Chytej.cz

Pěst na oko

V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 18. května 2012 v 19:42® Fryw
Fryw

nnnap> Jsem se chvíli zdržel, abych oživil telefon a mohl u ohýnku machrovat se smartchytej. Pustil jsem si k tomu zprávy a celkem se divím, kolik je najednou podivných investic spojených s Ráthem. To těm novinářům nebylo podezřelé už dřív, že se to teď tak najednou vše vyjasnilo?!

A to co jsi doplnil, nevím, pamatuju si tohle – Kudy chodil, tudy škodil. Ve dne škodil v noci krad sociální demokrat.

Nic, loučím se. Jdu si vyzvednout slíbené víno, a pak opíct pár špekáčků. Doufám, že to víno bude opravdu víno, páč mam na něj celkem chuť.

Pátek 18. května 2012 v 19:30® nnnap
nnnap

Fryw> doplnil sem spodek, sorry.

Pátek 18. května 2012 v 19:29® Fryw
Fryw

nnnap> Asi jsem filtroval přes moc jemné síto, páč mi vyšlo akorat to, že Ráth je v řiti :-D

Pátek 18. května 2012 v 19:26® nnnap
nnnap

Fryw> dá se přefiltrovat „přidaná hodnota“ novinářem.:-D Jestliže jsou ty odposlechy pravdou, tak je mi docela líto, že takoví maj právo na právníka, donášejícího drby z novin, protože se nám mohl, milej orančovej, nádherně ztrapnit. Já bych dal veřejné zasedání mandátového a imunitního výboru. Poslanec patří voličům, ni?:-D Nic soukromého tam není a vinní ho jako poslance.
Jo, a co provedl sobotka s těmi spisy, to je taky na pěst! Já bych mu dal maření vyšetřování! Odkud myslíte, že chodí ty zaručené zvěsti, vemte si, že ho chce utopit zejména vlastní čssd, nějaké ods je rath u prdele.

Tento příspěvek byl editován 18.5.2012 19:29:56 uživatelem nnnap.
Pátek 18. května 2012 v 18:56® Fryw
Fryw

Těm blábolům nevěřim. To se dá už kolem toho napsat cokoliv, aby se prodalo.

Ale volal mi bratránek, že má pro mě víno, tak jsem pln očekávání :-D

Pátek 18. května 2012 v 18:24® nnnap
nnnap

http://zpravy.ihned.cz/…ve-a-kottovi

má popi*i, chudinka:-D
Jeho jediná šance, srdceryvná šau před poslanci, jde do kytek.

Pátek 18. května 2012 v 16:40® Alov
Alov

Bigpista> Já se nechám uplatit. Úplně v klidu a s přehledem :-D Ve jménu ryze českého hesla „Když ONI, tak JÁ taky..“ :-D

Pátek 18. května 2012 v 16:36® Bigpista
Bigpista

Alov> Až to tu jednou vezmu do ruky, tak tebe chci za ministra spravedlnosti :-D

Pátek 18. května 2012 v 16:26® Alov
Alov

Bigpista> Ale nejlepší na tom je, jak si dycky na potřebného něco vytáhne a celé stádo ovčanů hrrrr na něj a nejlépe zlinčovat. A přitom se stavíi na tom, co plácnou media a ty chtějí špínu a čím větší špínu, tím lepší. Ještě čekám, že mu najdou ve sklepě zaparkováný tank a pod tankem bude část ukradeného německého pokladu. A v té chvíli už na něho ani Angela nepromluví. Uslyší jen " ŠVAJNE RAJ" :-D
Ale jebu na ně. Já bych je jedním vrzem zavřel všechny včetně pana profesora a ta mi pak pěkně jeden po druhém papírově podloží získání svých majetků a peněz. Doloží → bude volný. A naopak :-)

Pátek 18. května 2012 v 16:07® Bigpista
Bigpista

Alov> Tak to si myslím taky.

Pátek 18. května 2012 v 15:44® Alov
Alov

Bigpista> Podle mého je důležité to, kdo rozhoduje o tom, co se kdy a na koho v případě potřeby vytáhne :-)

Pátek 18. května 2012 ve 13:24® nnnap
nnnap

to teď pude. Co je ale tristní, je to, že dobrá práce 4 detektivů, normální práce 1 státní zastupičky, normální práce několika soudců, ČNÍ tak neuvěřitelně nad průměr. TO JE STRAŠNÝ!

Pátek 18. května 2012 v 9:14® džigit

a z protivníků je první na řadě?!? http://www.denik.cz/…0120518.html

Pátek 18. května 2012 v 8:42® Bigpista
Bigpista

kety.vydra> Nemyslím si, že Rath není namočen v korupci, to jsou asi více méně všichni, kteří mají tu příležitost. Ale taky si nemyslím, že by se nechal takhle hloupě chytit za ruku.

Čtvrtek 17. května 2012 ve 22:07® kety.vydra
kety.vydra

Na jedné nejmenované stanici (rádio) se v nočním fóru dovolal chlapík a měl zajímavý názor-absolutně nevěřil tomu,že Ráth za něco může a že je obětí policejní mafie a byl „odstraněn“ na objednávku…Opíral se dost (a hlavně) o to,že z kartonové krabice nejdou (prý) sejmout otisky prstů (kdežto,z nějaké kožené aktovky by šly,ale že by policie v tom případě našla nejen otisky Rátha,ale možná i toho,kdo by mu peníze podstrčil),že absolutně nedává smysl že by se dal tak jednoduše chytit a že proč by měl brát úplatek „mizerných“ 7 mega,když má majetek v hodnotě několika desítek milionů…

Tento příspěvek byl editován 17.5.2012 22:09:08 uživatelem kety.vydra.
Čtvrtek 17. května 2012 ve 14:03® nnnap
nnnap

toto je zánik civilizace, jak jí známe. http://zpravy.ihned.cz/…ckem-milniku

Planeta už několik takových zažila. Užívejme si historickou příležitost.

