak se hrne z rána do volebních místností, tak musím.
Také už jsem pevně přesvědčen, že důchodcům volební právo nepřísluší. Volební právo patří zoodpovědným. Sebrance, která si jde polámat nohy kvůli 30 koruně se nepatří ani lékařská péče na dnešní úrovni. To se u voleb bude 70 letá bába s novou kyčlí, novýma zubama rozčilovat a kdákat cosi o komoušach.
- Pátek 12. října 2012 v 17:35® ladamaj
-
Tommy>tomu věř je to horší jak za komančů LDN jsem byl 4× a vím očem mluvím ale to člověk musí prožít na vlastní kůži.Také proto raději volím ten šuplík opakovat bych nic nechtěl.
- Pátek 12. října 2012 v 16:58® Tommy
-
ladamaj> věřím
- Pátek 12. října 2012 v 15:53® Fryw
-
chosebaits> hluboce přemýšlej nad poměrem přírodních zdrojů k lidem žijícím na Zemi. Zda je vůbec možné, aby si jeden jediný člověk řekl: „tohle je moje a ja si to vybetonuju a je mi uplně jedno že není co žrát…“
Demokracie nemá nic společného se soukromým vlastnictvím přírodních zdrojů.
Do JZD vstupovalo spousta i lidí dobrovolně. Družstva měli několik urovní, od jednotné setby po větší integrace spolupráce… Kolik bylo třeba traktorů v zemědělství než se začaly budovat JZD a kolik jich bylo potom? Trošku víc, i produkce se samozřejmě zvedla. Já bych vůbec o zemědělství v negativním slova smyslu v souvislosti s léty před 89. nemluvil, když dnes ani naše zemědělství neexistuje… Jak dnes vypadají příhraniční oblasti, kde byla zemědělská výroba (JZD) zrušena? Pusto, prázdno…ale demokratično.
Ten Baťa, to je takový srandovní kult osobnosti…ale musel se jistě nadřít, když vybudoval ten SVIT. Od rána do večera dřel jak mezek, jistě…
Samozřejmě, už nějaký pátek tady máme něco, čemu někdo říká demokracie. A vše se „vrátilo“ soukromníkům. Myslím, že o efektivitě soukromého sektoru s naším republikovým dluhem a stavem rozpočtu se můžeme dost těžko dobrat k něčemu pozitivnímu…
Tento příspěvek byl editován 12.10.2012 15:57:28 uživatelem Fryw. - Pátek 12. října 2012 v 15:36® ladamaj
-
Tommy>jasně není špitál jako špitál kde jsem byl přez známé tak okolo mne hopsali.V Chomutově mne akorát zkurvili zdraví psali a účtovali to co mne nedělali VZP se snima soudila a 1 vyhrála já se chtěl soudit rovněž ale v téhle zkurvené republice jen tak nenajdeš právníka který půjde proti lékaři vše letí jak lavina a když to vyhraje má problém.Kdo ošetří jeho rodinu.Díky jednomu lékaři mne vytáhli hrobníkovi z lopaty prošel sem peklem a vím co je špitál takže než tam tak raději do šuplíku to udělá člověk 1 ale nezustanu nikde v LDN jako mne dávala ex manželka.Takže dobrovolně ne sem tvrdej cvičím a hodně a díky tomu sem se z toho jak žtak dostal ale vyhráno nemám a raději nato ani nemyslím jeto tak lepší.
Tento příspěvek byl editován 12.10.2012 15:44:23 uživatelem ladamaj.Kdybych sem pustil pravé foto jak sem byl před mástupem do špitálu a co semnou udělali tak bys asi nevěřil vlastním očím Ivo Sláma je můj dost dobrej kamarád ví omne spoustu i to co vše se odehrálo ale nikdy to nezveřejní.
- Pátek 12. října 2012 ve 14:48® Tommy
-
ladamaj> jsem taky v důchodu,ale bohužel to bylo akutní a s tím bohužel nic neudělám
Tento příspěvek byl editován 12.10.2012 14:49:51 uživatelem Tommy.Strava byla dobrá a doktoři i sestřičky úžasný,nemůžu a nechci si stěžovat
- Pátek 12. října 2012 ve 14:42® ladamaj
-
Tommy>proto tam nechodím a nikdy víc nepujdu nejsem tak bohatý důchodce abych si mohl dovolit tak levné apartmá a o obsluze,stravě nemluvě.
- Pátek 12. října 2012 ve 14:13® Tommy
-
kety.vydra> Právě jsem se vrátil ze špitálu a pobyt na 4 týdny je za rovných 2500kč,stačíí??
