Chytej.cz

Pěst na oko

V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 18. června 2012 v 9:47® nnnap
nnnap

a doprdele i ty svíčky kolem fotky toho grázla jsem zalatil já! TO JE NEUVĚŘITELNÉ.

Pondělí 18. června 2012 v 9:42® nnnap
nnnap

Muži nezbývalo než vystřelit

„Odlehlost místa, tma, kluzký terén, výrazně mladší útočníci, jeden z útočníků ozbrojen, přepad ze zálohy, větší počet útočníků či osob, od kterých se připojení k útoku dalo očekávat, následně blokování v nevýhodné pozici vleže na zádech či na boku,“ vypočetla Bradáčová. I proto vyšetřovatel dospěl k závěru, že střelci nezbyla žádná jiná varianta efektivní obrany.

http://www.lidovky.cz/…ln_domov.asp?…

No kuwa to je dost! Kolik je toho třeba, aby si člověk uhájil holý život a neudělali z něj rasistu?

Už jenom to, že útočníka ve tmě nevidím mne opravňuje použít selektivní atomový granát!

Pátek 15. června 2012 ve 12:07® džigit

http://www.novinky.cz/…sahovka.html

Čtvrtek 14. června 2012 v 17:18® džigit

http://www.novinky.cz/…analyza.html

Středa 13. června 2012 v 7:12® MIG-35
MIG-35

nnnap> Tak to jo.. už sem se lek. Ale tohle taky nedělej, nech to ostatním. ;-)

Úterý 12. června 2012 ve 23:43® nnnap
nnnap

MIG-35> no trochu jsem dneska proletářsky makal. Asi budu unaveny. Já asi budu nemocinkany! Já asi pudu do dochtora!

Úterý 12. června 2012 ve 22:24® MIG-35
MIG-35

nnnap> No juhůů. Uh sem myslel, že se se mnou nebavíš. ;-) No uvidíme co nám ten selskej rozoumek nadělá(í). :-D

Úterý 12. června 2012 ve 21:46® nnnap
nnnap

MIG-35> já jsem pro kdejakou prdel. A pokud to není recese, je to jejich boj. Já jim klacky házet pod nohy nebudu. Do 1%. Pak to bude regulérní soupeř a moje krmení. .:-D

Úterý 12. června 2012 v 15:08® MIG-35
MIG-35

nnnap> http://www.novinky.cz/…-rozumu.html?… Ně co pro tebe určo to oceníš. ;-)

Pondělí 11. června 2012 ve 22:36® OndruchM
OndruchM

džigit> vítězná sestava se nemění :-((

Pondělí 11. června 2012 ve 21:40® džigit

http://www.sport.cz/…m-bilek.html#…

n jsem zvědav…

Neděle 10. června 2012 ve 23:33® ladamaj
ladamaj

nnnap>tak to je šupa stím cs linkem koupíš satelit kartu a nakonec tě natřou,no tak to zruším a koupím setobox tykurv. nám dávaj Kalouska bych pověsil pro vístrahu.

Neděle 10. června 2012 ve 23:14® nnnap
nnnap

http://byznys.ihned.cz/…at-se-semlit

Neděle 10. června 2012 ve 23:13® nnnap
nnnap

sem si říkal, že přibrzdím, ale copak to jde? Občas jsem tázán, co je to ta socka. Zde příklad ultraho, ehmehm va hmahma, da.
Udělejte si úsudek sami. To pochopíte, i když si jen tak pro radost hážete olovo na těžko.

Sobota 9. června 2012 v 11:38® nnnap
nnnap

něco pro multikultivagíny http://www.novinky.cz/…-zmizte.html

Sobota 9. června 2012 v 0:16® Fryw
Fryw

Chodíte se taky rádi do přírody skupinově vyřvat?

