Vyhledávání
Pěst na oko
V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 27. června 2012 ve 22:01® Fryw
-
Tak a je to jasny kdo tahá za nitky. Nečasuv kmotr bude Spořínek. Zestrárnul, zahořknul a zradikalizoval se…
- Středa 27. června 2012 ve 21:33® džigit
-
http://www.krausmagazin.cz/…try-podelal/
…a už skončil… - Středa 27. června 2012 v 10:33® nnnap
-
možná to je náhoda, možná že pekelné kvasinky spuštěné dráthem klokotají tak pekelným vírem, v neprůhledné nádobě, že vidíme smrtelné záchvěvy na venek, třeba parkány, pot na čele kalouskově, teď stlačenou zadnici klausovu, vždyť co jiného, jak spatření samotného lucipera by tydle lidi vykolejilo? http://www.lidovky.cz/…ln_domov.asp?…
Tento příspěvek byl editován 27.6.2012 10:37:27 uživatelem nnnap. - Středa 27. června 2012 v 9:28® ssg.Jimmy Wild
-
nnnap> No ty jo to by jsme měli vyvěsit vlajky a držet zároveň strojvedoucím palce, aby náhodou nevjeli do protisměru
Ještě by ty naše vzácné historycké vlaky rozmlátili
- Středa 27. června 2012 v 9:21® nnnap
-
Šokující evoluce na Českých Drahách!
Vývoj v této společnosti dostává nečekaně rychlý, dramatický spád. Společnost a její zákazníky čeká největší změna za posledních 140 let Zvládnou to? Budeme sledovat pro Vás. http://ekonomika.idnes.cz/…onomika.aspx?…
- Úterý 26. června 2012 v 18:12® nnnap
-
škoda. Jestli ho odsoudí pouze na základě domněnek frustrovaných šádemanů, frustrovaného zástupce, frustrovaného soudce, pak si už nikdy neověřím, jestli by Trpišovský vybrzdil i mne.
A že se o to už pokoušelo lidí!Váš Kufrofil.
- Úterý 26. června 2012 v 17:52® džigit
-
http://www.novinky.cz/…r-soudu.html
Budu hledat řešení, abych se zlepšil jako člověk.
už dlouho mě takto nic nerozesmálo - Úterý 26. června 2012 v 17:29® nnnap
-
osprey> hmm, rokerka. Asi jiný oddíl.
- Úterý 26. června 2012 v 16:09® osprey
- Úterý 26. června 2012 ve 12:56® nnnap
-
upřímně hoši? Baroše bych neřešil. Většinou se k němu vyjadřují frustráti. Myslím všeobecně. Po všech médiích. Řekl bych, že spoustu lidí nasíral zejména poleháváním, a to mu musela česká žumpa, která se už jen tak válet na šichtě nemůže, spočítat. Já jsem také česká žumpa- tímto mne neskutečně iritoval. Nicméně nemáme jiného. Milan to po zápase s ruskem pochopil, že jeho klasický cirkus se pískat nebude, vstal z trávníku a hnedle bylo po pískotu. Upřímně nemáme nikoho. Jsem zejména zklamán výkonem plašila, totálně z formy, zrovna, když jsme potřebovali zastoupit rosu, to bylo na přebor, šokován jsem z 3 výkonů Petra Díry, Jeho výkon asi závisí na kvalitě soupeře. Rusáci, řeci, poláci ji neměli. tedy si asi myslel, že stojí v obýváků před jutube a studuje soupeře. Jinak jsem neviděl jiný tým, který by tak rychle odpadal z fyzičky. Myslím, že to nebylo pouze vnuceným stylem soupeře. Plantali nohama všichni dojednoho a křeče u žaludku jsem měl po každém dotyku hráče v druhé půlce, ať už to byl plašan, jiráček, gabre, prostě jelita. S portugalcama to nebylo o prsa, o třídu, ale o školu. Vysokou.
Tento příspěvek byl editován 26.6.2012 12:56:34 uživatelem nnnap. - Úterý 26. června 2012 ve 12:31® džigit
-
http://www.sport.cz/…azory/138448
U nich by si z našich nekoplo víc lidí,počínaje trenérem… - Úterý 26. června 2012 v 8:23® Mrakoš
-
MIG-35> Lidi dělají stát. A politici na rasistických náladách parazitují, stejně jako novináři. Rasizmus, závist, sex, to je to na co lidi slyší a čím se nechávají zmanipulovat. Rád bych se mýlil.
- Pondělí 25. června 2012 v 19:46® Nils Master
-
Toxičtí pstruzi
- Pondělí 25. června 2012 v 17:49® nnnap
-
orgán= penis
- Čtvrtek 21. června 2012 v 7:36® nnnap
-
muhehe, do vtipů vám to nedám, protože ty jihočeské matki na koncu jsou na pěst. To je vlastizrada, to je popravit. Jednoznačně.
- Úterý 19. června 2012 v 19:15® ladamaj
-
ssg.Jimmy Wild>toje fakt.
- Úterý 19. června 2012 v 19:11® ssg.Jimmy Wild
-
ladamaj> Smutná skutečnost…
- Úterý 19. června 2012 v 18:47® ladamaj
-
ssg.Jimmy Wild>máš naprostou pravdu skrátka cose hodí je dobré a co ne tak špatné.
