Vyhledávání
Pěst na oko
V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 11. října 2012 v 19:34® 1Mara
-
SURF> To máš naprostou pravdu .
- Čtvrtek 11. října 2012 v 18:36® nnnap
-
britové prozřeli http://ekonomika.idnes.cz/…ranicni.aspx?…
- Čtvrtek 11. října 2012 ve 12:05® ssg.Jimmy Wild
-
SURF> Souhlas… Až se to po, tak to už asi bude muset stát za to… Čechy hned tak něco nerozhýbe
To dokáže jen MS v hokeji a závadný alkohol. Jinak asi nic
- Čtvrtek 11. října 2012 v 11:54® SURF
-
ssg.Jimmy Wild> Já Tvůj názor respektuji. Ale svůj nezměním. Nevím, co by mě přesvědčilo o opaku.
Jj, všichni čekají, až to „někdo“ vyřeší za ně. Ale nikdo nepřichází......
Chceš změnu v RŘ? Zkus přesvědčit všechny rybáře, ať si nejdou koupit povolenku na příští rok. Ta změna by byla hned. Ale to „nejde“...... Taky to za nás nikdo nevyřeší. Jednou se TO p…e. Samo. Ale vyškrábat se zase nahoru, bude těžší......
- Čtvrtek 11. října 2012 v 11:40® ssg.Jimmy Wild
-
MIG-35> Kdysi jsme měli takový krásný národní zvyk… Říkalo se mu DEFENESTRACE. To by asi stačilo
- Čtvrtek 11. října 2012 v 11:31® MIG-35
-
hraji> Smysl by mělo trocha olova všem… A začít znova.
- Čtvrtek 11. října 2012 v 11:21® ssg.Jimmy Wild
-
SURF> Jenomže to by Češi museli mít koule na to je všechny vyhnat klackem a ne o tom kecat jen u piva. Do té doby nám nic jiného než se alespoň snažit u voleb nezbývá. A nejít k volbám je jen alibismus, hloupost a nevážení si toho, že tady tu demokracii (i když takovou, jaká tu je) máme. A v neposlední řadě je to znevážení všech obětí a všeho utrpení, kterého bylo zapotřebí, aby tady ta demokracie byla.
Řečeno jednou větou… Nemám rád lidi, co nechodí volit.
- Čtvrtek 11. října 2012 v 11:02® SURF
-
ssg.Jimmy Wild> Už to zkoušíme asi dvacet let. A těch s…ek tady neubývá. Spíš naopak. Já si myslím, že je to jen na nás. Nikdo to za nás neudělá......
Tento příspěvek byl editován 11.10.2012 11:03:39 uživatelem SURF. - Čtvrtek 11. října 2012 v 10:58® SURF
-
1Mara> Jediný kdo to může zarazit, jseš Ty, já, všichni. Oni sami od sebe nepřestanou.
Já k volbám už dávno nechodím. Podle mě, je jedno, jestli je tam Petr nebo Pavel. Skuteční lidé, kteří tady vládnou, nejsou politici. Nejsou vidět.
- Čtvrtek 11. října 2012 v 10:55® ssg.Jimmy Wild
-
hraji> Určitě se to musí zkoušet. Je to jediný vliv, který máme, tak ho přece musíme, alespoň zkusit využít.
- Čtvrtek 11. října 2012 v 9:50® hraji
-
MIG-35> je to jedna z rad, které zveřejnila ODS, aby na tom profitovala. Smysl má pouze odevzdat platný hlas a pečlivě vybírat, komu jej dát.
- Čtvrtek 11. října 2012 v 9:49® hraji
-
ssg.Jimmy Wild> souhlasím, že to je těžké, ale pokud to jeden nezkusí, neví, že to funguje
- Čtvrtek 11. října 2012 v 9:31® MIG-35
-
ssg.Jimmy Wild> Tak to ho zahodim rovnou aspoň tam nebudu mušet chodit. Stejně nejno nikdo věrohodnej. Každýmu de jen o plat a imunitu.
- Čtvrtek 11. října 2012 v 8:56® ssg.Jimmy Wild
-
MIG-35> Tohle je ale hloupost. O žádné peníze je nepřipravíš, jelikož v těchto volbách nejsou strany placeny za hlas, ale za mandáty, které získají, takže neplatný hlas je o nic nepřipravý. Jen zahodíš svůj hlas.
- Čtvrtek 11. října 2012 v 8:44® MIG-35
-
hraji> Tu je návod koho volit.
- Čtvrtek 11. října 2012 v 8:42® ssg.Jimmy Wild
-
hraji> To jo, ale je to fakt těžký víběr ti povím. A každý rok je to snad těžší a těžší…
- Čtvrtek 11. října 2012 v 8:40® hraji
-
1Mara> snad si na tohle vzpomeneš, až budeš v pátek nebo v sobotu odevzdávat hlasovací lístky se zakroužkovanýma kandidátama.