Sobota 9. června 2012 v 0:06® Fryw
Fryw

nnnap> Jsem se neurazil. Kdybych se uražel, tak nevim jestli bych se s tebou bavil. Já bych se urazil asi jen tehdy, kdbych si přečetl tak dlouhej text kterej by nic neobsahoval…

Teď ten neznaboh. Já jsem se díval dnes na máte slovo a tam se cosi řešilo o tom. Jestli máš dost vína tak si to zkus najít a podívat se na ten styl diskuse. Tam se hlavně oponentura proti těm co jsou proti zakládala na tom, že jestli je někdo proti je buď komunista, nebo podporuje krádež nebo …prostě neznaboh. Tak asi tak. Já nevím, ja jsem neznaboh, jelikož jsem proti darování majetku církvím a jsem neznaboh protože jsem proti církvím. Ale nejsou mi nijak cizí uvahy a rozmluvy které můžou závánět bohem (nebo i Bohem). Ale musí to být trošku na urovni.

k té diskusi zpět, nechce se mi to vkládat do textu už, tak sem…hodně dobry bylo, když tam kdosi „z lidu“ začal číst data z papíru, aby podložil své tvrzení. a reakce Bendy (nebo toho druhyho panáka, jeho jméno neznám) byla taková že „nečtěte to z papíru, my taky nic nečteme a mluvíme z paměti“. No prostě hotovo. Celej ten pořad byl, já ani nevím co na to říct vlastně…to nemohl nikdo z nich myslet vážně. To byla první věc která mě dnes překvapila. Druhá byl zápis do povolenky, 8.6. a posledni tam byl 6.4. to to docela uteklo.

Pátek 8. června 2012 ve 14:55® nnnap
nnnap

Luccini> zatím nevíš o čem jsem psal. To je v kontextu. Ale aby to nevypadalo, že ti utíkám, ale myslím si, že jsme na rybářském webu a tyto plky by musel posvětit někdo povolanější, tak staří lidé se nebojí umírání. Pro skutečně staré lidi je smrt vysvobozením. Bojí se jí jenom mladší. Reaguji a myslím, že teď debatíme o poslední větě tvého úvodního příspěvku. Pakliže bychom to dokázali přenést do nějaké méně morbidní polohy, pak by nás tady snad nevypískali.:-D

Pátek 8. června 2012 ve 14:43® nnnap
nnnap

už se to sype ze všech stran. http://www.lidovky.cz/…ln_domov.asp?…

Podle mne můžou policajti napochodovat do jakékoliv firmy napojené na státní rozpočet. Každý normální člověk musel vědět, že prostou konkurencí se nedá uživit a tyto praktiky jsou pouze nutným důsledkem stavu, navíc vytvořeném státní politikou. Státní poptávkou. Proč nebyla nastavena pravidla tak, aby na zakázky dosáhli i drobní řemeslníci? Tedy jediní skutečně si konkurující objekty? Proč byly zakázky zadávány zločinným účelovým sdružením? Kde byl ÚOHS? A unie v tom taky není bez viny. Ta nastavila korupční prostředí sběrem peněz a přidělováním formou dotací. Teď se bude brusel tvářit pohoršeně. Kopnout do zádele EU.

Pátek 8. června 2012 ve 14:35® Luccini

nnnap> Promin, ale nejdriv pises, ze starsi maji plno nezodp. otazek a ted zas, ze vedi. Kdo vi ten se nepta ani nepotrebuje verit. Vzdycky budou nejake nezodp. otazky, ale musime se je snazit zoodpovedet a ne se uchylovat k nejake vyssi moci a slepe nasledovat jine. A mimochodem kamen neni jen kamen,je to neco vic a pokud si vzdelany vis co tim myslim a dilo bozi to neni. Kazda otazka ma jen jednu spravnou odpoved a jen proto ze sem maly bezvyznamnz clovek ktery tu odpoved nezna, nebudu se plazit s pokorou pred nekym kdo si ji prachsproste vymysli. Ja vim, ze nevim a tak se ptam a zajimam, uvazuji odhaduji a formuji svuj nazor na vse kolem sebe a k tomu viru nepotrebuji, krom viry v sam sebe.A ano byt ateistou je drina, ale dava to svobodu vlastniho mysleni a vule.

Pátek 8. června 2012 ve 14:13® nnnap
nnnap

Luccini> staří lidé se nebojí umírání. Oni ví. Tuto otázku si nekladou. Neřeší. Na to jsou už dostatečně zkušení.