- Pátek 12. října 2012 ve 12:53® Luccini
-
chosebaits> Kdyz uz zabihas do historie tak tu uvahu dokonci a zeptej se kde k tem polnostem prisly treba takovy slechtici jako mistr Schwarzenberg?Po kom to zdedil a ten po kom a az se dostanes nakonec rady zjistis, ze kdesi hluboko v minulosti zil clovek, ktery se nestitil zabijet, mucit a zastrasovat lidi kolem sebe a zabirat jejich majetek. A clovek co se k takovemu odkazu hlasi tim, ze se dobrovolne majetku nevzdal a jeste se drze honosi slechtickym titulem nam ted hlasa o demokracii a lidi mu naslouchaji......Vis vubec co maji lide navic proti zviratum? Prave to, ze dokazi spolupracovat a pomahat silnejsi slabsimu.To jsou principy na kterych se tahle civilizace vybudovala, ale ekonomika tak jak se dnes podava(ve zkratce bud silnejsi a obirej slabsi) je v primem rozporu s takovymi principy a vede k rozkladu spolecnosti, kdy lide nespolupracuji, ale snazi se vyuzivat slabosti jinych k vlastnimu obohaceni. A kazdy z nas ma na vyber jestli chce zit jako clovek s veskorou odpovednosti, ktera k tiomu patri nebo se snizi na uroven zvirat a bude se snazit utrhnou co nejvetsi kus kolace.....
Tento příspěvek byl editován 12.10.2012 12:54:52 uživatelem Luccini. - Pátek 12. října 2012 v 9:53® MIG-35
-
chosebaits> Pokud ti chutí šrot z polandu, chemka ze španěl tak oukej! Já radši mejd in čechy.
Naštěstí svejch polností mam dost. Takže, když na to příde můžu si vypěstovat. A taky, že začnu!
- Pátek 12. října 2012 v 9:33® kety.vydra
-
chosebaits> Ještě pořád se ti ta naše „demokracie“ líbí? http://www.novinky.cz/…zi-lync.html
Udělat to mojí robě,zabiju ho.
Tento příspěvek byl editován 12.10.2012 09:34:20 uživatelem kety.vydra. - Pátek 12. října 2012 v 9:30® kety.vydra
-
Chlapi,vysvětlí mi někdo rozumně KAM jdou moje prachy co platím (respektive zaměstnavatel) na zdravotním pojištění? Herdek,v nemocnici jsem naposledy ležel v 98 (celkem 3× za můj život) a když příjdu do nemocnice,ani mě ještě nikdo neošetří,a už chcou po mě „julínkovné“.A to nemluvím o doplatcích za léky.Já si neumím představit,kolik by mě to stálo,kdybych měl např. ležet měsíc a půl v nemocnici.No to bych se nedoplatil…
Vidím to na kolegovi v práci,celou výplatu dá za léky a pobyt v nemocnici (14 dní v měsíci-a to musí-chodí na kapáky,jinak zhebne),a i když žije sám (a nejí-jí jenom prášky,kterých má cca 60 na den),tak mu pomáhají rodiče.Je mu 40! Co se stane,až rodiče umřou? Umře taky,protože si tu „tzv. péči“ nebude moct dovolit.
Kurwa,jsem se zas rozčílil (hned po ránu).
- Pátek 12. října 2012 v 9:25® chosebaits
-
Otázku k orné pudě mam.Jak komančové či JZD přišlo k pudě???? Jako přišel stát k SVITU z Gotwaldova??? Pro neznalé Baťa ze Zlína????
Ten kdo vlastní pudu si v demokracii muže dělat co chce ,ale za podmínek že dostane povolení od uřadu.Proč to uřad povolí nevím.No,vlastně vím.Proč by měl majitel pudy něco obdělávat, když za to dostane houno a kape mu lépe z něčeho jiného.Je to jeho svobodná volba co stím udělá.Přátelé,demokracie!!! Nechtějme demokracii jen k obrazu svému,ale berme demokracii tak jak je.
Neříkám že demokracie v této podobě je košér,ale lepší svobodně dejchat než dejchat za pomocí sviní.
Tento příspěvek byl editován 12.10.2012 09:28:42 uživatelem chosebaits. - Pátek 12. října 2012 v 7:26® MIG-35
-
ssg.Jimmy Wild> Tak to bych i šel a volil bych všechny.
Fryw> Vše co vyjmenoval jsme meli na dost dobrý úrovni! Vše docela fungovalo. Ale čeho se nažerem, když na zemědělský půdě rostou solár. panely?? Tak to bych měl ty prachy od státu chtít já, když se léčim sám a k doktorům nechodim. Tam mě výdycky vezou.
