Chytej.cz

Pěst na oko

V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 21. července 2012 v 9:37® Martin Mošna
Martin Mošna

Alov Na to se radsi ani nekouknu :-D

Pátek 20. července 2012 ve 22:44® Alov
Alov

http://vimeo.com/25968292

Fuj tajbl. Až z toho běhá mráz po zádech. To bude řacha, až tu svou pomoc MMF předvede nám… :-((

Úterý 17. července 2012 ve 21:26® FInnnp

nnnap> Já vědě moc nerozumím.A takové to různé pokusy sleduji jen okrajivě.Jedni do atmosféry pumpují vodu a druzí ji zase pomocí cementu na druhé straně zeměkoule vyprší.Asi nemají co na práci.

Úterý 17. července 2012 ve 21:10® nnnap
nnnap

FInnnp> jednak to dobře navazuje a spojuje včerejší diskus o spikleneckých teoriích a principiálně to je podobné- parta idiotů nám bude cosi vypouštět na hlavy, poberou za to granty, nobelovky, prostě klasickej tunel.On to nebude typicky českej vynález.
Jo a hlavně něco v tom smyslu, že realita daleko předčí ty nejšílenější spiklenecké teorie. To hlavně jsem měl na mysli. Směji se chemtrails jako nevinné dětské hře.

Úterý 17. července 2012 ve 21:02® FInnnp

nnnap> Proč chemtrails.

Úterý 17. července 2012 ve 21:00® FInnnp

Fryw> Máš recht.

Úterý 17. července 2012 ve 21:00® nnnap
nnnap

haha, nikdy by mne nenapadlo, že budu vzpomínat na staré, dobré, zlaté chemtrails:-D

Úterý 17. července 2012 ve 20:57® Fryw
Fryw

Jsem si na to zvykl. takhle z jara se to začina voteplovat a k podzimu zas ochlazovat. jsou lidi co vo tom píšou i knížky…

Úterý 17. července 2012 ve 20:48® FInnnp

Tak už v tom mám guláš jeden den se země ochlazuje a druhý den zase otepluje.Tak jak to je.

Úterý 17. července 2012 ve 20:39® nnnap
nnnap

MIG-35> víš, náhodou by to četla divková velká hlava, a ještě by ho trefil šlak. Já to umím soukromě pojmenovat naprosto přesně. O to se neboj:-D

Úterý 17. července 2012 ve 20:28® MIG-35
MIG-35

nnnap> Ten rvůj termínus technikus je doost slabej na tyhle idiomy… :-O Z toho by mi prask. Du si dát cígo ať si plíce zvykaj na ty sr.čky co na nás pouštěj. :->

Úterý 17. července 2012 v 19:59® nnnap
nnnap

dobré:-D

taď z méně veselého koutku. Jestli že vám připadá termín ekomrdka nepatřičný, tak si je užijte! http://zpravy.ihned.cz/…lovanim-zeme

A co děti, mají co dýchat? Nebo to vyřešíme padesátikorunou?

Úterý 17. července 2012 v 15:31® olda
olda

http://www.novinky.cz/…liciste.html trochu legrace.:-D

Úterý 17. července 2012 v 10:54® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

Bigpista> Bohužel si myslím, že máš velikou pravdu… :-((

Úterý 17. července 2012 v 10:44® Bigpista
Bigpista

osprey> V našem rybníčku toho chaosu moc není. A vzhledem k tomu, že koeficient odporu obyvatelstva je u nás velmi nízký, tak se konspirátoři nemusí ničeho bát. A navíc, to co známe pod pojmem dějiny pravděpodobně nepopisuje skutečné události. Rozdíl mezi událostmi a dějinami spatřuji v důkladné cenzuře toho druhého.

Úterý 17. července 2012 v 10:35® osprey
osprey

Bigpista> Ony jsou dějiny trochu živelné a dost často se konspirátorům vymykají z ruky.

Ale když se třeba na postu premiéra objeví takový Standa Gross, tak si jenom říkáš, kdo tam toho kluka dostrčil a co si od toho slibuje.

Úterý 17. července 2012 v 8:31® Bigpista
Bigpista

FInnnp> On má kolega dost pravdu. A není nic složitého do toho nahlédnout. Stačí si uvědomit, že (téměř) nic se neděje náhodou. A pak je potřeba si položit otázku – Komu to nejvíce prospěje? A pak si odpověz z pohledu různých časových horizontů- 1 rok, 5 let, 10… A budeš valit oči. Ne nadarmo je v kriminalistice za téměř nejdůležitější věc považován motiv. A co se konspiračních teorií týká, stačí na ně použít pravidlo Occamovi břitvy – nejjednodušší vysvětlení bývá většinou to správné. Což logicky většinu konspiračních teorií podřízne. Ale těch pár, co přežijí?