Uveď nějaký příklad, intelektuální výstup, vzdělaného člověka, materialisty, nepostiženého jakoukoliv formou myšlenky, jehož strop je tedy, že existuje kámen a nic víc.
Ty sám, nemáš pocity, emoce, strach? Ano, dá se to vysvětlit jako vstup a výstup prostých bílkovin; morálka, společenská pravidla se také dají vysvětlit jako vstup a výstup bílkovin, které organizují hmotu, no ale, co to je? Dá se to zvážit, změřit? Vzdělaný člověk nemůže opomíjet nemateriální svět. Spíše je pravidlem hlupců zavrhnout nepochopitelné, než zapracovat na pochopení. Například bolševik Bólše. Nas mnógo. To je ta masa inteligentních lidí? Já jsem ateista, ale jsem, právě proto, ve světě hendykepován. Jestli můžu poradit- nikde ve světě se nehlaste hrdě k ateismu. Nikdo to zaprvé nepochopí, jak by také mohl, a klesnete na úroveň psa.

Pátek 8. června 2012 ve 13:53® nnnap
nnnap

Luccini> no můžeš, klidně se mis.:-)

Pátek 8. června 2012 ve 13:36® Luccini

nnnap> Ja bych rekl ze to neznabozstvi(jestli se Vam muzu vmisit do debaty) je spise vysadou inteligence a vnitrni sily jednotlivce. Bohuzel se starim prichazi strach z umirani, ktery zamlzi racionalni uvazovani a sily uz byvaji vycerpane.

Pátek 8. června 2012 ve 13:25® nnnap
nnnap

Fryw> nechám to na nich- co si kdo uhádá, bude mít. Klasická česká házená. Zajímat a respektovat budu výsledek. Jako ateistovi mi nic neberou. Teda berou z nakradený hromady.

S tím neznabohem nepospíchej- to je výsada mládí. Zatím ti stačí primitivní odpovědi. A teď se prosím tě neuraž, já tu uvedu příklad, který prostě uvést musím a nijak se netýká tvé osoby, je obecný, byť ve vlákně s tebou- neznám žádného komouše, který by na konci života se nebál smrti. Ještě 25 let vystačíš s jednoduchými odpověďmi. Poté ti život přinese řadu otázek, na ty neodpovíš. Proto se i z komunistů na staré roky stávají lidé. Pokud to nejsou ikony, které musí držet face.

Jakkoliv se cítím ateistou, co to je morálka, vyšší principy mravní, nepotřebuješ hepyend, víru v šťastný konec svého jednání? Už jenom tyto pravidla jsou náboženstvím. Nikdo není bez víry, pouze o tom zatím neví.

Pátek 8. června 2012 ve 12:52® Fryw
Fryw

nnnap> já bych jim nedal nic a ještě je vyhnal, ale ja jsem neznaboh a nijak na to nemam navic vliv tak si to dovolim prezentovat… A když se na to podivam s odstupem tak mi tam chybí…jasny a nevyvratitelny vlastnictky právo ktery bylo ve 48. pokřiveno. Jasně definován objem majetku.

Tento příspěvek byl editován 8.6.2012 12:55:27 uživatelem Fryw.
Pátek 8. června 2012 ve 12:19® nnnap
nnnap

Fryw> ono spravovat nakradenej majetek není sranda. Taky to stojí hafo peněz. A stát, pokud to ní království nebo podobná privátní organizace společnosti, spravovat duchovní statky nebude umět nikdy. Měli to hodit církvi na krk zpět 18.11.1989. Jak syrovou flákotu. Chceš? Ber neber. Mohli jsme dnes chodit šukat do klášterů.

Pátek 8. června 2012 ve 12:11® Fryw
Fryw

ladamaj> ja to napsal jako srandu, ale ona to sranda vlastně není. Kubice určitě je „zajimavá“ figura. prostě se pozavira a proklepne pár blbečků, během toho se da obrovsky majetek Vatikánu a odvedou penze do soukromého sektoru…

Pátek 8. června 2012 v 11:21® ladamaj
ladamaj

Fryw>vždt taky seděl takže dnes je možné snad vše.

Pátek 8. června 2012 v 11:10® Fryw
Fryw

Já doufam, že to vyšumí. Přeci nemůže kubiceho chobotnice trápit slušny lidi… :-D

Tento příspěvek byl editován 8.6.2012 11:10:28 uživatelem Fryw.
Čtvrtek 7. června 2012 ve 23:21® džigit

nnnap> jen aby to nevyšumělo jako vše minulé…