- Čtvrtek 11. října 2012 ve 21:13® Fryw
-
Přeci se nedá mluvit u jednotlivce o svobodě, když nemá ani podmínky k tomu naplnit existenční potřeby sebe a své rodiny…
- Čtvrtek 11. října 2012 ve 21:09® Fryw
-
chosebaits> Já nemluvím o stroji času a přenesení se do minulosti.Ale o tom, že tato země měla takové základy, ze kterých asi těžko může vzejít hladomor (byť se o to vlády již několik let nejspíš snaží). Ty země kterými se máme chlácholit jsou uplně někde jinde.
Myslíš, že důstojný život pracujících a svoboda se vzájemně vylučují?
- Čtvrtek 11. října 2012 ve 21:06® chosebaits
-
Fryw>Zase tato zem neměla svobodu a tu tímto nezamaskujem ani náhodou.Nechci věšet vlaječky do oken a chodit do prvomájového pruvodu proto abych dostal byt či byl povíšen v práci.
- Čtvrtek 11. října 2012 ve 21:04® Fryw
-
Prostě by bylo fajn, aby se naši páni přestali chovat tak, aby to brzo nebyl každý 7. 6. 5…
- Čtvrtek 11. října 2012 ve 20:58® Fryw
-
chosebaits> No jo, ale ja mam dojem, že člověk vždy prahnul po tom, aby se jemu a jeho potomkům žilo lépe. Nějaky uklidňovani tim, že neumirame na ulici hladem (my štastnější) je dost chabé…krom toho, když k tomu nejsou vubec žadny objektivni předpoklady proč by to až tak daleko muselo zajít.
Žijeme v zemi která měla průmysl, zdravotnictví, školství atd na poměrně dobré urovni, tak ja nevim, proč volit cestu ke dnu. Není to snad jediná možnost…
btw. dnes jsem zaslech informaci že prý stát zaplatí průměrně za léčbu chřipky 60 000. Zajímalo by mě komu a za co teda…
Tento příspěvek byl editován 11.10.2012 20:59:45 uživatelem Fryw. - Čtvrtek 11. října 2012 ve 20:54® chosebaits
-
Než se dostanem k utahování opasku. http://www.novinky.cz/…rdi-osn.html
Tento příspěvek byl editován 11.10.2012 20:54:15 uživatelem chosebaits. - Čtvrtek 11. října 2012 ve 20:47® Fryw
-
Není divny slyšet ze sdělovacích prostředků už asi rok informaci o tom, že Řecko nejpozději do 14 dnů zkrachuje?!
- Čtvrtek 11. října 2012 ve 20:45® Fryw
-
chosebaits> V tom Řecku právě začali něco dělat. A krásně se ukázala jak ta evropská demokracie vlastně funguje…na hlasu lidu nikomu nesejde…A že vlastně to Řecko není svéprávnej stát (stejně jako ostatní kolonie, nebo tzv. členské státy) On ten hlas lidu je vlastně třeba taky populismus. Já mám dojem, že jediné co není populismus je pravicové utahování opasků pracujícím…
Lidi nepřestali pracovat míň a tím nevznikl schodek rozpočtu…tady selhává koncepce ekonomiky, na kterou ale lidi nemají žádný vliv…teda alespoň ne tak, jak jim zákon dovoluje…
- Čtvrtek 11. října 2012 ve 20:40® chosebaits
-
Přátelé,tady se bude tak dlouho čekat až to klekne uplně a pak se budou dít věci.Jaké????? Jako v Řecku a pak se pozná teprve co je to být chudej jak kostelní myš.Škrty nejsou nikdá populární a proto budem raději dávat lístky populistum kteří nás obdarují .Jenže státní dluh za nás nikdo nezacvaká a zanedlouho nás platiču onoho dluhu bude méně a méně bo stárnem.Pokud toto někdo nechápe,tak jednou chápat bude a pozná to i na vlastní kuži.
Tento příspěvek byl editován 11.10.2012 20:40:49 uživatelem chosebaits. - Čtvrtek 11. října 2012 v 19:52® Fryw
-
ssg.Jimmy Wild> Si nahodou myslim, že u piva se vymyslí docela dobrý napady. Ale bohužel raní kocovina jejich realizaci většinou pohřbí .-D
- Čtvrtek 11. října 2012 v 19:35® 1Mara
-
hraji> K volbám určo pujdu , i když s nechutí
- Čtvrtek 11. října 2012 v 19:35® 1Mara
-
ssg.Jimmy Wild> Sice tvrdý jak v pravěku , ale pro příští vládu poučný ! Mám na mysli DEFENESTRACE!