Tento příspěvek byl editován 17.7.2012 08:32:51 uživatelem Bigpista.
Pondělí 16. července 2012 ve 23:17® nnnap
nnnap

FInnnp> konspirace vůbec nejedu. Tedy kromě těch, co sám stvořím:-D Ne vážně, i konspirace mají své nezastupitelné místo, je to potrava a má svého zákazníka, ale v tom nejedu.

Pondělí 16. července 2012 ve 22:59® FInnnp

nnnap> Jsi konspirační teoretik,ale v dosti věcech máš pravdu.

Pondělí 16. července 2012 ve 22:36® nnnap
nnnap

FInnnp> mě živí řešení nemožného. Nabízím zákazníkům řešení, tam kde ostatní řeknou, že to nejde. Tedy může být problém v našich obzorech. Máme různý záběr. Nic víc. Hovořím o praktických výsledcích.
Instinkty a tady tedy doprovázené husinou až na zadku, to bych nebagatelizoval. Jako byste byli překvapeni, jak prakticky jednoduchá jsou řešení složitých problémů. A obráceně-jak málo stojí za změnami v pozadí. Jsou to jednotky lidí. I společnost je plánována. Otázka je kým. Kým je společensky přípustně manipulována ku čímu prospěchu víme. To jsou různé " kauzy" To jsou kalousci, dráti, teď parkáni a jejich malé domů. To je prakticky nevyhnutelnost pro fungování demokratické společnosti. To je nám plebstu hrnuto do koryt. Ovečky bučí totiž hladem a hledají viníky prázdných žlabů. A to jsou vždycky ti druzí. Dávejte si hoši dohromady zčistajasné obrození policie. Co dělala těch 20 roků? Co dělali státní zástupci těch 20 roků? Já souhlasím s tím, že nastupují noví parchanti. Průser je v tom, že nevíme kdo. Vidím účelové obrození soudů. Vidím účelově manipulované rozsudky. Konkrétně tento senátor, např. nebo je davem tleskáno kravce s vyjadřováním polednové…Je toho tolik, že normální člověk by z toho nespal.

Mimochodem informační kanál ČT je jedna velká hrůza.

Pondělí 16. července 2012 ve 22:06® FInnnp

nnnap> S tou první pasáží problém nemám,ale to ostatní je šílenství.

Pondělí 16. července 2012 ve 21:52® nnnap
nnnap

FInnnp> určitě dva. S kterou pasáží máš problém?

Pondělí 16. července 2012 ve 21:11® FInnnp

nnnap> Mám dojem,že potřebuješ Dr.Chocholouška.

Pondělí 16. července 2012 ve 20:13® nnnap
nnnap

víte kluci, nechce se mi moc věřit tomu, že jste nevěděli jak se financuje demokracie všude ve světě. Děje se tak naprosto všude a je to naprosto standardem všude. Prostě i politika stojí peníze. Pokud si společnost demokracii nezaplatí, bude tu mít totalitu.
V této době soustavného krkání je dobré se ptát, kdo a proč tento systém odzbrojuje. Mě například po vyjádření frýdeckomístecké šlapky poprvé po 20 letech začal běhat mráz po zádech. To byl také důvod, proč sem tu teď moc nebyl a dával mu kapky jinde. Tady hoši končí sranda. Pamatujte si, že národovodecké plánování společnosti jsou dlouhodobé cykly, tedy horizont 20–30–50 let je normální a společnost se jimi manipuluje. Ten, kdo zařídil převrat tyto horizonty určitě má, už jenom proto, že společnost je masa nesourodých organismů musí se jí dát čas na různé potřeby se jí vyvinout tam, kam má pocit, že se musí ubírat a já se obávám, že jeden plánovaný termín je tu.

Pondělí 16. července 2012 v 19:07® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

olda> Kéž by…

Pondělí 16. července 2012 v 19:01® olda
olda

ssg.Jimmy Wild> Možná se začíná blýskat na lepší časy.

Pondělí 16. července 2012 v 18:52® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

olda> Kdyby to tak takhle dopadlo pokaždý. A v base pořádnou makačku…žádný lehárko :-)

Pondělí 16. července 2012 v 18:49® olda
olda

ssg.Jimmy Wild> to jsem rád,i já se bavil.

Pondělí 16. července 2012 v 18:38® FInnnp

Říká se,že Novák za tuto operaci dostal třicet tisíc korun jinak všechny peníze šly do politické kasičky ODS.

Pondělí 16. července 2012 v 18:17® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

olda> Dobře jim tak… Prej odvolání a následné osvobození… Žádný takový…do lochu s nimi !!! :-D

Dobře jsi mě pobavil a naladil Oldo ;-)