- Čtvrtek 11. října 2012 v 8:37® MIG-35
-
1Mara> Přesně z toho by mi prask!! Hřeší na to, že sme stádo tupců co jen žvaní na netu a z tv se nám tlemí do xichtu. Miluju to jejich nou koment…
- Čtvrtek 11. října 2012 v 8:33® 1Mara
-
chosebaits> Nikdy jsem se o politiku nezajímal , ale co tak trochu pozoruji a koukám na zprávy , tak za deset let co se tady děje , není ani snad možný ...... A to nemluvím jen o politice , ale i zákony jsou na howno , dyk si kdejakej grázl znich dělá vyloženě prdel a nehledě na to že se raději cizinci nechají zavřít třeba za vraždu u nás , než u nich v zemi ! Nechápu prostě jak tyhle vlády mohou úplně v klidu tohle přehlížet a dělají ze sebe blbce že otom problému nevědí a hlavně neřeší! Hlavně že řešej kdo koho pomluvil a spoustu jiných debilovin na úkor pracujících a poctivých lidí
. Tohle mě fakt hlava nebere ! Každej den je někde nějaká korupce z vysokých postů , doprdele co si o sobě myslej ? Mají snad málo peněz ? Nemají co na práci ? Jdu si raději znovu lehnout , nebo mě praskne cévka!
- Středa 10. října 2012 v 15:05® ssg.Jimmy Wild
-
chosebaits> Svatá a smutná pravda.
- Středa 10. října 2012 ve 14:31® chosebaits
-
1Mara> Tady to jíný nebude dokud nám budou vládnout populisti třeba s marťanama!!! Tady se ohledy neberou na normální lidi co chtěj něco dělat,ale na lidi co chtěj z ohoto státu jen ždímat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Pondělí 8. října 2012 ve 21:36® 1Mara
-
nnnap> Tohle mě vždycky nadzvedne ze židle , on se ještě ani nestydí říct v televizi že to napřed chtěla a pak né a různé lži. Kurva čeho se náš zákon bojí ? Cigošů co kradou, fetujou, nepracují a cucají z nás prachy ? Tady to musí špatně dopadnout , už aby to začlo !
- Pondělí 8. října 2012 ve 21:24® nnnap
-
1Mara> chce to normálně spravedlnost, to je porotu z lidu a ne ty právnický nedomr ehm ehm hovna. Má to 20 a je to soudcem! V tom případě by manžel mohl udělat co je třeba a ŽÁDNÁ POROTA by neshledala na 30 cm v čokoládě NIC NEADEKVÁTNÍHO!
- Pondělí 8. října 2012 ve 21:09® 1Mara
-
Dyk có , cigoš znásilní pod podhruškou nožem ženu , a není na něj ani uvalena vazba , žena má doma muže , děti , strach , a on si běhá na svobodě a to byl už 18 trestně stíhán , tady je všechno naopak ! Kurva kde to bydlím a v čem to žiju ?
. Odpovím si sám , v ho…ch
- Pondělí 8. října 2012 ve 20:35® regulus
-
nnnap> je docela zajímavý, že to video z toho odkazu nefunguje, že by cenzura??? Na Nově to ale furt v archívu TV je. Mimochodem ta diskuse pod tím tvým odkazem je taky výživná.
- Pondělí 8. října 2012 v 15:52® nnnap
-
hraji> vždyť víš jirko, pro tebe všechno.
A myslel jsem přitom na tebe, že když nenabídneš běličky aspoň temperou, nezbývá mi nic jiného, jak koupit plátno od někoho, kdo to umí.
- Pondělí 8. října 2012 ve 13:57® hraji
-
nnnap> tak jsem zpátky, synci.
Já jsem pěkný kokot- nejenom, že jsem neodolal a koupil jeden regionální olej 70×90cm, ale jdouc a třepaje se z galerie, natěšen pokladem v ruce
Hmm …
- Pondělí 8. října 2012 v 10:53® Fryw
-
nnnap> o sociálních dávkách mluvím v souvislosti s lidma, kteří nemají (a vzhledem k příjmům) nemohou mít uspory…
Chápu to co jsi napsal a jsem rád že to zvládáš. Ať se ti daří.
- Pondělí 8. října 2012 v 9:39® nnnap
-
Fryw> ano, týká se to všech. A to je dobře. Není důvod nadržovat chudému, cigánovi, tatarovi… Pokud přerozděluješ, uplácíš. To je kolečko, které vždy končí nasráním těch normálních lidí. Protože jde výhradně z jejich kapsy.
Podívej se, já jsem aktuálně také v ekonomických sračkách. Po úrazu žiju prakticky 10 měsíců bez jakýchkoliv příjmů, z našetřeného, jen tak z prdele jsem se zajímal, jestli bych na nějakou podporu nedošáhl, čistě pro poznání stavu věcí, protože mentálně na to ji přijmout nemám a jsem velmi rád, že je nastavena tak nízko, že na ní nedošáhnu. Opravdu není žáden důvod, aby mi kdokoliv z vás přispíval na mé živobytí.
Léčba konečně spěje k nějakému finálnímu konci, přesto budu 1 rok bez jakýchkoliv příjmů. To znamená- jeden rok bez příjmů znamená jeden rok spotřeby, to znamená prakticky 2 roky života ve vagíně. No a je třeba kvůli toho brečet? Nakopat každého potřebného doprdele.
- Pondělí 8. října 2012 v 9:18® Fryw
-
nnnap> já tím nemyslel že je třeba a nebo že je možné to tolerovat. Jen tím říkám že to je zanedbatelný problém oproti jiným. A mám pocit, že někdo „cikánský problém“ využívá i jako argument proč zrušit a nebo maximálně omezit státni podporu sociálně slabým…
Tento příspěvek byl editován 8.10.2012 09:19:28 uživatelem Fryw.