Středa 16. května 2012 ve 14:18® sfox
sfox

osprey> Śalom.No u nás se opravdu děje na pstruhovkách se vysazuje z80%ti granulový duhák a pak se na schůzích machruje jak je krásně zarybněno,a lipan to by člověk musel vidět pak by poklekl a zaplakal.No nic tady to nevyřešíme,to jen já se potřeboval vybrečet.Díky za nastavené rameno.

Středa 16. května 2012 ve 13:52® osprey
osprey

sfox> Naopak, jsem rád za tvůj vstup. Ono se opravdu dělá málo, ale já jeden čas trpěl dojmem, že se snad nebude dělat vůbec nic.

Středa 16. května 2012 ve 13:32® sfox
sfox

osprey> Śalom.Ano s tohoto pohledu nezbývá než souhlasit, takže opravdu Pán Bůh zapla´t. Já dělal pár let ps.hospodáře a mohu ti říci že přes všechnu snahu několika lidí se pro potočáka,alspoń u nás dělá stále velmi málo. promiń asi sem trovhu ulít od tématu ale když si na to vzpomenu tak vždycky vidím rudě.

Středa 16. května 2012 ve 13:26® hraji
hraji

osprey> já říkám, že pokud si riskl nést úplatek zcela veřejně a sám, je buď blbý (a to není) a nebo tak přesvědčený o své nedotknutelnosti, že si myslel, že mu nikdo nic nemůže. A na to i dojel. Jak rád bych jej viděl, pokud mu vše prokáží, nastupovat do vězení na několik let.

Středa 16. května 2012 ve 13:08® osprey
osprey

sfox> Dlouhý povídání. Ale třeba tady na jihu se před dvěma lety rozjel umělý výtěr parmy, změnil se přístup k vysazování úhoře, viděl jsem dotace na pár smysluplných projektů… A takové Lipno se v posledních letech rozhodně pohnulo k lepšímu, i když místní RS vede s tou sběří u vody doslova válku.

I ta kormorání konference (která měla proběhnout před 10 lety) je známkou, že se něco hýbe. Já vím, je to pomalu, je to málo, ale zaplaťpánbůh je to.

Středa 16. května 2012 ve 13:07® Fryw
Fryw

Snad to není jen důsledek tlaku zdola, výsledek posledních událostí. Vláda, která má za ukol dvě zásadní záležitosti. Obrovský přesun majetků. Předání velké části důchodového fondu soukromníkům k hospodaření a předání financí, movitého i nemovitého majetku do správy cizího státu Vatikánu, je musí dokončit za jakoukoliv cenu. Je třeba předhodit lidem, nějaké drobky ze stolu, něco „zásadního“ učinit, aby byla alespoň na tu chvíli kdy se tyto zásadní kroky povede dokončit její pozice zachována..Není nic jednodužšího, než začít u opozice. Jsou zabité dvě mouchy jednou ranou. Společnost vidí, že s tou korupcí se opravdu začalo něco dělat a taky –1 uřvaný opozičník. A volební výsledek ČSSD, strany, která by mohla tyto transfery znemožnit byl snad i otřesen…

Tento příspěvek byl editován 16.5.2012 13:08:07 uživatelem Fryw.
Středa 16. května 2012 ve 13:00® sfox
sfox

osprey> Kde? Teda ty signály v rybařině.

Středa 16. května 2012 ve 12:56® osprey
osprey

hraji> Občas mám pocit, že se věci trošku mění k lepšímu. Lidem dochází trpělivost a i na vysokých místech jsou dnes lidé, kteří své milióny vydělali legálně a rádi by v tom pokračovali.

Navíc to vypadá, že si naše politicko zlodějská elita začala vzájemně házet klacky pod nohy.

Snad se dočkáme toho, že i v rybařině to nabere lepší směr. Nějaké signály taky vidím.

Středa 16. května 2012 ve 12:44® hraji
hraji

osprey> myslíš ten zátah na Valašsku? Bylo to určitě potřeba. A nejen tam.

Středa 16. května 2012 ve 12:13® osprey
osprey

hraji> Aha. Hledám Krátké zprávy, čtu to jen jedním okem.

Ale jsem šťastnej, že se konečně něco děje.

Taky jsem viděl zprávu, že udělali zátah na ty magory, co lítají na čtyřkolkách v lese. Pochytali jich prý dost. Že to ale trvalo…

Středa 16. května 2012 ve 12:09® hraji
hraji

osprey> ale informace hovoří o tom, že těch 30 mega se našlo u té ředitelky nemocnice, ne u Ratha. Ono je ve vzduchu asi docela hodně dezinformací. Ale že to je panáček nečistý je fakt.

Středa 16. května 2012 v 11:59® osprey
osprey

MIG-35> No, jestli měl opravdu pod podlahou 30 mega, jak se píše ve zprávách, tak jsem zvědav, jak vysvětlí tuhle záležitost. Docela se na to těším.

Třeba je druhou reinkarnací Ježíše – ten změnil vodu na víno, Rath dokázal dotykem změnit víno na prachy.

Tím se kruh uzavírá, prachy se dají vyměnit za ledacos poměrně snadno:-))

Středa 16. května 2012 v 10:06® MIG-35
MIG-35

džigit> To mohlo vypadat hezky ty krabicáky vyskládaný! :-D

Středa 16. května 2012 v 9:58® džigit

No a pod podlahou mu našli celou vinotéku :-)) :-D