- Úterý 19. června 2012 v 18:29® ssg.Jimmy Wild
-
MIG-35> Tak na tom je hodně pravdy…!
- Úterý 19. června 2012 v 16:42® MIG-35
-
Von tady totiž rasisty dělá z lidí stát…
- Úterý 19. června 2012 ve 14:06® 1Mara
-
Mrakoš> Sem byl svědek a né jen v tomhle případě , nevím jak jsi k tomuto závěru dospěl …
- Úterý 19. června 2012 v 7:07® ladamaj
-
Mrakoš>a nejsou znám jich dost co jezdí do němec výslovně krást ale sou to bílí černý šlapou.
- Úterý 19. června 2012 v 5:51® Mrakoš
-
1Mara> Vidíš to, a konkrétně tohle už je rasizmus. Píšeš o jednom případu z doslechu a už dodáváš že ONI tohle běžně používají. Je to stejně pravdivý jako když za hranicema uslyšíš o tom že češi jsou zloději.
- Pondělí 18. června 2012 ve 23:18® 1Mara
-
nnnap> Dneska schodou okolností můj kamarád porybný zabavil povolenku rómovi , chytal na tři pruty . Odpověď od róma byla , jdete po mě , protože jsem cikán ! Tak jsem se ho ptal z jakého důvodu a rozumu ktomuto vyjádření dospěl , odpovědi jsem se ale nedočkal , oni tohle používaj úplně jako běžnou věc , když cokoliv proserou a hned je to unich rasizmus ! Chce se mě z tohodle fakt blít , co si o sobě vůbec myslej ! A jak píše Regulus , tohle co jim vláda a EU dovolila a podporuje , je průser největšího kalibru . !!!
- Pondělí 18. června 2012 ve 22:41® nnnap
-
říkám- neodpovíš večer na pozdrav- kulku do hlavy.
- Pondělí 18. června 2012 v 17:17® regulus
-
nnnap> Před možná víc jak 5-ti lety jsem narazil na netu nebo mi asi někdo poslal odkaz na jakousi kalkulačku sociálních dávek (nemyslím tím podporu v nezaměstnanosti). V podstatě z toho vyplynulo, že cigoška se čtyřma děckama, která nikdy nedělala a dělat nebude, její starej je zavřenej nebo ho nemá, pobírá sociální dávky ve výši okolo 25 tisíc, což bylo víc jak dvojnásobek nejčastější mzdy. Už si nepamatuju na co tam všechno byly dávky, ale na bydlení, ošacení …
Pokud je pravda, jak se povídá, že tihle nemakačenkové budou mít důchod z průměrné mzdy, která je mimochodem vyšší než bere valná většina zaměstnaných lidí, tak je to na zblití na druhou.Jinak pokud se týká těch dávek, tak cigoni to měli zmapovaný i za komárů, ono se o tom moc nemluvilo, ale byly i tehdy jakýsi sociální dávky (možná to není správnej název), normální člověk to ani netušil, ale oni jo a když jim to nechtěli dát, tak udělali na MNV cirkus a ti aby se jich zbavili, tak jim to dali.
- Pondělí 18. června 2012 v 10:25® nnnap
-
osprey> vem si, jací to jsou lidé. Třeba podobný tady http://www.lidovky.cz/…ahranici.asp?…
Já se vlastně nedivím ghetům. Proč jim bránit? V podstatě by každý měl žít tak, jak si představuje. Dostat tu možnost. Ze společnosti se vylučují sami. A když mají žít sami se sebou, pak to vypadá jak v bronxu, chánově… Dávky jsou rasismus, dávky jsou zločin!
- Pondělí 18. června 2012 v 10:14® nnnap
-
přemýšlím, co se tak honí hlavou naší opentlené generalitě, při pokládání věnců k uctění památky československých parašutistů. Vždyť ti strejci viděli ostrou munici jenom na střelnici. Že jim není trapně. Ale si myslím, že se jim tato nepatřičnost honí hlavou. Za sebe by tam určitě nešli. Tyto piety by se měly ponechat prostému lidu. Pro lid, národ, jeho budoucnost, položili životy. Já být generálem, tak se ožírám někde potichu v koutě.
- Pondělí 18. června 2012 v 10:02® nnnap
-
osprey> je to ztracená generace. Umožnili jsme jejim fotrům vyrůst čistě na dávkách. To nezmění nic. Nevysvětlíš nikomu, že musí pracovat, když zatím nemusel a díky superpenisům, jako kocáb, džamila a spol., tedy VYCHCANCŮM Z ŘAD GÁDŽO, to bude stát neskutečně mnoho politických, ekonomických a sociálních nákladů. Do té doby nám nezbývá nežli kulka do palice každému, kdo večer neodpoví na pozdrav.
- Pondělí 18. června 2012 v 9:51® osprey
-
nnnap> Víš, co je problém? Naprosté minimum snahy o to, aby takoví grázlové nevyrůstali.
Vem si, co průserů udělají jako děcka v době, kdy by to ještě spravilo pár na zadek a nestane se jim nic.